Z Rangers přichází Gomez

01.07.2009, 08:50 | Přestupy |  Monika Gordíková
 

Americký hokejový centr Scott Gomez končí po dvou letech v New York Rangers a stal se novou posilou Montrealu. Před startem trhu s volnými hráči si tak pojistili Canadiens pozici centra, kde nemají pod smlouvou žádnou z opor. Montreal získal z Manhattanu Gomeze spolu útočníkem Tomen Pyattem a bekem Mikem Bustem výměnou za forvarda Chrise Higginse a beky Douga Janika, Ryana McDonagha a Pavla Valentěnka.

Montreal už zřejmě nepočítá s dosavadním kapitánem Saku Koivem, který se stane nechráněným volným hráčem, stejně jako dalším střední útočník Robert Lang. I další český centr Tomáš Plekanec je bez smlouvy, ale je chráněným volným hráčem, takže jeho práva bude i po 1. červenci náležet Montrealu.

"Jsme velice rádi, že jsme získali hráče kalibru Scotta Gomeze. Je to skvělý tvůrce hry a výborný bruslař. Dvakrát vyhrál s New Jersey Stanley Cup a přináší do našeho týmu řadu zkušeností z play-off," řekl generální manažer Bob Gainey.

Devětadvacetiletý Gomez nasbíral v uplynulém sezóně v 77 zápasech 58 bodů, což je jeho nejhorší bilance od roku 2003. V roce 2007 uzavřel rodák z Anchorage na Aljašce jako volný hráč s Rangers lukrativní sedmiletou smlouvu celkem na 51,5 miliónu dolarů.

V nadcházejících dvou sezónách má zaručený roční příjem osmi miliónů dolarů, v ročníku 2011/12 mu klesne plat o 500 tisíc dolarů a poslední rok platného kontraktu mu zaručuje 5,5 milionu dolarů. Dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru s New Jersey v NHL nasbíral v 706 zápasech 578 bodů za 148 branek a 430 asistencí. Ve 114 utkáních play off skóroval sedmadvacetkrát a zaznamenal 54 přihrávek.

Higginse omezovala zranění

Šestadvacetiletý Chris Higgins měl v sezóně problémy se zraněním ruky a třísel. V 57 zápasech zaznamenal 23 kanadských bodů. Americký útočník dosud hrál v NHL jen za Montreal a v 282 utkáních nasbíral 162 bodů za 95 gólů a 67 přihrávek. Ve 22 zápasech play-off vstřelil šest gólů a u pěti asistoval.

Ostatní hráči jsou z nižších soutěží. Tom Pyatt hrál v Hartfordu v nižší AHL, Busto působil v ECHL v dresu Charlotte. Janik v poslední sezoně nastoupil v NHL v součtu s Dallasem a Montrealem k patnácti utkáním, jinak hájil v AHL barvy Rockfordu a Hamiltonu. Dvacetiletý McDonagh působil v univerzitnímu týmu Wisconsinu, Valentěnko z Hamiltonu odešel do Dynama Moskva, kde dohrál sezonu.

No, nevím. Když máme tolik peněz, nebylo by lepší domluvit se s Plekym a pořídit mu na křídlo Havláta?

zdroj: sport.cz a ČTK

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
01.07.2009 23:15 | reagovat
JaGo | HCRIOZ@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Hochu ty jsi můj muž
 
AvatarHall Gill
no teraz uz neviem co zamyslasmajlik
 
AvatarPro mě by bylo nejlepší, kdyby se potvrdil ten Havlát a zůstal Koivu. :)
 
Avatartak mame len spacka..a gomeza..

kovalev a havlat sa riesia
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to je pro mě solidní bomba, rozhodně velmi solidní plajer, ale taky za solidní peníz...
 
01.07.2009 22:18 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarJaroslav Špaček je u nás smajlik Na 3 roky za 11,5 mil. smajlik
 
01.07.2009 21:47 | reagovat
JaGo | HCRIOZ@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Doufám že nepodepíše.
 
AvatarTak Gáboríka bych bral taky raděj, ale to vůbec nevím, jaká by byla šance ho mít. Z dvojice mých oblíbenců bych si přál aby zůstal Kovy, protože Saku říkal, že by mu nevadilo jít pryč. Oba jsou moje srdeční záležitost, hlavně ať neodejdou oba, což snad pravděpodobný není...
 
01.07.2009 21:46 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Obávám se, že ještě nepodepsal. Důvod mi známý není. Avizované 4.5 mil. se mi zdály jako dobrá nabídka a teď to vypadá všelijak...
 
01.07.2009 21:42 | reagovat
Petr | p.bauer-zahrady@seznam.cz
Já z Gomeze nijak ohromně nadšený nejsem, ale rozhodně tím, že by nahradil Koiva, pokud tomu tak bude, Canadiens nijak netratí na kvalitě, ba naopak. Koivu odvedl pro Habs výbornou práci, ale jeho mise byla prostě neúspěšná a musí se něco změnit.
 
01.07.2009 21:36 | reagovat
JaGo | HCRIOZ@seznam.cz
AvatarKovalev ven Koivu zůstat. a z dvojice Havlat Gaborik ? odpoved: Gaborik
 
01.07.2009 21:30 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPočujte na jednom slovenskom fóre píšu, že informácie o podpise zmluvy Kovaleva s Habs sa vyvrátili a že rokuje ešte z L.A. Kings. No neviem čo si mám myslieť. Spýtam sa radšej vás je to už 100% isté, že Kovalev zostane ?
 
01.07.2009 21:30 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPočujte na jednom slovenskom fóre píšu, že informácie o podpise zmluvy Kovaleva s Habs sa vyvrátili a že rokuje ešte z L.A. Kings. No neviem čo si mám myslieť. Spýtam sa radšej vás je to už 100% isté, že Kovalev zostane ?
 
01.07.2009 20:51 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Osobně z trojice Hossa, Havlát a Gáborík jsem preferoval prvně jmenovaného, teď zbývají jen dva porcelány smajlik I když takový Cammaleri by taky nebyl špatný smajlik
 
AvatarJj Kovy je náš, Hossa do Chicaga, takže Martin k Habs:)) Ten by se mi tu líbil
 
01.07.2009 19:10 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTak Kovalev zůstává. Prodloužil o 2 roky smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě nerozzlobíš, Koivu asi změnu potřebuje, i když ho mám tak nějak nastálo spojeného s Habs... Ale absolutně nesouhlasím s tím, že Gomez je hráč podobných kvalit - musíš to vždy porovnávat k výši jeho gáže a tam vychází Saku jako daleko lepší volba. V každém případě!!! Navíc i u Gomeze odborníci tvrdí, že je mylně zařazován na post prvního centra, který mu nepřísluší a nepasuje tam. Jeho pozice je na druhém centru, což nám nijak situaci v mužstvu nevyřešilo. Jedině, že by přišel Lecavalier, ale to už pak nevím, co všechno bychom museli nabídnout a s čím bychom vůbec sezónu hráli...
 
01.07.2009 16:24 | reagovat
Petr | p.bauer-zahrady@seznam.cz
Tímto příspěvkem asi hodně z Vás rozlobím, ale nemohu jinak. Koivu musí pryč. Je vůdcem už velice dlouho, ale bohužel k úspěchu Canadiens dovést nedokázal. Není to samozřejmě jenom jeho vina, ale jako vůdce mužstva si představuji lepšího hráče. Koivu nikdy nedosáhl na 80 bodů, což je u prvního centra špatný. Navíc už je za zenitem. Pro neshody s ním byl vyměněn Ribeiro a to se ukazuje jako chyba. Na místě GM bych ho rozhodně podepsat nechtěl, nebo tak do třetí lajny za 1,5 mil. Gomeze považuji za hráče podobných kvalit, ale mladšího a perspektivnějšího.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já mám na tuto transakci jiný názor a to krajně pesimistický. Podle mě si Rangers mnou ruce a ani se jim nedivím - za totálně přeplaceného hráče, jehož výkonnost jde dolů rok od roku, jsme dali bojovníka Higginse a duo nadějných mladíků, z nichž zvláště McDonagh je velkou ztrátou! Navíc je tu finanční břemeno, které nám dost komplikuje další působení na trhu volných hráčů a samozřejmě i podpisy volných hráčů s omezením. Na Lecavaliera můžeme zapomenout a přitom by nebyl o tolik dražší při nesrovnatelně vyšší kvalitě. Další věcí je fakt, že jsme hledali robustního centra a... našli jsme Gomeze, který je ještě menší než Pleky smajlik ... Kolik teď asi Bob nabídne Kovymu nebo Tanguayovi? Ve světle platu Gomeze to nemůže být malá částka a už jsme tam, kde jsme být nechtěli - hodně blízko pod platovým stropem! A to nemáme podepsaného defenzivního specialistu Komisarka, který by mně osobně ale nechyběl, nebo někoho za něj, např. Beauchemina nebo Öhlunda. Koivu je tímto tahem asi opravdu mimo nebo to může ještě "odnést" Pleky. Jsem mooc zvědavý, kolik mu nabídli jako kvalifikační kontrakt - můj odhad je, že to určitě nebude víc než 2,5 mil., což je podle mě hodně málo na jeho kvality. Bez ohledu na to, že minulou sezónu měl slabší - co potom tedy Gomez a jeho megasmlouva (tady reaguju na příspěvek, kde se psalo, že může být Pleky rád, že vůbec nějakou nabídku dostal - s prominutím naprostá blbost)? Tímhle trejdem Gainey odstartoval hodně špatně a bude to mít dopad na skládání mužstva!
 
01.07.2009 14:54 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo raz ma už na inom nemenovanom fóre za článok podobného typu zd...li. Ináč dík za reakciu na môj príspevok.smajlik smajlik Tak prepáčte, že som sa oppravedlňoval.smajlik smajlik Som však ešte zvedaví čo Bob vymyslí. Najmä do obrany potrebujeme nejakých spoľahlivých beckov. A čo sa týka útoku ten je celkom v pohode Lang by nemusel odísť lebo je to dobrí hráč. Nebyť toho nešťastného zranenia určite by sa podľa mňa stal najproduktívnejším hráčom Habs. Koivu jeho osud je zatiaľ neistý. Pleky pravdepodobne zostane. Tanguay no na Bobovom mieste by som ho v tíme udržal. Je to ľavé krídlo prvého útoku. Nestrieľa až toľko gólov ale vie dobre vytvárať príležitosti pre spoluhráčov. Potom sú tu ešte tzv. "nežiadúci" ktorí by mohli odísť lebo v tíme zbytočne zaťažujú platový strop (Laraque, Brisebois, Metropolit, Schneider) A Komisarek môže tiež zostať ale ten plat čo si vypýtal ma trochu zarazil. Pre neho je to až moc veľa. Do týmu musíme bezpodmienečne dostať ešte aspoň jedného defenzívneho a jedného ofenzívneho obrancu. S brankármi nemám problém Jaro musí zostať a Carey nemusia ho po jednej nevydarenej sezóne hneď všetci zatracovať.
 
AvatarReakce na příspěvek:Proc omluva, napsal jsi svuj nazor ktery ma hlavu a patu. Ja bych byl rad kdyby to bylo jak rikas, ale my uz mame tak nejak smulu na to ze prijde nejaka hvezda a vyhasne... Tak mam vazne obavy ze Gomez ktery uz vyhasl pred prichodem s NYR tak uz lepsi moc nebude. Ale je fakt ze uvidime az v sezone. Treba ten risk vyjde a budeme Bobovi libat ruce ze skveleho hrace. Uvidime za par mesicu smajlik
 
01.07.2009 14:09 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tvůj názor ti nikdo nebere (tedy aspoň já ne), takže se omlouvat (snad) nemusíš smajlik smajlik
 
01.07.2009 13:55 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPodľa mňa je táto výmen celkom dobrá. Skoro všetci ste hovorili, že Gomez už výkonovo nič moc nie je ale sezóna v Rangers mu nevyšla len preto lebo nemal spolu v útoku hráčov, ktorí by mu sadli. Podľa mňa je to dobrý hráč, ktorý v Montreale ukáže, že ešte na to má. Nuž a za takéhoto hráča dali Higginsa. Môže byť posledná sezóna mu nevyšla
a bol aj nevýrazný proste si asi s týmto tímom nesadol. V Rangers mu prajem veľa šťastia. No a čo sa týka mladíkov Valetenko a Janik tých vôbec nie je škoda. Trochu ma mrzí odchod Ryana McDonagha. Sle na druhej strane prišli tiež mladí a talentovaní Tom Pyatt, Michael Buston.
Týto dvaja hráči majú tiež veľký potenciál. Takže dnešná výmena je podľa mňa celkom dobrou voľbou. Predsa Bob nemôže udržať naveky ten istí tím. Niekedy je potrebná zmena a čas na zmenu práve nastal. Treba počkať na sezónu a potom sa uvidí či spravil Bob dobre alebo nie.
Ďakujem za prečítanie môjho príspevku a keď so mnou niekto nesúhlasí tak sa ospravedlňujem. Je to môj osobný názor.
smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:nuz este mame 4 hodiny na jeho ziskanie
 
01.07.2009 13:11 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarVinnyho byl přivítal s otevřenou náručí, ale za 2 hodiny asi nepřijde...i když jeden neví co zase Bob vymňoukne smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/21465
 
01.07.2009 12:16 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarNebudu hrubý, a tak se zeptám ještě znovu. S kama? (uveď zdroj)
 
AvatarReakce na příspěvek:z netu..
hm a frolov by nebol dobry? 3 meloniky..
 
01.07.2009 11:44 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To je z kama?
 
AvatarReakce na příspěvek:neprehanaj to tak..pozri uz nie je co to byvalo..
a ved naveky hrat aj tak nebude nie?
 
Avatar11:25
Tampa Bay LIghtning údajne takmer vymenila Vincenta Lecavakliera do Montrealu Caandiens. Výmenu napokon zrušil jeden z dvoch majiteľov tohto klubu, Len Barrie.
 
01.07.2009 11:30 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarNejvíc mě straší představa, že takovéto "povedené" trejdy budou ve spojení s Habs i po 1. červenci...smajlik smajlik
 
01.07.2009 11:23 | reagovat
JaGo | HCRIOZ@seznam.cz
Avatar Odchod Saku Koiva je už na spadnutí a spíše je jen otázkou času. Ale já stále věřím a doufám, že zůstane. Jeho odchod z klubu by byl pro mne horší než pro některé lidi odchod Jaromíra Jágra do Ruska. Vždyť to je Ten hráč kvůli kterému jsem začal sledovat NHL a celý hokej vůbec. On je tím důvodem, že při MS když hraje ČR-FINSKO, sedím u stolu sám. Ano i ten dres a plakát co mi visí nad postelí jsou jeho. A proto přeji všechno nejlepší jemu i týmu za který bude v příštím ročníku nastupovat.

PS: Bobe zvolil jsi vyhasínající hvězdu místo kapitána na ledě i v kabině stále, který sbírá každou sezonu o kolo 60 bodů. Gomez určitě touží po SC, ale pokud ho nevyhraje v Montrealu tak mávne rukou a přestoupí. Saku je jedním z mála hráčů který bojuje za svůj tým víc než 10 let a stále nevyhrál SC.
Pokud Saku vážně odejde tak poznáš, že to bylo obrovská chyba a po sezoně KONČÍŠ.
 
01.07.2009 11:18 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Avatar
Jsem asi moc velký optimista, ale místo na jednoho top hráče by se tam ještě našlo.
Saku Koivu půjde pryč. Za vší úctou každý má svojeho oblíbeného hráče, ale on sám chce jít, tak proč ho držet? Překvapený hlášky typu "A Koivu nezůstane"? už mě se*ou. Ne, nezůstane, byť toho dal klubu hodně.
Komisarek už jsem to psal dřív chce peněz jakoby by byl Mike Green či co. Ten půjde taky. Zvlášť když už si chce otestovat cenu na trhu.
PLeky podepíše. Měl by být vůbec rád, že dostal nabídku po bídné sezoně. (buďmě upřímní je to tak).
Kovalev už má svoje roky, přesto pořád dokáže dominovat hře jako před lety. O něho, dle toho co jsem četl, vyvíjel Bob největší usilí a osobně nepochybuji, že bych ho v září v kempu Habs neviděl. Jasně, vím že ho spousta lidí tady moc nemusí, nicméně pokud bych si měl vybrat mezi Koivem a Kovalevem , bral bych Rusa.
 
01.07.2009 11:17 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTak abych se vyjádřil, tak to vezmu ze široka. Gomeze jsem před výlukou za top hráče okolo něhož se dá postavit celý tým. 2 SC, pravidelně se umisťoval na čele nahrávačů celé ligy. Bhužel pro něj vyslyšel cinkání měšce GLena Sathera. V NY na něho hleděli jako na spasitele. V prvním roce to jaktž takž šlo, nicméně letos totální výbuch a jsme všichni dneska zjistili stal se přebytečným. Teď si nejsem jistý, ale možná měl i klauzuli o zákazu přestupu, takže ji odvolal (pokud ji měl). V každém případě se modlím, aby se u nás probudil.
Chris byl velice perpektivní hráč, leč letos se mu smůla lepila na paty a odehrál pouze 57 zápasů ve kterých si připsal nevýrazných 23 bodů. Je to hráč s potenciálem na 30 branek a jestli se to potvtdí, tak jeho odchod bude mrzet o to více.
"Farmáři v obou mužstvech mají před sebou budoucnost záživou, možná ne. O tom lze jen spekulovat.

Zde je tabulka místa pod platovým stropem uveřejněná ještě před příchodem Gomeze:

http://canadiens.nhl.com/team/app/?service=page
 
01.07.2009 11:14 | reagovat
JaGo | HCRIOZ@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pokud jsi to nemyslel ironicky tak tě s prominutím považuju za blázna.
 
Avatartoz to nesvyba nez bobovi pogratulovat k jeho vybornym trejdum :( ktery nas dovedou K SC
 
01.07.2009 10:55 | reagovat
JaGo | HCRIOZ@seznam.cz
AvatarSaku je ze hry a mě tím začínají ty nejhorší prázdniny. Podle mě není Scott dobrá volba. Vinny by byl stokrát lepší.
 
AvatarReakce na příspěvek:No a to i mně, který má vlasů značně pomálu...smajlik ! Je to prostě hnus a jak tak čtu různé reakce, jsme vesměs ostatním pro smích... To je dost smutné!
 
AvatarBohužel asi Saku půjde pryč, aspoň to tak vypadá a připravuje se pro to půdasmajlik Gomez, hvězda z NJ, ale poslední rok byl špatné, třeba tady nastartuje kariéru, ale rozhodně za ty love mohla být jiná posila. Snad podepíšeme Kovyho, Plekyho a Tanquayho, minimálně tyhle 3. Přivést Havláta (Hossu - to je asi už velký přání) a Ohlunda a ono to třeba půjde.... Ovšem první trejd tu asi nikoho nepotěšil, navíc šel pryč Higgins, které vždy dřel a bojoval až dokonce, McDonagh určitě taky škoda, bohužel jedem trejdy ve starých kolejích, kdy mám z nich stávají vlasy hrůzou...
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik jasny predpokladam ze ale nechceme hrat nekde ve spodni casti tabulky. My potrebujeme hrace jako Koivu, Kovaljov, Lang a Tanguay. S mladiky a "nadejemi" toho moc neuhrajeme.
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik dagostini ,chipchura, kostitcinovci, lapierre, latendrense, kostopulos, plekanec, metropolit, gomez, pyat, maxwell, pacioretty,
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik dagostini ,chipchura, kostitcinovci, lapierre, latendrense, kostopulos, plekanec, metropolit, gomez, pyat, maxwell, pacioretty,
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik a to Lecavalier bude hrat s kym pak ? Sam proti 5-ti ?
 
AvatarReakce na příspěvek:Jestli pujde Koivu fakt pryc (jakoze asi jo), tak to tady rusim ten web smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik
smajlik
nebo aspon minimalne vyvesime na pristich nekolik sezon cerne vlajky
Ja uz bych chtel zazit ten pocit - YEAAAH ! super posila v Montrealu a ani to tak moc nestalo. Zatim jsem uz nespocetnekrat zazil: a ku.va to si Bob dela zase srandu nebo co smajlik Uvazuju udelat soupis trejdu boba a jejich uspesnost... myslim ze by to bylo VELICE zajimave
 
Avatarno ja som skor myslel tak, ze lecavalier ale bez kovalova , langa koiva a tanguaya..
 
AvatarReakce na příspěvek:Na Lecavaliera zapomeň, to by musel Bob rozprodat při tomhle trendu snad půlku mužstva... Pro mě je teď prioritou někdo ve stylu Havlát či Hossa, v obraně Beauchemin nebo Ohlund. To by mohlo být finančně reálné, ale na druhé straně, když vidím tohle, tak nevím, nevím... Samozřejmě teď počítám s tím, že zůstane Kovaljov, Tanguay a Pleky, Koivu je tímto tahem nejspíš ze hry. Uvidíme, co Lang.
 
01.07.2009 09:53 | reagovat
Damik | panchytrej@www.com
Teda kluci Montrealský, upřímnou soustrast. Ne že by Gomez hrál tak blbě, ale nejhorší je ten nezájem o hru, to že je mu očividně jedno jak hraje tým, že se směje od ucha k uchu po prohraným klíčovým zápase, prostě nás fanoušky Rangers neskutečně vytáčel.
 
AvatarReakce na příspěvek:co povedatje to fakt v haj..u..
dufajme ze nas bob umci lecavalierom lbo inak je to zle
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to prostě v haj.lu! Měl jsem o letošním létě lepší představy, takhle tragický začátek jsem fakt nečekal. Proč takový prachy za hráče, který jde výkonnostně rok od roku dolů? Věřím, že v Rangers jsou v sedmém nebi, protože se zbavili obrovského břemena a získali hodně solidní náhradu, což se o zbylých hráčích jdoucích k nám vůbec říct nedá! Higginse je mi líto, ale McDonagh, to je totální a neomluvitelný úlet! Holt se Bob snaží předvést před novými vlastníky, ale tohle zle netrefil. Doufám, že ve hře jsou ještě další posily do útoku, teď už určitě ne Lecavalier ani Sedinovci (bohužel), ale Havlát by mohl.
 
AvatarOmluvam se za to co napisu, ale BOBE TY JSI FAKT KRETEN BEZ UZ DOPRDELE KUR.IS CO SE DA !!!smajlik smajlik smajlik smajlik Rangers si mnou ruce. Gomez ktery je stal 8mega a hral kulove na ty prachy. A my ho vememe. BOZE !!! Higgins pry dejmte tomu, ale McDonagh ? Vzdyt to mel byt za par let nas TOP obrance. Hruza hruza des, tento prestup hodnotim jako jeden z nejblbejsich za posledni roky. Modlim se at Scott hraje jako v Jersey. Jinak mame opet dalsiho tezko vymenitelneho hrace (Samsonov, Theodore). To mel Radsi Gainey privest Bouwmestera, Sedinovy, nebo i toho LeCavaliera. Protoze ti jsou kvalitni hraci a urcite by byly hvezdy tymu. O Gomezovi si to nemyslim smajlik smajlik smajlik Cekaji nas tezke casy.
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík