Subban již trénuje bez omezení, Campoli se spojil s Gorgesem

29.09.2011, 15:50 | Aktuální téma |  Monika Gordíková
 

Hokejisté Montrealu za sebou mají dva dny volna, tedy volna... dva dny bez zápasu, které vyplnili pilným tréninkem. Dnes v noci se postaví proti Tampě, a to už bez Gabriela Dumonta, jenž byl poslán na farmu. K němu se pak přidali i další hráči. První tréninky za Habs tak už má za sebou nováček Chris Campoli. Dobrou zprávou je fakt, že už bruslí P.K. Subban a vypadá to, že je zcela zdráv. U týmu se stále drží zázračný Brendan Gallagher.

Další musejí z kola ven

Nejprve to byl Gabriel Dumont, kdo se dozvěděl, že opouští kemp prvního týmu a připojuje se k farmě. Samozřejmě, že to čekal. Za pár hodin ho následovali další tři hokejisté. K týmu Buuldogs se připojili brankář Nathan Lawson, útočník Brian Willsie a obránce Frédéric St. Denis. Kemp Buldoků začal už v úterý v Brossardu.

Na kempu Canadiens je nyní celkem šestatřicet hráčů a hned jedenáct z nich se potýká s nějakými zdravotními problémy, které je zařadily na oficiální marodku. Jsou to: Andrej Markov, Travis Moen, David Desharnais, Hunter Bishop, Brendon Nash, Lars Eller, Olivier Fortier, Louis Leblanc, Joonas Nattinen, Ryan White a Ian Schultz.

Gallagher „stále žije"

„Prospects" Brendan Gallagher se vyhýbá škrtům na kempové soupisce a dál pokračuje v práci u prvního týmu. „Nejlepší způsob k vašemu dobrému vývoji je, když se obklopíte hráči, kteří jsou lepší než vy. Tady je hodně učitelů. Mám takový pocit, že od začátku tábora jsem lepším hokejistou. Cítím se připraven hrát. Vím, že intenzita se startem základní části zvedne, ale teď se cítím dobře," vyjádřil se Gallagher.

Ten devatenáctiletý „mlaďas" to myslí vážně. Na začátku ostré sezony chce být v sestavě Montreal Canadiens. „Cítím se připraven." Organizace z Montrealu má svou filozofii postupu: hráč se vrátí do juniorského týmu a pak zasáhne do AHL předtím, než by vtrhnul do NHL. Gallagher má ale své vlastní představy o rozvoji. „Myslím, že opravdu tím nejlepším pro rozvoj, je být kolem těch nejlepších," zopakoval. Samozřejmě počítám s návratem k juniorům, ale mým cílem je zůstat tady."

Hlavní trenér Montrealu Jacques Martin si prý o rozhodnutí ohledně Gallaghera musí promluvit s generálním manažerem Pierrem Gautierem. Gallagherově myšlení oba tleskají. „Líbí se mi jeho myšlení. Cílí na co nejvyšší úroveň. Hodně to vypovídá o jeho charakteru. Ukazuje to, že miluje soutěžení, že se nebojí výzvy," řekl Jacques Martin.

Campoli už je „v plné polní"

Neuběhlo ani čtyřiadvacet hodin a Chris Campoli (na snímku) už bruslil v Brossardu a poznával nové spoluhráče. Pak se setkal i s novináři a první otázka byla: Proč Montreal? „Proč ne. Ozvaly se mi i jiné týmy, ale tohle je prostředí, ve kterém jsem chtěl hrát. Tenhle tým chce tolik vyhrávat, a to je pro mě důležité. Od začátku mi dávali najevo, že mě chtějí," řekl Campoli.

Vedení Habs s ním mělo jediný záměr - co nejrychlejší začlenění do týmu. Proto už dnes proti Tampě nebude v sestavě chybět. Na tréninku dostal okamžitě parťáka do obranné dvojice - Joshe Gorgese. Ten si nového kolegu pochvaloval, už se znají. „Je to člověk, který už je v lize dlouho. Má mnoho zkušeností. Bude potřebný pro ofenzivu i pro přesilovku," komentoval Gorges.

Tréninkové řady

S Gorgesem ve dvojici vydržel Campoli na všech trénincích. P.K. Subban bruslil s Halem Gillem, Špaček s Diazem, Yemelin s Wojwitkou. Yannick Weber se v posledních dnech v Brossardu ukazoval jako útočník. Spekuluje se o tom, že dnes nastoupí David Desharnais. V útoku by měl být s Andrejem Kosticynem a Brendonem Gallagherem.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
03.10.2011 14:16 | reagovat
nabidka | a@centrum.cz
velmi zajímavé zápasy

http://gase.iprostor.cz/
 
30.09.2011 15:01 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Aha, tak jsi měl zrovna štěstí. Já jak na mozille tak na chrome google otřes... Je pravda WMP docela jelo, ale ten silverlight ten vůbec. No ale prostě za 17 dolarů si představuju lepší servis celkově, včetně obrazu. To si můžu počkat na volné streamy a nemusím nic platit smajlik Zkusím NHL.com a uvidím smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale já psal o přímém přenosu - jak silverlight, WMP jely bez jediného seknutí...! Ale mám to vždy spuštěný přes Chrome Google, řekl bych, že na tyhle streamy je to nejlepší prohlížeč.
 
30.09.2011 13:51 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Míro máš pravdu trochu máznuté, ale já nepsal o kvalitě obrazu, ale o tom, že ty jelita to nemají ošéfovaný a padá jim to... Co to znamená v reálu?? Koukal jsem už několikrát na přímý přenos, a je to fakt hrůza. Zasekávání, nebo to vůbec nejede, nebo jenom chvíli a co jsem četl v tom chatu nejsem jediný s tímto problémem. Z archívu to jede všechno, ale já potřebuju live přenos kvůli reportům. Takže pro mě bude lepší nhl.com Rozdíl 3 dolary řešit určo nebudu smajlik Kdybych nepsal reporty nebudu si platit nic, protože jsem členem jednoho webu a ráno tam jsou všechny mače, které si můžu stáhnout v HD kvalitě...
 
AvatarAby se bylo na co koukat a člověk vůbec chtěl se na to dívat, protože naše výsledky, i když je to příprava, mě docela začínají děsit... Zápas jsem naštěstí neviděl, ale pokud nedáme gól, tak to nemůže být dobré výkon... Snad bídná příprava bude znamenat dobré vstup do základní části...
 
AvatarReakce na příspěvek:Zrovna se dívám přes hockeystreams na náš zápas s Tampou (jinak z naší strany docela křeč a nemohoucnost v koncovce - klasika) a můžu říct, že až na to, že je to oproti espnplayeru trochu máznutý (což jsme řešili už loni), tak mi to jede bez škubnutí... Takže kdo bude sledovat na notebooku nebo monitoru, nevidím problém - pro mě na plazmu asi bude lepší NHL Gamecenter. Ale pravda, hockeystreams vyjde levněji...smajlik.
Jinak z té nabídky na nhl.com nejsem moc chytrej - ať si koupím celoroční variantu nebo budu platit měsíčně, vychází mi to stejně... Snad jen, jestli je ta celoroční nabídka i s play-off, může to být výhoda, protože měsíční platby za 20 dolarů mi vychází do května a pokud bude Montreal hrát finále smajlik smajlik smajlik, muel bych si ještě připlatit. Vzhledem k tomu, že hodlám sledovat všechny naše zápasy a mám zájemce ze Západní konference o podílení se na ceně, půjdu asi do toho celoročního přístupu.
 
29.09.2011 23:19 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jestli chceš sledovat hlavně Habs a co nejčastěji je satelitní televize blbost!! Nikde ti nebudou dávat Canadiens tak často jak je potřeba a těch kanálů taky moc není. Zaplať si někde streamy, nejlépe na NHL.com a propoj PC s TV a máš to vyřešené smajlik
 
29.09.2011 23:16 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Teď mám na měsíc předplatné na hockeystreams, ale je to hrůza. Pořád jim to padá... Espn opravdu s nhl skončilo!! Teď se rozjíždí na nhl.com taky něco jak si mi o tom psal. Zaplatíš buď na celou sezonu a nebo budeš do dubna v měsíčních splátkách platit 20 dolarů. A já do toho asi určo půjdu. Bude to asi nejlepší poměr cena výkon...
 
29.09.2011 22:04 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Chlapi, zdravim pred zacatkem nove sezony, jsem zpet na rodne hroude a chtel bych se take pozeptat ohledne prenosu. Byl jsem rozhodnut pro ESPN ale jak tu Mira napsal dost me zarazil ze letos ESPN bez nhl???To bych do toho nesel, ptz jen na Nfl koukat nebudu. Co tedy ten balicek pres satalit, co vsechno musim udelat proto aby mi to fungovalo,co obstarat? Opravdu o tom vim lautr nic,tak se rad informuji, od zkusenejsich, ptz letos uz na hokeje na netu koukat nechci...Diky,k deni v klubu se vyjadrim pozdeji:)
 
29.09.2011 22:04 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Chlapi, zdravim pred zacatkem nove sezony, jsem zpet na rodne hroude a chtel bych se take pozeptat ohledne prenosu. Byl jsem rozhodnut pro ESPN ale jak tu Mira napsal dost me zarazil ze letos ESPN bez nhl???To bych do toho nesel, ptz jen na Nfl koukat nebudu. Co tedy ten balicek pres satalit, co vsechno musim udelat proto aby mi to fungovalo,co obstarat? Opravdu o tom vim lautr nic,tak se rad informuji, od zkusenejsich, ptz letos uz na hokeje na netu koukat nechci...Diky,k deni v klubu se vyjadrim pozdeji:)
 
29.09.2011 20:45 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Bude hledat, ale takovou kliku jako s Jamesem loni mít těžko budem.
Btw Míro, co říkaš na cenu 20 doláčů za přenosy na měsíc? Asi bych to prubnul, nicméně si nejsem jistý ve dvou věcech - za prvé nepřetočí se měna při platbě z dolarů na eura? A za druhé není mi tam moc jasně řečeno, že to není něco jako trvalý příkaz "8 Monthly Payments of $19.95 US Dollars". Spíš si potřebuju pořádně oprášit angličtinu smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Mám stejný názor, nechápu, jak po mementu Gomez udělá management Habs znova takovou hovadinu! Neřeknu na dva roky a maximálně 4,5 milionu ročně, ale tohle...? Zase budeme po třetině sezóny shánět nějakého beka do prvních dvou obran...smajlik.
 
29.09.2011 20:03 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarPřípad Markov je pro mne takřka ztracen. Může jen překvapit. Beru to teď jako svinsky těžkou kouli, kterou budem sponzorovat další 3 roky. Za tím si stojím, nečekejte, že to budu v dubnu odvolávat. Hlavně aby zůstal zdravý Carey.
 
AvatarReakce na příspěvek:Moc tomu nevěřím.
Na Campolim se mi líbí ten vysoký roční průměr odehraných zápasů, takže zranění se mu vyhýbají, což je v našem lazaretu výtečná vlastnost.
 
29.09.2011 18:58 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMarkov bruslil, měl by být k dispozici během 1-2 týdnů.
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 16.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Parda: Hutsona já osobně jen tak hanit nebudu, protože ... | více
  • Samozřejmě Kovacevicsmajlik smajlik ... | více
  • Takhle laxní přístup ke zbytku zápasu za stavu 4:1 ... | více
  • Čekal bych, že si tady někdo rýpne do Hutsonovy ... | více
  • Hutson první zápas a první bod v NHL...smajlik. Ten ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík