Sympatický výkon vedl k výhře. Dnes odveta

25.09.2010, 14:50 | Reportáž ze zápasu |  Monika Gordíková
 

Druhý přípravný zápas už měl pro Montreal vítěznou tečku. Ottawa odjela po třech třetinách, ve kterých za ni nastoupili velké hvězdy, poražená. Habs vyhráli 4:2, přičemž podali na ledě v Bell Centre velmi sympatický výkon. Dnes je na programu odveta.

Pro Canadiens to opět nevypadalo zrovna dobře. V 5. minutě se za asistence bývalého „Habsáka" prosadil Mike Fischer. Domácí byli v první třetině výrazně střelecky aktivnější. Do první sirény stačili vyrovnat, konkrétně P.K. Subban.

Ve druhé části se situaci poměru střel razantně změnila a nebezpečnějším týmem byli v tomto ohledu Senátoři. Alex Auld však chytal spolehlivě. Ve 30. minutě ho vystřídal Robert Mayer. I ten ukázal, že má před sebou slibnou budoucnost. Při několika dobrých možnostech hostí nestačil jen na střelu Kellera. V té bodě už ale Habs vedli o dva góly, když se postupně prosadili Kosticyn a Darche.

Poslední perioda patřila do kategorie vyrovnaných. Občas byl vidět pěkný zákrok obou gólmanů. Branku Senators hájil po celý zápas Pascal Leclaire. Toho ve třetí třetině překonal Dustin Boyd.

Tým B poslali fanoušci domů s potleskem. Zaslouženým. Oba brankáři se ukázali v dobrém světle. Trenér Jacques Martin po zápase tým pochválil, zejména pak Ellera, Desharnaise, Paciorettyho, Nashe, Engqvista a Whitea.

Ottawa má možnost brzké odvety. Dnes se odehraje zápas na jejím ledě. Podle pravidel, která Montreal praktikuje, by měl od začátku být v brance opět Carey Price.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
27.09.2010 12:44 | reagovat
sante | a@centrum.cz
Zdravím.
Mám na dnešní den velmi zajímavý zápas.
Naprostá 100% jistota. Zápas dám dnes zdarma.
info zde:


http://cartes.blog.cz/
 
AvatarReakce na příspěvek:No nic příjemného to pro něj rozhodně není, tím spíš, že za většinu gólů nemohl a dostává takové většina gólmanů. Jenomže on je v trochu specifické situaci a pod velkým drobnohledem všech fanoušků v Montrealu...
Špaček mě začíná docela štvát, tohle by obránce jeho kalibru prostě dělat neměl! Že to udělá mladičký Tinordi (byl s ním, mimo jiné, v obranné dvojici smajlik), to se dá pochopit, ale takový zkušený matador a dvakrát po sobě? To ne!
Jsem moc zvědavej, jestli se do prvního mužstva protlačí někdo z mladíků, někteří jsou tam docela zajímaví (Palushaj, Eller, Desharnais, White...).
 
AvatarReakce na příspěvek:Price by se měl taky zkusit doma, protože jestli bude dostávat takový klady, tak bude za chvíli totálně v řiti s psychikou... Je to škoda, jediný pozitivum, že Pleky byl opět vidět a skoroval, jestli mu to takto půjdei v sezoně, tak to bude ok... Špaček nám chce asi nahradit Bergerona, jinak nevím... Máme opravdu v obraně co zlepšovat, pokud budou jezdit na Price pořád sami nebo v přečíslení, tak se opravdu nechytne. Bohužel opět je tu jeho jeden extra chyba na zápas, která může vždy rozhodnout zápas, je jedno, že potom ještě dostaneme nasypaný, většinou rozhoduje to vyrovnání nebo odskočení o jeden... Toho se prostě musí vyvarovat, jinak nikdy nebude extra třída... Už by to chtělo s ním i vyhrát...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak asi je pravda, že někteří nehrají úplně naplno - takový Cammalleri mi přijde laxnější, snad je to opravdu jen tím, že je to příprava... Ale na druhé straně všichni mladí či noví hráči zase bojují o sestavu, takže tam se o nějakém vypuštění vůbec nemůže mluvit. Docela se mi líbil mladičký Leblanc nebo Palushaj, naopak zkušeného Halperna jsem si moc nevšiml... Špaček mě tímhle hrozně štve, je to lehkovážnost, kterou ale loni občas předváděl v sezóně taky - proto ty mé obavy. Opravdu nejlepším hráčem tohoto výběru je bezesporu Pleky, z čehož mám velkou radost!
 
26.09.2010 04:11 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:No, jestli zanechá, tak tam nemá co dělat a ven s ním :) Jinak bych řešil spíš individuální výkony, než celkovou hru, protože stačí se podívat na sestavu, a to je prostě šílenej kočkopes, kde trenéři evidentně jen zkoušejí různý nápady a testujou konkrétní hráče (viz třeba Tinordi).

Špaček se snad do sezóny probere a koncovce doufám pomůže, až začnou ti hlavní tahouni hrát na plnej plyn. V přípravě se, předpokládám, narozdíl od nováčků asi dost šetří. Promrhaná 5 na 3 každopádně zamrzí vždycky, o tom žádná.
 
AvatarNo tak jsme to dostali v odvetě od Ottawy i s úrokama...! Přitom jsme dvakrát vedli a v druhé třetině, kdy Pleky dával na 2-1, jsme byli hokejovějším mužstvem. Jenomže jsme pak nedali přesilovku 5 na 3 a posléze neproměnili ani trestné střílení a karta se obrátila. Price zachrápal při vyrovnávacím gólu a potom domácí zužitkovali přesně to, co my ne - přesilovku a trestné střílení! Rázem jsme z 2-1 prohrávali 2-4... No a ve třetí třetině předvedli dva kiksy obránci Tinordi a Špaček a bylo hotovo. Špaček je fakt mistr "namazávek" - po Bostonu si téměř stejnou připravil i dnes...! Jestli mu to takhle půjde i v sezóně, tak to raději aby tam pustil nějakého mladíka!
Price udělal opět jednu fatální chybu, když dostal gól od Spezzy z rohu hřiště z nulového úhlu... Jinak se mu až tak moc vyčíst nedá, u čtyřech gólů stál vždy proti samotnému najíždějícímu střelci - je pravdou, že jednou se nechal obelstít celkem snadno.
Obrana zatím moc nefunguje a tím nemyslím vyloženě jen defenzivní řady. Dopředu je to slušný, ale koncovka stále zlobí. Mám obavy, aby na Priceovi tolik gólů ve dvou zápasech nenechalo stopy...smajlik
 
26.09.2010 02:19 | reagovat
lucie | lulu.oomph@seznam.cz
FUNGUJE!!!!!!
http://www.freedocast.com/jici36
je to 2:1 pro MTL
 
26.09.2010 01:48 | reagovat
dave | dawe.r@seznam.cz
Reakce na příspěvek:skore je zatím 1:1... píšou to na oficiálních...
 
Avatarjaky je skore muze to sem aspon pl nekdo pisnout
 
Avatarnasel nekdi nejak free link co funguje
 
26.09.2010 01:09 | reagovat
dave | dawe.r@seznam.cz
Reakce na příspěvek:já jsem nějaké našel, jenže ani jeden nefunguje... krucismajlik
 
Avatartto dave taky by sem chtel
 
26.09.2010 01:03 | reagovat
dave | dawe.r@seznam.cz
našel někdo nějaký link, který funguje??smajlik
 
25.09.2010 21:04 | reagovat
Lucie | lulu.oomph@seznam.cz
Reakce na příspěvek:http://www.nenggeulis.com/watch.php?livestream=1099

http://www.rajangan.net/template_live.php?ida=247

nemůžu tvrdit, že budou určitě fungovat. včera jsem ten zápas neviděla, protože mi nic nefungovalosmajlik tak snad tyto...
 
25.09.2010 20:07 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarMohli by ste sem niekto hodiť free link, pre dnešný zápas s Ottawou. smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík