Ani v Ottawě nic nového...

20.03.2009, 01:02 | Reportáž ze zápasu |  Míra Vyskočil
 

Po čtyřech nepříliš úspěšných domácích vystoupeních zavítali Canadiens na led divizního rivala do Ottawy. Domácím Senators už, zdá se, jde letos jen o důstojné dohrání sezóny, protože její postup do play-off se pohybuje jen v rovině teorie. To na druhé straně je situace zapeklitější, Habs nyní "životně" potřebují každý bod!

Gainey opět zamíchal sestavou, asi jsem nebyl sám, komu se zdál Pleky úplně ztracený mezi Paciorettym a D´Agostinim... Takže ke Koivu a Higginsovi se vrátil uzdravený Tanguay, druhá řada byli staří známí "Three Amigos", ve třetím útoku se srovnali Latendresse, Lapierre a Kostopoulos a čtvrtý hrál ve složení Pacioretty-Metropolit-D´Agostini. A zápas začal svižně a pro nás dobře. Hned ve třetí minutě se po dobré práci celého útoku v blízkosti brankoviště prosadil Latendresse - 0-1. Jenomže ještě v té samé minutě hodně tvrdě atakoval domácí obránce D´Agostiniho, který mu při pádu přidržel hokejku, ven šel samozřejmě jen náš hráč... A hned po vyhraném buly domácí dorážkou před bránou srovnali - 1-1! O chvíli později mohlo být ještě hůře, naší nepřesnou rozehrávku v útočné třetině využil střelec gólu Foligno k samostatnému úniku, ale Price nás zachránil. Poté to byl spíš takový boj, v kterém bylo jen málo šancí. Vše se změnilo až ke konci třetiny a bohužel jsme z toho radost neměli... Po dalším velice sporném vyloučení Komisarka, který po souboji s domácím hráčem spadl na branku a posunul jí, což bylo klasifikováno jako zdržování hry (?), domácím opět stačilo vyhrát buly a Spezza, který dostal za brankou víc volného prostoru, povedeným manévrem překvapil Priceho - 2-1. Aby toho nebylo málo, o minutu později domácí již poněkolikáté vyhráli buly v útočném pásmu a střelu od modré, mířící hodně vysoko, sklepl na hranici pravidel (a spíš možná až za ní) znovu Spezza - 3-1! Poté jsme si zahráli naší první přesilovku my, ale byl jasně vidět propastný rozdíl v jejím provedení od nás a od Senators - ti se v pohodě bránili a naopak si vypracovali gólovou šanci, kterou naštěstí neproměnili... Naše hra se po třetím gólu sesypala!

Začátek druhé třetiny byl hodně podobný tomu z první části. Hned v první minutě, už při hře 5 na 5, zabojoval za brankou domácích Koivu a z jeho přihrávky vytěžil náš druhý gól Tanguay - 3-2. Ovšem za dvě minuty to bylo znovu o dva góly, když sice hezkou, na první pohled však naprostou nevinnou akci zakončil bekhendovou střelou nad rameno nejistého Priceho Ruutu - 4-2. Gainey pochopil, že s Pricem to dnes asi nepůjde a tak šel do brány Halák. A ten se hned předvedl výborným zákrokem proti Heatleymu a poté zlikvidoval samostatný únik Schuberta... A protože naše hra v obranném pásmu byla stále hodně laxní, Halák čaroval dál a vychytal další čistou gólovku Alfredssona! Když už jsme se do šance tlačili my, ukázali rozhodčí, že mají opravdu "stejný metr" na obě strany - Higgins se dostával za záda domácího obránce, ten mu vytrhl hokejku, ovšem nic se nedělo... Naštěstí hned vzápětí prokázal svou dnešní střeleckou chuť Latendresse a využil zaváhání gólmana Elliota - 3-4. Vzápětí jsme dostali možnost dvou přesilovek po sobě, vylepšené na pár sekund ještě o jednoho hráče, ale jenom jsme potvrdili naší obrovskou mizérii v této herní variantě - za celou dobu jsme vystřelili snad 3x... A tak jsme za to samozřejmě pykali, střelou od modré se prosadil Phillips, Halák vůbec nic neviděl - 5-3. Latendresse chvíli na to mohl zkomletovat hattrick, ale výborný postřeh prokázal Elliot. Ale na druhé straně také ukázal, jak je nevyrovnaným gólmanem, protože v poslední minutě druhé třetiny pustil za svá záda střelu Hamrlíka od modré, na kterou viděl - 5-4. Tady znovu musíme pochválit dnešní výbornou hru našeho třetího útoku, který se už podílel na třech gólech! A samozřejmě také dosavadní výkon Jaro Haláka - za 17 minut zlikvidoval 13 střel, z toho tři gólovky!

Začátek poslední třetiny už tak divoký nebyl jako v prvních dvou případech, i když v třetí minutě mohlo být srovnáno, Markov ale trefil od modré jen tyč... Pak se odvíjela trochu klidnější pasáž, v které měli domácí trochu víc ze hry. Halák však chytal spolehlivě. V polovině této části jsme se dvakrát po sobě ocitli v nadějné pozici, ale jak Koivovu, tak Higginsovu střelu zblokovali obránci Senators. O pár minut později se znovu do dobré střelecké pozice dostal aktivní Higgins, tentokrát mu stála v cestě Elliotova lapačka... Čtyři minuty před koncem jsme dostali možnost hrát přesilovku, kdo však čekal nějaké šance či snad dokonce vyrovnání skóre, šeredně se zmýlil - na branku jsme vystřelili jednou!!! K jakémusi tlaku jsme se dostali až v poslední minutě při hře bez brankáře, ale nic z toho nebylo a z Ottawy odjíždíme s prázdnou.

Rozhodně nechci říkat, že hráči nechtějí nebo se nesnaží, ale prostě to nejde a když dostaneme dva celkem laciné góly, jako dnes Price, nedokážeme to s naší hrou obrátit. Pochvalu určitě zaslouží především Lapierrův útok, oproti minulému zápasu se zvedl i Koivův. Naopak Plekyho řada byla hodně nevýrazná, stejně tak čtvrtý útok. Absolutorium zaslouží Halák a troufám si tvrdit, že s ním v bráně od začátku bychom dnes brali určitě aspoň bod... Situace se opět pro nás zhoršila, Florida vyhrála a ztrácí na nás pouhý bod!

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
Jj bylo to včera pěkné, co předvedla první lajna. Uvidíme, jak to půjde dál. Třetí třetinu jsme si s přehledem pohlídali, měli i nějaké šance a hlavně jsme se drželi dobře vzadu a soupeře do tlaku nepouštěli, až na nějaký vyloučení naprosto vpoho. Myslím si, že u nás už každé špíl je existenčnísmajlik Hlavně dát teď 4 bodíky a můžem se dotáhnout i trošku výš a hlavně dál od 9 místa
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak - černá rukasmajlik Perfektní přirovnání. Ono je sice pravda že tam spadlo skoro všecko, ale myslím že chlapi tomu šli dneska napřed. Přesilovky celkově dneska vyšly náramně. Teď bude důležité to potvrdit v zápase s Tampou a pak v existenčním utkíní doma proti Buffalu.
 
AvatarPoslední dvě přesilovky mě opět připomněly naší hru z minulé sezóny - kdyby to takhle vydrželo, je tu naděje. Ale je pravda, že Atlanta už hrála trochu rezignovaně. I tak se na to ale moc hezky dívalo. Ganeymu snad poprvé vyšel tah se změnami v sestavě, útok Tanguay-Koivu-Kovaljov dneska řádil jak černá ruka! Opravdu jim to sedlo, sice jsme měli prakticky jen jeden silný útok, ale stačilo to. Otázka je, jestli to bude stačit i příště... Každopádně dva body máme a můžeme s trochu lepšími pocity hledět k příštímu zápasu.
 
AvatarPovinna vyhra, ty ale kolikrat byvaji nejtezsi. Konecne jsme taky vyhrali o vice golu, a skorovali klicovi hraci, coz by mohlo mit pozitivni efekt. Musime se radovat z malickostismajlik Tanguay dnes 2 3 coz je uctyhodny vykon. Dalsi zapas doma s Tampou, coz by jsme mohli taky zvladnout, ale Lecavalier se asi opet hecne, tak nevim nevim. Nebude to lehke. GO HABS !!!
 
AvatarReakce na příspěvek:JJ Kostejove hraji prd, oni bez sebe hrat nemuzou a spolu taky ne - to s nima smajlik ? Pleky bohuzel taky nic moc nehraje ale rekl bych ze to je tim s KYM hraje. Kazdopadne ac mam plekyho moc hrat, pokud davaji goly jini a vyhrajeme tak je mi to fuk smajlik GO HABS ! Dneska zadne prodlouzeni. Vyhrajeme !
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, konečně po dlouhé době nadějný průběžný stav skóre, i když popravdě žečeno moc nechápu, kde se ty góly vzaly při docela mizerné střelecké aktivitě... Ale aspoň máme vysokou efektivitu střelby smajlik . Taky bych řekl, že Pleky je s Kosticynama hodně utopenej, neviděl jsem od jejich útoku žádnou pořádnou akci, hodně mě v posledních zápasech zklamal A.Kosticyn. Price podle mě mohl tu Kovalčukovu gólovou střelu mít, dobře na ní viděl, ale pak to napravil při té druhé střele. Jestli tohle ještě pustíme třeba jen do prodloužení, tak to můžeme opravdu zabalit... Dneska tomu však nevěřím, byť jsem vždy spíš pesimistou smajlik .
 
AvatarTak prani se mi splnilo. Vedeme o tri goly a tohle uz NESMIME pustit. Presilovky se dnes dari. Jsem moc rad te se 2x trefil Kovy a Tanguay, tohle jsou nasi klicovi hraci a maji nas tahnout. Tak to ma byt. Doufam ze do dalsich zapasu to bude pro ne velkou motivaci (hlavne Kovy) GO HABS !!!
 
První třetina špatná, opět chyby v obraně a špatné přechod do útoku. Ale ve druhé od golu na 3:2 hrajem solidně, hlavně se nám povedly přesilovky a to doufám bude konečný klíč k úspěchu v tomto zápase. Tohle už se prostě nesmí ztratit. Zatím řádí první lajna, Pleky se mi zdá trochu utopené mezi bratrama, ale třeba se chytne, raděj bych tam viděl Higginse, třetí lajna klasika, tam je to skoro pořád dobrý. Price zatím vpoho, hlavně se vytáhl proti Kovalcukovi, které mohl srovnat na 3:3. Vklidu dohrát poslední třetinu a máme první zápas doma:)
 
AvatarTak je to jak jsem cekal. Atlanta si prejela zahrat hokej a pobavit se hrou. Na nase lezi velka tiha nutnosti vyhrat. Jde to na hre videt. Jsem rad ze jsme aspon dali prvni gola. Kdyby to byla Atlanta tak by byla psychika dole. Ted je to otevrene, verim ze prijde nejaky stastny moment a pujdeme aspon do dvougoloveho vedeni. Jinak to bude trapeni jako vzdysmajlik Snad dneska kluci potesi, ac zatim nic moc.
 
Já dneska věřím ve 2 body, jsem zvědavé, kdo nastoupí do branky, ale myslím si, že to bude Price.
To Mira: Minulé rok se Boston tak tak dostal do play off a jak nás potrápil, proč to nemůže být teď obráceně a třeba ještě se štastnějším koncem pro nássmajlik Hlavní je se tam dostat, protože pak už začíná jiná soutěž, vše se nuluje a hráči, kteří vůbec nezářili se můžou rozjet k naprosto odlišným výkonůmsmajlik Takže teď uděláme 4b minimálně z těchto 3 utkání (spíš to chce 6) a bude to ok. GO HABS
 
AvatarReakce na příspěvek:Já pevně věřím že body doma uděláme!!! Ale je to přeci jen jenom hra a možné je všechno...
 
AvatarDnes Atlanta, tak jak tipujete ? Tohle bude povinná výhra, jestli se tak nestane, tak sem nevlezu do konce základní části :)))
 
AvatarReakce na příspěvek:JJ pod to se podepisuju a souhlasim. Nicmene dodavam. Vypada to ze dopadneme jako Ottawa loni - skvely zacatek a strmy pad. Ale jsem spis optimista a tudiz NIKDY NERIKEJ NIKDY smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Dobrá, dneska už tě nechám, když jsem tě tak "pozlobil" na těch webovkách...smajlik. Ale je to vesměs to, co píšu já, jenom jinak podané... Stejně jako já doufáš, pragmaticky ale dodáváš, že pravděpodobnost je malá. Taky bych se chtěl mýlit, to mi věř, ale naděje je malá - ne snad kvůli bodům, ale kvůli hernímu projevu. A to už je dnes fakt všechno smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale vzdyt ja tady nic naruzovovo nemaluju. Taky kritizuju ale v koutku duse porad doufam ze se to v dobre obrati a dokud opravdu nebude nepostup jisty, tak budu verit. Jen me uz nebavi cist ty cernocerne predpovedi a jistotu nepostupu a neuspechu letos. Ano je to nejvetsi pravdepodobnost, ale uz me to proste nebavi cist 150x v trosku jine prodobe a chtel jsem to tady rict smajlik smajlik GO HABS, postoupime a jeste jim ukazeme smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale nemůžeme si pořád malovat svět na růžovo! Věřit je jedna věc a doufat druhá. Já nevěřím, že do play-off prolezeme, protože k tomu mám dost pádný důvod (naše výkony), ale na druhé straně doufám, že se ještě zakousneme a štěstí se na nás usměje smajlik . Nikdo nic nebalí, pouze tu konstatujeme pravý stav věci. Já taky v extralize do poslední chvíle doufal, že Motor se dostane do předkola, i když jsem nevěřil, že Vítkovice zaříznou Třinec - dopadlo to přesně tak, jak jsem věřil...smajlik .
 
AvatarReakce na příspěvek:No ja nevim, tak proc ten hokej hrajeme ? Nedari se, hrajem blbe, tak proste vsecky posleme nekam, vsecko zkritizumeme a proste odepiseme vsecko ? Sakra vzpamatujte se tady uz. Vzdyt vy uz jste tady uplne rezignovali na cokoliv. Proste to play-off udelame a pak se uvidi. Proto je ten sport tak krasny. Kdybych prestal ve svuj tym verit po kazdem klopytnuti tak to bych musel fandit hracum v preboru v cvrnkani kulicek smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:A má smysl s takovými výkony se nechat zostudit v prvním kole od Bostonu nebo New Jersey? Samozřejmě neříkám, že nechci naše kluky vidět co nejdéle, ale trpět při tom jako pes se mi nechce... Každopádně musíme bodovat v každém z následujících tří zápasů!
 
AvatarReakce na příspěvek:Jardu do brany na stalo a jeste to hlavne nevzdavat. Sice se to nelepsi ale porad je nadeje "aspon" na play-off. Prestavba tymu bude tezka, momentalne ale tezko rict kdo pujde a kdo zustane. Vzdyt znate Boba. Ted nez nekoho privede tak stanley-cup vyhraje Toronto smajlik smajlik smajlik smajlik
 
Reakce na příspěvek:No možná to bude znít bláhově, ale nebál bych se zbavit obou. Říká se mi to hrozně těžce, oba jsou moji oblíbenci, ale prostě Saku už je za zemitem, jak už to někdo psal a Kovy, škoda mluvit... Ale reálně si myslím, že odejde jeden a to Kovy. Lang to podle mě ještě zkusí a myslím, že je tu velká naděje, že tu zůstane jak Lang tak Tanquay. Komisarka bych klidně vyměnil za Bourmeestera, ale myslím, že bysme museli rozhodně ještě něco přidat. Každopádně to chce ještě někoho do obrany a už taky pořádnýho střelce, kterýmu nebude dělat problém dát aspoň ke 40 fíkům za sezonu. Ale je to zatím předčasné, sezona ještě neskončila a ikdyž už je tu každý pesimista (má proč), tak je tu pořád naděje na play off. Takže ještě pořád GO HABS GO. Jediné co bych ted zkusil je jasně říct, kdo je v týmu jednička. Myslím, že by si to rozhodně víc zasloužil Jarda, kterýmu by to mohlo zvednout sebevědomí a mohl by nás do play off dotáhnout... Kéž bysmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ještě jsem chtěl dodat, že nejspíš bude muset odejít někdo z dvojice Koivu-Kovaljov, byť se nám to teď zdá jako nemyslitelné! A docela se začínám zabývat myšlenkou zbavit se Komisarka a získat Bouwmeestera... Doufám, že zůstane Pleky a Higgins, u Langa a Tanguaye si myslím, že v případě Langova návratu po zranění jeden z nich půjde, v případě ukončení Langovy kariéry Tanguay samozřejmě zůstane. Co se týče Schneidera, myslím si, že nezůstane, přece jenom to podle mě byla akvizice hlavně na play-off. A měli bychom to vyčištěné...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jsem rád, že se konečně našel někdo, kdo to vidí realisticky, i když ta realita není růžová smajlik . Naprosto souhlasím s těmi jmény, co jsou hodně za očekáváním - Kovaljov po All Star Game hodně mimo, A.Kosticyn je úplně neviditelný, Koivu měl v poslední době dobrý snad jeden-dva zápasy, jinak slabota, Tanguay po dlouhém zranění zapadl do celkové šedi mužstva. Vzadu máš pravdu, že Komisarek zdaleka nehraje to, co loni, jestli mu tak uškodila ta dlouhá přestávka kvůli zranění, toť otázka. Brisebois ani O´Byrne nejsou v žádném případě zárukou spolehlivosti, takže nám zbývají 4 solidní obránci, z toho možná jeden elitní. Vpředu můžeme pochválit nyní snad jen Plekyho, Lapierra za jeho obrovskou bojovnost, to samé u Higginse, občas Latendresse. Víc mě nenapadá... A gólmani? To je velký rébus - myslím si, že Gainey udělal velkou chybu, že nenechal Haláka chytat v poslední době v jeho formě pravidelněji, protože občasný start mu určitě neprospívá, což bylo patrné teď v zápase s Torontem. Price je po All Star Game jednoznačným zklamáním! Takže - v létě překopat mužstvo, zbavit se starších hráčů, které můžeme případně doplnit před play-off a ono to půjde!
 
22.03.2009 15:00 | reagovat
Petr | p.bauer-zahrady@seznam.cz
Když před časem Míra napsal, že kyby letošní neúspěch znamenal letní výraznou přestavbu kádru, bral by to, tak jsem s tím vůbec nesouhlasil. Nyní, po pár zápasech, ve mě začíná dozrávat stejná myšlenka. Letošní sezóna je zatím rozhodně po velkých očekáváních zklamáním. Kladu si však otázku, dalo se to očekávat, případně přecenilo vedení sílu kádru? Na tu první je pro mě jasná odpověď, ne. Po loňské sezóně jsme byli fanoušci i vedení plni optimismu a myslím, že právem. Předváděli jsme velice pěknou hru. V play off nám přeci jenom poněkud došel dech a doplatili jsme na málo fyzicky hrajících a zkušených hráčů. Po sezóně odešel trápící se Ryder (pokud by mu Gainey dal 3,5 mil. tak by ho asi sežrali) a Streit, který bohužel chybí více, než by kdo očekával. Naopak jsme posílili o hráče, kteří nám loni chyběli. Tvrdý Laraque, zkušení Lang a Tanquay. Myslím, že většina z nás si myslela, že jsme silnější. Stejně tak si to pravděpodobně do poslední chvíle myslel Gainey (možná pořád myslí, když vyměnil trenéra a soupisku nechal beze změn). A tady přichází moje druhá otázka, jestli došlo k přecenění naší síly. Nyní je zcela zřejmé, že jednoznačně. Kovaljov je jen stínem hráče 27 z minulé sezóny, Koivu je již za zenitem, Price trpí jednoznačně syndromem druhé sezóny, A. Kostytsin stagnuje, Pleky momentálně asi nejlepší, leč výpadek formy v první části sezóny byl značný, Komisarek a Brisebois dokáží vyrábět naprosto neskutečné chyby. K tomu přidejme zranění Lang (asi náš nejlepší útočník), Tanquay, Higgins, Latendresse, Laraque když už je zdravý tak nedostává šanci. Takže Míro, dávám Ti za pravdu, přestavba kádru bude asi nutná a v létě k tomu bude, díky hodně volných hráčů z našeho kádru, dobrá příležitost.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já myslím, že veškerá slova tady jsou naprosto zbytečná! Každý to může vidět na vlastní oči, že tohle mužstvo prostě na play-off nemá a prohlášení Gaineyho po trade deadline bylo více než směšné. Halák přestal čarovat, dva góly jsou určitě jeho, a jsme úplně v p... Herně absolutně nestíháme snad už žádnému mužstvu a to je pro mě ta největší rána! Toronto bylo jasně pohyblivější a hokejovější, vůbec bych se nedivil, kdyby nás ještě bodově dotáhli... Co si o momentální situaci v Canadiens myslí fanoušci, to bylo zřejmé už během poslední třetiny, kdy hlasitě dávali najevo svůj nesouhlas s hrou Habs a ke konci zápasu jsme mohli z hlediště slyšet "Carbo, Carbo"... Co k tomu dodat...?
 
Po dnešním zápase přicházím i o zbytek optimismu, protože to co předvádíme, je opravdu děs. Každé soupeř nás přestřílí běžně o 10 a více střel, hrajeme většinou na náhodu, Gainey dělá velmi zoufalé kroky, prostě vše je špatně a pokud prolezem do play off, tak to bude největší zázrak této sezony...
 
Avatar2:5 doma s Torontem, v teto casti sezony? To si delaji srandu smajlik Vic nas..t fanousky uz nejdesmajlik
 
21.03.2009 22:29 | reagovat
newt | lukas.grygar@hrej.cz
Reakce na příspěvek:Neodeslal se cely prispevek :(
 
21.03.2009 15:19 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTak jde vidět, že Bob je opravdu zoufalý, posuď sami:

21.03.2009 Bob Gainey sice zatím nenominoval hráče na sobotní utkání proti Maple Leafs, ale již nyní je jisté, že Mike Komisarek a Andrei Kostitsyn.

Hmmm oba hráči sice v poslední době nehrají nic moc, ale máme v mužstvu někoho lepšího? Obávám se, že ne. Nicméně Sergeie by už povolat z Hamiltonu mohl...
 
AvatarReakce na příspěvek:Já myslel, že tys byl zastáncem jeho vyhazovu - psal jsi, že konečně se bude zápas koučovat a ne jen točit řady v pořadí 1,2,3,4...smajlik
 
21.03.2009 06:41 | reagovat
newt | lukas.grygar@hrej.cz
Hm. Tak nic :)
 
21.03.2009 06:41 | reagovat
newt | lukas.grygar@hrej.cz
Reakce na příspěvek:Nejak mi to krati prispevky.. kazdopadne jsem chtel napsat, ze vyhodit byvalyho spoluhrace
 
21.03.2009 06:39 | reagovat
newt | lukas.grygar@hrej.cz
Reakce na příspěvek:Ve vsi ucte, vyhodit byvalyho spoluprace
 
Hlavní je teď, aby se tam postoupilo, mně moc mrzelo, že Carbo odešel, ale prostě to bylo pro Gaineyho jednoduchý řešení, tak to udělal, nic s tím neuděláme. Takže postoupit do play off klidně s obrovskou klikou a pak se může stát cokoliv. Hlavně do dalšího špílu a nejen jednoho nasadit Jardu a myslím, že to půjde. Teď nás čekají tři zápasy, který musíme bezpodnínečně vyhrát.
 
AvatarOno, na druhou stranu se dá říci, že jestli chceme vyhrát ten vysněný stanley cup, tak stejně musíme porazit všechny. Takhle akorát nepotkáme Boston ve finále konference, ale hned v prvním kole xD
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to neříkal po boji, ale před bojem. A ano, mohlo to dopadnout i jinak a vůbec bych se nezlobil, ale jen snílek mohl věřit tomu, že Gainey dokáže zázraky. Proto jsem říkal, že to bylo naprosto zbytečné, vždyť ten tým sledujeme skoro celou sezónu a víme, jakou hrou se prezentuje... Prostě se mně nelíbí, že v podstatě i Gaineyho neschopnost odnesl jen Carbonneau a navíc to nepřineslo žádný efekt!
 
AvatarReakce na příspěvek:Ja jsem tady1* a porad verim ze to dobre dopadne. Dokud nebude odehrany posledni zapas tak porad muzeme postoupit. Nic neni ztraceno. Me proste nebavi tady donekonecna debatovat jak je to spatne a jak to vsichni zkonili a jak to tymu nejde... co tim ziskame NIC!!! Myslite ze Gainey nechce uspet, myslite ze hraci se nesnazi ? Argument "ja jsem to rikal" je po boji peknysmajlik (ac neni po boji) Ono to taky mohlo zabrat a smat se ted mohli optimistismajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to říkal hned po trade deadline a to mně tady spousta lidí oponovala, že prý musím jako fanoušek věřit apod. Ano, věřím, ale nestojí to rozhodně na reálných základech, je to čistě fanouškovství. A ještě se zeptám - kde jsou ti optimisté, co tu hájili Gaineyho po vyhazovu Carbonneaua? Říkal jsem, že to nic nepřinese a je to jen gesto pro fanoušky - myslím, že jsem se moc nespletl!
 
AvatarTuhle sezonu Gainey totálně potopil ...
 
20.03.2009 11:49 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPodľa mňa Gainey spravil chybu, že do bránky hňed od začiatku nepostavil Jara Haláka. Veď už v niekoľkých zápasoch pred tým ukázal, že chytá vo výbornej forme. No ja neviem načo ešte čaká, keď vidí, že obrana Montrealu nestojí momentálne za veľa. Myslím, že v zvyšných 11 zápasoch, ktoré nám ostávajú do konca základnej časti Montreal nepredvedie o nič lepšie výkony ako doteraz a s najväčšou pravdepodobnosťou do play-off nepostúpi.smajlik
 
AvatarSere se to vice a vice. Pokud nepostoupime tak si za to muzeme jen a jen sami. Meli jsme jakysi naskok a ted uz je jen jednobodovy. Mirne plus je ze vetsinu zapasu hrajeme doma, ale to s nasi hrou neznamena skoro nic.
Dnesni zapas jasne ukazal ze Price nema v brance co delat. Ne ze by to byl spatny brankar, urcite ma pred sebou spoustu skvelych sezon a treba z nej bude novy Roy, ale Halak je momentalne vykonostne uplne jinde a jak napsal Mira - s Halakem v brance a se 4 goly v brance Ottawy bysme minimalne bodovali. Price mel sice par dobrych zakroku a podrzel. Ale bohuzel dostal 2 az 3 lacine goly, coz je docela dost. Halak by to mel. Doufam ze Gainey uz prozre a nasadi Halaka protoze ten muze byt tim jazyckem na vahach v postupu a nepostupu do PO. Dneska jsme meli vyvalcit aspon bod. Bude nam sakra chybet. I STILL BELIVE smajlik GO HABS
 
AvatarNo, tak Florida vede ve třetí třetině nad Torontem, takže to vypadá "super"!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Neboj, už to tam je...smajlik.
 
20.03.2009 02:17 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarJen doplním, že Hamrlík dal v poslední minutě ještě naději. Jaro nerozchytaný chytil několik gólovek a ten co dostal se dal těžko chytit, když neviděl absolutně nic. Btw doufám, že příště nastoupí od začátku...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík