Dnes možná naposledy...

23.04.2010, 19:32 | Preview |  Monika Gordíková
 

Není co ztratit. Buď, nebo. Hop nebo trop. Montrealu dnes může skončit sezóna. Každopádně u toho nebude český bek Jaroslav Špaček, jemuž nedovolí být u možné sezónní derniéry chřipka. Jacques Martin se rozhodoval, zda povolá P.K. Subbana, pak ale od své myšlenky upustil. Subban je pro farmu v současné době nepostradatelným článkem. Jistotu ale stejně budeme mít až s nástupem hráčů na led. 

„Je pro nás dobré uvědomit si, v jaké době se nacházíme. Nemůžeme myslet na to, kde jsme mohli být. Musíme si být vědomi toho, kde jsme. Ještě pořád žijeme. Není to pro nás snadné. Je problém dostat se zpátky do hry, ale to je play-off. Naší hře teď můžeme dát volnost," řekl útočník Mike Cammalleri.

„Není to snadné, ale to vítězství není nikdy. Neexistuje nic jiného, než to, že nemůžete udělat chybu, že jim nemůžete dát prostor. Pokud jeden chlap udělá chybu, je potřeba, aby tam hned byli další čtyři a nahradili ho," líčil novinářům Josh Gorges. Ovšem ono se to novinářům vypráví. Na ledě to pak vypadá úplně jinak.

V roce 2004 Montreal prohrával 1:3 na zápasy s Bostonem. Do další fáze vyřazovacích bojů ale postupoval právě Montreal. Jediným hráčem v současném kádru Habs, který to pamatuje, je Andrej Markov. „Můžu říct, že v posledních dvou zápasech jsme hráli opravdu dobře dvě třetiny. Musíme si ale uvědomit, že hra trvá šedesát minut. Musíme zároveň lépe bránit naše vedení," řekl Andrej Markov.

„Buď vyhrát, nebo zemřít. Jinak to nebude. Jsme hodně odhodlaní do toho jít a dát do toho všechno. Nevzdáme se bez boje," vykřikoval do éteru gólman Carey Price, který v minulém po gólu Nicklase Bäckströma jen těžko držel nervy na uzdě.

V brankách by měli stát Jaroslav Halák a Semjon Varlamov.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNo ty kravo... se nestacim divit. Jeste zijeme !!! Sakra a ja se nakonec nedivalsmajlik Jeste dva zapasysmajlik Proc nezopakovat to z roku 2004 zrovna proti WSH. U nich nam to jde, doma to snad nejak urvem. Podle me to je v "hlavach" hracu a kdyz si to srovnaji, doma je rozdrtime. Zatim je pro nas domaci prostredi totiz nevyhodousmajlik GO HABS !!! Pekne dneska...
 
24.04.2010 03:54 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Reakce na příspěvek:tak to pak jo:-) souhlasím! Tak dobrou noc všem, už se těšim na nabytou BC!!!!!Pleky se dneska trápil, v BC rozhodne!!!
 
AvatarReakce na příspěvek: smajlik Já tipoval taky 4:1 a když se bude moc dařit, tak 4:2... Myslím, že se daří a i já budu moc rád, když to skončí jinak... Uvidíme v neděli...
 
AvatarReakce na příspěvek:Počké já myslím těch 6 hráčů na ledě... S jeho výkonem to nemělo nic společnýho... A na semi bychom se chystali, kdybychom nebyli moukysmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to bylo v emocíchsmajlik Ale fakt nevím, za co ho vyhodil... Každopádně jsem měl málem infarkt, když 2 vteřiny před koncem byli 4 hráči Caps před naší brankou a puk nebyl vidět... Naštěstí jsme to dali... Jj, doma to bude sakra zajímavý, navíc naši už přeci jen nebudou mít tak čistou hlavu jak teď, což nám určitě ublíží... Vše bude záležet na naší obraně, gola nějakýho dáme, hlavně to chce vést i doma, protože jak dostaneme první fíka, tak je to špatný... Každopádně za celou sérii spokojenost, protože nás Wsh v žádným zápae vyloženě nepřejel, měli jsme dost smůly a jim tam většinou padlo skoro vše, hlavně v BC... Třeba se to ted změní...smajlik
 
24.04.2010 03:49 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Nemyslím si, že by to Varlamov nějak podělal, dokonce hodlám tvrdit,kdyby v bráně zůstal Theo tak se ted připravujem na semifinále!!!Bohužel v druhém zápase střídal dřív než bylo potřeba..
 
AvatarReakce na příspěvek:No no, takhle si dobírat staršího...smajlik. Máš štěstí, že i mě samotného těší můj omyl smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Už i ty nadáváš na rozhodčí...smajlik? A já myslel, že jenom já... smajlik. Ten tah Wsh hrát bez brankáře i při naší přesilovce nás viditelně zaskočil a byli jsme z toho podělaný až za ušima! Nakonec moc nechybělo a 2 vteřiny před koncem jsme mohli dostat po tom závaru... Naštěstí to tam nespadlo a teď můžeme jen mudrovat, co předvedeme doma - to je pro nás, jak vidno, daleko tvrdší oříšek.
 
24.04.2010 03:45 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Gratulace pánové!!!Jaro, Moore, O´byrne, Gill, Pyat, Moen, Gomez, Max...hráči, kteří se mi dnes nejvíc líbíli..Tak jsme si prodloužili sezonu a proč né třeba na dýl:-) Nemyslím si že bysme byli v sérii horším týmem..pořád mě strašně stve ten druhý zápas všechno mohlo být jinak..Zase se ukázalo, že se nám hraje líp venku...no uvidíme jak se to ještě vyvine, ale tým má ducha a bojuje, jeden za druhýho!!!
 
24.04.2010 03:43 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarHráči zápasu jednoznačně Halák a Moore...jo a ještě žijeme smajlik
 
AvatarJe to tááááááááááááááááááááááááám... Tak ještě nám to kluci protáhli... Naštěstí Varlamov to posral... Naši to odehráli skvěle, celou třetinu... Absolutorium Halákovi, ale konečně i naší obraně... No a teď v Bell centeru, konečně už bychom mohli vyhrát i doma... Každopádně přijemné prodloužení sezony, s kterým jsem už nepočítal a co je hlavní, Mira se mýlilsmajlik smajlik
 
AvatarŽijeme!!!
 
Avatarjeste zijem smajlik smajlik smajlik smajlik
 
AvatarTen zmrd v pruhovaným se je tam snaží dotlačit nebo co??? Co to zase bylo za vyloučení, naštěstí Jaro čaruje...
 
24.04.2010 03:17 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
ten rozhodčí si snad děla....ještě že jsme vydrželi!!!Jaro držžžž!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Škoda té tyčky, máme opět smůlu a wsh štěstí... Uvidíme, co nám přinese možná naše poslední třetina... Musíme si ji užít... Moore je super, kamoš, co sleduje fla říkal, že jsme udělali super nákup a on to jen potvrzuje... Pouliot nehrál některý zápasy špatně, ale neboduje a to je špatně v prvním útoku... S. Kostitsyn se mi líbí, i když třeba nedá gol, hodně bojuje, dokáže i něco vymyslet... Super zatím Gill, ve všech zápasech hraje nadstandart, jen tak dál i v další sezoně, pokud zůstane... Tak ted hr na ně... Kluci tam musí nechat vše, možná zítra už budou "bukovat" letenky na dovču...
 
24.04.2010 03:06 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nápodobně...má to ale jedno plus...nebude si moc vyskakovat při nové smlouvě...góla nedal snad už měsíc...
 
AvatarReakce na příspěvek:Mladší Kosticyn sice moc vidět není, ale taky nemá žádný extra ice-time. To Pouliot je pro mě zatím větším zklamáním v play-off.
 
24.04.2010 02:56 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Přesně jak píšeš Moore mě hooodně překvapuje(na rovinu u něj sem byl dosti zkeptický) Pyat mladej za málo peněz a bojovník!!!Mrzí mě vytracení Pouliot s mladym Kostějem našim nejslabšim útočníkem v PO!Max by se potřeboval chytnou brankou ale bojuje!!!No uvidíme!!!JARO DRZ!!!
 
AvatarZase jsme dostali neskutečnýho šmrdláka, na druhé straně zase tyč... Jinak ale Wsh přidal nebo my ubrali, těžko říct. Výborně hraje, a to nejen dnes, Moore s Pyattem, to je neskutečný, co oni získají puků. Hlavně Moore mě udivuje, jak při své nevelké postavě dokáže "srovnat" u mantinelu i o hlavu větší protihráče! Super, toho si musíme jednoznačně nechat.
 
24.04.2010 02:52 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Rozhodne nejsme horsím tymem, jako po celou serii proto by to chtelo ji poradne protahnout kluci by si to za nasazeni a hru zaslouzili!!!Jinak jak psal Mira Bergeron na care hruza, kdyz vidim jak hraje Ryan absolutne nechapu ze nehral v prvnich zapasech. Dozadu jistej hodne se mi libi!Navic se jako jediny z nasich beku neboji pritvrdit..Hamr dnes zatim bez chyby snad to vydrzi!!!Libi se mi Pyat Moore a Moen...Pleky s Kostějem jako by dnes neměli štavu!No můžem doufat, ale říkam za nasazení po celou sérii by si zasloužili odálit golfovou sezonu!!!GO HABS!!!
 
Avatarco zase resi ze nechteji zacit tretinu smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj Pleky šel ven správně, O´Byrne za prd... Nájezd nebyl, protože nebyl vyloženě před ním si myslím, ale asi kdyby moc chtěl, tak to pískl...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tsss, sem nepil, o to je to smutnější...
 
AvatarReakce na příspěvek:Moc piješ, takhle při pátku...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak zrovna tam byla jasná sekyra od Plekyho, ale spíš jsem nepochopil, za co šel ven O´Byrne - údajně za držení, ale ani jednou rukou se ho nedotknul, měl pouze před ním hokejku v jedné ruce... Na druhé straně je mi divné, proč po faulu na Moena nebylo trestné střílení, ale jen 2 minuty...
 
24.04.2010 01:58 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Suprově sehraná třetina...jen tak dál, pokračovat až dokonce a prodloužíme si sezonu a naše ponocování:-)Ne jindy bych už začal hooodně věřit, ale po posledních zápasech hlavně tom druhym ve Wash jen konstatuji supr začátek, ale vydržet a mohlo by to vyjít...Moen zapadl dobře do druhé lajny!!!Pouliot šel v PO hodně dolu a jsem zvedaví jak to sním nakonec po sezoně dopadne..mě se během sezony hodně líbíl...uvidímě!!!!GO Kluci ja chci Plekyho v montrealu a ne na mistroství:-)Tak se snažte!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Ne hrůza - klasika hochusmajlik
 
AvatarAž na zbytečný vyloučení zatím dobrý... Kdyby tam padla i šance Markova, tak by to byla paráda, ale to bychom už byli s proměňování na úrovni wsh a to nemůže chtít:) Sice mě bolí hlava jako střep, ale když hrajeme tak dobře, tak to ještě vydržím...
 
AvatarReakce na příspěvek:Co bych ale chtěl zdůraznit, je hra Bergerona - ten člověk snad nechytil jediný puk na útočné modré, kvůli němu jsme minimálně 3x ztratili pásmo, z toho 2x v přesilovce... Hrůza!
 
24.04.2010 01:52 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarcelkom dobrá prvá tretina len som nepochopil prečo išiel sedieť Pleky keď bol práve on hákovaný... smajlik Niekedy rozhodujú divní rozhodcovia.
 
AvatarReakce na příspěvek:Druhého sice dal Moen, ale to nic nemění na faktu, že první třetinu jsme sehráli výborně! Velká škoda nedotaženého Plekyho úniku v oslabení nebo hned následné tyčky Markova... Jinak mě ale naši překvapili obrovským nasazením a chutí do hry, to bych za takového stavu nečekal! Ale třeba je to tak, jak jsem už psal - jdou tam s tím, že už nemají co ztratit.
 
Avatartoz privne tretina je za nami a musim rict ze prinesla pekny hokej a dva goly do site Caps s hokejek Cammleriho a Moena co jeniom kazi nasi hru je prochod do utocniho pasma behme nasi presilovky
 
Avatartak zatim super dokonce to haakovi chyta...hen tak dal
 
Avatara toz druhy Moore
 
Avatarje tam GOLLLL Cammy
 
24.04.2010 01:10 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarMusíme vyhrať. Kurňa v tom by bol čert aby sme konečne nevyhrali. smajlik Ináč dobré ráno všetkým čo sledujú zápas. smajlik
 
Avatartoz at uz to zacne
 
Avatartak doufam, ze zabojujemsmajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík