Do sestavy se vrátí Palushaj. MaxPac má potrhané vazy v zápěstí

26.10.2011, 14:53 | Preview |  Monika Gordíková
 

Valí se toho na Montreal v těchto dnech moc - jako by nestačila herní a výsledková mizérie, nyní přijde i celkem nemilosrdný los... V noci na zítřek našeho času nastoupí hokejisté Habs v Bell Centre proti Philadelphii. Pro tento zápas byl do Montrealu znovu povolán útočník Aaron Palushaj, který tak v Hamiltonu vydržel jen dva dny. Důvodem je zranění Maxe Paciorettyho. Ten má zraněné zápěstí. Operace prý nebude potřeba, ale MaxPac má mít částečně potrhané vazy. Došlo tedy k několika změnám v sestavě.

Hrát v Bell Centre bývalo strašákem pro soupeře Canadiens, teď z toho má větší vítr domácí tým. Fanoušci jsou nároční a špatné výsledky odnášejí hráči maximálním možným způsobem. Habs momentálně předvádějí nejhorší začátek v soutěži za posledních sedmdesát let. Doma ještě nevyhrál, tedy na svém ledě prohrál od začátku ročníku pět utkání. To se stalo poprvé v historii více jak stoleté organizace.

Jen jedno vítězství v osmi zápasech, poslední místo ve Východní konferenci. Tohle asi nečekal ani nejzarytější fanoušek Bostonu a zároveň největší odpůrce Habs. Když už tým vyprodukoval alespoň velké množství střel, stál proti němu zase dobrý výkon gólmana. Floridský Jacob Markström byl doslova zdí a zastavil jedenačtyřicet střel. „Hráči předvedli velké úsilí. Je potřeba opravit některé aspekty hry a pokračovat v práci," řekl trenér Jacques Martin.

Marodka Canadiens je rozsáhlá. Naposledy se do ní v minulém utkání přidal Max Pacioretty. Pozdější zprávy ukázaly, že mladý forvard má poraněné zápěstí. Operace by neměla být potřeba, ale Pacioretty má údajně natržené vazy, a tak není momentálně vůbec jasné, kdy by se mohl vrátit zpátky do hry. Jeho výpadek musí vést ke změnám v sestavě. Například Cammalleri byl dán do druhého útoku spolu s Desharnaisem a Colem. Plekanec bruslil s Moenem a Giontou. Andrej Kosticyn doplnil Ellera a Darcheho.Na tréninku však ještě nebyl Palushaj. Obranné dvojice byly beze změny.

Přesilovkové formace na včerejším tréninku:
Cole - Plekanec - Gionta - Cammalleri - Weber
Eller - Desharnais - Kosticyn - Diaz - Subban

V posledním zápase vyhrála Philadelphia na domácím ledě 4:2 nad nebezpečným Torontem a získala tak už jedenáct bodů. V tomto utkání se znovu hokejově probudil Jaromír Jágr. Kladenský rodák dal dvě branky a na jednu přihrál. Kaňkou byl však fakt, že torontský Mikhail Grabovský trefil hokejkou do oka Chrise Prongera a ten teď bude dva až tři týdny mimo hru. „Nejdříve musí dolů ten otok, pak začne s tréninkem," řekl generální manažer Flyers Paul Holmgren.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Nechápu tvůj příspěvek... Myslím, že tady byli před zápasem pesimisti téměř všichni a měli k tomu pádný důvod - pokud ty jsi opravdu čekala, že po tom všem vyhrajeme, tak nejsi ani optimista, ale spíš blázen...smajlik. A fakt nevím, co bys ode mě měla schytávat???
 
AvatarReakce na příspěvek:Ono to taky za prd stálo, to máme být nadšení z toho, že nepřelezli půlku? že po té nastava pozitivní změna je jen dobřesmajlik smajlik
 
27.10.2011 09:38 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarToto nie je možné smajlik smajlik smajlik
Montreal konečne vyhral a ja som to prespal.
Toto sa môže stať fakt len mne. smajlik
 
27.10.2011 09:18 | reagovat
Gordice | gordik@centrum.cz
AvatarNechci být nějakým generálem po bitvě, ale výhru jsem fakt čekala. Jen jsem to sem nepsala, protože bych to pořádně schytala od jednoho nejmenovaného pesimisty z jižních Čech. smajlik
 
27.10.2011 07:35 | reagovat
Mirek | lang@mestolysa.cz
koukám na ty Vaše komentáře...na začátku klasika(stojí to za prd) a ke konci novinka (cože HABS jako fakt vyhráli o víc než jeden fík :D :D )
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo jo, po první třetině jsem chtěl jít spát, ale rozmyslel jsem si to. A dobře jsem udělal, super zápas. Štěstí jsme šli naproti, bruslili jsme, napadali jsme... Krásně to jde vidět na Coleovi, ten se snažil moc a hrál fakt hezký hokej, jen škoda, že mu to tam nespadlo, ale s takovou hrou je to otázka času.
Pacci vypadal zdravě až moc, ale taky doufám, že nebyl pod práškama nebo něco...
Carey výborný, ten kluk je naše spása. Jen škoda, že na netu dali pak reklamu a nebyl vidět handshake s PK smajlik
Jen tak dál kucí a letos i něco uhrajem.
 
AvatarVýborně zvládnutá třetina, krom první minuty teda. Naštěstí Martin pochopil, že Moen není u Plekyho to pravé a dal tam Paciorettyho, který dokazuje, že je v této době nejlepší útočník, hlavně je gólový. Jedna výhra nás nespasí, ale doufám, že kluky uklidní a že hlavně navážeme na tento výkon z druhé a třetí třetiny... Dneska bych pochválil i Cola, má aspoň asistenci, když už ne gol. Vynikající Price si konečně vychytal 100 výhru...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, je to tak, štěstí jde naproti většinou odvážnému. Jen říkám, že jsme toho štěstí dnes měli opravdu hodně, protože první třetinu si s náma dělala Phila, co chtěla.
Jenom doufám, že Paciorettyho překvapivé nasazení do zápasu nebylo nějak uspěchané kvůli tomu, že Martinovi teklo do bot - velice nerad bych se díval další zápasy na to, jak nám nejlepší hráč sedí kvůli tomu na tribuně...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, tak to ale prostě je. Kolik my už nedali šancí a teď to konečně vše neproměňuje soupeř. Hráči se zbavili té křeče a šli štěstí naproti a výsledek je tady. Vedeme nad velmi silným týmem, ti chlapi to umí!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak... Mrzí mě, že se Cole netrefil, jde vidět, že moc chce, snaží se, ale chybí troška štěstí a prolomí to.
 
AvatarInfarktovou situaci na startu třetiny jsme přežili a teď už to musíme vydržet, skvěle Pacioretty...
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, vůbec bych se tomu nedivil...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, kdyby Flyers dali do prázdné, tak vedli 2:1 a možná nic z toho se pak nestalo, naštěstí tomu tak nebylo a my sehráli asi nejlepší třetinu za x zápasů, bohužel ještě není konec a musíme věřit, že se ve třetí nevrátí Habs z první třetiny...
 
27.10.2011 03:16 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarDneska je myslím dost vidět, že hlavní (ale neříkám jedinej) problém není ani tak v kádru, jako hlavně v palicích hráčů..
 
AvatarReakce na příspěvek:Ne, to bylo o velkém štěstí, protože jsme měli prohrávat minimálně o tři góly a nic by nám nepomohlo! Ale štěstí se k nám otočilo čelem, dali jsme góla z ničeho dvě vteřiny před koncem třetiny, pak dalšího hodně náhodného a Flyers nedávali jasné tutovky - výsledkem pak byla celkově zlepšená hra.
 
AvatarTřetina snů... Opravdu jsem neočekával takovýho obrat, napadali jsme, bruslili jsme, dokonce jsme dali i branky, prostě jsme hráli hokejsmajlik smajlik Začínáme třetinu 4 na 4 a pak přesilovka, hlavně neudělat hloupou chybu a také se zbytečně nezatáhnout. Vynikající Price výkon ve druhé třetině jen podtrhl...
 
Reakce na příspěvek:Místo obyčejnejch baterek dáš Energizer a je to...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Až je mi líto, že na koleji nemám Nova Sport a nemůžu se tomu odborníkovi zasmát taky smajlik
Šancí bylo už hodně a tohle už nebylo o štěstí Míro, ale ti chlapi konečně vytáhli svoje hokejky z pr.ele, začli hrát a my vedeme! Teď to jen nezazdít zbytečnými fauly a bude to ok.
 
27.10.2011 03:11 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarEller už měl mít dvě trefy, škoda škoda.
 
AvatarŠkoda toho Ellera, krásná akce!
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, prý najednou se objevil na ledě smajlik smajlik smajlik - to je prostě vůl, co k tomu říct. Jinak máme dneska zatím fakt víc štěstí než rozumu. Ale aktivita v druhé třetině víc než sympatická smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Teď měl další tutovku, sám před gólmanem a mohl by už to jako střelec začít proměňovat!
Jinak druhý gól takový šmudla! smajlik A třetí pohotový MaxPac, krááása! A nevěřím vlastním očím, Habs hrají hezký hokej a donutili jsme soupeřek k timu, nevídané.
Jen to udržet, něco přidat a vylepšit si sebevědomí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, paráda... Jen nechápu, jak může nastat takové obrat, vše nastartoval vyrovnávací gol 2 vteřiny před koncem třetiny...
 
Reakce na příspěvek:Tak nám někdo v šatně asi vyměnil tým.smajlik smajlik smajlik 3:1. Paráda smajlik smajlik
 
27.10.2011 02:55 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarHahahaha, komentátor objevil Patchese!

(teda dneska máme fakt asi trojnásob štěstí, než rozumu)
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak přežít takový šance v oslabení a po té udeřit, výborně...
 
AvatarTy dvě akce Colea byly úžasné, jen to proměnit!!!
 
AvatarOny se nemění jen strany, ale i dresy? Začátek na to tak vypadá... škoda, že neumíme dát branku, Cole dneska aktivní...
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak teď to korunoval - Pacioretty vystřelil a místo toho, aby vyslovil jeho jméno a posypal si tak hlavu popelem, řekl jen "Pačio, ne to byl Diaz..."smajlik smajlik smajlik. Fakt debil.
Jinak jsme začali úplně jinak, jenomže proměňovat šance je holt nad naše síly...
 
27.10.2011 02:30 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarTen komentátor dobře přisypává sůl do rány.. chápu, že chtít po něm správně vyslovovat francouzský jména (DeŠŠŠarnés smajlik) by bylo asi moc, ale takový ty nadšený výkřiky WOOOOW při každý ptákovině jsou fakt za trest.
 
AvatarReakce na příspěvek:Raděj se dívám přes net, tam je aspoň normální komentář... Jinak je to bohužel vše pravda a jestli se nezlepšíme, tak nás od prohry může ochránit jen zázrak...
 
AvatarReakce na příspěvek:Hraje, žádná kachna!
 
AvatarJednoduše řečeno - "upletli jsme z ho.na bič"...smajlik. Hra je hrozná, což jsem čekal, ty chyby v obranném pásmu při rozehrávce jsou strašlivé a hlavně úplně zbytečné, jako při tom gólu Jágra - naprostá klasika. A navíc, jako by tohle všechno nestačilo, musím dnes poslouchat to hovado z Nova sportu, který si za celou první třetinu, i když to navíc bylo na začátku v grafice, nevšiml, že Pacioretty hraje a pořád mele o tom, že je zraněný... smajlik. A to ještě zařadil před zápasem mezi možné zraněné Špačka - fakt příprava na komentování zápasu "výborná".
 
27.10.2011 02:24 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarVůbec vidět Flyers je docela osvěžující připomenutí toho, jak se ten hokej sakra hraje. V koncovce mi nepřišli TAK nebezpeční, ale jinak si to dávají krásně.

Jo a s tím Patchesem to byla nějaká kachna? Naladil jsem cca od desátý minuty a neviděl ho tam.
 
AvatarTak na to, že jsme od toho golu Phili nepřelezli půlku je tento stav zlatý... Dali jsme branku v přesilovce, to je pozitivní, dkyž se nedaří v normálním počtu, tak aspoň tato činnost by měla být na vysoké úrovni... Ovšem jak se bude zápas dál odvíjet, když udržíme tento "výkon", nevím, pro nás by to asi moc dobře nedopadlo...
 
27.10.2011 02:16 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarTyvole, z toho fakt bolí oči. Weber to trefil krásně, ale jinak.. kristepane. Jak kazíme ty úplně základní přihrávky ve vlastním pásmu, neskutečný. To není normální.
 
AvatarReakce na příspěvek:Hraje, je to fajn, ale hra je mizerná a vidím to hodně bledě dnes...
 
27.10.2011 01:35 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarNo je to začátek.

Mimochodem, Patches prý dneska hraje!
 
27.10.2011 01:09 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, ale takové ani ne polovičaté řešní nic nezmění. Po dnešku se to znovu potvrdí...
 
27.10.2011 00:10 | reagovat
Tommy | tomas148@centrum.sk
tak a mame tu prvu obet nasich tragickych vykonov - z timu sa porucal Perry Pearn, je to naozaj dost ?
 
26.10.2011 17:57 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ja si predsa len dovolím tipnúť výsledok. Tipujem prehru v riadnom hracom čase. smajlik
Kebyže tento rok podávam proti Habs tak už by som zarobil poriadny balík. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Nenahradí, Palushaj zůstane ve čtvrté lajně s Blundenem a Nokelainenem, takže zase nic nepředvede... Letos se opravdu "daří", jako by nestačilo, že jsme totálně podělali začátek, ještě se navíc zraní jeden z mála hráčů, kteří snesou tvrdší měřítko smajlik. Takže myslím, že tipovat výsledek dnešního zápasu je asi zbytečné...
 
AvatarDoufám, že Palusshaj nahradí Moena a ten půjde do čtvrté. Zranění jsou opravdu prokletí, nej útočník a tipuju tak minimálně dva až tři týdny mimosmajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík