Preview - Colorado Avalanche

15.10.2009, 14:52 | Preview |  Monika Gordíková
 

Konečně se dočkají i diváci v Bell Centre. Montreal dnes v noci poprvé v současné sezóně vstoupí na domácí led. Utkání to nebude jednoduché. Soupeře bude v tomto představení hrát Colorado Avalanche, tedy první tým Západní konference.

Velkou neznámou je sestava Habs. Pořád se hledá její optimální složení. Na úterním tréninku vypadaly útočné řady takto:

Moen - Gomez - Gionta
Cammalleri - Plekanec - Kosticyn A.
Pacioretty - Lapierre - Latendresse
D´Agostini - Chipchura - Laraque

Jisté je to, že Care Price nastoupí ve zbrusu nové masce. Zajímavostí je, Price nastoupí proti Coloradu poprvé v kariéře.

V kabině se řeší i jiné "problémy". Georges Laraque například žadoní číslo 27, které by rád zaměnil za svou 17. Klub ale změnu odmítá. "Vždycky jsem měl 27 a teď, po odchodu Kovyho, je volná. Řekli mi ale, že by to nebylo dobré pro Alexovi fanoušky," posmutnil si Laraque v rozhovoru pro montrealské noviny. Laraque je ale propírán médii i z jiného důvodu. Objevil se totiž s málo oděnými děvčaty v reklamě na pivo. Celá záležitost se řeší, protože reklama je prý pro NHL nepřijatelná.  

Colorado je nyní snad největším překvapením ligy. Minulá sezóna byla co do počtu získaných bodů nejhorší od přestěhování z Quebecu. Nyní parta z Denveru válí. Avalanche bude pravděpodobně chybět bránce Liles, který v úterý utrpěl zranění pravého ramena.

Výhodou pro Montreal je to, že si tým mohl odpočinout. Colorado je na sedmizápasovém tripu a Montreal je jeho pátou zastávkou. Tým kolem Milana Hejduka bude v Bell Centre bojovat o třetí vítězství v řadě.

foto: The Gazette

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:To myslíš vážně...? Price - ano, první dva zápasy vynikající, pak normální standart, ale z ničeho ho neviním. To je ale tak vše, s čím mohu souhlasit. Držení puku - vždyť nedokážeme založit kloudnou útočnou akci! Gomez všechno vozí sám a pak to v pásmu ztratí nebo to "honíme" po mantinelech jako minulou sezónu. Z toho možná vyplývá ten pohyb v útočném pásmu, ale absolutně neefektivní. Znovuoživenej Gomez - tak to potom nevím, na základě čeho ho Gainey kupoval, když to, co teď předvádí, má být jeho znovuzrození... Gionta - ano, spolu s Plekym asi jediný, koho můžu pochválit, možná ještě Moen. Ale že by to tam Brianovi padalo, to se ty tři góly snad takhle nazvat nedají. U Cammalleriho po vydařeném úvodu zklamání, tam můžu jen a jen doufat, že se probere. Suma sumárum, pro mě zatím téměř nic pozitivního! Říkám téměř, protože jak už jsem psal, jsou světlé výjimky jako Pleky, Gionta, Mara a snad i Špaček. Možná, že jsem moc náročnej, ale od takového mužstva prostě čekám úplně něco jiného!
 
16.10.2009 23:24 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
Reakce na příspěvek:Pozitiva z meho pohledu: 1. Price (pro RTW: vzdyt pro nas ukradl ty prvni dve vitezstvi!), 2. drzeni puku, 3. pohyb v utocnem pasmu. Tam vsude vidim znamky pokroku oproti minule sezone a to jsme odehrali 6 zapasu z 82. I "ofenzivnim esum" to trva, nez se sehrajou v novem tymu. Gomez vypada jako znovuozivenej, Giontovi to tam pada, Cammallerimu zacne.
 
16.10.2009 17:19 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo podľa môjho názoru hráme tú istú hru čo minulú sezónu. Jednoducho keď si to zrekapitulujeme:
1.)Carey Price dostáva viac príležitostí ako Halák
2.)Carey Price svojimi výkonmi nijako výrazne neočaruje a je to rovnaké ako vlani.
3.)Obrana sa nevie zohrať a je povedal by som aj so zvučnými "menami slabá a kiksuje"
4.)Malá početnosť streľby a aj keď je vysoká tak malá úspešnosť.
No ja jednoducho nepochopím čo sa deje s našimi hráčmi. V ostatných tímoch boli ako tak dobrí a podávali solídne výkony a zrazu keď prídu do Montrealu tak ani zďaleka nepodávajú také výkony aké sa od nich očakávajú. Ja neviem asi je tento tím zakliaty lebo ináč si toto neviem vysvetliť. Asi je už čas nie na nákup starších "údajne skúsenejších" hráčov z ostatných tímov ale vyplniť podstatnú časť tímu mladíkmi ako to robili už aj v iných tímoch a teraz sa im ich snaha začína vyplácať. Lebo takýmto spôsobom Montreal nedosiahne významnejší úspech ani za 100 rokov. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To máš sice pravdu, ale kde je psáno, že naše novoroční "lelkování" nepřijde znovu? A v čem vůbec spatřuješ prozatimní pozitiva naší hry? Já zatím viděl všech šest zápasů a nějaké přípravy a musím říct, že pěkný hokej jsme hráli jednu třetinu a prodloužení s Torontem, dvě třetiny s Calgary a s přimhouřeným okem jednu třetinu s Edmontonem a teď Coloradem. To mi nepřijde jako nějaká extra optimistická bilance na to, že máme taková ofenzivní "esa" (aspoň podle předsezónních prognóz) v kádru!
 
16.10.2009 15:44 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
Vim, ze jsem tu za vecneho optimistu, ale podle zatim predvedene hry proste NEVERIM, ze se nedostavi pozitivni vysledky. Mnohem radsi se budu divat na slabsi rozjezd a silny zaver s postupem do playoff, nez takove to nase tradicni novorocni vyhoreni po silnem startu do sezony.
 
AvatarReakce na příspěvek:No o postupu jsem vůbec nepochyboval a zatím ještě nepochybuji! Nebo, lépe řečeno, nějaké pochybnosti vyvstávají, ale říkám si, že je na všechno ještě strašně moc času. To, že se totálně změnil kádr, nic přece nemění na tom, že ambice a i reálnou výkonnost máme na minimálně postup do PO. Pokud ne, nemuseli jsme ty změny vůbec dělat, k čemu by to bylo? Tohle není nějaká generační přestavba, ti hráči, co přišli, rozhodně nejsou žádní zelenáči - jsou to ostřílení borci, vítězové Stanley Cupu, nejsme zdaleka v takové situaci jako před nedávnem Pittsburgh nebo Chicago. Proto chci vidět výsledky už tuhle sezónu, žádné výmluvy!
 
AvatarReakce na příspěvek:A tys po tom zemetreseni v sestave a vsem co se v lete stalo ze bysme meli byt kandidati na postup :-) A i kdyby co tam pak ? To radsi nepostoupit nez dopadnout jako loni s Bostonem... O 4 prohry vice nebo mene to je uz fuk
 
16.10.2009 15:05 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No sorry ale to sa na 100% mýliš lebo s Ottawou opäť vyhoríme. Je to isté ver mi. No je síce len začiatok sezóny ale už teraz vidím, že do play-off určite nepostúpime a toto bude asi naše najhoršie umiestnenie za posledné roky. smajlik
 
Avatarradši nekomentuju, ale Ottawu dáme na 100%, ta se vystřílela s Tampou :))
 
16.10.2009 11:41 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
Podle me toho Avs nezahrali moc, protoze jsme jim moc nedovolili. Dvakrat smolnej odraz, jeden gol po chybe Belleho (nepokryl toho Avs novacka). Nam to naopak cinkalo o tyce. Proste vykon solidni, ale zapas blbec. Musime hrat samozrejme lip, ale i pres prohry pozoruju vzestupnou kvalitu. Prvni lajne to tam v tomhle tempu MUSI zacit padat, roztacej to vyborne, Pleky vylozene zari, obrana se pomalu vzpamatovava a vcera i presilovky konecne vypadaly sakra nebezpecne! Jen holt Anderson tam lital jak cert a vsechno pochytal.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jeden z nejrozjetějších týmů? Ano, výsledkově ano, ale herně to nebyla také žádná sláva, o to smutnější je fakt, že to na nás stačilo. To až potkáme Rangers nebo Pittsburgh, tak se máme na co těšit... Kladně nehodnotím téměř nic, s výjimkou Plekyho a chvílemi možná Gomeze. Děláme hrozné chyby v obranném pásmu a k tomu nám OPĚT absolutně nejde koncovka. V Montrealu je to asi prokleté, Cammalleri sem přijde s vizitkou ostrostřelce a po šesti zápasech nemá na kontě ani gól... Moc mě mrzí, že Gionta nehraje s Plekym, myslím si, že za současné situace by to byla jednoznačně naše nejúdernější dvojice. Ottawa si s chutí zastřílela a v sobotu nám předvede, jak se dávají góly smajlik .
 
16.10.2009 07:24 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTak já bohužel nevstal,ale jak to čtu,tak klasickej zápas:-( Gainey by měl někomu přenechat místo...
 
16.10.2009 04:25 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
Kovy neudela nic, vy bando pesimistu :) Dneska teda zaver na infarkt, ale podle myho jsme (s vyjimkou druhy tretiny) prehrali jeden z nejrozjetejsich tymu ligy, takze vykon hodnotim spis kladne. Jen ta strelecka impotence.. i kdyz dneska to byla vic smula. A co v zaveru predvadeli rozhodci, to bylo taky uchvatny. Gill za nic nemohl. Kazdopadne u toho prvniho golu pro novacka v NHL do nasi brany, to jsem normalne zuril. To uz je fakt prokleti!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Já si naopak troufnu tvrdit, že mimo poslední třetinu jsme hráli hrozný hokej, který neměl absolutně nic společného s nějakou kombinací, jak jsme předváděli třeba předminulou sezónu. Colorado si hrálo v klidu, řekl bych, že mělo lepší pohyb a hlavně daleko lepší koncovku, byť se štěstím. To samé platí o gólmanovi, Anderson zachytal výborně, Price normal, ale neměl štěstí...
 
AvatarReakce na příspěvek:Dalsi dva zapasy body neziskame...smajlik Kovy se proti nam bicne a ja mu taky zatleskam... Zazili jsme s nim krasne okamziky a zaslouzi si respekt. To ale nic nemeni na tom ze jsme silne v PRDELI !!! Ale aspon me tesi ze Toronto tak samo smajlik Jdu nasrane spat. Dobrou
 
AvatarReakce na příspěvek:Jakkoli Gilla nesnáším, tak tohle nebyl faul ani náhodou. Může mi ale někdo vysvětlit, proč přitlačíme až v posledních dvou minutách? Třetí třetina sice z našeho pohledu asi nejlepší, ale vzadu hrozné chyby, byť rozhodující gól padl po faulu loktem na hlavu (i když tu měl asi Gomez taky dost dole - no, nevím). Kolik hráčů Colorada si ještě proti nám připíše svůj vůbec první gól v NHL, to fakt nevím! Tak jsem výsledek trefil, ale bohužel obráceně... Jsme v hajzlu a v dalším zápase nás dorazí Kovy smajlik . A fanoušci mu za to možná ještě budou tleskat...
 
AvatarJa to nechapu, dneska jsme rozhodne nehrali nejaky spatny hokej, dovolim si tvrdit ze jsme Colorado mimo druhou tretinu kdy to bylo celkem vyrovnane, prehrali, prestrileli, prekombinovali. Presto jsme prohrali. Proc nam tam nespadne nejaky smudla po dvou tecich obrance ? Nevim no, ale neresili jsme presne ty problemy se sestavou kolem Koiva a Kovaljova ? Ty jsou pryc a problemy vypadaji ze zustaly stejne smajlik
 
AvatarTaková smůla... Kurňa proč dokážeme hrát dobře jen jednu třetinu... V poslední třetině, jasně lepší, bohužel opět 0 bodů a už 4 zápasy bez winu:( Já si prostě už nepamatuju zápas, kdybychom neudělali nějakou chyby a dohráli to třeba s 1 obdrženým golem nebo max s dvěma... Pleky dneska jednoznačně nej, dále dobré i Hamrlík se Špačkem. Gill klasika, ve třetí se mi líbil i Gomez, škoda hlavně té tyčky v přesilovce... Teď Ottawa a návrat Kovyho... To bude další těžké špíl, jenže před návstěvou Washingtonu už musíme naplno bodovat...
 
Avatartak ten zaver byl presny... proste bezmoc... i kdyby jsme meli 1000 strel tak to tam nespadne a jim staci nahozeni a je to tam... to je ten rozdil proc jsme dneska nevyhrali.
 
AvatarTak a Gill, nejvetsi kokot, zkurwil jakoukoliv moznost na zaverecny napor
 
AvatarReakce na příspěvek:To, že tam byl faul je samo věc druhá... Bohužel celou třetinu tlačíme a prd z toho... Tyčka i další šance tam byly, ale Colorado jednou ujede a dá gol... Chtělo by to aspoň srovnat, kurňa...
 
AvatarTo snad neni mozne co ti rozhodci tam predvadi... gol na 3:2 vubec nemel platit tam byl skaredy zakrok na naseho hrace - gomez ? Jdu blit, ti haluzaci to uhrajou, na viteztvi ani nevim jak... ach jo. To me nebavi tohle
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo přežijem, jenže pak dostaneme gola z dorážky a ještě doráží obránce... Fakt nechápu...
 
AvatarMno jeste ze mame toho Plekyho... jinak jsme uplne v prd...smajlik Goly Hamrlik,Hejduk,Pleky... na rade je Spacek smajlik No ale ted oslabeni, snad to prezijeme
 
AvatarReakce na příspěvek:To já mám wi-fi, asi i pomalejší, ale mám výhodu, že na tom uzlu je hodně omezený počet připojení, takže mi to většinou jede dobře. Zvláště teď v noci, to tam možná budu sám...smajlik
 
AvatarA jsme tam, kde jsme být nechtěli - přesně, jak psal formes, dostali jsme takovýho "šmrdláka", sami těch pár šancí, co jsme měli, neproměníme a pak na závěr třetiny druhý ušmudlanec a rázem prohráváme... Hokej je to na pohled dost hroznej a opravdu snad jedinej, kdo se mi líbí, je Pleky. Gionta dneska téměř neviditelný, akorát ta skoro šance při jeho návratu z trestný, škoda... Cammalleri po slibném začátku sezóny teď takřka nulový, Gomez jen vyváží puky, ale nic víc. Tahle hra se mi vůbec nelíbí!
 
AvatarNo tak už se mi to rozjelo na francouzské verzi:) ale možná lepší o to přijít... Pokud se nevyvarujem chyb, tak nikdy nevyhrajem... 20 sekund dokonce a borec si projede celý hřiště, nahraje před bránu a tam 3 naši neubrání jednoho z Colorada... Kluci budou muset hodně zabrat, aby dali Andersonovi fíka, hlavně chodit víc dobrány a snažit se mu to znepříjemnit, protože jinak chytá ve velké pohodě... 3. třetina bude zajímavá, my na ně musíme vlítnout a zabojovat, prohrát doma by bylo velmi nemilé... Jinak ke Gillovi už se nemá cenu ani nevyjadřovat, jen za posledních 5 minut 2x namaže soupeři...
 
AvatarTak stalo se presne co jsem psal smajlik Colorado trosku pritlacilo a 2x mu tam spadla polosance a vedesmajlik My meli par solidnich sanci ale to by musel Anderson asi odjet na stridacku aby jsme to dalismajlik Druha tretina z nasi strany hruza des... takto uspet nemuzeme
 
AvatarReakce na příspěvek:Hm já 4, tak to fakt už vůbec nechápu... Mám posraný O2 a nesněží, to by ještě tak scházelo...
 
16.10.2009 02:37 | reagovat
Theo33 | m.a.t.e.j@centrum.cz
Reakce na příspěvek:Me je hlavně líto Joshe, má to snim ve dvojici hrozně těžký:-(Protože Gill je hrozně nevyzpitatelnej, jednou se zapomene vepředu, pak zas zbytečně zůstává vzadu, když může podpořit útok. Jak na něj reagují domácí fanoušci Habs na forech a tak???Já se zas snažim zaměřit na Gomeze, každopádně Pleky má formu snad se k němu přidají další, pro mě zklámání poměrně Camaleri musí mu to spadnout!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Gill se mi taky nelibi, ale holt je to asi treneruv oblibecne. Acko na dresu je toho dukazemsmajlik S tim ale asi tezko neco udelame, snad bude Gill hrat aspon tak ze nic nezkazi a nebude se "plantat" ostatnim hracum. Ti si zkusi takove lehci "oslabeni" v 5 na 5...smajlik Gill no comment, vsichni mame ne nej stejny nazor, pome resit hrace co umi hrat hokej
 
AvatarReakce na příspěvek:Rychlost mam 1,5Mbit, nemas treba wifi a nesnezi u vas ?smajlik
 
AvatarJeště k tomu Bergeronovi - když se podívám na jeho a třeba Gillovu smlouvu, tak absolutně není možný, aby se nám tenhle hráč nevyplatil! A já od něj nějaké góly v přesilovkách očekávám, protože střelu měl vždycky hodně dobrou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já mám předplacený espn360.com za 79 Euro na sezónu, jinak se to dá kupovat po měsíci myslím za 14 nebo 15 Euro. Tam je obraz suprovej, pokud běží dobře internet - mám to hozený na plazmě 94 cm a obraz je téměř jak v HD kvalitě...
 
AvatarReakce na příspěvek:Kua vůbec nechápu, proč mi to nejede, valilo mi to a najednou to spadlo, zatím se nedostanu ani na atdhe ani na my2p2... Takže asi mám po hokeji a jdu spát... Jakou máš rychlost netu?
 
AvatarReakce na příspěvek:Hokej zatím nic moc, ale naše řesilovky byly hodně solidní a řekl bych, že v nich zatím jasně nejlepší Pleky - jeho přihrávky do gólových šancí jsou vynikající. Anderson hodně podržel. Zaměřil jsem se schválně na Gilla a napočítal jsem slovy "dvě" přihrávky na našeho hráče, jinak všechno nahození do nikam nebo na hokejky protihráčů... Je to děs a hrůza a začínám na něj být silně alergický!
 
AvatarReakce na příspěvek:Sleduji tohle a zatim bez vypadku. Modlim se at to tak i vydrzi: http://www.ustream.tv/channel-popup/sharks--territory
 
AvatarMno prvni tretina myslim z nasi strany dobra. Chybel tomu druhy gol. Sanci bylo opet hodne. Colorado hrozilo jen sporadicky. Uvidime co dale, musime byt efektivnejsi v koncovce, jinak Avalanche daji nejaky nahodny gol a to je nastartujesmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No to je tak zatím jediný, co jsem viděl:) Kde to sledujete, dejte link... USstream se mi nějak kouše...
 
AvatarTak Pleky to Hamrlikovi krasne namazal...
 
15.10.2009 23:27 | reagovat
Theo33 | m.a.t.e.j@centrum.cz
Tak uz to že Gill má "A" je jasný znamení, že sním na farmu opravdu nepočítají...nevím co na něm vidí, nikdy se mi nelíbil ani v Bostonu, Torontu ani Pitz, jedinou jeho devízou je široké rozpětí, který je na tom malém hřišti znát, nadruhou stranu neobratný pomalý zkrátka celkově špatný...od Bergerona nic moc se čekat nedá, obávám se, že ani z poloviny Markova nenahradí. V Edmontonu býval výbornej, ale po prěstupu do Isles, šel rapidně dolu a to samí loni v Minesotě, takže můžem jen doufam, že tam nějakho dnes šoupne!Dnes věřim 4:2:-) Jinak Mkíro, kde na jisto na Mypu nebo Atdhe? HAbs tv půjde nebo kdě máte link na ten ESPN(potřeba registrace)?
 
AvatarReakce na příspěvek:Dneska určitě vyhrajeme, takže to tam lupnismajlik Jinak Bergeron dlouho nehrál, ale horší než Gill asi těžko budesmajlik
 
15.10.2009 21:57 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
Bergeron dlouho nehral, takze se v Hamiltonu teprve zhavi do zapasovy formy. Pak by mel myslim okamzite naskocit do NHL.
 
AvatarReakce na příspěvek:Prodloužení nesmí být, právě přemýšlím, jestli to kilo mám obětovat nebo ne :))) poraďte krucaj smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já myslím, že vyhrajeme 3-2 v prodloužení... Taky bych rád viděl na Gillově místě třeba Bergerona, ale je pravda, že tohle prostě nehrozí smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Gilla na farmě se nedočkáme nikdy, ikdyby posral každé zápas... Bella neznám, tak jsme na něj zvědavé, ale doufal jsem, že už nastoupí Bergeron, proč ještě nehraje??? Lajny pokud nastoupí takhle, tak budou velmi zajímavé... Jinak zatím Martin nechce trhat Gionta - Gomez, ale pokud jim to nepůjde, tak se určitě dočkáme rošády už během druhé třetiny, však to známe... Každopádně v noci nebudu chybět u monitoru a doufám, že dva body za výhru 4:2 zůstanou doma...
 
15.10.2009 18:46 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarČo chceš však Belle je dobrý obranca a byť Martinom tak Gilla pošlem na farmu a Bergerona by som dosadil na jeho miesto. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty útoky tak opravdu asi nastoupí, je škoda, že Martin nenašel odvahu dát k sobě Plekyho s Giontou, kterým to v přípravě moc šlo. A taky nechápu, proč už nehraje Bergeron a je místo něj povolán Belle...? Asi se holt nedočkám toho, že by "kolohnát" Gill byl posazen na lavičku. Ach jo smajlik .
 
15.10.2009 16:05 | reagovat
Gordice | gordik@centrum.cz
AvatarPodle všech informací ano. Měl by utvořit pár s Paulem Marou.
 
15.10.2009 15:56 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarMalá otázočka. Nastúpi aj obranca Shawn Belle ?
No je to môj najobľúbenejší obranca Hamiltonu Bulldogs. Keď nastúpi tak dúfam, že sa ukáže v dobrom svetle.
smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík