Price udržel čisté konto a Montreal vede v sérii s Bostonem již 3:1

16.04.2008, 12:00 | Reportáž ze zápasu |  redakce
 

Za stavu 2:1 pro Montreal dnes pokračovala série opět na ledě Bostonu. Pokud by domácí uspěli vyrovnali by skore a jejich šance na postup by se rapidně zvýšily. Naopak Montreal by se výhrou dostal do 3 zápasového mečbolu. Na obou stranách stále chyběli především domácí Bergeron a montrealský Koivu. Sestava Habs se ale změnila - Ryder se díval na utkání pouze z tribuny, Streit se přesunul do útoku a na místo obránce se vrátil OByrne.

Ač se hráči Canadiens dušovali že tentokrát bude jejich výkon lepší, obrázek hry byl stále stejný. Obrovská bojovnost a aktivita Bostonu, skvělé napadání a zabezpečená obrana, navíc výborně sehraná oslabení, to vše podpořeno spolehlivým Thomasem v brance. Canadiens na tohle zatím nenašli recept. V prní třetině se diváci gólu nedočkali, vyložených šancí bylo pomálu, nicméně celý zápas se hrál atraktivní hokej a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Hit střídal hit :-), hlavně Begin a Komisarek se činili. Habs dostali výhodu dvou přesilovek, ale u obou byl paradoxně ke gólu blíže soupeř. Price musel likvidovat několik nebezpečných šací, a tuším i dva samostatné úniky.

V druhé třetině kraloval opět Price. Klíčový zákrok byl proti střele osamoceného Glena Murrayho z mezikruží, kterou perfektně kryl. V sezóně užasná, ale v play-off proklínaná přesilovka nakonec vyšla. Stalo se tak v samém závěru druhé třetiny kdy Canadiens opět málem inkasovali v oslabení. A.Kostisyn následovně zavezl puk do třetiny, prošel mezi třemi hráči Bostonu, objel branku a přihrál do mely v brankovišti. Tam skvěle odstavil dva bránící Medvědy Higgins a odražený puk se doklouzal k Briseboiosovi který z levého kruhu nechytatelnou střelou propálil Thomase, 42 vteřin před koncem druhé třetiny. Dvě vteřiny před záverečnou sirénou ještě stačil "hloupě" faoulovat Begin, Canadiens tak čekali velký nápor do další fáze hry.

Ten se ale nijak moc nekonal. Poslední přesilovku v tomto utkání Habs přečkali bez inkasované branky a časomíra ukrajovala další a další vteřiny. Obrana Habs byla neprostupná a s přibývajícím časem se hráči narozpakovali takticky vyhrazovat každý druhý kotouč. Boston se nemohl dostat do žádného většího tlaku. Až v samém závěru, po odvolání Thomase z branky se začly dít před Pricem něco zajímavějšího. Vrcholem byla šance Widemana, který po krásné kombinaci nedokázal Priceho nepřekonat, a nejen GM Bostonu schovával hlavu do dlaní :-).

Habs udrželi chabé vedení 1:0, Carey Price opět předvedl bezchybný výkon a zaslouženě byl vyhlášen první hvězdou zápasu, tenhle mladík je opravdu zázrak, jeho statistiky jsou prozatím 1.20 g/z. a úspěšnost 95,75% !!!. Montreal si tak veze do Bell Centre vedení v sérii 3:1 a hlavně pocit že mu stačí vyhrát jeden ze tří následujích utkání. To by nemělo být proti Bostonu nemožné. Poslední krok bývá ale často nejtěžší. Další zápas se hraje 18.4. v 1:00 našeho času, doufám že opět budete všichni u toho :-)



 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
Tak jsem poprvé rozjel ten stream 800kbps (nevím proč mi předtím nešel) a vskutku luxusní obraz, jako kdybych měl v počítačí televizní kartu. Tak snad se to rozjede i na ledě. GO HABS GO !
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
mejdlo
Jupiiiii, tak prvni slovo sme rekli my :)... Jen tak dal hosi!GO HABS GO!
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
První slovo jsme ale řekli v každém zápase série si myslím, potřebovalo by to přidat na rozdíl dvou gólů. Jenže Boston měl aspoň 5 velkých šancí a to se mi moc nelíbí. Hlavně když teď začíná přesilová hra medvědů.
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
mejdlo
V tomhle mas pravdu - v nekterych minutach byla hra Bruins nejmene vyrovnana a parkrat nam taky pekne varili u nas v obrane. Fakt je ale, ze porad vedeme a hrajeme druhy oslabeni v rychlym sledu po sobe.
 
AvatarVedeme ale Boston nas prehrava. Presilovky diametralni rozdil. Price min 3 zazracne zakroky. Radsi tu nic nepisu - jsem nervozni jako ....... GO HABS !!! Zvysime !!!
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
No jako ta naše přesilovka mě velmi zklamala. Nedivím se, že jsme z 30ti pokusů promněnili jen dva . To nahazování podél mantinelu není nejlepší nápad.
 
AvatarS hodně velkým štěstím vedeme, ale o naší herní pohodě jasně vypovídala naše přesilovka a jajich dvě přesilovky... Nebe a dudy! Boston je, bohužel, trochu lepší i při plném počtu hráčů, zatím jsem mimo gólu neměl moc důvodů k radosti. Už mě pomalu začíná hodně štvát (slušně řečeno) Markov, nevím, kde je ten ofenzivní obránce, co tak perfektně dirigoval přesilovou hru z modré čáry. Ale zázrakem zatím vedeme a to je důležité.
 
AvatarMiro, řekl jsi to přesně, zázrakem vedeme. Ten gol byl hodně štastný, ale ukazuje to, jak je důležité střílet. Price už předvedl několik vynikajících zákroků, tak doufám, že uzavře bránu i dal. Markov mě štve už od začátku play off, v přesilovkách špatné a při hře 5 na 5 taky. Hoši rychle přidat druhé, jinak mě asi klepne:)
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Spatt
Sakra, chce to goool. Higgins byl blízko! škoda!! Nevim, ale jeste pár minut a nebudu mit na to nervy.
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Spatt
Jooooooo, Streit....konečně!!
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
Gooooooool !!!!!! tak doufám, že jsem tím křikem nevzbudil celej barák !!! WOW !
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
3:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak toto byla ona přesilovka , na kterou jsme zapomněli :)
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Spatt
Přesně tak, to je ta přesilovka, kterou jsme v sezoně ničili ostatní. A pak, že hokejovej pan bůh není! Doufám, že je už po zápase!!! :)
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
mejdlo
Cau... prisel sem o neco? Ted sem se vzbudil, usnul sem nekdy po 5ti minutach druhy tretiny :).. SUPER 3:0 LET´S GO HABS!
 
AvatarParada, 3:0 to je slusny naskok ktery nesmime pustit. Je pred nama jeste ale jedna cela tretina a Boston to urcite jeste zkusi. Nesmime jim dat ani milimetr prostoru. Ta presilovka to bylo jako krasne probuzeni ze zleho snu - snad uz to tak zustane. Mejdlo jak muzes usnout - ja z tech nervu nebudu spat ani zitra asi :-)))
 
AvatarDruhá třetina velmi dobrá, obzvlášť po druhém golu, kdy jsem bych řekl skoro i kralovali. Škoda vyloučení nakonci, ikdyž moc nevíc za co, spíš tam Kovymu pak držel hokejku. To už musíme udržet. Přestát oslabení a už nás nemůže nic zastavit od semifinále. Price opět fantasticky a to co udělal Streit bylo taky mooooc pěkný:)
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Spatt
2. třetina - střely 17:6 - to mluví za vše!!!
 
AvatarTak konečně z naší strany něco, co mě hokejově zahřálo u srdce! Streit předvedl vynikající individuální akci s chladnokrevným zakončením a poté Plekancova řada nechala zavzpomínat na naše výborné přesilovky - A.Kosticyn taktéž skvěle zakončil, nádherné bylo to prohození si puku mezi nohama obránce a rychlá střela... Abych teď jen nechválil, musím říct, že do druhého gólu to byla obrovská mizérie a bylo vidět, jak se všem hráčům klepou ruce nervozitou, skoro každý puk jim utíkal z hokejky a o přesných přihrávkách jsme si mohli nechat jenom zdát. Ale snad už to je pryč, teď ještě dobránit to oslabení a mohlo by to vyjít. Nechci nic zakřiknout, tak pšššt...
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
theo33
carey nas podrzel v klicove prvni tretine kde sme hraly spatne...doufam ze zavrel usta pochybovacum drzi nas...snad uz to udrzime idkyz vykonu nekterych hracu nejsou mcc dobre...ale rad pochvalim me dva oblibence higgins streit rhajou supr.. markov pleky a patrick se mi moc nelibi...ale musime to uz udzet a na ted fandit phile protoze proti ni bych hodne veril na finale pres odpocaty new york by to bylo tezsi...
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
mejdlo
Sam nevim :(... jenom sem se tu nejak oprel o postel, a pak uz si nic nepamatuju :)). Ale ted sem zase certsvej a muzu fandit :)
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
Streitův gól byla hokejová lahůdka, překrásný gól. Jen to nezakřiknout, v této sezóně už jsme zažili dosti zápasů, kde jsme pustili vyhraný zápas. Hlavně když Boston má v této sérii skóre 10:3 !!!!!!! co se týče třetích třetin !!! Proto se ještě nemůžem radovat !
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
theo33: Ještě bych vyzdvihl Lapierra ! Ten hraje dneska skvěle !
 
AvatarPřesně tak, Boston je ve třetí třetině výborný, teď už opravdu nemají co ztratit, takže do toho půjdou nadoraz. Jinak s Plekym nesouhlasím, hraje dobře, bojuje, což bylo názorně vidět na tom sprintu směrem k naší brance při přečíslení Bostonu - nikdo jiný se takhle nevracel... Price je zatím výborný, kéž by mu to vydrželo. Kovaljov se dneska taky hodně zlepšil, asi mu to po boku Koivu svědčí - ten chlap má snad magickou moc, nejdřív Higgins, teď Kovaljov...
 
AvatarTaky si myslím, že Pleky hraje dobře. Dál ještě Begin, pro toho borce není nikdy nic ztraceno. Musí to kluci zvládnout, ikdyž Boston tam teď nechá všechny síly, chce to vydržet co nejdýl s nulou a bude to OK.
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
toto musime dat, ak nie tak neviem, asi skocim z okna. Velmi sa mi paci Higgins a hlavne Carey, ktory podrzav vo chvilat ked sa mohlo vsetko lamat, teraz je zapas a stav vo faze, kedy to treba len udrzat a bude to v pohodke. Inac niektorym faulom nechapem, divni rozhodcovia, ale hlavne ze je 3:0. Go Habs GO
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Spatt
O čem to tady všichni mluvite??? Už jste někdy viděli 7 zapas play off, jak hostujici tym otočil během posledni třetiny z 3:0! Ne....no tak...nic takovýho nebude! GO HABS GO!!!
 
AvatarMy jsme snad masochisti nebo co, když si takhle komplikujeme život zbytečnými vyloučeními...
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
uz len sest minut
 
AvatarAle hrajeme celou třetí třetinu profesorsky a Boston k ničemu nepustili, pokračujem ve velmi dobrém hokeji, který začal po druhém golu, se kterým odešla nervozita našich hráčů. Semi je našeeeeeeeeeeeeeee. GO HABS GO
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Spatt
A tohle je konec Bostonu Bruins v PO 2008! 4:0!!!
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
I LOVE YOU !!!!!!!!!!!
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Spatt
Bratři Kosticynové popravili Boston! 5:0!!!!
 
AvatarParáda, opravdu od druhého golu jsme kralovali a skore 5:0 je skvělý. Před Bostonem smekám, čekal jsem to těžký, ale předčili mé očekávání a hráli opravdu skvěle. Carey ukázal, že může jít ve šlépějích Patrika a doufám, že bude pokračovat ve fantastických výkonech. Takže teď se pořádně připravit na semi. Myslím, že teď z kluků taky spadne nervozita, že by mohli vypadnout v prvním kole po super základní části a bude to jen lepší. Jdu spát s hřejivým pocitem u srdce:) GO HABS GO
 
AvatarParada, jsme tam !!! Price MVP ! Dneska se to proste povedlo. Boston se nakonec k nicemu nedostal, zadne drama se nekonalo. Chlapi dekujeme a poradne to oslavte ! Dnes bude v Montrealu hodne veselo. Nesmime ale zapomenout na porazeneho. Boston prekvapil vsechny vcetne sebe a byl vice nez dustojnym souperem. GO HABS !!! 4/16 DONE :-)
 
AvatarTak jsme to nakonec přece jenom dokázali a mně spadl obrovský kámen ze srdce, že mi vyšel ten tip na stav série...:-). To byl samozřejmě vtip, mám obrovskou radost, ten zlomový krok, a možná nejtěžší, máme za sebou a všechno, co přijde teď, je aspoň pro mě něčím navíc. Zápas snad jako blýskání na lepší časy zakončila krásná kombinace Plekyho útoku, který se postaral o tři góly... Nyní můžeme začít spekulovat, jaký soupeř by pro nás byl lepší, ale asi si moc nevybereme - jak Rangers, tak případně Philla hrají v play-off výborný hokej. Washington otočil z 2-0 na 2-4 a srovnal sérii. Teď bude na koni, takže to spíš vypadá na Rangers, což není moc dobrý. Ale uvidíme, teď si užít oslavy :-))).
 
AvatarMe je ted uplne jedno koho dostaneme - ted neni na vyber - navic kdyz jsme porazili Boston, tak porazime kazdeho - a to nemyslim nijak ironicky - proste to byl opravdu moc tezky souper. Verim take jako Mira a dalsi ze tohle by mohlo kluky uklidnit - postoupili, a mohli by hrat tu svou hru kterou v podstate predvadeli vetsi cast dnesniho zapasu. Rangers nebo Philla - nikdo nas nezastavi !!! GO HABS, cest Bostonu, slava Montrealu !!!
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
PALO
Tak krasne ranko prajem vsetkym. Najma tym ktori mohli sledovat zapas LIVE, je vzdy super si tu rano citat vase komentare... Mna ako keby to vitazstvo Montrealu vyliecilo a dnes som konecne bez teploty ;-) Dufam ze KO+KO ostanu spolu, mysim ze takto im to najviac svedci a aj bratia ostanu spolu, sam som z dvojiciek takze viem ake to jej hravat kolektivnu hru s bratom (podobne starym) v jednom utoku:) Kazdopadne, musim pogratulovat Bostonu k skvelemu vykonu, ked sa niekto dostane uz do 7. zapasu, ten je ozaj len o stasti, c uz prehrajete 1:0, alebo 10:0. Koho v dalsom kole? To je uplne fuk, dufam ze Huet s WASH postupia dalej, velmi im to prajem...
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
Ten pošahanej budík mi nezazvonil:-( Ale aspoň jsem se probudil do krásného dne když jsem viděl výsledek. MONTREAL FOREVER,před Bostonem smekám klobouk!
 
22.04.2008 12:00 | reagovat
theo33
muz zapasu jednoznacne carey v prni tretine sme diky nervozite byli az trapny a boston mel velky tlak ale tam nas price podrzel to bylo klicovy.Hodne se mi libil Higgins dost makal jen proste treba takovej andrej kostitsyn ma proste vetsi cuch na goly.jinak ikdyd to wash sem pral tak ted bych byl radsi kdyby postoupla phila zaprve na en umime a za druhe rangers budou odpocati..a asi by nam vystavili stopku s philou velka sance na finale konference a to by byl uspech.
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
Petr
Ještě k naší sestavě. Mě by se více líbila čtrvtá řada ve složení Ryder-Lapierre-Latendresse. První tři bych nechal beze změn. Do obrany místo Gorgese O´Byrneho. Jenom bych něvěděl co ze Streitem.
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
Jardys
Nevěřím tomu, že s Pricem v bráně můžeme postoupit. To, že jsme pustili Hueta byla strašná chyba. VŽdyť se podívejte, jak dokázal vytáhnout Washington do play off. Absolutně nechápu proč se vydáváme cestou Toronta, který taky sází na neskušený golmany a podívejte se, jak s ními dopadají. Myslím si, že rozhodují v této serii byl zápas č. 5 a přímo ostudný výkon Price. Trener už ví , že to Price nezvládá a měl by najít odvahu tam poslat Haláka. Rád bych se pletl, ale myslím si, že nás dneska Boston přejede.
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Poraženeckou náladu nech doma!!!!Vyhrajeme,hoši to dokážou!!!!!!,,Go HABS go!!!!!!"A Price!!!!!Jednou se rozhodli,že prvním golmanem našeho mužstva bude Carey Price,tak to tedy bude!!!!!Udělali to určitě na základě jeho výkonnosti,kterou mohli porovnat v treningu s Huetovou výkonností a také podle svých vlastních zkušeností!!Jednou se tak rozhodli,vsadit na mládí a taky to tak platí!!!Pozdní pláče,které se nedají změnit jsou k ničemu!!!Huet je nenávratná minulost!!!!Ale Pricovi nevyšla v serii v podstatě jedna třetina minulého zápasu,jinak chytá skvěle.Podivej se na góly z posledního zápasu a pokud jsi soudný, tak uznáš,že za ně nemohl!!!!Možná nepředvedl zázračný zákrok,ale šlo to?Asi NE!!!Podle mě chytá výborně a má velká podíl na našich úspěších!!!Dovolávat se Jardy Haláka,který neodchytal v PO ani minutu je podle mě nesmysl!!!!Nemám nic proti Jardovi,ale s tím bych vůbec nesouhlasil.Je to přece rozhodující zápas!!!!Kdo z nás může říct,jakou formu po takovém vysedávání na lavičce Halák vůbec má?Nikdo!!!!!To by bylo neúměrné riziko !!!!Musí chytat znovu Price!!!!Je v zápasovém tempu a stačil si útočníky Bostonu přečíst!!!!Já mu věřim,on to zvládne!!!!!!!!
 
AvatarHeh tak s tim tady asi bude souhlasit malokdo - Price od vymeny Hueta chyta skvele a malokdo chape jak se ve svem veku s tim tlakem tak vyrovnal. Mimo 5-teho zapasu play-off nas drzel nad vodou hlavne on a spolecne s Thomasem bych ho zvolil nej hraci cele serie..., nehlede na vysledek dnesniho zapasu
 
AvatarA hned vidim ze velu to vidi stejne :-) Halaka mam rad a je to kvalitni golman ale radsi v play-off Price. A dovolim si tvrdit ze min. 1 zazracny zakrok v kazdem zapase Price vystrihne... to Huet neumel. Skoda Hueta ale to je fakt pryc - mozna se s nim jeste potkame. :-)
 
AvatarTo velu: Dobrý souhrn, pod většinu věcí se můžu jen a jen podepsat. Ale s Kovaljovem nesouhlasím, Plekanec i Kosticyn jsou daleko aktivnější a nabízí se mu, ne, že ne... Jenže on je prostě takový, že to na sebe CHCE brát a myslí si, že to rozhodne. Takže kolikrát jsem viděl najíždět mu tam minimálně jednoho hráče, ale on jel sám. A to je ten pravý důvod, proč ty puky ztrácí, kdyby je dal dřív od hokejky, zbytečně ztracených puků by hodně ubylo. Koivu mu teď v posledním zápase názorně předvedl, jak se chová lídr mužstva - nesnažil se nějak individuálně vyčnívat, ale byl u dvou gólů, vyhrál většinu vhazování. Pleky taky zrovna nechytl tu nejlepší formu, ale je daleko platnější než Kovaljov. To mi nikdo nevymluví, jak se mně Kovaljov líbil v základní části, tak teď mu to prostě nejde a trpí tím hra celého útoku. S Markovem souhlasím, vůbec obránci při přesilovkách hrají hrozně bojácně a ustrašeně. Jinak přesilovek jsme měli dost na to, abychom z toho dali víc než zatím asi dva góly. Všechno to nějak nepochopitelně odešlo v ten nepravý čas a není to zdaleka jen důraznou hrou Bostonu. A k Pricemu, co psal Jardys - zatím v každém zápasu předvedl nějaký fantastický zákrok, i v tom posledním, kdo jste pozorně sledovali, mohli jste minimálně dva najít. Otázkou spíš teď je, jak se vyrovná s tím tlakem fanoušků a médií v Montrealu - to bude ta největší zátěž.
 
AvatarMůžete sem pak hodit odkazy na sopcasty nebo něco takovýho, já totiž na myp2p nemám vůbec montreal napsané, jen washington. Tak nevím, jestli to tam ještě přidají, zase by se hodil MP. Doufám, že aspoň na HabsTV to pojede.
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
Jardys
Pokud vypadneme, tak veškerá kritika se snese na hlavu 4 můžů, Ganeyho, Carbonneaua, Price a Kovaleva. Jako když už se Montreal konečně dostal ze srabu a odehrál vynikající základní část, tak hodit veškerou odpovědnost v play off na bedra mladýho Price se mně zdá jako blbost. Mohl tady ještě 2 roky dělat dvojku, odchytat 20 -30 zápasů za sezonu a sbírat pomale zkušenosti. No nic doufám, že se moje řeči dnes ukáží jako plané, Carey do vyčapá a Boston přejedem.
 
AvatarTak na Priceho se spíš snese chvála, protože kdyby nám nevychytal druhé a čtvrté zápas, tak už mohlo být rozhodnuto. Na Kovyho zatím bohužel ano, protože mu to nejde a když mu to nejde, tak se snaží vše udělat sám, věřím, že se to dneska změní. Koivu bude zase o něco lepší a to nás dovede k úspěchu, musí.
 
AvatarPřesně tak, Kovaljovem se pod dojmem veřejného mínění v Montrealu pasoval koncem základní části na spasitele a této role se, bohužel, drží doposud. A to je pro tým moc špatně, měl by svou roli trochu přehodnotit a hrát víc ve prospěch týmu, ne za každou cenu rozhodnout sám. Když si tohle uvědomí, věřte tomu, že budeme lepší. Ale je to Rus, takže moc nadějí tomu obratu v jeho myšlení nedávám (nic ve zlém)...
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
Jardys
Podle mě platí paraela, když hraje dobře Kovalev tak hraje dobře Montreal. Bez kvalitního výkonu Kovyho je Montreal poloviční.
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Zkušenosti mi říkají,že mímění je kolikrát o jednom zápase!!Čili jestli v rozhodujícím zápase vyhrajeme/o tom nepochybuju!!!!/ a Kovy bude ústřední postavou,tak bude v Montrealu ,,Pánbůh!!!!"Tlak medii je v Montrealu vždycky silný a vždycky se dopředu hystericky přehání,když je výsledek na pochybách.Nechal bych tomu volný průběh!!!Zatim je klid před bouří!!!!Alexej je natolik silná individualita,že může změnit názorové mínění během jediného zápasu!!!!!!!Věřim,že podá odpovídající výkon a vyhrajeme!!!!!!!!Ať jsem třeba za snílka!!!!!
 
AvatarNevíte proč to zatím nemají v programu na myp2p.eu??? Docela mě to děsí. Nebo kde ještě hledáte odkazy??? Díky za info
 
AvatarTO MichalM: protoze je ted v Kanade noc :-) Odkazy pridavaji az tak kolem spise vecer naseho casu, malokdy je to den dopredu. Idealni je sledovat forum http://www.myp2pforum.eu/ sekci NHL / Hockey Today April 20 STREAMING!... tam jsou nejlepsi zdroje hned v pocatecnim textu - pripadne pak i nekdy ve foru - podle toho kdyz nejaky stream spadne apod. Tohle je nejlepsi a nejaktualnejsi zdroj.
 
Avatar:-) Ale většinou to tam bývá dopředu, ikdyž je to teď až sedmé zápas a už si asi všichni mysleli, že žádné nebude:) Tak dík a večer všichni fandit
 
AvatarAha on tam ten zapas neni vubec - ja myslel ze chybi jen streamy :-) Neboj urcite nejaky bude :-)
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
bojím se bojím :(
 
AvatarPrávě zápas tam vůbec není, streamy tam dávají až v 20:00. To mě děsí, ale doufám, že to tam ještě nedali, jinak snad habsTv povalí, kdyby bylo nejhůř
 
Avatartak už jsem klidný 7:00 pm (23:00 GMT, 01:00 CET) Boston @ Montreal Versus Direct, 855k & VP4/The Game, 250k VLC Req! & Justin.tv - Rags2Riches & LuTVa, 300k
 
AvatarJá bych se nebál, HabsTV půjde určitě, aspoň zatím vždy chodila - někdy líp, někdy hůř. Já stále doufám, že to budou dávat aspoň na jedné stanici, kterou chytám. Ale zatím to ani na jedné není napsané...:-(.
 
AvatarTak super, je to na NASN! Doufám, že to bude za to stát.
 
AvatarNejlepší je, když to dává někdo v MP a těch 800 kbps, to je luxus a vypadá to, že by to dneska tak mohlo být. To prostě dneska musíme vyhrát, ikdyž to bude boj, chce to co nejrychlej odskočit o 2 goly:)
 
AvatarLuxus je to, když je to na NASN na plazmě a je to ke všemu výborný hokej...:-). Ale i těch 800k je na počítači výborných, když to tedy běží plynule. Hlavní je, abychom vyhráli!!!
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
No já se nebojím, že to nikde nebude, ale toho, že to špatně dopadne. Všechny statistiky hovoří pro nás . (Nikdy jsme neprohráli sérii, kterou jsme vedli 3:1, Boston nikdy nevyhrál sedmé rozhodující utkání, když hrál venku atd...) Jestli se tyhle dvě věci "poruší" a zrovna když to je mé první play-off s Canadiens, kde mám možnost ho sledovat a vlastně první play-off, do kterého jsem z prvního místa, bylo by to jak naschvál ..... musíme zvítězit, dnešní noc rozhodne a já se budu dívat, kdo se mnou ? ;)
 
AvatarNo ono uz nekolik statistik Boston porusil co byly dosud neporusitelne :-), ale to je fuk - vsichni budeme fandit a kluci budou makat a vyhrajeme a zitra kaslu na praci a udelam jedno velke halo :-))) a kdyz ne tak udelam halo taky :-) GO HABS
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
No já si pujdu tak za tři hodinky zdřímnout , abych zítra ve škole moc nenaspal jako obvykle :))) Ach jo, nejradši bych už viděl posledních deset sekund zápasu, kdy bude celý Bell Centre tleskat k výhře svých domácích miláčků.
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
No já si pujdu tak za tři hodinky zdřímnout , abych zítra ve škole moc nenaspal jako obvykle :))) Ach jo, nejradši bych už viděl posledních deset sekund zápasu, kdy bude celý Bell Centre tleskat k výhře svých domácích miláčků.
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
uz netreba nic rozoberta len drzat palce a dufat, GO HABS GO
 
21.04.2008 12:00 | reagovat
Monk | sergeant.pepper@seznam.cz
Příčina Kovaljovovy klesající formy v PO: http://www.novinky.cz/clanek/138165-rus-se-vratil-po-propite-noci-domu-s-nozem-v-zadech-a-sel-spat.html
 
20.04.2008 12:00 | reagovat
Monk | sergeant.pepper@seznam.cz
JO! Kryštof Higginsů! 1:0! JO!
 
AvatarParáda, to co si tam Higins dovolil, luxus. Snad už ani nikoho nepřekvapí, že nej šanci měl Boston v naší přesilovce:) Tento zápas prostě nesmíme pustit, Carey je zase v obvyklým tempu a dovede nás do semi
 
20.04.2008 12:00 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
joo Vladko..!.., vyborne!!! 2:2!!!
 
20.04.2008 12:00 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
NESKUTOCNE!!!
 
20.04.2008 12:00 | reagovat
Jardys
Nevadí, nemáme se za co stydět. Hraje se vynikající hokej, jenom má Boston prostě víc štestí. 7. zápas snad vyhrajeme.
 
AvatarZesrany Boston, uz me fakt stvou, stestena je polibila a drzi se jich jako kliste. Videl jsem poslednich asi 10min a bylo to strhujici. Nekdo:-) tady porad privolaval sedmy zapas, az ho opravdu privolal :-) V pondeli se uvidi kdo z koho, ted uz pujde o vse i nam. Ja porad verim v Habs, Boston vyradime !! GO HABS!
 
AvatarBohužel jsem měl pravdu, jdeme do sedmého zápasu a máme na kahánku. V tom zápase bylo jasně vidět, že Boston jde za vítězstvím daleko razantněji, my jsme v poslední třetině vždycky začali hrát, až když nám teklo do bot. Totálně mě zklamal Kovaljov, navíc u něj začala akce při rozhodujícím gólu - kdyby tak ležérně nevyhazoval puk z třetiny a prostě ho vyhodil, ke gólu by nedošlo. Ale je pravda, že Boston nastřelil asi tři tyčky, my jednu. Naopak mě potěšil Koivu, je vidět, že Higgins po jeho boku vyrostl o 100%. Co je to platné, když rozhodovat se bude až v Bell Centre a z toho nemám dobrý pocit. Promrhali jsme dvě výhody a doma budou kluci hodně nervózní, což nedopadne dobře. Ale třeba dojde i na můj poslední tip, když jsem říkal, že sérii vyhrajeme 4-3... Musíme doufat!
 
AvatarJá ho nepřivolával, to bylo pouze konstatování reálného stavu věcí. Nesouhlasím, že Boston políbila "Štěstěna", oni tomu jdou daleko víc naproti než my a v tom je ten zásadní rozdíl. Dneska mi chvílemi přišlo, že už ani v přesilovkách gól dát nechceme, ale jen si chceme odpočinout... Je to prostě hrůza, co v početní výhodě předvádíme. Úplně zbytečně jsme posadili Boston do sedla a teď budeme mít obrovské "hoňky"...
 
20.04.2008 12:00 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
ja pred chlapcami SMEKAM...zazitok s velkym Z..nemam slov..hadam len VDAKA a RESPECT..
 
20.04.2008 12:00 | reagovat
Monk | sergeant.pepper@seznam.cz
Byl to zatraceně vyrovnaný zápas,ale dobře jsme věděli, že nám Boston nedá nic zadarmo a já jsem nasazení v podání našich hráčů viděl poprvé po vítězném gólu Sturma.....bude to ještě hodně těžké.
 
20.04.2008 12:00 | reagovat
BigBen
Jak tak na to koukam a sleduju tuto serii vyslo me ze BOSTON BRUINS postoupi je to tak oni bojuji a Montreal na to kasle jsem zklaman
 
AvatarNo jak jsem psal - videl jsem zapas od stavu 2:2 par vterin pred nasim golem na 3:2. Jak to vypadalo predtim to nevim - pokud jak pisete tak je to :-( Nicmene ten zaver to bylo silene - mohli jsme vyhrat tak samo jako Boston. Lucicuv gol za stastny povazuju, kazda tec je stastna to se muze odrazit kamkoliv. Posledni gol to byl taky odraz puku ke Sturmovi a Price uz toho moc udelat nemohl, navic v case kdy uz se toho moc stihnout nedalo. Samozrejme si Boston ty sance vypracovat o tom zadna ale na druhe strane se taky Thomas zapotil a stacilo malo a mohlo to byt jinak. No ale to je kdyby. Proste jsme prohrali, Mira se dockal vytouzeneho zapasu number 7:-) a bude to peklo - verim ze pro nas se stastnym konec. I kdyz podle toho jak vychazeji Mirovy tipy:-( uvazuju radsi nad zdravym spankem nez sledovat to drama :-))))))))))))))) Jo a Koivu hral dobre ? Z toho co jsme videl to tam hodne ozivil.
 
20.04.2008 12:00 | reagovat
MIchalM
Koivu hrál velmi dobře a s ním celá první lajna. Bohužel nevím, co se stalo s Kovaljovem, je mi z něj teď do pláče. V základní části tahoun, teď mu nejde nic, pořád se snaží jít do 3 a vždy ztratí. Když jsme dali 7 minut před koncem na 3:2, tak jsem věřil, že to udržíme. Poslední gol byl i Romana, 2x se nechal odstrčit a taky nevyhodil. Pak nedůsledná práce před brankou a bylo. Zatím jsem lepší hokej v této sérii neviděl a nesouhlasím s Mirem, že Boston šel za vítězstvím víc. Prostě hráli doma a my sme hráli dobře z obrany, teda do poslední třetiny a hráli na brejky. V poslední to bylo nahoru dolů a holt jsme měli smůlu. Šancí jsme měli taky hodně, Thomas opravdu chytá skvěle, ale i Carey se otřepal a zachytal velmi dobře. Doma to bude hodně těžký, záleží, jak to kluci a hlavně Carey zvládne psychicky. Doufám, že vyhrajeme, byla by obravská škoda ztratit tuto sérii.
 
AvatarS Michalem naprosto souhlasím, co se týče Koivovy řady a nespokojenosti s Kovaljovem - hraje hrozně alibisticky a ztrácí hodně puků, téměř nic mu nevychází. Jeho "proměna" je jedním z hlavních faktorů, proč nám nejdou přesilovky, protože doposud se celá pětice vždycky spoléhala na to, co vymyslí Kovaljov. A nyní nic, všichni hráči z té speciální formace jako by měli hroznou trému a strach něco udělat. Raději posílají puk kolem mantinelů... S čím však nesouhlasím je to, že Boston nejde štěstí víc naproti - jde, daleko víc bojuje, jejich přechod do útočného pásma je daleko hladší a i v něm se chovají víc agresivně než my v jejich. Prostě z toho všeho nemám dobrý pocit, přijde mi, že začátkem play-off (vyjma 1.zápasu) jsme nějak hodili za hlavu tu naší hru ze základní části. Já vím, že tady namítnete, že play-off je úplně něco jiného, ale z něčeho vycházet musíme a kdybychom vycházeli z toho, co nás zdobilo po celou sezónu, a k tomu přidali bojovnost, série už byla dávno u konce. Lehce se to povídá, ale je to tak. Sice jsem před začátkem tipoval konečný stav 4-3 pro nás, ale teď o tom mám vážné pochybnosti...
 
20.04.2008 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
S přechodem do útočného pásma a agresivním napadáním Bostonu,jak píše Míra musim naprosto souhlasit.Daleko důrazněji medvědi napadají naše hráče s pukem,ale i bez puku.Sami si vytvořili obranný val na své modré,takže MY se špatně do jejich obranného pásma dostáváme!!!Jsou daleko důraznější u mantinelu a lepší nás odstavovali od puků,než MY je!!!!My to neřešíme kombinací,ale buď sólovým přechodem,nebo nastřelováním puku na zadní mantinel!!!!A to je ta chyba!!!Kovaljov je náš ústřední hráč a hlídají ho jen se dotkne puku.Musim se ho trochu zastat!!V každém zápase je vidět,jak se snaží !!!To že mu to zrovna v posledních zápasech nešlo musíme trochu omluvit!!Je dobře pokrytý a neví si s tím rady!!Ale za HABS by padl!!Navíc v každém zápase rozjíždí většinu akcí,ať už v pěti,nebo při přesilovce!!Z toho pramení jeho ztráty puků!!!Můj názor je,že víc se musí v této řadě angažovat Plekanec s A.Kosticynem,kteří se musí mu víc nabízet a taky obránce Markov.Ten je moc zatažený,nevim proč?!!Takhle to dřív přece nehrál!!!!Markov zdaleka neni,tak útočný obránce,jako v ZČ.A musejíse vrátit ke kombinaci na jeden dotek!!!Nemůžou pořád čekat co Kovaljov udělá s pukem,který se pak nezdráhá to vzít na sebe a sám sóluje!!Výsledek je ten,že pak o puk obvykle přijde!!!Já vim,že jim vštěpujou hlavně nedostat,ale musí taky trochu zariskovat,jinak to nepůjde!!!!A ještě jeden postřeh!!Pokud puk zatáhne Boston před naší branku,tak tato řada mívá největší problémy s jejím ubráněním.Plekancovci jsou málo důrazní před Pricem a spolu s Markovem nedůrazně brání a vznikají z toho bostonské šance!!!!Samotný Komisárek pak sotva stíhá to špendlit po mantinelech a výkrývat prostory před Pricem!!Bránění ovšem není jenom věcí obránců,ale celá pětice se musí bránění účastnit a zvláště u křidel postrádám větší pomoc!!!!Smolinskiho nebo Laperierova řada je před Pricem daleko důslednější a taky šlo přes ně daleko méně gólů!!!K těm přesilovkám!!Kolik jsme toho odehráli?Moc ne!!Většinou se vylučovalo na obou stranách.Celé dvě minuty jsme měli minimálně.To platí i pro minulé zápasy!!Oni zkrátka moc nefaulují!!!!Můj dojem je,že se nedokážeme na přesilovky pořádně koncentrovat a taky je pravda,že nám Boston svým důrazem je nedovolí pořádně rozehrát!!Dělá nám problém se dostat kombinačně do útočného pásma,rozehrát přesilovkový kolotoč a nějak efektivně zakončit!!!S problémem se do třetiny vůbec dostaneme,ale spíš náhodnými přihrávkami nebo nastřelením puku. Tam to pak honíme podél mantinelu a když už naši hráči vidí,že je pomalu bostonští vytlačí ven z pásma,tak pálí ukvapeně na branku!!!A buď to pokryje důrazná obrana medvědů a nebo to chytne Thomas!!Na to aby to tam někdo z našich tečoval,už nám obvykle nezbyde vůbec čas, ani nám to medvědi nedovolí.Je to taky tim,že málo našich hráčů má vůbec odvahu sjet do toho souboje před bránu,a být v něm důrazný a agresívní!!!!Včera se mi líbil takhle Higgins!!O obrancích ani nevyjímaje!!To už jsem vám psal a nebudu se opakovat!Zkrátka nemají odvahu sjet před soupeřovu bránu!!Můj názor je,že hráči to musí dávat daleko rychleji od hokejek.Jedině tudy je cesta k jejich bráně a k úspěchu!!!!Být důraznější a agresivnější!!!Z toho důvodu podle mě byla chyba,že seděl Latendresse!!Ten důraz má a nebojí se před bránu jít!!!!Taky nevim proč nehrál O´Byrne.Tomu se přece dařilo,nebo NE?Podle mě neudělal jedinou chybu a byl sakramentsky před Pricem důrazný a bostonští si tolik nedovolovali!!Nechápu proč ho Carbonnou nestaví!!!!Ale abych jen nekritizoval,,Hoši!!!!!Moc a moc držim palce a věřim,že je na hlavu porazíte a ten náš kýžený postup do druhého kola vybojujete!!!!!!!!!!!."
 
AvatarPodtrhuju - Velu - dobry komentar. V podstate nemam co vytknout. A drzim palce uz od vcera od konce zapasu - verim a budu verit do posledni minuty. Porad mam na sve strane vyhodu domaciho prostredi - fans udelaji peklo a doufam ze se aspon trosku Bostonu rozklepou kolena :-) Jo a mohl by nekdo rozmlatit usta Lucicovi - toho chlapa nemusim :-) Komi jdi do neho ! :-) Verim (vlastne vim) ze Pleky si obcas nase stranky projede a snad ho to povzbudi !!! Nechceme te videt na MS - chceme te videt v dalsim kole SC !!! KLUCIIII JEDEME !!! GO HABS !!!
 
20.04.2008 12:00 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
tak Milan je pre mna jednozance NAJ BRUINS prekvapko sezony..v 19..!.. rokoch, riesi silene veci :o) FUU, tak dufam, ze ked sa v utorok rano preberiem z narkozy (akurat budem riesit plastiku p.k. vňzu) ze to bude VITAZNE prebudenie.. ;o)
 
AvatarNa nhl.com je článek, že doktoři dali Koivovi zelenou a záleží teď jen na něm jak se cítí a zda bude schopen naskočit do série s Bostonem už dnes. Uvidíme - myslím že i kdyby hrál pár minut bylo by to super
 
AvatarSuper by to rozhodně bylo, ale myslím, že naskočí až do případného rozhodujícího zápasu, jak už jsem psal níže...:-). Trápí mě ale ještě jedna věc - tak trochu jsem sledoval všechny série na východě a musím říct, že jestli postoupíme, bude nám v dalším kole pěkně ouvej... Zatím jsou ostatní mužstva, která jsou ve vedení nebo už sérii ukončila, na tom podstatně lépe v ofenzívě, hlavně v produktivitě a využívání přesilovek. I takový Devils, kteří měli po celou sezónu problémy se střílením gólů, teď hráli vpředu lépe než my... Všechno je obráceně, v základní části jsme nastříleli nejvíc gólů a měli nejlepší přesilovku, nyní jsme na tom téměř nejhůř! Otázkou je, nakolik jsme tak špatní nebo nakolik máme silnějšího soupeře než ostatní favorité? Tady musím říct, že Boston zatím působí nejurputněji a hlavně má z ostatních asi nejlepšího brankáře. To ale nemůže být pro naší mizernou ofenzívu omluvou. Už nyní se ukazuje, že mužstvo je příliš nezkušené a když se podíváme na naše tahouny, jsou to všechno ostřílení mazáci - Hamrlík, Smolinski, Begin, Kostopoulos. Vyjma tedy Priceho, který se teď, doufám, vrátí ke svým tradičním výkonům. Jinak je s námi amen...
 
19.04.2008 12:00 | reagovat
Monk
Klídek, Míro. Dneska Bruins porazíme ;). Kluci se určitě vzpamatujou. Je sice pravda, že zatím nehrajou tak dobře jako v základní části, ale taky mají rozhodně nejtěžšího soupeře na východě- jak Devils, tak Senators sérii Rangerům/Pengvínům odevzdali a zatím tak činí i Washington v sérii s Flyers.
 
AvatarJá bych se taky spíše přiklonil k tomu že Boston je jeden z nejtěžších soupeřů a potrápil by kohokoliv. Uvidíme další sérii jak to bude - ať se tam dostaneme my nebo Boston. Mira tady porad siri pesimisticke nazory - ja naopak verim ze dnes uspejeme a postoupime a i kdyby ne tak v Bell centre to uz musi vyjit. 3x za sebou s Bostonem neprohajeme tomu proste odmitam uverit. Ja klukum verim a kdyby ne tak to prece nema smysl se na to divat ne :))) Chlapi sami rikali ze pred 5. zapasem podlehli uspokojeni ze se nic nemuze stat a Boston do toho naopak dal vse - co jim taky zbyvalo. Mladici se jeste ukazou, napr. S.Kostysin si myslim hraje skvele, Lapierre tam taky dela hodne cerne prace. Jasny do utoku je to horsi ale tam hraje blbe cely tym - otazka je zda je to nasi neschopnosti nebo spise vybornou obranou Bostonu. Jinak Koivu by dneska mohl byt aspon na stridacce jako "zolik" a psychicka podpora - moc casu na lede ale asi moc nestravi - fyzicka sla asi dolu po dobu leceni. No ale je to bojovnik - od nej se da vzdy cekat necekane :-) Jinak dneska asi nebudu moct zapas sledovat coz me neskutecne se.. tak chlapi fandete za me !!! GO HABS !!!
 
AvatarTo formes: To jsem čekal, že napíšeš o mých "pesimistických" názorech...:-). Ale tak tomu přece není, každý na vlastní oči vidí, že naše produktivita je zatím hrozná - to není pesimismus, to je fakt. Nemít Priceho (tedy až na minulý zápas), mohla být dnes série klidně u konce, pro nás špatného. Podívej se na některé zápasy z ostatních sérií na východě a sám uznáš, jak na tom v tomhle ohledu momentálně jsme. Ani s mladším Kosticynem s tebou nesouhlasím, je asi nějak přemotivovaný, protože se nechává dost často a hlavně zbytečně vylučovat. Kdyby měl nastoupit Koivu, nechal bych sedět na jeden zápas zrovna jeho, aspoň by vychladl... To, že tu píšu takové závěry, ale vůbec neznamená, že našemu postupu nevěřím! Jenom musíme přidat na agresivitě a konečně proměnit nějaké ty šance.
 
AvatarTak teď jsem se dočetl, že v noci je to v přímáku na NASN. Super!!!
 
19.04.2008 12:00 | reagovat
Monk
To Míra: Sopcasťák? :-)
 
AvatarTak dneska to nemůže dopadnou špatně, media player 800kbps, už se těším jak malé. Čekám těžké boj, ale vítězné pro nás, 4:2
 
19.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
na nhlpro.cz píšou, že by měl naskočit Saku Koivu a na druhé straně Bergeron !!!!!!!!!!!!! Jestli se tak stane, bude to parádní show !!!! sakra, už se nemužu dočkat, dneska to musíme dát!!! GO HABS GO !!!!
 
19.04.2008 12:00 | reagovat
Monk | sergeant.pepper@seznam.cz
Já vím, četl jsem to. Tak snad je dneska dáme..... snad půjde ten mediaplayer na myp2p, těch 800 kbps vypadá krásně...
 
AvatarDneska vyhrajeme !!! Lets go habs !
 
18.04.2008 12:00 | reagovat
newt
Visim v praci na radiu, Canadiens mi doufam spravi naladu! GO HABS!
 
AvatarTak je to tam, vedeme 1-0! Výborná práce Kovaljova, ale i Plekyho před brankou. Nevíte někdo, proč nehraje Streit?
 
AvatarTak Price je nejspíš čaroděj! To, co tam předvedl za zákrok v posledních sekundách, to je neuvěřitelný...
 
18.04.2008 12:00 | reagovat
MIchalM
To netuším, sem se divil, že naskočil Rayder, tak vím aspoň proč:) První třetina myslím dobrá, měli jsme víc ze hry, pěkné gol. Už Kovy konečně přišel na to, kdy mu to tam padá, musí hrát bez helmy:-DD Jinak ke konci to Price trošku podcenil a hrál puk hokejkou a trefil hráče, ale naštěstí nás zachránila tyčka a pak to vyhrábl hokejkou z brankové lajny:) Takže rychle přidat druhé a bude to ok
 
AvatarKovy by měl jednoznačně hrát bez helmy - to je ten správný recept na boston :-) Price se už ke konci třetiny nudil tak trošku zablbnul :-)))) Zatim jsme vykročili tou spravnou cestou - dali jsme prvni gol. Jeste jsou ale 2 tretiny...
 
AvatarStacilo vylouceni Hamrlika - doted nevim cim se provinil - ja nic nevidel a jeden nahodny odraz ke Kesslovi a hraje se zase od zacatku :-( Skoda ze nedokazeme daat druhy gol. Takhle nechame Boston vzdy dotahnout. No jsem zvedavy co bude v druhe tretine. Vubec by mi nevadilo kdyby jsme uz vyuzili nejakou presilovku
 
AvatarJj rozhodčí zase jedou na plný obrátky, taky sem tam nic neviděl, podobný bylo na druhé straně a nic:( Přesilovka je opět špatná, chybí střelba, ikdyž dneska ta první se ještě dala. Kéž by to tam hned spadlo. Jinak to bude boj:) Musíme dneska vyhrát
 
AvatarTen Hamrlíkův zákrok byl hodně přísně posouzený, ale hlavně byl úplně zbytečný, hra už byla někde jinde. Zase to budou nervy až do konce...
 
AvatarTak teď to Price pro změnu pěkně po.ral... Nevadí, snad to ještě dáme. Go Habs Go!!!
 
AvatarNo teď už to asi nedáme. Zdá se, že kouzlo Priceho je dnes odčarováno. A kvůli takovému ušmudlanému gólu...
 
AvatarPrice udělal první chybu za 5 zápasů - je to škoda ale to se stane. Obluda dala gol a je po zapase - tohle uz boston ubrani. Nemuzu se ale zbavit dojmu ze to posrali i rozhodci - nas zakrok je hodnoceny uplne jinak nez to same na druhem konci kluziste
 
AvatarNo nic 5:1 vic videt nemusim. Dneska jsme to posrali totalne. Rozhodly predevsim presilovky. Nase jsou neskutecne spatne, Boston vyuzil 2. Navic chyba Priceho, Bostonu by tam dnes spadlo snad vsecko, a rozhodci tomu taky nepridali- ale zase presilovek bylo dost - mame je vyuzivat. Co se bude dit Bostonu to nechci ani videt. Dobrou
 
AvatarŘíkal jsi, že se mi divíš, proč ty rozhodčí ještě řeším... Tak vidíš, proč? Tak přece jenom při té naší přesilovce gól padl, ale do naší branky... A teď další, Price je teď úplně mimo, doufám, že to na něm nezanechá stopy do příštího zápasu. Takový výprask před domácím publikem, to je ostuda! Ale hlavně je ostuda, jakým způsobem hrajeme poslední třetinu. Přesilovky se už v téhle sérii nejspíš nezlepší a bohužel dojde na má slova, že rozhodovat bude sedmý zápas v Bell Centre. A to pak nechci vidět ty nervy, které Price bude mít. Dneska to bylo názorně vidět, když zavinil ten druhý gól, jak byl rozhozený. No nic, budeme věřit.
 
AvatarNevadí, rychle na tento zápas zapomenout. Bostonu tam dneska padlo všechno na co sáhl, my úniky dva na 1 a nic, vázne koncovka. Horší je, že Thomas chytá taky výborně, dva goly ve dvou zápasech je hrozně málo, navíc jeden z toho doma. Škoda golu na 2:1, ten rozhodl. Snad se z toho Carey otřepe a vychytá nám výhru v 6. zápase. Nevíte, kdy se má vrátit Koivu, bohužel první lajna je totálně jalová. Bude to ještě velké boj, moc sem věřil, že to dneska skončíme. Hlavně se z toho nepoložit a nejlépe už vyhrát v Bostonu
 
Avatarnj ja to myslel tak s tema rozhodcima ze skoda mluvit - nadavky jsou povoleny :) Piskaji blbe ale na ne se vymlouvat nejde. Zadny sedmy zapas nebude - oplatime Bostonu domaci porazku !!! Me tahle serie od tretiho zapasu vubec nebavi - takovy hokej kde se pul zapasu hraje 1:0 je o nicem. Pricemu verim - doted chytal skvele - myslim ze psychicky je na tom dobre. Dneska si muze vycitat pouze ten gol na 2:1 - jinak to bylo nechytatelne. V presilovce asi nic nevidel, brejk to lepsi trefit nejslo a posledni gol to byla vetev jako prase :-) Ach jo a ja myslel ze uz se konecne normalne vyspim... zase nic
 
AvatarNo po tom druhým fíku byl hrozně nervozní, ale myslím, že je to takové flexouš, že se z toho vyspí a zase bude chytat v plné parádě. Dneska rozhodly naše neproměněné šance a opět naše přesilovka, při které dostaneme gola:( Taky sem myslel, že se vklidu vyspím, ale nic:) Chce to zpět Koiva.
 
AvatarTak pátý gól byl jasně Priceho, to se na mě nezlob, ale tohle musí brankář jeho kvalit mít. Naštěstí už to nic neřešilo. V Bostonu to bude peklo, půjdou do toho ještě víc než v prvních dvou zápasech. Ne, že bych to chtěl, ale bude se hrát sedmý zápas. Bohužel...
 
18.04.2008 12:00 | reagovat
PALO
Nic sa nedeje ideme dalej...zacina mi to pripominat slovenske finale Slovan-Kosice, akurat tam to bolo 3-0 na zapasy a KE stiahli na 3-3, no nastatsie sa dokonaly obrat nekonal, dufam ze to bude aj v tomto pripade. Ja Pricovi takiez verim a myslim ze skor vyhrame vonku v Bostone ako potom posledny zapas doma...to len na margo tejto sezony, kde sa nam prakticky aj statsticky lepsie darilo pocas celej zakladnej casti :-) Hore hlavy, 7.zapas nebude...
 
AvatarJa to porad vidim optimisticky - prvni zapas jsme taky vyhrali 4:1 a Boston druhy malem vyhral. To same ted cekam v Bostonu :-) Medvedi maji nuz na krknu, my mame porad 2 pokusy. No ale Mira chce sedmy zapas tak bude holt sedmy zapas :-))))))))))))))))
 
AvatarTak Streit má problémy s kyčlí a Koivu prý již včera bruslil a v Bostonu bych tipnul že už naskočí - třeba jen na přesilovky - nedovolím si odhadnout jak na tom je. Bouillon by měl být taky snad už OK - my ale potřebujeme především útočnou vzpruhu...
 
18.04.2008 12:00 | reagovat
Jardys
Pokud se Pricemu nepovede 6. zápas, tak bych do 7. zápas postavil Haláka. Price mně včera připadal strašně nervózní a pokud by to takhle mělo pokračovat, tak se budem brzo s letošním play-off loučit.
 
AvatarPrice hýřil do druhého golu sebevědomím, proto taky rozehrával velmi těžké puk a takhle to dopadlo, že se potom sesypal je věc druhá, ale věřím, že podruhé se to opakovat nebude. Poučí se a pojede dál. Miro neštvi mě:)) žádné sedmé zápas nesmí být, protože pak to sledovat by bylo o nervy.
 
AvatarSorry hoši, sedmý zápas vůbec nechci, ale nejspíš bude. A teprve do něj naskočí Koivu a rozhodne sérii... Na začátku jsem říkal, že to bude 4-3 v náš prospěch, tak to tak bude. A už dost :-)...
 
18.04.2008 12:00 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
fuuu, no nemam slov..takyto ranny budicek, to lepsie jak ranny sex :D ja SUHLASIM, rozhodcovia piskaju otrasne...ale pred chalnami smekam..inak, na kazdeho pride slabsia chvilka, Carey si ju vybral dnes (2 a 5 gol jednoznacne na jeho vrub,aj ked pri tom 5 uz o nic neslo..) no v sobotu to bude o niecom inom..2:3, no sanca to dat na 3:3..presne toto som si zelal..WE BELIEVE..
 
AvatarTo mira: a nebude nebude a nebude protoze ho nechceme :-)))))
 
18.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
Montreal nikdy neprohrál sérii, kterou vedl 3-1 na zápasy. V takovém případě nakonec postoupil v šestadvaceti případech. We trust !
 
18.04.2008 12:00 | reagovat
cepi
..statistiky su pekna vec, ale vcera padla ta ze doteraz Montreal neprehral za stavu 3-1 svoj 5.zapas...
 
AvatarA ještě jsem zapomněl na jednu věc - na vynikající a věrné fanoušky Canadiens. Nevím, jak moc to bylo slyšet přes počítač, ale v televizi po oba zápasy v Bostonu byli slyšet náramně a troufli si bučet na Cháru i tam! Jejich vítězný chorál v jednu chvíli přehlušil i skandování domácích příznivců. Prostě paráda!
 
17.04.2008 12:00 | reagovat
Jardys
No je pravda, že habs mají asi nejlepší fanoušky v celé lize, ale pořád je to jen slabý odvar fanoušků v anglické premier league. Myslím si, že i na spoustě našich stadionů v ELH nebo na Kometě v Brně se fandí líp. Především je to fandění strašně málo nápaditý. Pořád se opakují tak maximálně 3 pokřiky a to je podle mě dost slabý.
 
AvatarJsem taky kousek od Brna, ale to snad ani nejde srovnávat co tu píšeš. Fotbal a hokej určitě srovnat nemůžeš a náš hokej, možná má nápaditější chorea, ale řekni mi, kolik lidí chodilo na kometu, když se nedařilo??? Pár stovek. Možná se řvou 3-4 pokřiky, ale jede se tam pořád a když to řve 21000 lidí, tak to musí být něco neuvěřitelnýho a já se na to těším, jak je dneska v noci smáznem a postoupíme do semi
 
AvatarDneska to dávají jen sopcasty, na myp2p je jen jedna stanice:( to není nic moc. Máte ještě někdo nějaké zdroj, třeba justin nebo tak něco? Díky
 
17.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
No tak nejsem si jist, jestli to pojede, ale zatím mi to v tomto play-off vždycky jelo. Justin.tv/habs4ever
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
Petr
Já si myslím, že Plekyho řada nehraje špatně. Když jsou na ledě soupeře povětšinou přehrávají. Góly od nich určitě ještě přijdou, ale podstatná je hlavně obraná hra. Útok Kostopoulos - Smolinski - Begin hraje velice dobře. Takto silově vybavení hráči jsou jako stvoření pro play off. Mě zatím zklamal Higgins, ale doufám, že až se mu vrátí Koivu, zase to spolu roztočí.
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
newt
Nemuzu si pomoct, ale jak kdosi podotkl na ofic. forech, v playoff zatim mimo Price nejvic zari Hamrlik, Kostopoulos, Smolinski a Brisebois. Vsechno hraci podepsani v lete. Gainey tomu hokeji asi fakt rozumi :) Plekymu drzim palce, at najde zpusob, jak se poprat s vahovou prevahou Bruins. Koivu by mu mel dat par tipu..
 
AvatarJá navážu na ty reakce z minulé diskuse ohledně naší hry. Ano, Boston hraje agresivně a důrazně a dobře napadá naší rozehrávku. Ale přece tohle nemůže být argument pro to, že nám se hra, vyjma prvního zápasu, prostě nedaří tak, jak by měla. Proč tedy tak nehrajeme taky? Když jsme tímhle stylem nastoupili v prvním zápase, byli jsme jasně na koni. I ty přesilovky hraje Boston lépe, dokáže se usadit aspoň v našem pásmu a vystřelit - to se nám povede tak v jedné ze třech... Já vím, že Plekancova řada je spíš techničtější, ale s tím si v play-off nevystačí a myslím, že to dobře vědí, když už to před čtvrtým zápasem prezentoval i sám Pleky. Rozdíl třeba u Kovaljova je ten, že i když sóluje pořád stejně jako v základní části, tak teď mu to absolutně nevychází. Tím pak trpí hra celé řady. To je můj názor. Co se týče Higginse, tak souhlas, že bez Koivu je zatím ani ne poloviční. Vyloženě "play-offová" řada je ta Smolinskiho a taky je to na ledě vidět. Chci tím vším jen říct, že zatím nás hodně drží Price a slušná defenzivní práce, ale jak dlouho nám to bude stačit? Jestli postoupíme dál a narazíme na nějaké ofenzivnější mužstvo, které nemá takové problémy s koncovkou jako Boston, můžeme mít velké problémy.
 
AvatarJo s tim souhlasim - ja taky predtim neobhajoval nasi hru (zpetne jsem to cetl mohlo to tak vypadat) ale snazil jsem se "pochvalit" soupere protoze nam vnutil svuj styl a ten nam nesedi. Ruku na srdce - musime priznat ze Boston je rovnoceny souper a nic nam nedava zadarmo - take jsem to tak cekal a mira jak si pamatuju tak. Jejich hru bych prirovnal k k New Jersey nad kterym jsme meli obrovsky problem vyhrat v zakladni casti. Nas tym urcite neni staveny pro vylozene silovou. Zatim se ale s tim jakz takz vyporadavame i se stestim - vedeme 3:1 a nikdo by se nedivil kdyby to bylo naopak stacilo malo... Idealne to rozhodne neni - ale hlavne ze se vitezi. Jak to bude s presilovkou a obrazem hry napr. s Pens, Philly apod tot otazka a doufam ze se dockame odpovedi :-)
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
newt
Ty presilovky jsou skutecne tristni. Jinak mi prijde, ze Boston hraje na 300% - v prvnim zapase se jim z nas jeste klepaly nohy, ale ted je to uplne novej tym. Tak sup s nim ven z playoff, hezky pred domacim publikem.
 
AvatarPřesně Boston po prvním špílu zjistil, že takhle to nejde a musí začít hrát do těla a na 200%. Když přijede útočnější mužstvo, tak se zvedne i naše hra. To, že nejdou přesilovky je věc druhá a bohužel hodně smutná, hrajem to hodně přes Kovyho a tomu to zatím nejde, vůbec nestřílí beci a zatím je pro mě zklamáním útočná hra Markova, ale třeba má víc defenzivních úkolů, ovšem v přesilovce snad ještě nevystřelil. Snažíme se to hodně rozkombinovat, ale myslím, že bysme měli vsadit na jednoduchost, dát to na obránce a střelba na bránu, kde musíme víc chodit do brankáře. Myslím, že jsme propadli jen v jednom utkání, kdy nás Boston přehrál, jinak je to vyrovnaný, nikdo si asi moc nemyslel, že je v každým špílu přejedem, toto je play off a jede se na krev, rozhodují obrany a naše je zatím vynikající s Pricem v čele.
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Je to PO,takže se dalo předpokládat,že i Boston bude muset z něčím přijít,aby měl možnost postoupit!!!První zápas na nás nebyli dostatečně připravení a navíc úvodní dva góly je trochu zlomili.V podstatě tento zápas byl extrém a nedá se z něho vycházet!!Tolik prostoru už nám nedají!!! Julien si uvědomil,že tak dál hrát nemůžou.Nechal zahustit střední pasmo a najednou naši útočníci mají problém se vůbec do útočného pásma dostat.Nastřelujeme puky a nekombinujeme!!Navíc nám nevycházeli ani nájezdy.V minulém zápase Kovaljov teď zase Begin nedal!!!To je škoda,protože posílují psychiku jejich brankáře Thomase.Jejich taktika je rychle přistupovat k hráči a nedovolit mu přesně rozehrát.Proto se nemůžeme divit,že i Plekancova řada má s rozehrávkou kombinace problémy!!Kovaljov to řeší způsobem všechno na sebe,jenže oni si to stačí pohlídat a Kovaljova zdvojit.Měli by jsme se vrátit zpátky ke kombinaci na jeden dotek .Zrychlit a zpřesnit hru a konečně si v tréningu rozebrat ty špatně sehranné přesilovky!!Tady nám unikají góly!!!!Briseboisův gól byl sice pěkný,ale nebyl to tip parádního gólu z přesilovek v základní části. Nějak mi chybí vyšachování bránící čtveřice soupeře,kdy si bleskurychle najede náš obránce před branku a skóruje.Takhle jsme to hráli v základní části a Markov,Streit či Hamrlík z toho profitovali.Dokonce i Komisárek se tak trefil.Můj názor je,že je chybou nechat se přetlačit do našeho obranného pásma s tím,že obrana pokryje nebezpečné střely a Price všechny dorážky pochytá.Aby se nám to příště nevymstilo!!!!Blbej odraz puku od brusle,či něco podobného a můžeme inkasovat!!Chce to být dopředu víc aktivnější!!!!Vzadu oni nehrají zase nic tak mimořádného.Hlídají místo před brankářem a tvrdě nás atakují u mantinelu.Ale to je tim,že si to naši hráči pozdě dávají od hokejky a hrají moc na sebe.Navíc se nám povedlo rozchytat Thomase.Ovšem to se dalo v PO čekat!!!Necháváme jim zkrátka moc iniciativu,chce to být aktivnější!!Naštěstí jeden gól tentokrát stačil a zatím nám 1.kolo vychází!!Tak zaplať pán bůh!!!Doufám,že už se do Bostonu nebudeme vracet!!!!!
 
AvatarOno se to vsecko dobre rika ale myslim ze hraci to dobre vi - realizace toho je ale asi trosku tezsi :-) V Bostonu moc dela Chara - s jeho proporcema to je jako by pred Thomasem nestal jeden ale 2 obranci - pak se tam tezko nejaky nas hrac dostava - pred brankou toho moc neudelame - na to nemam dispozice - chybi ten jiz nekolik sezon touzebne ocekavany silovy utocnik co by tam charu aspon trosku osekaval :-) Takovy pleky s higginsem toho tam moc neudelaji. Holt proste musime makat a nejak to tam spadne - musi :-) Boston zvolil na nas idealni taktiku ktera nam nesedi ale nastesti nam to horko tezko vychazi - diky bohu za priceho ze nechybuje - jakmile by pustil jeden, dva lacine goly tak by jsme hrozne tezko vyrovnavali. Ja klukum verim ze to doma vyhrajou. Fans je pozenou dopredu - to je nas hrac navic !
 
AvatarJo a k tomu sjizdeni obrancu... myslim ze je to podrizeno taktikou kdy je potreba hlavne ubranit - jakmile tam treba Markov sjede - vypali tak to spise trefi Charu a spol a okamzite je tu brejk - na to Boston spoleha - kluci vychazeji ze zabezpecene obrany a obranci radsi nic neriskuji - to si aspon myslim. Markov v presilovce nemuze od modre vystrelit protoze jakmile dostane puk okamzite je u nej hrac a znemozni mu strelu - nechapu jak to Boston fyzicky zvlada takhle rychle a porad bruslit ale je to tak...
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
Jardys
Jako říkat, že serie už taky mohla být 1:3 por Boston se mně zdá trošku přehnaný. Maximálně to mohlo být tak 2:2, ale taky už to mohlo být hotový 4:0. Kdo si myslel, že Boston snadno smáznem a budeme ve všech zápasech jasně lepší asi ztratil pojem o realitě NHL a play off.Buďme rádi, že vedeme 3:1 na zápasy. Ke kritiku podle mně není v tuto chvílu vůbec důvod. Každý tým, včetně Bostonu, který postoupí do Stanley Cupu má svoji obrovskou kvalitu a vůbec mně nepřekvapuje, že Boston klade takovej odpor.
 
AvatarNo ja nevim ale v druhem zapase se rozhodlo v prodlouzeni tak stacilo malo a tento zapas vyhral boston, dnes to bylo 1:0 tak nevidim duvod proc by nemohl dat gol prvni Boston a ubranit to jako my... posledni 3 utkani byly naprosto vyrovnane. Nekritizuji jen popisuji co jsem videl :-) Od zacatku jsem rikal spolecne s Mirou ze to bude tezky boj a taky je. Kritika je mozna tak na presilovky, ale kdo by nekritizoval kdyz jsme v nich byli nejlepsi v zakladni casti a ted mame bilanci 2/23 nebo tak nejak... to je ostuda. Vsecko je to ale uplne jedno protoze momentalne vedeme 3:1 a za to patri klukum obrovske uznani - ted aby to dotahli jeste pres ten jeden zapas a 1.ukol je splnen... Zatim jsme na bilanci 3/16 :-)
 
AvatarMícháme tady dvě věci dohromady. Mě taky vůbec nepřekvapuje, že takhle Boston hraje, a dokonce si troufám říct, že jsem byl tady jeden z mála, který nabádal k opatrnosti a tvrdil, že série nebude zdaleka tak jednoduchá, jak napovídala základní část. Můj tip na konečný stav série tehdy byl 4-3 v náš prospěch, takže já to těžké čekal. Mě spíš zaráží, že se tady teď tím argumentuje, že Boston hraje na 300% a kdesi cosi. To se přece dalo čekat, že do toho vlítnou, vždyť neměli co ztratit, mohli jen překvapit a taky to dělají, naštěstí zatím ne výsledkově. Jinak souhlas s "velu" ohledně přesilovek, hrajeme je hrozně zakřiknutě a vůbec ne "montrealsky" jako v základní části. Když tedy obránci nemohou střílet, receptem jsou právě ty rychlé kombinace, které ten čtyřúhelník pořádně rozhýbou - z toho jsme těžili celou sezónu, nevím, proč jsme teď od toho upustili, aspoň se tedy o to pokusit. Ale abych nebyl jen negativní, musím pochválit v první řadě Priceho, přiznám se, že jsem to až takhle nečekal. Dále obranu jako takovou, zatím výborně vykrývá prostor před gólmanem a blokuje spousty střel. Nejvíc se mě líbí Hamrlík s Komisarkem, který se včera zaměřil na Lucice a bylo to znát, ten už zdaleka nepodal takový výkon jako v prvním zápase v Bostonu. No a Smolinskiho řadu už jsem chválil několikrát, takže se budu jen opakovat.
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
Monk
Určitě nejsem sám, kdo si po prvním zápase myslel, že Boston pro nás nebude těžkým soupeřem. Teď, po třech zatraceně vyrovnaných utkáních, které rozhodlo nasazení a taky to podělaný štěstí, si to už nemyslim. Ještěže vedeme 3:1 na zápasy. Tak snad udělá trenér něco s ofenzivou, abychom je doma pozítří přejeli :-)
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík