Špačkův start je nejistý

27.04.2011, 15:00 | Preview |  Monika Gordíková
 

Napínavější už nám to kluci udělat nemohli. První sérii s Bostonem rozhodne až sedmý zápas. Už tak dlouhou sérii na závěr ještě více fyzicky ztížil rozpis, protože po šestém utkání nebyl ani den volna. Už dnes v noci se rozhodne v Bostonu. Zatím nejsou žádné zprávy o tom, zda se stihne dát do pořádku Jaroslav Špaček po tvrdém hitu Milana Lučiče.

Musejí vyhrát, aby sezona dál žila. To platí pro oba týmy. Habs dosáhli v úterý na výhru 2:1 v Bell Centre. Skvělý byl hlavně Carey Price, jenž zastavil jedenatřicet pokusů Medvědů. „Není pochyb o tom, že Carey byl vynikající. Byl dobrý v každém zápasu a dával nám šanci vyhrát. Myslím, že je klíčovou součástkou pro hokej v play-off," složil svému svěřenci poklonu trenér Jacques Martin.

Montreal tak znovu utekl hrobníkovi z lopaty, a když zavzpomínáme na loňský rok, tak je z něj v tomto oboru už docela přeborník. Velké díky patří také na bedra Mikea Cammalleriho. Včera měl gól a asistenci. „Nejsem připraven si tu sednout a začít chválit. Máme před sebou velký zápas a pořád jsme jen v prvním kole play-off. Všechny vzájemné komplimenty držme na minimu a pojďme se starat o to, abychom byli stále lepší," řekl Cammalleri.

Velkou příčinou sedmého zápasu je anemická přesilovka Bostonu. Čtyři početní výhody včera Bruins dostali, ani jednu nevyužili. V sérii už měli devatenáct přesilovek a ani v jedné nedali gól. „Je to pořád to samé, chcete použít početní výhodu k tomu, abyste zkusili dát branku. Nám se to nepovedlo. Při pět proti pěti jsme podle mého hráli dobře. Ostatní aspekty nám dost ubližují," shrnul obránce Dennis Seidenberg.

Znovu visí hned několik otazníků nad sestavou Montrealu. Šestý zápas vynechali jak James Wisniewski, tak David Desharnais. Jistě se budou snažit dát do pořádku, ale nyní se nic neví. Spousta spekulací je i kolem Jaroslava Špačka, kterého zbořil u mantinelu tvrďák Milan Lučič.

foto: John Mahoney/THE GAZETTE

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
29.04.2011 14:55 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarAno, potrebujeme centra do utocny lajny (respektive svecenou vodu pro Gomeze), ale Pleky jako predevsim defenzivni hrac nijak nezklamal - naopak odehral svy vyrazne nejlepsi playoffs. Uz parkrat zaznelo, ze je po Dacjukovi nejlepsim branicim utocnikem v NHL a osobne s tim vcelku souhlasim.

A ze Subbana roste budouci hvezda cely ligy a spolu s Pricem zakladni kamen tymu v nadchazejici dekade, nepoustet ani omylem.
 
Avatarsmajlik
 
29.04.2011 11:24 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTak nám Pleky místo Stanley cupu přiveze placku z mistrovství... no bóže...smajlik (je v tom hodně sarkasmu a ironie, tak se hned do mě nepouštějte).
Jinak aspoň dle jmen máme silnější tým na MS. Realitu ukážou ale až ostré zápasy to jasný...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty zase perlíš, Maro...smajlik! Na hokejfóru jsi ctrochu polevil, tak to doháníš tady smajlik? Bez ohledu na mé známé sympatie k tomuto člověku tvrdím, že Pleky patří mezi nejkomplexnější hráče celé NHL! Neznám moc takových, kteří by toho tolik a kvalitně odehráli ve všech početních situacích na ledě. A byl bych moc zvědavej, kde bychom po základní části byli, kdybychom ho neměli - myslím, že nejspíš mimo postupovou osmičku! Ano, Pleky je asi druhým centrem, proč ne, ale u nás lepšího nemáme, proto hrál většinou prvního. I když, jak říkal Michal, je úplně jedno, na jakém místě je na papíře vedený, první dva útoky hrají zhruba stejný čas na ledě. Já jsem s jeho letošním působením spokojený a v play-off hrál třeba daleko bojovněji než loni - jen to střelecké štěstí mu chybělo, to ale většině našich hráčů.
 
AvatarReakce na příspěvek:toz zacnem se skladat ne smajlik smajlik
 
28.04.2011 20:44 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarSorry quilleme: Chápu tvoje zklamání ze včerejška ale napsat že bys bral Richardse za Subbana, to je sebevražda.Zaprvé PK je dar z nebes pro Montreal! My nikdy nebudeme mít 1-3výběr draftu. Takže dostat talentovaného hráče, který se hned v první sezoně takhle prosadí je pro nás nulová šance! PK je pro mě do dvou let kandidát na Norrise, já nevim jestli jsem tak najivní, ale prostě mě příjde až dovolím si říct neskutečnej. Jeho bruslení a ovládání puku mu může závidět 90%útočníku v lize. Do toho přidal skvělou střelu a zlepšil se i do zadu! Když začne ještě mín kecat!Tak je to pro mě TOP 5bek ligy, toho se zbavovat by byla čistá sebevražda, jakou jsme už v Montrealu několikrát zažili.

A za Richardse, no to už vůbec. Špatný hráč to neni, ale je mu 30plus, navíc a to v dnešní době beru jako jeden z klíčových faktorů, měl těžký otřes mozku!!!Na to nezapomínejte, podívejte se, kde jsou hráči, kteří si tím prošli. Savard a spol. Dyt i ten Crosby a to byl mnohem menší případ, vynechal půl sezony a jak na to bude se pořád neví!!!Subban je pro ěm nevyměnitelný. Ač Gorges, Wizz Pleky jsou pro mě oblíbenější! Tak PK je snad jediný hráč kterého bych opravdu nezkousl kdybchom se zbavili!!!

S hodnocením Plekyho souhlasim s Tebou Michale, závěr byl slabší, ale svůj standart si udržel a tím že máš v týmu Gomeze, tak holt nemůžeš jej ani trochu kritizovat!Ano Pleky je pro mě centr dvě v týmu, ale Gomez neni centr jedna, Proto Pleky je jasná jednotka!!!Bohužel ta koule která náš tíží těch 7mega nás bude trápit do roku 2014, jestli teda neplánujete založit sbírku na jeho vyplacení....17,5mega dolarů, tak prosím?:)
 
28.04.2011 20:24 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, až unás nebude hrát Gomez, tak se za ty prachy dá sehnat kvalita, ale nee tak že pustíme našeho supertalenta Subbyho a zase na takového hráče budem léta čekat než nějakého draftujem...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nám naprosto odlišné názor, už i poslední věta je naprosto šílená, takže ok, ty si myslíš toto, neberu ti to... Getzlaf je totálně jiné hráč, vím, že Pleky mohl mít o 10 bodíků víc, ale prostě po zranění to nebylo ono, z části za to může i Martin, ale to už bych se opakoval... A v čem s tebou souhlasím, ano potřebujeme hráče, které udělá 70-80 bodů, dá 40 fíků, ale to je potřeba se zbavit GOmeze, pak můžeme myslet na ostatní... A ono je jedno, jestli hraješ první nebo druhou lajnu, někdy byl Pleky vedené v první a někdy v druhé...
 
28.04.2011 20:20 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Richardse za Subbana??????? smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik Nic proti Richardsovi, kvalita tam je velká ale za Subbyho????? smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik
 
Avatarak chceme hrat prim , tak nemozme cakat ze Plekanec ako nas 1 center bude mat aspom 60b.. to je nemyslitelne. Ano viem bol som pri tom koniec sezony nevysiel, ale proste na SC nemozme ist s takymto prvym centrom. ked sa pozrieme uz len na Roya, podla mna tento rok ovela lepsi. Chapem ze Gomez je Gomez ale ocakaval som ze sa Tomas aspon getzlafovi vyrovna.
Je uplne zcestne stale ocakavat ze brankar vyhra SC.
Dle meho Musime ziskat Richardsa za kazdu cenu, aj ked pustime subbana.. to je moja priorita.

PS: Plekanec je u mna max 2. center
 
Avatarak chceme hrat prim , tak nemozme cakat ze Plekanec ako nas 1 center bude mat aspom 60b.. to je nemyslitelne. Ano viem bol som pri tom koniec sezony nevysiel, ale proste na SC nemozme ist s takymto prvym centrom. ked sa pozrieme uz len na Roya, podla mna tento rok ovela lepsi. Chapem ze Gomez je Gomez ale ocakaval som ze sa Tomas aspon getzlafovi vyrovna.
Je uplne zcestne stale ocakavat ze brankar vyhra SC.
Dle meho Musime ziskat Richardsa za kazdu cenu, aj ked pustime subbana.. to je moja priorita.

PS: Plekanec je u mna max 2. center
 
AvatarReakce na příspěvek:Co nezvládl? Sezonu? Play off? Nebo obojí? Pleky není centr, které bude dělat za sezonu 80 a víc bodů, pokud udělá kolem 60 a někdy se mu zadaří víc, tak jen dobře, ale jeho práce je jinde... První půlku sezony nás táhl neuvěřitelně, pak bohužel přišla zranění spoluhráčů, jeho, častá rotace útoků, kde Martin zcela nesmyslně měnil jeho lajnu, která moc dobře šlapala... Ke konci se zadrhnul, určitě se mu nepovedl konec jak by očekával, stačí se podívat na jeho /-, kde byl na 15 a spadl... Pro mě je tohle jeden z nejdůležitějších ukazatelů u něj... Vždy si odvede svoje, v posledním utkání odvedl neskutečnou práci korunovanou i body... V play off, jak říkám, trošku mě zklamal bodově, měl mít o 2-3 fíky víc, to by nám asi stačilo k postupu, ale podívej se opět na jeho /-... Je z útočníků jasně nejlepší... K čemu je, že dá útočník 50 gólů a má stejně 20... Pleky jich dá 25 a bude mít skoro to stejný... Kdo si teď myslí, že Pleky dojede na MS a bude dávat jeden gol za druhým, že bude bodovým tahounem mužstva, tak bude zklamané, ale já pokud odvede stejnou porci práce jako v MTL, tak budu spokojené, na body tam jsou jiní, Havlát, Eliáš, Michálek, atd... Takže pokud tě Pleky zklamal, ať už v sezoně nebo v PO, tak tě potom musel zklamat celé tým, krom Price a Subbana (i když ten má taky co zlepšovat, hlavně v chování, zbytečných faulech, atd.)...
 
Avatarmas zpravy primo od zdroje??smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:pre mna je pleky sklamanie sezony. ako prvy center to nezvladol
 
AvatarJinak Pleky jede!
 
28.04.2011 18:20 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Právě jsem čekal, jestli pojede Carey a PK. Ale přesto bych radši, kdyby naši hráči se pořádně připravili na další sezonu, kdy to dotáhnem ke Cupu, pokud se vyhnou zranění! Cítím to:)
 
AvatarPrice dostal pozvanku na MS. Odpoved zatial nie je znama.
 
AvatarReakce na příspěvek:pto me tohle novinka
 
Avatarvedeli ste ze Doan je priceov bratranec? ja ne
:shock:
 
28.04.2011 13:43 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Halpern za 500tis? Neváhal bych znova! Mrzí mě i ten moore když vidím jak válí v Tampe! Doana já nevim bral bych nějaké mladšího, lídrů v týmu máme dost! S auldem souhlas za 1mega je drahej, bral bych golmana s Hamiltonu za mini kontrakt stačil by, a nebo nějakého golmana před důchodem opět za mini kontrakt. Price si o 5mega řekne!
 
Avatartak aje dobojovane.
dik chalani za pokec pocas celej sezony, odtrpeli sme si tu toho dost ako obvykle smajlik.

co sa tyka leta, markova by som nepodpisoval a snazil ziskat aspon 1 skutocnu hviezdu, ako napr Doana.. je tu viacej hracov ktorych by som pustil pocnuc sopela, kostytcina, ale i ten halpern ma nepresvedcil. a urcite ziskat lepsiu dvojku do brany, carey kazdy rok 70z to by nebolo dobre.
 
28.04.2011 13:17 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Mě by nepřišlo špatný mít Maru v záloze za těch 500. U špačka to řikám pořád že jeho plat nás po platu Gomera tíží nejvíc. Hamr mi přišel, ale tentokrát ještě horší, něco jak náš Škoula v repre,takže bych jej bral tak za 1,5 tím dosti ušetříme. Markí, prostě já bych víc než 4nedal! Gorges je diskutabilní, loni byl skvělý ale letos to koleno. bral 1,1. Viděl bych to na 2-2.5 což by bylo supr na tak skvělého beka. Takové srdcaře nenajdeš na trhu. PK a Careyho bych se snažil řešit co nejdříve!Oba mají právo na hodně, co jsi budeme povídat, ale tady bych to dal je to naše budoucnost. Weber snad se dodaří slušně a Wizz kdybychom dali co bere ted budu spokojenej, jak jsem psal. Sám se vyjádřil, že by rád zůstal, začal se učit jazyk chce rodinu. Tak snad by těch 3-3,5 na rok tak na pět let bral.(ale pozor v minulosti měl taky kolena)!

Útok Pačes něco spolkne(určitě podpesat) časem i Eller, Pyat, White, Darche ty mini kontrakty. Kostěje bych poslal pryč a místo něj se někoho pokusil sehnat, maximálně k arbitráži kolem 2mega. Mě prostě nepřesvědčil!!!Pouliot já mu věřím, ale Martin ne a to bude asi důležitější než já:-D Je to škoda když vemu že šel za Latze, plus když koukam jaký čísla ma D´agostiny:-(
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky bych neviděl vzadu moc problémů s podpisy. Markov určitě zůstane, otázkou je, za kolik... Gorgese také určitě podepíšou, Gilla s Hamrlíkem na sezónu, Špačka bych nejraději někam poslal - teď ukázal, že vůbec nestíhá, i když to Hamr taky. Weber musí zůstat, je to takový druhý Streit smajlik. Sopel teď v play-off celkem dobrý, ale jinak moc přínos nevidím, takže bych se klidně s ním a Marou rozloučil. No a Wisniewski - to je otázka. Já bych mu 4 mega nedal, až tak dobrý není - ale 3-3,5 jo.
 
28.04.2011 11:22 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Idealizovaný možná. Na druhou stranu v tom problém nevidím. Gorges je pro mě srdcař navíc po zranění nebude mít velký nároky, takže jej podepsat na 5let by neměl být problém. Wizz, měl skvělý čísla, ale si vem z 4 roky vyměnil 4 týmy, z jedný strany Států na druhý. Má manželku, začal se hned učit francouzky, pokud mu nabídneme rozumný peníze, 3,5-4mega na sezonu, tak bych jej tu na 3-4roky podepsal. PK sice až za rok mu končí nováčkovský kontrakt, ale u něj bych dělal vše proto aby podepsal dlouholetý, prostě takovéto hráče si musí klub držet. My jen těžko budeme mít možnost výběru v draftu mezi 1-3 místem, takže tohle je dar z nebes! Hamr, ač mě v PO strašně zklamal tak na jednu sezonu za minimum si myslim podepíše, kam by chodil. Gilla bych hrozně rád bral. Weber se mi líbí víc než Špaček a Hamr dohromady, takže doufám, že jej udržíme, minimálně přes arbitráž! Marki zůstane jsem přesvědčen a na rovinu tomu nerozumím, já už bych do něj nešel, má ty kolena z huntovaný:( A právě se bojim, že jeho podpis nás bude stát Wizze, který přišel jako jeho náhrada, zapadl do kolektivu a na ledě ukázal charakter.

S tim forwardem už to vidím idealizovaně:/ Osobně bych dal Ellerovi klidně post druhýho centra, začínám mu pomalu věřit v PO se mi líbíl. Ale prostě co s Gomerem, to je nevyřešitělný rébus, který z nás dělá pouze dobrý tým, ale ne hooodně dobrý tým! Pačes pro mě je foward který je schopný sázet 25golů, letos nám ukázal, že an to má. Měli jsme takového Latze, dkyž vidím co předváděl v Minny tak na to taky měl. Na druhou stranu Pouliot pro mě je přínosem, bohužel asi spí s Martinovou dcerou jinak si jeho každoroční odstřel z jeho strany nedokážu vysvětlit:(

A závěrem k sérri chybělo štěstí a taky chyby Martina, kdy nedokázal rozložit síly. Pyat, White 3min za zápas.Why? A dal Cammy ke Gomezovi a Giontovi a pak se divte že všichni byli u 3 ze 4 golů:-(
K tomu útočníkovi, jasně že bych bral Keslera, který s pozice poctivého útočníka dá v sezoně před 30golů, ale to je utopie, máme na čem stavět, tak toho využíjme a ono to i s tim 7mil, závažím půjde!
 
28.04.2011 10:52 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Vesměs souhlasím, ale takhle zidealizované léto těžko můžeme očekávat. Přesto máme několik variant podpisů, což minulé roky nebývalo zvykem. Jestli si bude chtít Markov vyskakovat, tak sry, ale takový risk je úplně zbytečný z našeho pohledu. Bude to chtít jednoho silového útočníka s čichem na góly, ale to je sakra nedostatkové zboží. Uvidíme uvidíme...
 
28.04.2011 09:45 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarVypadnutí bolí, ale ještě víc mě sere, že nezazvonil budík. Nepamatuji už dlouho, že bych koukal na venkovní zápas v PO a my prohráli. Podotýkám 5 zápas jsem neviděl. O to jsem naštavý více. Koukám celou sezonu, na většinu zápasů a pak zmeškám sedmí zápas o všechno.

Ještě víc mi je záhadou, jak jsme takovou to sérii mohli prohrát? Ale holt štěstí nás letos obešlo obloukem na rozdíl od loňska. PO pro mě končí, nezůstal tam jediný sympatický tým, kterému by stálo za to přát:-( Nechápu, jesli jsme dobře koukal proč hrál Cammy s Gomezem a Giontou, -3 za zápas to je síla:-( Přesto neztrácím hlavu, ten tým má svůj potenciál. Eller, Deshardeins, Weber, ukázali že na to mají. Wizze prosím podepsat, to samé Gorges dlouhodobé kontrakty. Hamr pro mě největší zklamání v PO, maximálně na rok, a jedině za málo! Markí, ja bych jej pustil. Gilla podepsat! A závěrem PK, toho kluka jednoho vysmátého pozlatit a podepsat na 10 let. On je naše budoucnost, hráč kolem kterého se staví vítězný tým! Doufám, že obranu pořešíme v co nejdříve a PK s Careym dostanou kontrakty během sezony a ne až v létě, kdy se všechno honí na poslední chvíli. A závěrem co s Gomerem? Nic jedině založit sbírku na jeho vyplacení...Mám jej rád, ale jeho 7mega je vezněská koule našeho týmu. Za 2,5 dobrá, ale s tím nikdo nic neudělá a obávám se že klub jej prostě nevyplatí:(Maximálně při posledním roce kontraktu.
 
28.04.2011 05:56 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTreba pochváliť celý tím, pretože všetci tvrdo makali. Hokej už taký býva a často v ňom rozhodujú maličkosti. Na druhej strane gratulujem Bostonu k postupu. Síce nerád, ale patrí sa to. Rozhodne sa Montreal nemá za čo hanbiť!!! Podľa mňa ešte lepšia séria než v minulom roku, pretože teraz na rozdiel od minulého play-off, hral srdcom celý tím a predvádzali peknú hru. Ďakujeme!!! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jediné pozitivum...smajlik. I když já se asi na nějaké zápasy určitě podívám, jen to bude víc v klidu.
 
AvatarŠkoda těch zápasů v prodlužení... Boston urval hned 3... jak málo chybělo...
 
28.04.2011 04:17 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarNojo. Pro nezaujatýho perfektní série, pro nás škoda škoda škoda. Aspoň nebudeme v květnu moc ponocovat..
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak tak... Štěstí si nás letos nevyhlídlo ani náhodou, vybrali jsme si ho loni. Tři prodloužení a tři prohry, to zamrzí hodně smajlik. Ale rozhodně jsme nebyli horším mužstvem, spíš naopak. Tak díky, pánové a smekám pomyslný klobouk! S tím reportem nevím, kdy ho zítra (tedy dnes) dám, celé dopoledne jsem pryč. Tak snad někdy odpoledne...
 
AvatarTo jsme meli radsi rupnout 5:0 nez takhle. Ach jo. Moc diky chlapum ze bojovali az do konce. Zaslouzi si pochvalu. Nemyslim si ze jsme byli horsi v serii, nicmene nekdo postoupit musel. Bostonu tam sem tam spadl nejaky smudla, odraz. To nam chybelo. Treba si Pleky spravy chut na Slovensku a aspon se nebudu muset divat na obludku Charu smajlik GO HABS GO, stejne jsme nejlepsi !!!
 
28.04.2011 04:11 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarAch jo :-(
 
AvatarŠkoda no:(((( Měli jsme ze začátku víc ze hry, bohužel Boston si to štěstí vybral až dokonce, jak šel puk těsně vedle tyčky, tak už jsem nás viděl v dalším kole, ale to štěstí tam prostě nebylo... Co se dá dělat, krásná série, ale s hořkým koncemsmajlik
 
AvatarTak nashledanou příští sezónu pánové ...
 
Avatarkurvasmajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:nemam
 
Avatarna tohle nam nervy staveni uz to hosi montrealsti ukoncete
 
28.04.2011 03:58 | reagovat
Marketa | marketafoudad@hotmail.com
smajlik Jsme si spolu s Bostem z prodlouzeni udelali tak trochu tradici...treti v poradi....to jsou nervy to jsou nervy...Go Habs Go!
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty jsi to napsal minutku po měsmajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Napiš aspoň někdy něco jiného...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Štěstí už jste v téhle sérii měli až dost, teď by mohlo taky k nám...!
 
AvatarReakce na příspěvek:Stěstí jste měli po 90% série, teď se musí obrátit na nássmajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to já taky, ale aspoň s pocitem, že jsme rozhodně neudělali ostudu, což mě před sérií tak trochu strašilo...
 
28.04.2011 03:52 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
AvatarOMG Bergy.....mohlo byt po zapase.......snad bude stat stasticko na nasej strane...!...seria s CAR sa nesmie opakovat......GO BRUINS GO!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, nezbývá než smeknout a být s předvedeným výkonem maximálně spokojené, ale chce to třešničku... Pokud vypadneme, budu smutnésmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Doufám, že se to nebude hrát moc dlouho, zítra mám zkoušku... Moje předpovědi nevychází, jen dobře a snad jen houšť...
 
AvatarNehodlám nic tipovat, nehodlám nic předpokládat, hlavně ať už to je za mnou ... se šťastným koncem smajlik
 
AvatarTak to je opravdu závěr série, jak má být smajlik! Teď to budou nervy, počítám, že na nás Boston hned vlítne a pokud to ustojíme, nemuselo by to být špatné... Ale i tak už se teď před hráči skláním, fakt to nezabalili dvakrát za nepříznivého stavu a dřeli - i kdybychom rupli, předvedli jsme fakt dobrou sérii.
 
AvatarSakra tohle prostě musí být přesná kopie čtvrtého zápasu, akorát že v obráceném gardu... Přece jsem barák nebudil jen tak, musíme to prostě urvat... Price předvedl několik neskutečných zákroků, to se musí Bostonu vymstit, štěstí měli dost... Bojím se, že teď nás budou mačkat jako citron, chce to jednou ujet a nazdar...
 
28.04.2011 03:47 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Avatarjdu blejt... nervy jsem už ztratil... v prodloužení to bude na kulku do hlavy páč sedmý zápas a hrát ještě nastavení...omgsmajlik smajlik
 
28.04.2011 03:46 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Předpovídej dál optimisto :-)
 
Avatarsakra ja mam nervi v kyblu smajlik
 
AvatarKráááása...
 
28.04.2011 03:41 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarPí Kej :-DDDDDDDDDDD
 
P.K. goooooolsmajlik smajlik smajlik smajlik smajlik
 
Avatara mám vyřvaný hlasivky !!!!!!!!!
 
AvatarJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
 
AvatarGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL PK PK smajlik smajlik smajlik
 
Avatarjim tam padne vse a nam nic to uz na Chocholouska
 
AvatarReakce na příspěvek:Zlaté Poulíček, tohle je snad ještě větší kokot... Bohužel jsme ten gol dostali mysmajlik smajlik Tohle už nedokážeme zremizovat...
 
AvatarTo si rozhodci delaji srandu ne ? TO NENI BOX... !!! To je v riti a komentator tam z toho ma treti orgasmus za sebou smajlik
 
28.04.2011 03:10 | reagovat
Marketa | marketafoudad@hotmail.com
To jsou nervy!smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já myslel, jak to Wišňovi projelo mezi čapama a už to vypadalo, že se bude řítit útočník domácích na Price... Jinak tu, co myslíš ty, udělal opravdu Subban
 
AvatarNejnervovitější třetina letošní se blíží smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:jj ale nastesti to zachranilsmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tu chybu před Pricem udělal Subban, ne?
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale to my taky - třeba Halpern sám na Thomase... Druhou třetinu jsme celkově zahráli mnohem lépe než tu první a udělali jsme z toho opět vyrovnaný zápas. Bude to nejspíš o jednom góle...
 
Avatartak se nam povedlo vyrovnat a jeste ke vsemu v oslabeni do je dost muselo nahlodat ani jeden presilovkovej gol a jeste dostat tad by to chtelo vyuzit presilovku kterou si prenasime i ikdyz je to pouze 12 vterin tak to tam natahnou a vytvorit tlak a dat tretiho fika a medvedi budou nervit
 
AvatarDobrá třetina od nás, škoda Halperna, že Thomase neprostřelil mezi betony... Přesilovka nebyla nejhorší, dvě pěkný střely, ale bohužel se neujaly... Hlavně, že jsme po Wisniewkiho chybičce neinkasovali, naštěstí ho James napravil... No a třetí třetina za vyrovnaného stavu, nervy na pochodu, kdo dá branku asi vyhraje, co víc si přát, snad jen, abychom ju dali my...:)
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo ale to se stalo presne az jsem napsal ten prispevek smajlik Predtim Boston nevedel co driv... Muzete mi nekdo rict proc ti golmani lezou porad za tu branku. Obvykle z toho je akorat problem - dneska malem gol na obou stranach. Je to k nicemu, jen z toho maji fans nervysmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Místo psychické výhody se mi po vyrovnanání zdá, že spíš přestáváme hrát. Boston minimálně dvě gólovky :X
 
AvatarWow pleky zkusene o tycku smajlik A je zase o co hrat. Prijde mi ze udavame tempo hry, chtelo by z toho vytezit jeste gola. Rozhodne ted po tom vyrovnani musime mit psychickou vyhodu. DO NICH. GO HABS GO
 
AvatarJsme zpěéééééééét, neskutečná paráda... Ve druhé jsme zatím lepší... Nesnáším ty komentátory, ti snad komentujou v dresu Bostonu...
 
28.04.2011 02:17 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERA! a JEDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM
 
Avatarjuchůůůůůůůů Pleky v pravou chvíli !!!
 
AvatarGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL PLEKY PLEKY smajlik smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, taky mi přišlo, že jsme se tam zpočátku potáceli jak mátohy a byli jsme za to po zásluze potrestaní! Špaček ani Hamrlík vůbec nestíhají, dělají chyby, při druhém gólu i Gill s Gomezem jasný puk na hokejce a laxností si ho nechají vzít... Naštěstí Weber krásně trefil, takže je pořád o co hrát, ale souhlasím s Michalem, že Boston do toho jde dneska mnohem víc, což jsem i vzhledem k naší únavě předpokládal. Ale jsou tu ještě dvě třetiny a stát se může opravdu všechno...
 
28.04.2011 01:58 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarTakhle ospalej začátek z naší strany, to bylo na facku a taky jsme hned dvě dostali. Tak jsem zvědavej, jestli to v kabině nějakej lídr vyburcuje..
 
AvatarNaštěstí jsme se uklidnili snížením na 2:1, bohužel Boston na mě působí víc krvelačně, obávám se, že se můžou domácí porazit jen sami, svou hloupostí... Rozhodne následující gol, pokud ho dáme my, bude ještě sakra o co hrát, pokud dá Boston na 3:1, bude po naději... Škoda, že to tam ze startu Bostonu napadalo, chtělo to vydržet co nejdýl remízové stav...
 
Avatartak ty druhy presilovce jsem prisli celkem lacino faul jsme tam nevidel
 
Avatarggggggggggggoooooooooooooolllllllllll Weber 1:2smajlik smajlik
 
Avataraaa naděje !!!
 
Avatarmno a muzem jit zase spat... ach jo... jim tam spadne vsecko snad. Kazdy odraz je k nim. Proste kdyz se dari...
 
AvatarNo a je po sezoně...
 
Avatar0:2 smajlik smajlik tusim ze je po zapas pokud neprastene jenom branit
 
AvatarTak a už se nemusíme dívat ...
 
Avatara je to v pytli tecemsmajlik smajlik
 
AvatarGO HABS GO
 
AvatarVšechno nebo nic... GO HABS GO
 
27.04.2011 20:48 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No asi takto:
Gill -Subban
Hamrlík - Weber (pokiaľ nebude hrať špaček)
Sopel -Mara

smajlik
 
27.04.2011 19:49 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarDesharnais má natažený vazy a je mimo na 4 týdny
 
27.04.2011 19:32 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarJen tak mimochodem
Gomez 6-2-0 v 7. zápasech v PO..
Price je zatím 3. nejlepší golman v letošním PO
 
Avatartak to jsem vecer zvedav jak bodou vipadat obranne radysmajlik smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík