Žraloci měli příliš ostré zuby...

04.03.2008, 12:00 | Reportáž ze zápasu |  redakce
 

Nočním zápasem v San Jose začal čtyřzápasový trip Canadiens po stadiónech mužstev ze Západní konference, který do jisté míry napoví, jakým směrem se budou ubírat další kroky Habs v končící základní části. I když jsme momentálně dost vysoko v pořadí Východní konference a vedeme nyní o bod naší divizi, mužstva mají mezi sebou jen nepatrné bodové rozdíly a každé zaváhání se ihned v tabulce projeví.

I proto Habs určitě chtěli na ledě Sharks bodovat. Tenhle zápas byl určitě trochu emotivnější pro dva borce na ledě – v dresu domácích nastoupil bývalý dlouholetý hráč Montrealu Craig Rivet, který byl při loňské „trade deadline“ vyměněn za Joshe Gorgese, který tedy nyní hájí barvy Canadiens. Utkání mělo velice divoký začátek – během prvních tří minut padly tři góly! V první minutě nejprve dostal domácí do vedení Marleau, když se dostal dost lehce za naší ještě asi trochu spící obranu. Za minutu a půl bylo srovnáno, se štěstím se prosadil v posledních zápasech bodově aktivní Tomáš Plekanec. Jenže prakticky hned po vhazování nahodil Rivet puk směrem na Priceho, kterého podkopnul Smolinski a Thornton mazácky odrazil zpoza branky puk od Priceových zad za čáru – 2-1. Pak se hra trochu uklidnila a krušné chvíle jsme prožívali až kolem čtrnácté minuty, kdy domácí hráli přesilovku 5 na 3. Se štěstím jsme jí ustáli a vzápětí jsme naopak hned hráli přesilovku my. Ovšem to byla dnes v našem podání jedna velká tragédie – ze sedmi možností jsme ani jednu nevyužili... To určitě není dobrá vizitka mužstva, pyšnícího se nejlepší procentuální úspěšností v této činnosti! Naštěstí těsně po skončení naší výhody napřáhl na modré Ryan O´Byrne a svým prvním gólem v NHL srovnal na 2-2, což byl konečný stav první třetiny. Ani druhá část nebyla na góly chudá, víc jich bohužel padlo do naší branky. Opět jsme se nevyvarovali faulů (i když o posuzování zámořských rozhodčí si už myslím své), za což jsme tentokrát už pykali – v přesilovce 5 na 3 nejprve Price opět nevěděl, kde má puk a ten se kutálel po brankové čáře. Zadáci ho však ještě dokázali odpálit, jenže Price neměl hokejku a sotva ji sebral z ledu, přišla střela Thorntona a náš rozhozený gólman dostal „jesle“ - 3-2. Znovu jsme ale dokázali odpovědět, v patnácté minutě se po spolupráci s Kovaljovem prosadil pohotovou střelou opět Tomáš Plekanec, který v posledních třech zápasech nasbíral úctyhodných 7 bodů! Tentokrát nám ale nebylo souzeno dohrát třetinu za nerozhodného stavu a postaral se o to Carey Price, který propustil školácky za svá záda propagační střelu bitkaře Shelleyho, pro kterého to byl první letošní gól. Začátek poslední části se znovu více povedl domácím a Cheechoo po pěkné akci a za pomoci trochu statujícího Gorgese zvýšil na rozdíl dvou gólů. Habs však nehodili „flinty do žita“ a za necelou minutu to bylo zásluhou důrazného Maxima Lapierra znovu jen o gól – 5-4. Poté jsme měli ještě dvakrát možnost přesilové hry, ale jak jsem již řekl, to pro nás dnes nebyla žádná výhoda. Ne tak pro domácí, ti se dokázali prosadit podruhé v početní převaze, když necelé dvě minuty před koncem udělal z druhého našeho beka Komisarka solný sloup naopak domácí obránce Campbell a bekhendem prostřelil nejistého Priceho a stanovil konečný výsledek na 6-4.

Škoda, nebýt dnes špatného výkonu Priceho, který se podepsal minimálně na dvou gólech, a trochu ležérní hry obrany, mohli jsme mít v klidu na kontě o bod víc, možná při troše štěstí pak i o dva. Takhle nemáme nic a dojem musíme napravit ve Phoenixu, kde budu moc zvědavý, kdo nastoupí do naší branky – já bych se moc přimlouval za Haláka...

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
12.03.2008 12:00 | reagovat
Theo33
oooo takoveto viteztvi nad souperem na ktereho neumime supr...a jedna vec doufam ze carey zavrel pochybovacum usta....je to obrovsky talent..
 
12.03.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
Óóóóó velký MONTREAL je v čele.New Jersey jsme rozjeli 4:0,takže Price shotout a 38saves.MONTREAL FOREVER
 
AvatarCarey se rozjel... dnes jsem se na zápas nedíval protože s Devils je to pekelná nuda. Dnešek byl ale asi vyjímkou. No další zápas s Ottawou si ujít nenechám. Vypadá to s tím play-off dobře. Nijak neklesáme tabulkou ale spíše se pořád pereme o TOP pozice. Teď by to chtělo porazit Ottawu která je těsně za námi. Myslím že nejdůležitější je vyhrát divizi - konference by byla super ale to až tak nehraje roli v dnešní supervyrovnané sezóně.
 
AvatarTo Theo: Tento špíl určitě super, i minule velmi dobře, ale to dobrého brankáře nedělá, stejně tak, jak se mu nepovedl jeden špíl a Guy udělal dobře, že ho šupl i do dalšího. Uvidíme, až odchytá tak dalších 10 a pak play off. Je moc dobře, že pokud bude potřebovat si na zápas odpočnout, tak je tam skvělý Halák, který si myslím, že tady moc dlouho nevydrží, protože Price je jasná jednička. Jinak k dnešku paráda, teď odpočnout, načerpat sílu na Ottawu a vyhrát tento moc důležité duel.
 
11.03.2008 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Start Tomáše Plekance v dnešním souboji o první příčku Východní konference mezi Montrealem a New Jersey je ohrožen, český útočník se stále potýká s chřipkou. Pokud ho lékaři neuschopní, v sestavě Habs ho znovu nahradí Michail Grabovskij. Canadiens se musí obejít také bez křídelníka Stevea Begina (třísla), do hry se po dvouzápasové pauze vrátí obránce Ryan O‘Byrne. NHL.cz Velká ztráta,ale ať radši Tomáš leží.Nechci aby to dopadlo jako loni,kdy nám kvůli infekci padla půlka mužstva.Snad to hoši zvládnou a nad NJ doma vyhrajeme!!!!
 
AvatarTakže kachna holt nebude...:-). Anaheim nás přejel naprosto v pohodě, kvůli posunu času jsem viděl jen druhou polovinu zápasu, kde jsme byli jasně horší i díky častému vylučování. Bylo jen otázkou času, kdy dostaneme rozdílového góla. Je jen škoda, že hned vzápětí jsme ledabyle začali přesilovku a hned dostali třetího, pak už to bylo hotový. Víc mě ale děsí, že údajně někteří hráči, včetně dnes nehrajícího Plekyho, mají chřipku - aby tak zase nějaká epidemie, to by nám ještě scházelo...! Price dnes zachytal výborně, dlouho držel naše naděje.
 
AvatarA jsme zase na chvíli na východě první...! Konečně dostal Halák příležitost a předvedl, že je velice solidním a spolehlivým gólmanem. Působil naprosto jistým způsobem a hlavně neměl žádný "kolaps"... Dneska jsme to odehráli lépe než ve Phoenixu, i když po tom prvním gólu LA nám domácí zle zatápěli. Teď trochu odpočinout a zítra přetěžký duel s Anaheimem. Doufám v bod!
 
AvatarDalsi 2 bodiky jsme uspesne ziskali. Zapas s LA jsme zvladli na jednicku ac domaci byli aktivnejsi... Goly jsme ale davali my. Do branky nastoupil Jaro Halak a vedl si znamenite - zastavil mnoho velkych sanci soupere a nakonec tech zastavenych strel bylo 35 coz mu vyneslo oceneni 1.hvezdy zapasu.
 
Avatartak vidim ze jsme se zase shodli :-) Btw za par minut hraje jersey v torontu a tak se na tom vrcholu konference nemusime moc dlouho udrzet :-)
 
09.03.2008 12:00 | reagovat
Petr
Jsem moc rád, že se letošní premiéra Halákovi takto vydařila. Jen tak dál. Zítra jsem si u manželky objednal k obědu smaženou kachnu, tak doufám, že ještě v pondělí ráno, si s chutí namužu sádlo na chleba.
 
AvatarPetr: Velice dobrý výběr nedělního obědu :-)... Halák mě opravdu potěšil, ale v poli musíme zítra ještě přidat, Anaheim budě tvrdším oříškem. Formes: Musíme se shodnout, protože to tak prostě bylo a my jsme přece hokejoví odborníci, ne...:-)))?
 
AvatarJa doufam ze si to dame vsichni hlavne k snidani kdy bude asi tak zapas koncit :-) Bude to ale boj - dalsi narocny zapas obden - nevidim to moc dobre - chlapi budou unaveni. Pak nas ceka primy boj o celo konference i divize (jersey a ottawa pak islanders a nakonec st.luis - vse doma) Jinak dival jsem se na statistiky a mozna si to hodne fans nevsimlo ale Kovaljov je na celkovém 14. miste v kan. bodovani cele NHL - to si uz dlouho nepamatuju aby byl v teto casti sezony nekdo z habs tak vysoko. V bodovani obrancu jsme na tom jeste lepe - Markov a Streit jsou dokonce 4. a 5. !!!
 
AvatarVelmi dobré, kluci mi udělali radost, ještě vyhrát v Anaheimu a máme teď 6 bodů, což bych považoval za úspěch. Špíl sem poslouchal jen v rádiu, protože mi Sopcast nejel, ale skoro nejčastější slova byly Shot, save by Halak:)) Jsem moc rád, že se mu špíl povedl a doufám, že zase dostane šanci, ikdyž nevím jestli hned ve dvou zápasech po sobě. Škoda, že toronto neporazilo New Jersey, ale neva, my jim to nandáme v přímém souboji:)
 
09.03.2008 12:00 | reagovat
newt
Jsme hlavne koukam prvni v poctu vstrelenych golu na zapas, neskutecny! A to Ryder s Higginsem strelecky "spi"..
 
AvatarJo a vy byste porad chteli utocniky :-) Mame nejlepsi utok v NHL :-)
 
09.03.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
Zatím "snová" sezóna, tak snad nespadneme na zem ! :)
 
09.03.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
Jen mě překvapuje statistika +/-, máme 11 hráčů v mínusu, včetně Streita, Markova i Koiva
 
09.03.2008 12:00 | reagovat
Petr
To je způsobeno hlavně tím, že dáváme spoustu gólů z přesilovek.
 
09.03.2008 12:00 | reagovat
BigBen | Dr.Rammstein@seznam.cz
Tak dneska jsem zvedavej jak to uhrajem proti Ducks....myslim ze to nebude jednoduchy protoze tedka meli Ducks slabsi obdobi a dneska si budou chtit doma spravit chut..kazdopadne doufam ze nasi Habs budou makat a privezou 2 body...GO HABS GO!!
 
09.03.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
posledne roky sa tu vacsinov riesilo ci postupime do play off a teraz ci budeme prvy v conferencii :D:D:d velmi funny
 
09.03.2008 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Bezva dva body jsou doma.Ze tří zápasů západního turné máme 4 body.Zatim jde vše podle plánu.Škoda jen že divizní soupeři Ottawa,Boston a nakonec i ďáblové z NJ bodovali/NJ kvůli vedení v konferenci - to nám přece sluší!!!/.Potřebovali bychom je setřást,aby se na nás tolik netlačili,byť je potěšitelné,že pomyslné nůžky nepostupu do PO se opět malinko rozevřeli v náš prospěch.Plných 11 bodů ztrácí první nepostupové Buffalo a začínám věřit,že jsme tam, i když chybí 13 zápasů!!!!.Ještě dnes udělat ty silné kačery a budu na výsost spokojený.Halák chytal v LA výborně.Konečně snad přesvědčil Guye,že by mohl chytat častěji.Máme teď fazonu,tak proč NE dva body z Anahaimu?Mají osmizápasovou šňůru výher a někdo jim to přerušit musí!!!!Za pokus to určitě stojí a proč NE zrovna MY!!!Bude to,ale tvrdý oříšek!!!!!Hoši,držte se!!!!
 
AvatarNe ne, chytá Price a zatím o dost lépe než posledně.
 
AvatarTak jsem ho přechválil, opět pustil dost laciný gól... A ke všemu nehrajeme vůbec dobře a Pleky se zranil.
 
AvatarDnes nevyhrál lepší tým. Coyotes hráli lepší hokej min. první dvě třetiny. Naštěstí se nehraje na "aktivitu" ale na goly a rozhodly naše opět skvělé přesilovky. Price dneska chytal solidne a pochytal nekolik tutovek, ale opet si neodpustil kiks pri golu Michalka z uhlu - tohle se Huetovi proste nestavalo - myslim ze tohle prave jde na vrub jeho nezkusenosti. Nicmene dneska podrzel. Dva body mame a to je nejdulezitejsi.
 
AvatarBTW s Plekym to vubec nevypadalo dobre ale pak hral normalne tak snad bude OK
 
AvatarJo, jo, když se svíjel na zemi několik minut, myslel jsem, že je to moc špatný. Ale nakonec dohrál, tak snad to půjde. Nechápu ale, že za to nešel nikdo sedět - vždyť z opakovaných záběrů bylo jasně vidět, že to byla "sekyra" jako sv... ! Jestli Price bude mít takovéhle slabé chvilky i v play-off, skončíme hodně brzy...
 
AvatarKurňa tak sem se mrkl na idnes a zdálo se mi, že musel zachytat dobře, ale zase řeknete, že dostal jeden laciné fík. Po zkouknutí videa musím uznat, že tomu opravdu tak bylo, naštěstí na druhé straně Tellgvist taky nezářil. Doufám, že Price získá do play off, pokud tam půjdem jistotu, která mu chybí. Myslím si, že Halák dostane teď šanci, hrajem dvojzápas, tak snad se taky předvede. Psal jsem, že s 5-6 bodama bych byl spokojené, tak se kluci musí snažit:)
 
AvatarPrice chytal dobre, zastavil 37 strel, ale neodpustil si jeden velice laciny gol, nastesti jsme vyhrali a nevadilo to - v play-off nas to ale muze stat zapas, nebo rozhodnout serii. Uvidime no... nic jineho nezbyva.
 
07.03.2008 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Tak Halák nechytal,bohužel info z hokejfora bylo chybné,zato omluva.Jinak dva body jsou doma a to se počítá.Dokonce znovu vedeme konferenci!!!!Ten Michálkův gól z nemožného úhlu byla již tradiční Priceho chyba.Jinak čtu na něj samé chvalozpěvy.Dokonce byl vyhlášený první hvězdou zápasu.Říkáte,že jinak chytal dobře.Tellqvist dostal od Plekance také podobný gól z úhlu s tím rozdílem,že Plekanec stál blízko jeho tyče, oproti Michálkovi,který Price dokonale překvapil od mantinelu.Věřim,že se zápasovou praxí náš mladý indiánský golman podobných excesů postupně vyvaruje,chce to dát mu je čas!!!Rozumně,vždyť je mu teprve 20 let,co by jsme od něj víc chtěli.Tím,že odešel Huet jsme na něj opravdu až moc přísní,přitom za vzniklou situaci nemůže!!!Já vim jinak se jeho chyby tolerují,když se vyhraje a jinak když prohraje!!!Od dedline jsme s ním prohráli vlastně jenom jeden zápas,takže zatim se ke spokojenosti drží!!!Naštěstí máme jiné zbraně po ruce. Přesilovka je naše parádní disciplína a charakter utkání dokonale zvrátila.Jinak góly to byly z naší strany opět pěkné,zvláště ten poslední S.Kosticyna po přečíslení 2-1,kdy pálil do odkryté branky.Ze zapasu s Los Angels očekávám dva body.Tady bych porážku bral jako ztrátu!!!Sice teď porazili LA Ottawu,ale my nejsme Ottawa!!!Hoši držte se!!!!!
 
07.03.2008 12:00 | reagovat
#33
coze lacinej goooool????!!! fakt? chytit se to dalo, ale bouillon mu PERFEKTNE stinil... price nam ten zapas sedmatriceti zakroky VYHRAL a vy do nej takhle? to uz je trosku hysterie panove ne!! huet byl prece znamej svyma haluzakama, co dostaval!!! vybornej pozicne -jeden z nejlepsich v lize, ale co zapas, to jeden-dva laciny goly... tak spatnou pamet jeste nemam! :DD
 
AvatarZ následujících zápasů mám právě největší strach - nevyzpatelné LA a obhájce SC Anaheim... to bude maso :-) GO HABS
 
07.03.2008 12:00 | reagovat
Behemont
Já to taky nechápu. Teďkon mu tady každej nadává jaký góly dostává a co by Cristo chytil. A za pár let už vidim až se otrká se tady za něj budou všichni modlit. Každej musí nějak začít a čím dřív a víc tím lépe pro Price i celý Montreal
 
AvatarAle hoši, pomalu. Nikdo tady Pricemu nenadává, v průběhu včerejšího zápasu jsem tu psal, že chytá zatím o dost lépe než v San Jose. To platilo nakonec pro celé utkání, ale jeden hodně laciný gól si neodpustil a to jsme tu jen řekli. A taky to, že v play-off by nám takové chyby jako v San Jose a teď ten gól ve Phoenixu mohly srazit vaz... Já uznávám, že je hodně mladý a jak už jsem tady po deadline psal, že za to, do jaké se dostal situace, nemůže. To všechno, při vší úctě k němu, nemůžeme pořád donekonečna omílat dokola, když chceme v sezóně uspět - management si ho vybral jako jedničku a on musí dokázat, že to byla správná volba. Pokud ne, měl by chytat Halák. Toť vše...
 
07.03.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
a co když to nedokáže ani Halák ?
 
AvatarTak nic, budeme prostě mít smůlu. Ale to už bych tu nerad rozpitvával...
 
AvatarJa bych tu diskusi na tema Price-Huet uz ukoncil - to fakt nema smysl :-) Price je mlady a obrovsky nadejny golman a myslim na to kolik ma let tak chyta vyborne a lepe nez leckteri o 10 let starsi golmani co jsou jednicky tymu nekolik let. Kazdy golman - i Huet si sem tam vybere horsi chvilku. Price dnes chytal vyborne a vyrazne prispel k nasemu vitezstvi - v klicovych chvilich prevedl vyborne zakroky a podrzel tym. Po pravu byl zvolen prvni hvezdou zapasu - myslim ze Mira ktery take zapas videl tak souhlasi. Jedina kritika byla na druhy laciny gol co dostal v druhem zapase. Dnes to zase tak nevadilo, ale pokud by mel dostavat takove goly v play-off tak myslim ze by nam to mohlo hodne ublizit. Ale nikde neni napsano ze by takove goly nepoustel i Huet nebo jakykoliv jiny golman. Verim ze do play-off nas Price s Halakem bez problemu dovedou a pak uvidime co v Pricem je a zda jeho predpoklady o jeho geometricky :-) stoupajici forme v play-off jsou spravne, nebo ne. Ja v nej verim. Do budoucna nemuzeme mit lepsiho golmana. V soucasnosti verim ze ziska 99% jistotu a bude chytat aspon jako dneska proti Phoenixu.
 
06.03.2008 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Dnes by měl nastoupit Jarda Halák!!!!Držim palce,aby se mu dařilo a ,,Pokud možno Jardo,prosím nulu!!!"
 
AvatarNekřičel bych "hop", dokud jsme nepřeskočili... V play-off ještě zdaleka nejsme, po nočních zápasech je bodově před námi jak Pittsburgh, tak New Jersey, Ottawa bod za námi a Rangers tři... Na deváté Buffalo máme náskok 8 bodů, což zhruba při 16 zbylých utkání není vůbec nic. A mám právě obavu, aby v tomhle nejdůležitějším období Price vydržel...
 
05.03.2008 12:00 | reagovat
Petr
Máš pravdu, že jisté to ještě není, ale pokud budeme pokračovat ve výkonech z posledních pěti zápasů nemusíme se bát. Rozhodně bych to však nechtěl zakřiknout.
 
AvatarTO Míra: buď trošku optimista - ty vše vždy vidíš z té nejhorší stránky :-) Stát se může samozřejmě do konce sezóny cokoliv ale rozehráno to máme dobře a já věřím že to vyjde. Pokud ne bude to velká škoda
 
AvatarJá nejsem pesimista, jen realista...:-). Samozřejmě, že věřím v náš postup, ale jak už bylo řečeno, momentálně hrajeme nad své možnosti (podle kádru) a kde je psáno, že to takhle vydrží celých 16 zápasů? Ve hře je 32 bodů a to je při náskoku 8 bodů na nepostupové místo ještě dost a dost. Když polovinu z těch zápasů vyhrajeme, tak věřím v postup.
 
AvatarKdyž jsem se podíval na výsledek, tak jsem si řekl, že to asi nebylo od Price nic moc, ale po přečtení tvýho článku, to bylo asi ještě slabší. Myslím si ale, že na psychiku mladého golmana by nebylo dobrý po jednom nevyvedeným zápase ho hned šupnout na střídačku. Haláka mám sice radši než Priceho, ale ještě ve Phoenixu bych mu šanci dal. Snad nenastane to, co říkal sám Price, že se necítí na více zápasů po sobě. Musíme urvat z tohoto tripu nějaké body, jinak se naše situace dost změní. Snad se to povede už v dalším zápase, pevně v to věřím.
 
04.03.2008 12:00 | reagovat
Theo33
miro:neni to o tom jak pisu ono nedelam carky nedelam hacky proste pisu jde o myslenku ne o pravopis.ja nerikam ze mu ten zapas vysel ale pochop ten kluk je budoucnost klub si to tak vysnil a tak to proste bude.to bys mel pochopit za ty leta co fandis habs proste sme jiny tym nez ostatni jina mentalita tady se hledi na nostalgii tradici...to by si mohl vsimnou proto huet ac chytal skvele pro me mezi nej 5golmana ligy momentalne ...ale tady je proste urcita vize proto musel jit a ja verim ze dvojce price halak bude silna a carey se chytne talent to je neskutecnej...prijde mi jako by vam tady vadil ze je protekcni...proste je to jeho udelal a je jen na nem jak se stomu postavi...ty jako budejovicak bys to mel videt je toasi dve sezony co bych chabera mnohem lepsi nez eda a presto pak eda dostal prednost...samozrejme to pak ukazal ze je to pro me asi nej golman ale taky meli vizi ikdyz chytal chabera mnohem lip nakonec eda mel prednost tak se to snaz tak brat proste je tady ta vize a ja verim ze nakonec bude uspesna...a otom ze hrajem nad svy moznosti to ste si snad uz vsimly...proto go habs go cheza(kdo udelal pro cesky hokej vic)?petidvaceti tisicova vesnicka:-D
 
AvatarTheo33: Že nepíšeš háčky a čárky mě až tak nevadí, že přehazuješ písmena v slovech a člověk pak musí z kontextu celé věty luštit, co to asi tak mohlo znamenat, to už mě trochu vadí, ale nechci tu nikoho kárat. Jen si myslím, že to takový problém není napsat pár českých slov normálně...:-). A téma Price - asi každému je jasné, jak to s Pricem v Montrealu je, to není třeba vysvětlovat. Taky asi každý ví, že on na to být jedničkou momentálně prostě nemá, což samozřejmě není jeho vina, protože do té pozice ho dostal Gainey a spol. Huet možná nemusel jít pryč jen kvůli němu, spíš to byla oběť za očekávaný, leč neuskutečněný trejd. A je sice hezké, že máme mladého a hodně talentovaného brankáře, ale prvořadým cílem v každé sezóně, a obzvláště v té úspěšné letošní, by měl být úspěch a ne testy mladého nezkušeného gólmana před play-off. Rozuměl bych naprosto tomu, kdyby při deadline přišel třeba Roloson, který byl k mání, a na příští sezónu by se stal jedničkou Price. Takhle je to hrozný hazard, což bylo trochu patrné i v San Jose.
 
04.03.2008 12:00 | reagovat
Petr
Brankářská otázka zůstane mezi námi asi dlouho diskutovanou. Tak já ještě trochu přileju oheň do ohně. Myslím si, že Huet je některými z nás trochu přeceňovanej. Já si tedy rozhodně nemyslím, že patří mezi absolutní špičku NHL. Osobně jsem mu nikdy neodpustil poslední zápas minulé sezóny proti Torontu, kdy selhal v rozhodujícím zápase. Jeho zkušenosti z play off jsou také minimální, odehrál pouze šest zápasů. Na výhru ve SC je zkrátka potřeba lepší brankář, kterým Price, v tuto chvíli, bohužel není. Mě osobně odchod Hueta moc nepřekvapil, ani mě nijak zvlášť nemrzí (hned po výměně jsem psal něco jiného, z odstupem času jsem dospěl k tomuto názoru) zklamán jsem pouze protihodnotou, kterou jsme za něho dostali. Máme dva velmi talentované brankáře a já věřím, že do tří let, nám pomohou k zisku SC.
 
04.03.2008 12:00 | reagovat
plamenacek | jan.pejpal@centrum.cz
Huet je možná přeceňovaný ale lapal slušně, Corey je mladý a jestli chceme myslet na budoucnost tak musí dostat šanci prokázat na co má a nemá.
 
AvatarKdyž tedy ještě mluvíme o Huetovi, tak já ho s naprostým klidem pasuji mezi prvních gólmanů současné NHL a statistiky posledních tří sezón mi dávají celkem za pravdu. Výkonnost měl vždycky celkem stabilní a nebýt jeho zranění, měl by odchytáno i daleko více zápasů. Poslední zápas minulé sezóny bych mu vůbec nevyčítal, napadá mě snad jen jeden gól, s kterým mohl něco dělat. Ale je pravdou, že tenkrát jsem byl pro, aby chytal Halák, který měl solidní formu a hlavně byl rozchytaný. Jo a teď jsem si ještě vzpomněl - Theovi33: Nesrovnávej situaci Chábery a Edy Turka s Pricem a Halákem, to jsou naprosto odlišné věci. Turek chytal proto, že je to zkušený a protřelý gólman, který už má leccos za sebou. Chceš tohle tvrdit o Priceovi...?
 
04.03.2008 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Huet měl zůstat!!!To byla blbost se ho takhle rychle zbavovat.Chytal výborně a jenom strach vedení,že ho do léta nepodepíšou a odejde zadarmo je přinutil k unáhlenému rozhodnutí.Správně,jak někdo napsal,na Priceho hodili obrovskou zátěž na kterou zatim logicky nemá.Podle mě,v jeho věku to není ani možné.Můžeme jen doufat,že to se ctí nějak zvládne,jen mám obavu,aby se nám nesesypal.Ten Shellyho gól byla nevídaná hrubka,zastávám se ho jen v tom smyslu,že obrana nechávala útočníky Sharks příliš jezdit až do branky.Zvláště první obrana Markov,Komisárek hraje teď špatně.Pokud Hueta chtěli během sezony vyměnit,tak to měli udělat mnohem dřív a NE na poslední chvíli.Ale to určitě nechtěli,a já taky NE!!!!Nechápu proč dostali stach,že do léta nepodepíše.Co jsem četl vše bylo na dobré cestě a neslyšel jsem od Christobala,že by chtěl z Montrealu pryč.Nakonec se loučil dyplomaticky a určitě se mu z Montrealu vůbec nechtělo.Byl to unáhlený a zbytečný krok našeho vedení.Nakonec nesplnil ani tu pořádnou protihodnotu.Konkrétní hráč nepřišel a nám zůstal draft,který je vždy loterie a oči pro pláč!!!Takže si v kolonce klidně můžeme zatím napsat,že za něj nic nemáme!!! Je to paradox.Loni to tu byl samý brankář,že se mohlo vybírat.Vybírali jsme mezi dvěmi jedničkami Huet,Aebischer.A na svou šanci čekali na farmě mladí golmani,Halák,Dannis posléze Price,Leighton.To bylo samozřejmě v pořádku,protože mladí golmani si musí na rychlejší tempo soutěže postupně zvykat a sbírat zkušenosti.Určitě jejich růst netrvá jen sezonu,navíc Price neodchytal v AHL ani to!!!!Dnes takový výběr golmanů nemáme a zkušeného golmana vůbec NE!!Dannisovi se v AHL daří střídavě a Halák v NHL nedostal šanci.Kdyby se Price zranil tak je situace doslova zoufalá.Přestože Jardovi fandim,zbylo by to všechno na něm a to nevim jestli by dlouhodobě zvládl.Hrozně se nasměju až v létě budeme shánět zkušeného golmana!!A věřte nebo NE,to by nás vyšlo pěkně draho!!Je mi to nějak všechno nepochopitelné!!!
 
04.03.2008 12:00 | reagovat
Petr
Máš pravdu v tom,že loni jsme měli brankářů spoustu a mohli si vybírat. Ale jistě sám dobře víš, k čemu nám to bylo. K ničemu. Po sezóně jsme vedli polemiku, jak by jsme si představovali doplnit tým pro příští sezónu. Tenkrát jsem psal, že je potřeba dát šanci úspěšným mladým z Hamiltonu a je vidět, že sázka na ně se vyplácí. Price patří mezi ně. Věřme mu, nekoukejme se zpátky na Hueta. Jsme první v konferenci a před námi je play off. Naši gólmani to zvládnou.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. San Jose Sharks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík