1. přípravný zápas: Price nevěděl, že puky se mají chytat

23.09.2010, 11:02 | Reportáž ze zápasu |  Monika Gordíková
 

V noci na dnešek hráli hokejisté Canadiens první přípravný zápas na novou sezonu. V Bell Centre byli jejich soupeřem Medvědi z Bostonu. Pokud zápas jen trochu neznačil, jak by mohla vypadat následující sezona, pak to tedy bude na nervy. Habs prohráli 2:4.

Siréna na konci první třetiny, hlavy směrem k ledu, žádný úsměv, těžkopádný odchod do kabiny. Tak vypadali hráči Montrealu po dvaceti minutách. Bruins nasázeli Pricemu v první třetině tři góly, přičemž ten první z první střely. Jediné, co nás může trochu těšit, je to, že na obou gólech Habs se podílel Tomáš Plekanec.

Minuta a třiatřicet vteřin uběhly od úvodního hvizdu a Price už se otáčel poprvé. Nathan Horton poprvé vystřelil na branku Montrealu a jeho tým hned vedl. Dvěma zásahy pak Bostonu pomohl i Patrice Bergeron. Ve 14. minutě první třetiny v přesilovce překonal Priceho Johnny Boychuk, přičemž mu asistoval nadějný nováček Tyler Seguin, který dostal šanci.

Celý zápas odehrál v brance Bostonu Tuukka Rask. Zastavil 36 střel. To Carey Price ve své svatyni do konce nevydržel a v polovině druhé třetiny do ní pustil Sanforda. Price pustil čtyři góly z deseti střel, Sanford chyil všech šest pokusů Bruins. Z toho tedy jasně vyplývá jedna věc: přestřílení soupeře nevedlo k výhře. Poměr střel 38:16 z pohledu Montrealu to dokazuje. Vždyť Price dostal tři góly z prvních pěti střel Bostonu.

Za Montreal skórovali Maxim Lapierre a Tomáš Plekanec v době, kdy už soupeř vedl 4:0. Lapierre se prosadil v oslabení Habs a asistoval mu Plekanec. Kladenský odchovanec pak v poslední minutě druhé periody využil přesilovku svého týmu.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
27.09.2010 12:50 | reagovat
names | a@centrum.cz
Zdravím.
Mám na dnešní den velmi zajímavý zápas.
Naprostá 100% jistota. Zápas dám dnes zdarma.
info zde:


http://cartes.blog.cz/
 
AvatarTak jsem si včera prohlédl zápas ze záznamu a pár mých poznatků je asi takových:
Co se gólů v naší síti týče - první jde na Priceův vrub, druhý - střela od modré přes clonící hráče, tady bych úplně nevinil, třetí - chyba Pouliota ve středním pásmu a pak ležérní obrana, no a čtvrtý - to je výstavní "namazávka" pana Špačka na vlastní modré při rozehrávce v naší přesilovce!
Co se hry týče, tak bylo vidět z naší strany velké odhodlání a nasazení, ale zároveň i dost nepřesností, což se dá vzhledem k prvnímu zápasu pochopit. Jinak ale naše útočná hra se mi líbila, škoda zakončení a výborného Raska. Co mě ale vyloženě nadchlo, to bylo nasazení a chuť do hry u Plekyho! Byl u všeho podstatného, výborně a s přehledem zavážel puky do útočné třetiny, prakticky je neztrácel, výborné napadání a hlavně oba góly jdou jasně za ním. U prvního skvělá přihrávka na Lapierra do prázdné branky a druhý zase chladnokrevné zakončení pěkné spolupráce s Cammym - ten kupodivu moc nestřílel, spíš se snažil nahrávat...smajlik. Takže zlepšit obranu a nemusí to být vůbec špatné.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak u toho třetího gólu ho Bergeron taky pěkně "vykoupal"...
 
23.09.2010 20:21 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarZ těch čtyř golů měl mít Price jenom ten od Hortona, jinak to byli spíš obránci, kdo zapomněli, že mají bránit. Ale tak od toho tyhle přípravný zápasy jsou, aby si pánové vzpomněli, jak se ten hokej vlastně hraje..
 
AvatarReakce na příspěvek:I tak díky moc...smajlik.
 
AvatarMoc dekujeme za info, GO HABS GO smajlik smajlik
 
23.09.2010 14:12 | reagovat
svatek | shybs@seznam.cz
zdravim panove, vim ze jste se tady zajimali o stranky hockeystreams.com, tak jestli jste je jeste nezkouseli, tak muzu doporucit, koukal jsem dneska v noci a fakt super obraz, bez sekani....vsechno krasne tak jak ma. zkousel jsem teda to premium gold kde jsou ty nejlepsi streamy a muzu doporucit.....jak se to tam da zkusit ta kratka free ukazka na jejich strankach, tak je to uplne stejny...mozna jeste lepsi. Snad se vam info hodi, ale aby nedoslo k omylu, tak jeste za sebe musim napsat GO LEAFS GO!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík