Bitva s velkým B pokračuje

17.04.2010, 17:42 | Preview |  Monika Gordíková
 

Série mezi Montrealem a Washingtonem pokračuje v noci na zítřek druhým zápasem. V zámoří se bude mnoho párů očí soustředit na superstar Alexe Ovečkina, jenž v prvním střetnutí nedokázal ani jednou vypálit na branku. Jaroslav Špaček se ho držel jako klíště. Ruský hráč pak svým příznivcům slíbil, že jeho sobotní hra bude od té čtvrteční hodně odlišná. "Možná jsme byli až příliš nabuzení. Každopádně jsme nepředvedli svoji hru, já speciálně. Problém nebyl v Montrealu, nýbrž ve mně," říkal včera novinářům. Na slova Ovečkina reagoval i jeho "bodyguard" Jarda Špaček. "Bude to hodně drsné. Ten snad teď bude pálit i od červené čáry," očekává od zápasu.

Zajímavý titulek se objevil na oficiálních stránkách klubu Montreal Canadiens po minulém zápasu. Na monitoru mi svítilo: Pleky 1 - Theo 0. Samozřejmě naráží na vzájemné pošťuchování obou hokejistů, které noviny přinesly ještě před startem série.

Ať už to bylo jak bylo. Média si jistě situaci náležitě přibarvila, aby prodala co nejvíce výtisků, popřípadě dosáhla rekordů v počtu kliků na své webové stránky. Oba hráči budou mít své výroky na talířích ještě hodně dlouho. A Tomáš Plekanec k tomu dal další důvod. Rozhodl první bitvu v play-off krásným gólem v prodloužení. Síť se rozvlnila právě za Theodorem.

"Jarda Špaček skvěle zahrál v našem pásmu a vytvořil situaci 2 na 2. Tomáš pak zahrál skvěle. Získal prostor a udělal to, co udělal," rozplýval se úvodním duelu série trenér Jacques Martin. Jeho ovečky zchladily tribuny Verizon Center a ukázaly, jak moc to ještě bude zajímavé.

Po zápase čekali mikrofony na zmíněné protagonisty. Jose Theodore věděl, že to s posměšky na adresu českého centra přehnal, když ho ironicky srovnával s Jaromírem Jágrem. Po zápase se jen těžce šoural z kabiny s mučivým výrazem ve tváři. V našich poměrech by zřejmě žurnalisty poslal do patřičných míst, v zámoří musel trpělivě odpovídat.

"Tomáš je šikovný hráč. Poslal na mě moc dobrou ránu. Má své kvality," vyprávěl Theodore. "Hrál jsem s Plekym a vím, jak moc dobrý hráč to je. Bylo to všechno v mezích srandy," vysoukal ze sebe nakonec ke slovním přestřelkám s Plekancem.

"Je tu čas play-off. Nemáte jinou možnost, než jít dál a rychle se přeorientovat. Musíme už myslet na druhý zápas," ukončil povídání s novináři.

To Pleky se ještě k zápasu vrátil. "Nezáleží na tom, kdo dal ten gól. Důležité je, že jsme vyhráli první zápas," řekl Pleky a vzápětí poslal směrem k Thoedorovi další zprávu. "Pořád si nemyslím, že moje výroky vůči Theovi byly neuctivé. Měl jsem před zápasem jasnou mysl a po vstřelení toho gólu ji mám ještě jasnější."

Teď už ale k dnešnímu souboji. V brankách budou opět stát Jaroslav Halák a Jose Theodore. Halák by si momentálně měl odpustit čtení tisku, protože je v něm nazýván velmi lichotivými názvy. Výjimkou není třeba oslovení slovenská superstar nebo brankářský mág. Proč by to neměl číst? No aby mu nestoupla sláva do hlavy v nejméně vhodnou dobu.

"Víš co, nemůžeme myslet bůhvíjak vysoko," dokázal Halák jednomu zámořskému novináři, že je pořád nohama na zemi. "Je to jen 1:0 na zápasy a všechno je ještě hrozně daleko. Každá hra je jiná. Potřebujeme se jen připravit na sobotu. Potřebujeme to jen dělat stejně, jako jsme to dělali ve čtvrtek."

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
18.04.2010 18:47 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarNějaké změny možná ale přijdou...s MABem ale souhlasím, takhle jsem ho bránit ještě neviděl...
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně taky přijde Bergeron překvapivě dobrý v defenzívě, takhle jsem ho v téhle činnosti neviděl hrát za celou sezónu... Ale je pravda, že O´Byrne by přinesl potřebný důraz a přitvrzení.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj Metro hodně chybí... Moore ale hraje fantasticky a třetí lajna dokázala soupeře několikrát potrápit a i čtvrtá hraje dobře, hodně se mi tam líbí Pyatt... Doufám, že Jaro dostane další šanci, protože si ji zaslouží... I když v posledním zápase nebyl takovou oporou jak jsme byli zvyklí, tak vpodstatě žádné gol úplně nepokazil, jen kdyby bylo víc štěstí, tak jeden dva mohl chytat... Doma prostě mákneme a vyhrajeme první zápas, přes to nejede vlak... Taky se divím, že Ryan nehraje, ale třeba Bergeron zatím hraje s velkým přehledem a pro mě zatím velký příjemný překvapení...
 
18.04.2010 12:36 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Toto bude ještě hodně dlouhá serie.Tyhle dva mače nám to ukázali.Oba se rozhodovali až v prodloužení.I když jsme neměli vyloženě herní převahu , tak víme jak na ně hrát
 
18.04.2010 12:33 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak!Souhlas.JAro podal dobrej výkon oba zápasy.Možná že ted měl méně toho štěstíčka ale Price bych tam rozhodně nepouštěl.Právě Halák bude naše největší zbraň.Každej dělá chyby!
 
18.04.2010 12:06 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Reakce na příspěvek:hmm..:-)
 
Avatarja bych tam dal Laraqua
 
18.04.2010 10:50 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Gomez je hráč pro PO s Giontou válej, až se Pouliot vytrácí..Libí se mi Moore,ale strašně mě mrzí zranění Metra...V dalším zápase Ryan na led!!!Bergeron na bidlo!!!Nevím jestli pro nás bude domácí hřiště výhoda!!!Doufejme, že ano!!!NHL je neskutečně vyrovnaná, musíme bojovat a věřit, že se to podaří..já nechci vidět Plekyho na MS, chci aby hrál v druhém kole:-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Máš pravdu, Gomeze byla na těch 5 minut škoda, hraje v play-off zatím výborně a svůj zápal pro hru dokázal i tou bitkou proti o hlavu většímu soupeři... Já si nemyslím, že by třeba třetí lajna byla pořád pod tlakem, naopak jejich důraz docela platil.
Tak všechny série jsou czatím 1-1, takovou vyrovnanost jsem nečekal.
 
18.04.2010 10:14 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Ani dneska páár hodin po boji neopadlo zklamání:-(Měli jsme je na lopatě,obrovská škoda!Musíme uznat, že jsou hokejovější, vtom na ně nemáme, ale.... Náš styl, který Martin naordinoval hráčům na ně platí. Znepříjěmňuje jim život,ale jak už jsem včera psal chybí mi u nás někdo kdo by přitvrdil..Ryan...myslím, že v létě by byla priorita přivést schopného útočníka, který umí zahrát tvrdě...Vždycky se mi líbil Daymon Langow, ale už má taky věk..spíš Horton, někdo takový...no uvidíme. Scottie ty se příště neper seš potřeba na ledě!!!Vcelku se mi líbíl Moore, ale jina třetí a čtvrtá lajna když byli na ledě,tak většínou pod tlakem!!!V bell centeru to bude neskutečně těžký(proto jedno vítězství beru)!!!Dvě by byla fantazie!!!Bude chytat Jaro, Careymu nevěřim, chtěl bych udržet oba, ale obávám se, že nelze...A careyho vymění(za koho, za co)!!!Pleky nádhera, chtěl bych aby podepsal a stal se nejúspěšnějším čechem v historii HABS(velmi reálné)
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevidím důvod, proč by to neměl být znovu Jaro Halák - jeden gól šel možná za ním, ale jinak zachytal slušně.
 
Avatarchlapi nevadi..ukazali sme, ze s nami musia pocitat... jeden zapas doma musime vyhrat..a potom sa uvidi
 
18.04.2010 04:05 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTeď mě zajímá kdo u nás naskočí do branky v dalším zápase...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jediný, co mě po dnešku aspoň trochu těší, je to, že Pleky a spol. zavřeli Theodorovi hubu...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Bude to hrozně těžký, tohle musí žrát strašně! Třeba to bude ale úplně opačný účinek a hráči si uvědomí, že žádný náskok, byť je sebevětší, proti Wsh není jistota a budou makat celý zápas na 110%...
 
18.04.2010 03:59 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
WASH hrajou jak Rusove pro vitezsti udelaji cokoliv....boze to by byl sen je vyradit!!!
 
AvatarBohužel, nevyšlo to... Ohromná škoda, naši teď musí být hrozně dole, když byli tak blízko nadějnýmu stavu 2:0, ale ani 1:1 není špatný... Doma se pokusit aspoń jeden taky vyhrát a stále bude o co hrát... Teď to ale hrozně mrzí...
 
18.04.2010 03:56 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
4:1 a pak jeste ten plekyho gol na 5:4 a nic ztoho...jsem znicenej...tohle bude bolet dlouho!!!Navic Thea uz nepostavi a Varmalov je lepsi:-(obrovska skoda:-(
 
AvatarReakce na příspěvek:Já moc ne...smajlik
 
18.04.2010 03:55 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik
Tak tomu jsem se musel zasmát
smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tohle nás položí, takový zápas z hlav hráči těžko dostanou...smajlik
 
18.04.2010 03:55 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:No nic, louřím se s vámi fandové. Brou noc všem..
GO HABS GO :(
 
18.04.2010 03:54 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
kurvaaaaaaaaaaaaaaa, tahle prohra me bude zrat dlouuho...a snad si konecne vemou ze Backstrom je neskutecny hovado, je to v haji...snad doma aspon jedem dame...podotykam bude to TEZSI!!!SNAD MESTO nas dotahne k vitezsti!!!
 
Avatarjestli bude zase zraz a ja tam budu tak ti asi jednu vrazim:)
 
18.04.2010 03:54 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Avatarkurva drát...tohle nás bude asi hodně mrzet..
 
AvatarTak to bylo rychlý smajlik . Do prdele!!! Proč jsem musel mít pravdu...?
 
Avatara je to v pytli tutove
 
18.04.2010 03:52 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarDo hajzlu!
 
18.04.2010 03:50 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Reakce na příspěvek:ja pred zacatkem serie jo, ted NE!Navic si myslim ze venku jsme proti nim silnejsi.Doma budem muset hrat hodne dopredu a oni nas prehajou, tohle je presne styl co na ne plati...bohuzel stejnak dali 5 golu:-(Ryan za Bergerona povinost...copak to nikdo nevidi Bergeron dozadu je hruza.!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, myslím, že to dnes nedopadne...smajlik. A navíc, jestli pojedeme domů za stavu 1-1, který bych za jiných okolností bral všemi deseti, tak to bude doma ohromně těžký - tlak fanoušků, nervozita apod. Wsh prozatím dnes vstal přímo z popela...
 
AvatarReakce na příspěvek:to moje pritelkyne radsi jela k rodicum:D
 
AvatarReakce na příspěvek:Podle mě je zdravé, jen ho prostě nestaví, dal šanci jiném...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj Jaro to mohl při troše štěstí čapnout, stejně jako nemusel dostat ten od Ovečkina, ale stalo se a teď to musí napravit v prodloužení, Pleky zase ujede a bude rozhodnuto... Každé by 1:1 po dvou venkovních špílech bral, ale teď...
 
18.04.2010 03:44 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Ať ho vzbudí hlavně když vyhrají HABS :D
 
18.04.2010 03:44 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Jinak rekne te mi uz nekdo co je s Ryanem??ten mi tam chybi..nechame si hrozne dorazet na Halaka to se nesmi stavat,i Mara chybi nejaky respekt..Gill je dobry na oslabeni ale respekt svym mekym pristupem nedela:-(Pleky Cammy Kostej, Gionta Gomez..jsou videt lidri...A gillovi a Spacovi zkusenosti!!!POMEEE!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:tak ho chces zbudit i po ctvrte co:D
 
AvatarReakce na příspěvek:Chce se mi skoro až brečet, tak skvěle rozehraný, nakonec i na 5:4 dáme a taková šmudla nám tam padne, ohromná škoda, navíc jsme určitě dole psychicky a domácí jsou v nebi skoro... Nejhorší je, že to budou mít naši v hlavách, že už mohlo být hotovo a mohli letět dom se stavem 2:0... Teď to chce vše hodit za hlavu a pokusit se o zázrak... Kurňa přece sem 3x barák nebudil zbytečně...
 
18.04.2010 03:39 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarPlekanec musí třetí v prodloužení proti CAPS každej fanoušek HABS už si na ty jeho góly uzvykl :) :D
 
18.04.2010 03:39 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Avatarse obávám, že Caps to urvou...jsou až moc nabuzení a mi moc dole...smajlik smajlik
 
18.04.2010 03:38 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
kdyz da Pleky s Cammy takovou sanci..to se musi udrzet a my dostanem takov gol, Jaro tohle si mohl mit...je to skoda opravdu skoda tolikrat jsme je meli na lopate,myslel jsem ze pleky goool je dorazil, kdyz jsme ubranili oslabeni a pak takovy goool...kdyby kousek ode me nespala pritelkyne tak to tady snad rozstriskam...!POME udelat zazrak a ukazat ze nas nic nepolozi!!!!!GO HABS!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já nevím, byla to střela zpoza obránce, Halák toho moc neviděl. Spíš bych mu trochu vyčetl ten třetí gól, to mohl lapnout natvrdo.
 
Avatarpleky nas opet spasi
 
AvatarMísto luxusního vedení 2-0 na zápasy tu zase máme prodloužení a obávám se, že Wsh je psychicky v tuhle chvíli na koni. Ale třeba se pletu... Obrovská škoda toho promarněného náskoku.
 
18.04.2010 03:35 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
skoda uz jsem veril, ze do stopro sance se nedostanou tohle mel mit Jaro...neskutecny zapas!!!!sem klepu jak malej...
 
AvatarReakce na příspěvek:ja to dneska uz seru..asi se zhroutim..
 
18.04.2010 03:33 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Že já nedržel hubu :X
 
Avatarsakra
 
AvatarTo snad není možný...
 
18.04.2010 03:32 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarPoslední dvě minuty.. Kluci tomusí vydržet!!
 
AvatarReakce na příspěvek:nejsi jedinej komu to nejak rozum nepobira
 
18.04.2010 03:28 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
to je na pokutu tohle:-(bojovattt§!!
 
AvatarProč vždycky hned vzápětí vyrobíme úplně zbytečnou chybu - takhle blbě se nechat vyloučit, to mi hlava fakt nebere!
 
Avatarkur.....je tam!!!!!!!!!!
 
18.04.2010 03:25 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
kua ja je milujuuuuuuu !!!!VYDRZET!!!
 
AvatarSkvělý Pleky a Cammy!!!
 
Avatarno aje tam 5:4 smajlik
 
AvatarTeď vůbec nestíháme, přesilovka domácích a myslím, že nás dorazí... Ještě pořád nechápu, jak jsme mohli ztratit tříbrankové vedení smajlik
 
18.04.2010 03:19 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
aaaaa to je zarez....tohle pisknout Gilovi kua:-(proste rozhodl ten gol na 4:2 ...byli v ....a takovy gol:-(jedeeeeeem pome to zkusit jeste!!!Backstrom valiii...
 
18.04.2010 03:17 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Jak hrad z karet...pojme se pokusit o zázratk...ten gol na 4:2byt nemel!!!
 
AvatarA jsme v hajzlu! Tohle se prostě nesmí stávat, takhle přijít o zápas...smajlik
 
Avatark... tak to je skoda!
 
Avatara je to v pytly
 
18.04.2010 03:05 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
dve branky z extremniho durazu...proste tam se to musi likvidovat...treba i hokejkou pres zada...ale aby tahnul od brany!!!kua takovy goly:-(
 
Avatartak tohhle nechapu puk pod betonama a proste gol ho tam domlati :(
 
18.04.2010 03:02 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTeď teprve to bude boj, Oveckhin se probudil..
 
AvatarReakce na příspěvek:Já myslím, že to od Kostěje vůbec nebylo, ale to je jedno... Spíš si myslím, že na Haláka tam byl faul, ale to už je taky bohužel taky jedno... Teď to prostě ustojíme a pak jak píše Theo bude potřeba postavit nový Bell centersmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky jsem čekal, že se aspoň mrknou na video, protože Knuble tam opravdu Halákovi bránil, ale to už si rozhodčí nejspíš nechtěl dovolit, to by ho diváci sežrali...
 
AvatarTak starší Kosticyn dnes už hattrick!!! Připadalo mi, že ta Špačkova střela šla od domácího hráče, tak to tam nejspíš Kosticyn nějak nevědomky ještě tečoval. Škoda toho zbytečnýho góla, jinak bylo ve Verizon center hrobové ticho...
 
18.04.2010 02:52 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
ted se chlapy ve studiiu hoooodne hadali u toho golu Wash na 4:2, jeden ze to byl faul, druhy ze ne...docela prdel,gill to tam musi cistit kua...Jinak ale hrajem supr, takovy Devils styl!!!Supr brankar, hodne zblokovanych strel a nebezpecne protiutoky!!!Kdyz jeste jedem pridame verim..hlavne se nezatahnout uplne to by byla smrt!!!GO HABS at Bell center spadne pod tim silenstvim....
 
AvatarReakce na příspěvek:Též to nechápu, jasně tam hrál v brankovišti a ještě drbal do Haláka... Teď musíme ubránit a pak tam nechat naprosto vše, co můžeme, protože jestli tohle wsh otočí, tak je to sakra nakopne a nás potopí... Musíme to udržet kurňa... Pojďme kluci... Rozhodně jsme hráli dobře, podobně jako včera, ale teď čekám drtivý tlak domácích, nejlepší by bylo přežít oslabení a z brejku dát gol... To by bylo vymalováno...
 
18.04.2010 02:45 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarZačnu věřit na zázraky jestli tohle nějak doplácáme do konce...
 
18.04.2010 02:44 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
oooouuu,takhle si zkomplikovat zapas!4:1 jsem presvedcen ze by bylo dole a nemeli sily na obrat,ale misto toho zbytecny gool...a zbytecny vylouceni:-(((Bude to jeste boj,boj,boj!!!Hrajem skvele,Spaca dostal druhou mizu...ale ten gol me sere, budou to hrozny nervy jeste...POME musime to uvalcit!!!
 
AvatarVypadalo to v jednu chvíli naprosto famózně, ale teď jsme dostali Caps trochou ležérnosti po čtvrtém gólu a hned následnou úplně zbytečnou přesilovkou opět do sedla. Bude hodně důležité, jak se vypořádáme s tou přesilovkou na začátku poslední části. Nechápu, proč rozhodčí už dávno nepískal teď na konci při tom závaru před naší brankou, když jejich hráč tam stojí v brankovišti a tlačí se tam na Haláka...
 
Avatarto bude jeste drama...smajlik
 
Avatarajajaj
 
Avatarja mam snad dneska narozeniny 4:1:D
 
Avatar4:1 TO JE PARADA
 
Avatarkrasa 3:1
 
Avatar3:1 :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, zaplacená základní část fungovala jen první den play-off. Ale zatím mi to nevadilo, protože na oba zápasy se dívám na satelitní espnamerica. Jenže dneska tam protáhli pitomej baseball...
 
18.04.2010 02:03 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTeď přsilovka tak kluci musí dát třetího, pro uklidnění.. :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Já nepředbíhám, zatím ve vítězství pořád moc nevěřím, ale i kdyby se nezadařilo, tak si kluci ověřili, že se dá s Caps hrát a to je to nejdůležitější... Prostě bojovat na hranici sil a pak se hukážesmajlik
 
18.04.2010 02:00 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Bojuji co se da!!!a to je to co na ne plati, zneprijemnit jim hru, prootoze hokejove na ne nemame...Cammy s giontou odlitaj ze souboju,jak papir!Scottie a Pleky vydrzej vic souboje se nebojej a to je hodne dulezity,jejich vykony v PO jdou hodne nahoru,Scottie je v PO jak ryba ve vode!Konecne se nam snad vyplati!!!Vite proc ten Ryan nehraje???Zraneny nebo proste uprednostnuje Bergerona??(coz nechapu)!!!!Pome snad Varle neco pusti a Ovce se pose...GO HABS!!!
 
18.04.2010 01:52 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:zatím bych nepředbíhal...stačí jeden odraz a všechno může být jinak...ale kluci bojujou...
 
AvatarReakce na příspěvek:Bohužel jedna chyba za první třetinu nás stála luxusní náskok, ale možná dobře... Kluci si snad uvědomili, že bránit jen nestačí a ke konci jsme se už konečně začali osmělovat i dopředu... Varlamov musel řešit pár střel, doufám, že něco za svá záda pustí a Halák, pokud ho nenecháme opět na holičkách už vše pokryje... Tím pádem vyhrajeme a bude to paráda... Musíme makat, zatím nic není rozhodlý, chce to zvýšit obrátky a makat... Jinak se mně strašně líbí Gomez, dokáže podržet puk, jít i do těla, připravit šanci, prostě paráda... Jen tak dál, přidá se i Pleky a možná budeme sakra překvapení po dvou venkovních zápasech...
 
18.04.2010 01:49 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jak to? Tobě to odpojili bo co?
 
18.04.2010 01:48 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarNo tak divoká první třetina.Caps měli jako poslední zápas první třetinu převahu.Ale výsledkově super.Jaro čape jako o život a Špáča maže Ovci
 
AvatarTak nas vykon je podobny jako v prvnim utkani, jen je skoda te chyby...takovy zkuseny hrac...
 
18.04.2010 01:48 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
neskutečná bojovnost padání do střel:-)jo jsme tam PO,stojí za to nejít spát!!!Špáča skáče do všeho...chybí ten Ryan podle mě šel letos hodně nahoru a jeho důraz by na ně platil!!!Sere mě, že nemáme hráče kdo by přitvrdil Gill ač je velkej je měkej a oni po nás ted neskutečně jdou!!!Big George by se ted hodil na bidle, aby tam kdyžtak mohl vlést!!!A ovečkin je zmetek, jak osekává!!!Gomez na ně umí tak jdou po něm:-(BOJOVAT!!!
 
AvatarTřetina podobná té první z předchozího zápasu - kdyby byl i další průběh stejný, vůbec bych se nezlobil... Škoda toho zbytečného gólu, tohle si Markov za rámeček nedá! Kvůli podělanýmu baseballu jsem neviděl první gól...smajlik
 
18.04.2010 01:45 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarOmg...už je mi zas na zvracenmí jak jsem nervozní...viděl jsem po golu na každé straně a vzeklého Theodora...hoši bojujou..škoda té chyby...btw dík za luxusní link...
 
18.04.2010 01:33 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
potřebujem přitvrdit Ryan chybí!!!Theo na Habs nidky nezachytá, škoda že nezůstal:-) Scottie dostává čoud, drž se!!!
 
AvatarGO HABS GO
 
18.04.2010 01:30 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
tohle se učí v žákách, dát to pod sebe...a on to dá napříč..no coment...Co je s Ryanem???
 
AvatarReakce na příspěvek:Taková šílená chyba... Velká škoda, byli z těch dvou gólů docela mimo, teď to bude zase peklo!
 
18.04.2010 01:28 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTak už 2:1 :(
 
Avatar2:1 takova chyba....
 
18.04.2010 01:27 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Pane Markov, tak to jsem nepochopil...vůbec obrana Markov Bergeron je sebevražedná...co je s O´byrnem???
 
AvatarReakce na příspěvek:TEN CO JSEM POSLAL JE COOL JE N SI NAINMSTALUJ NTEN POGRAM...KVALITA JAK U AVI FILMECH:d
 
AvatarDvě střely, dva góly, Theodore na střídačku!!! To je hodně slušný smajlik !
 
AvatarTheodore z branky ven:D
 
18.04.2010 01:24 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarAndrei Kostitsyn na 2:0!!
Stále se hledá free link :(
 
18.04.2010 01:24 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
kostěěěěěějjjj jedééém....dream!!!!připomíná mi to sérii s Carolinou...snad s lepším koncem pro nás!!!!chudák Theo..měl jsem ho vždycky rád, ale nemá to lehký!
 
Avatargolllll 2:O andrei
 
18.04.2010 01:22 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
http://www.justin.tv/hkylive87#r=O1zYB5Y~

tenhle jsem našel na forech...a zatím drží jak Jaro..tak snad se podíváme v kuse!!!!Go HABS!!Ovce nějak jde po Gomezovi, už třikrát ho dohrál!Drž se Scotie!!!
 
Avatarhttp://atdhe.net/17602/watch-montreal-canadiens-vs-washington-capitals
 
18.04.2010 01:16 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarGionta na 1:0!!
Bohužel mi ten justin furt padá! Jestli má někdo něakej free live tak prosím link
 
18.04.2010 00:58 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
přesně kdyžtak nějaký link, vždycky mi trvá delší dobu, než najdu správny!!!Go habs!!!Wash musí my můžem:-)Tak pome do nich!!!
 
18.04.2010 00:50 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarKdyž tak sem házejte všechny dobrý linky na livko..nevím totiž jestli bude na ATDHE stejně dobrá kvalita jak minule..
 
AvatarReakce na příspěvek:To by byla velká nádhera, ale to bychom museli hrát stejně, jak od druhé třetiny dál... Dneska to bude tak 100x těžší, nevěřím, že dokážeme Ovečkina podruhé úplně vymazat... Hlavně to chce hrát čiště, na hranici sebeobětování a pak se uvidí... Nechce se překvapit, já jsme dneska skeptický a tipuju 3:1 pro domácí, ale když to bude jinak, budu moc rád...
 
Avatartoz dnes chci jedine druhy bod do kolonky zapasu v serii pro nase barvy
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík