Třetí utkání ukořistili opět hráči Philadelphie.

29.04.2008, 12:00 | Reportáž ze zápasu |  redakce
 

Semifinálová série se přestěhovala do Philadelphie. Na straně Habs chyběl obránce Brisebois, který laboruje s nohou. Nabuzení fanoušci Flyers ve slušivých oranžových tričkách :-) vytvořili slušnou atmosféru a hnali své miláčky dopředu. Průběh zápasu byl skoro dokonalá kopie těch dvou předchozích. Na straně Habs byla asi největší šance Koiva, který se přímo z trestné lavice řítil sám na Birona - jeho blafák však golman skvěle zlikvidoval. Na druhé straně Priceho nepřekonal Umberger. Canadiens si dokonce zahráli dvouminutovou přesilovku 5 na 3 a když zazvonily tyče, Higgins nedokázal usměrnit do prázdné klece, šlo se do kabin za stavu 0:0.


Canadiens mohla neproměněná přesilovka poprávu mrzet protože opět byli první kdo inkasovali. Kovaljovovu šanci skvěle zlikvidoval Biron, hra se bleskově přesunula před Priceho a Upshall nenápadnou střelou přes clonícího hráče golmana prostřelil. Další rána příšla v přesilovce Canadiens. Koivu špatně přihrál, Richards vypíchl puk, projel celé hřiště a podobnou střelou jako Upshall pokořil Priceho podruhé. Carey si na puk sáhl, ale gólu nezabránil. Totální devastaci týmu Canadiens dokonal Umbergr, ke kterému se dostal Pricem odražený puk a pak již pro něj nebyl problém skórovat do poloodkryté branky. Price tak inkasoval třetí branku z 12 střel. Produktivita střelců Flyers byla opět neuvěřitelná. Nedalo by se 100% říci že by Price za nějaký gól vyloženě mohl, ale na druhou stranu proti skvěle chytajícímu Bironovi předvedl slabý výkon. Do třetí třetiny tedy dostal šanci v brance Jaro Halák.


Třetí třetina za stavu 0:3 v neprospěch Canadiens, to nevěstilo nic dobrého. Habs si ale asi řekli, že ještě zkusí s vývojem zápasu něco udělat. Od začátku si vytvořili převahu a šance. Nejprve se však musel vytáhnout Halák, který se štěstím postavil čtvrtému gólu do cesty beton. Zlom přišel po nešetrném naražení Bouillona na hrazení. Na hlavě obránce Canadiens se objevila krev a snad i proto byl hříšník D.Hatcher poslán předčasně do sprch a Habs si zahráli 5-ti minutovou přesilovku. A tu přes počáteční váhání využili hned 2x. Nejprve za již překonaného Birona dorazil puk Plekanec. Poté po bombě Markova pohotově dorazil vyražený puk do prázdné branky Koivu. Rázem to bylo 3:2 a bylo o co hrát. Canadiens se ještě víc natlačili před branku Letců, ale kýžený třetí gól nepřicházel. Nakonec ani v powerplay se nepodařilo Birona překonat a Flyers ukořistili cenné vítězství. Obrovskou převahu v posledním dějství dokazuje poměr střel 17:2, celkově 34:12 pro Canadiens.


Je to již ohraná písnička, ale Canadiens opět předvedli dobrý hokej, vytvořili si šance, ale v cestě stál skvělý Biron. Bohužel na šance se hokej nehraje a Philadelphia dala o jeden gól více a tím pádem se ujala vedení v seŕii 2:1. Další zápas se hraje v noci ze středy na čtvrtek a Canadiens by ho měli bezpodmínečně vyhrát, pokud chtějí postoupit do dalších bojů o pohár. Velkou otázkou, nejen pro trenéra Carbonneaua, je kdo bude stát v brance Canadiens? Bude to Price nebo Halák ?

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak dneska s Halakem v brane. Musime bezpodminecne vyhrat! Fandime vsichni :-) !!! GO HABS
 
AvatarTak Biron opet drzi. Snad bude mit slabsi chvilku, jinak to bude zase trapeni. Opet bude nesmirne dulezity 1. goly. Dnes ale Philly hraje taktez dobre, mela nekolik slibnych sanci. Halak chyta ale zatim vyborne. Jardo DRZ SE !
 
Avatarno vidim ze tu fandim sam :-( Lidi stydte se :-) Opet prohravame ac mame vice ze hry. Je mi kluku hrozne lito - absolutne nevim co jim vytknout, bojuji, maji sance, jen proste ten Biron to tam porad kazi. Takhle jsem snad videl naposledy chytat Haska v Naganu - to je uz nemozne co ten chlap predvadi
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
ludia mne sa chce plakat
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
:(
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
:(:(
 
Avatarno a je to v prdeli. opet vyrazeny puk PRESNE na hokejku hartnela - proc se ani jedna z tech 30 strel na Birona neodrazi k nasi hokejce ? To by uz stalo za to spocitat nejakou statistickou pravdepodobnost :-(((((((( Nevim co jsme komu udelali ze se na nas prilepila tahle smula. Phily zase hraj takove nic nic a 2 goly
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
K tomu už není co napsat......NETÝM vede 2:0,samozřejmě předvádí opět houby.......
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
Naděje stále žije!
 
Avatarja se ani moc neraduju - cekam gol flyers z pulky apod
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
Jo tak to má být!2:2
 
Avatarkurna ja to privolal snad :-)
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
JOOOOOOOOOOOOOOOOO 2:2 !!!!!!!!
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
ja lubim lubim habs sakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
Doufám že jsme feťáka odčarovali!Ještě jeden!!!!!!!SMRT PHILADELPHII a jejímu NEHOKEJI
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
AJajaj musíme ubránit!
 
AvatarSakra presilovka za co jako ? Pruhovani krypli proc se do toho porad serou
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
frenkie suhlas
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
To je neskutečný...zase se to k tomu kryplovi odrazí......bůh je svině!
 
Avatarto je marny boj, oni vzdycky vyhrajou
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
Ať už jdou do ****
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
jeziiiin neznasam briera a birona duplom
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
NENÁVIST! Lepší by bylo vypadnout s Bostonem,páč ten aspoň hrál....tohle je antihokej.Ani nevím zač byl ten Begin vyloučenej.....Stále,ale věřím,páč to prostě není možný!
 
Avatartak jsme v riti, 3:1 to by musel byt zazrak. 3 zapasy po sobe naprosto stejne - asi to jinak nez NEHOKEJ nazvat nejde. Uz me to nebavi. Radsi at hrajeme blbe a prohrajeme 8:0 nez tohle. Jeste by me zajimalo za co vyloucili rozhodci par minut pred koncem naseho hrace - nic jsem tam spatneho nevidel. Ale to je fuk - flyers by to tam stejne nejak po haluzi dostali
 
AvatarBiron proste chyta skvele - proti nemu nic nemam, i kdyz me neskutecne timto vykonem sere a uz si vubec nedovedu predstavit jak to depta nase kluky. Spis me stve ze philla vystreli a vzdy se to odrazi primo na hul pred prazdnou branku - dnes 2x. Skoda to resit - to nema cenu. Proste nekdy rozhoduje o vitezi neco jineho nez hokejove umeni.
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
ja to nechapem, takymto sposobom prehravat...ved to sa musi aj hokejovy boh buchat po hlave (alebo skor je na strane filky). Ja tiez nemam proti bironovi nic (to predtym mensi zachvat zurivosti), no nie nie, to je krutost, dalsi zapas nejdem ani kukat, lebo .... ach jo, sme v p...
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
PALO
NADEJ UMIERA POSLEDNA! teraz alebo nikdy...
 
AvatarJJ stale verim, stat se muze vse - treba se to obrati, ale verim stale mene a mene. Chlapi z toho musi byt neskutecne nastvani. Akorat se bojim ze ta nadeje umrela prave dneska :-( 3x porazit Phillu s tim zasranym stestim a Bironem v brance ? Hmmm. Ale treba se to prave ted zlomi a kazdy zapas jim po zasluze nasazime 4-5 golu :-)
 
01.05.2008 12:00 | reagovat
mejdlo
Sem ted nemocnej, takze sem se koukal jenom na TV a ne live na zapasy... Vzdycky jak sem se vzbudil a kouknul na teletext, tak to byla strasna bezmocnost - nic s tim nemuzete udelat, a presto tam vidite PHI - MTL 3:2, PHI - MTL 4:2.... A to fakt Flayers hrajou celkem hovno, nemit Birona tak tam maj kazdej zapas desitku (aspon co sem videl ty sance), ale ten nas asi nak nema rad.... Jednou nohou uz sme v pekle, ale porad to de, kdyby to neslo, tak uz by se nehralo a ja fandim az do konce, takze GO HABS GO... a trochu tocho stesticka by to taky uz konecne chtelo :)
 
29.04.2008 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Pěkné zhrnutí Martine,ale především pravdivé!!!Četl jsem vaši diskuzi s Gogem na NHL.pro a jenom pro tvojí ilustraci je Gogo rozhořčen nad výkony rozhodčích!! Strašně,jim ubližují!!Málem by mě rozbrečel!!!Měl jsem pocit,že hrají něžný téměř ženský hokej a jenom MY faulujeme!!!Kdo to viděl,musí uznat,že těch diskutabilních zákroků bylo minimálně a vcelku můžeme říci,že pískají rozhodčí rovinu!!!Vim našlo by se,ale nechme to!!!!Jiný výtečník/nebudu jmenovat/ zase pro změnu není spokojen s našimi góly,které byly neprávem uznány/byl naznačován faul na brankáře a postavení útočícího hráče v brankovišti/což jsem si ověřil v highlighty-není pravda!!!!!! A perlička nakonec,,Jasný faul na Bouillona byl nazván,,čistý tvrdý CHECK!!!" a panuje velké rozhořčení v táboře letců na vyloučení Hatchera!!!Nemám slov!!!!!!Nemá smysl na podobné bláboly reagovat!!!!
 
AvatarJo ja si tam z gogogogogo GO HABS delam z velkou radosti prdel na te diskusi :-) Ten clovek je velice labilni a lehce se rozhodi :-) Uz davno jsem s Mirou pochopil ze nejaka rozumna diskuse s argumenty s Flyers to nema cenu. Myslim si ze umim uznat prohru, ocenit vykon soupere atd. Fans v te diskusi nikoliv. Navic me vzdycky dorazi jak nekdo v prispevku udela drobnou gram. chybu a hned se do toho nekdo pusti :-) To je fakt bezmoc. Pripada mi to uroven diskuse na seznamu - jen tam chybi hesla Paroubek do hnoje a Topolanek do sracek :-) K tem rozhodcim to nema cenu se ani vyjadrovat. Staci se podivat do kolonky suspendaci v zakl. casti a je jasne kdo je prase na lede. Bouillonovi by musel Hatcher urazit hlavu nebo podriznout krk aby to byl trosku faul.
 
AvatarPřesně tak, já jsem s "gogem" vedl diskusi už po prvním zápase a dnes jsme ji rozjeli naplno... Nikam to nevede, oni zastávají prostě názor, že je jedno, jakým způsobem k výhře dojdeš, hlavní je, že k ní dojdeš. Tohle já nepreferuji a tvrdím mu, že pro mě je důležitá i hra, kterou se mužstvo prezentuje po celý zápas. Úplně mě dorazil, když napsal, že jsme měli "štěstí, když se krvavě zranil Bouillon." Tohle už hraničí trochu s šílenstvím!
 
AvatarJo a jsem hrozne rad ze typ teto diskuse se nikdy na tyto stranky nedostal. 90 procent prispevku tu maji hlavu a patu a rozumne se tu resi vse okolo habs. Za to vam vsem co tu pravidelne chodi patri velky dik !!!
 
AvatarTak clovek co fandi Phille uz nejakou dobu se musi vyzivat hlavne v tvrdosti hranicici spise uz s brutalitou. A to saha do hodne davne historie - ne nadarmo se jim rika tusim Broad Street bullies (omlouvam se za chybny nazev- nevim presne). Nekdy v 70. letech to rezali neskutecne a od te doby maji vicemene podobny styl...
 
AvatarJo a to jsem ještě zapomněl zmínit tu hnusotu, kterou předvedl jeden z hráčů Flyers ze střídačky, když tam dal pěstí Kostopoulosovi, který bojoval u mantinelu o puk! Tohle je zřejmě pro fanoušky Flyers normální pojetí hokeje...
 
29.04.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
Diskusi s fanoušky Flyers nemá smysl vůbec začínat. Al kdybych měl někdy špatný den a nemohl bych nijak vyloudit na své tváři úsměv,tak bych do toho šel:-) Ve středu je dáme,není možno aby měli štěstí věčně a svým NEhokejem přešli přes letos velmi hokejové Habs!MONTREAL FOREVER
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 15.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Jak už jsem psal, docela mě překvapil Winnipeg, i ... | více
  • Celkem tady chcípl pes, tak se vás ptám. Jak ... | více
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík