V Montrealu se prý chystá trejd P.K. Subbana. V bezpečí není ani Plekanec

17.01.2012, 14:55 | Aktuální téma |  Monika Gordíková
 

Obránce P.K. Subban je jedním z hráčů v kabině Montrealu, kterému končí po této sezoně smlouva a může stát chráněným volným hráčem. Několik webů však v posledních dnech spekuluje, že prodloužení se v Montrealu nedočká a zamíří jinam. A pozor! Podle Mikea Booneho z Montreal Gazette by nebylo žádným překvapením, kdyby pryč zamířili i Tomáš Plekanec a Andrej Kosticyn.

P.K. Subban je prý už několik dní předmětem různých jednání. Ale ty se prý netýkají prodloužení smlouvy, nýbrž jeho výměny do jiného týmu. Server danslescoulisses.com přinesl zprávu o tom, že organizace Canadiens hledá útočníka opravdu velmi zvučného jména a Subbana chce použít jako návnadu. Pierre Gauthier údajně touží po centru velkého jména. Už se však objevila i spekulace o tom, že zamíří do Winnipegu za dalšího beka Dustina Byfugliena.

V závislosti na této zprávě se objevují informace, že brankář Carey Price nebude mít žádné problémy s prodloužením smlouvy. V Montrealu ho údajně bude možné potkávat na ulicích opravdu dlouho. A spekuluje se dál. Novinář Mike Boone po trejdu Mikea Cammalleriho veřejně napsal, že na dalším tréninku Habs se po takovém charakteru nikomu ani nezasteskne. A ještě se ušetřilo.

„Mám pocit, že jsme neviděli poslední velký obchod z dílny Canadiens. Myslím si, že s výjimkou Careyho Price neexistuje nikdo nedotknutelný. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se klub rozloučil s Tomášem Plekancem a Andrejem Kosticynem... a P.K. Subbanem. to je totiž další hráč, jenž je v kabině silně neoblíbený," píše Boone ve svém sloupku.

Vedení Tampy údajně kontaktovalo Pierra Gauthiera a žádalo si služby Chrise Campoliho. Opačným směrem měl zamířit útočník Adam Hall. Jenže ten se poté zranil a ze všeho prozatím sešlo.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:To ne, jen je dobrý si připomenout, o co jsme díky těm kravinám Gauthiera přišli a že není vůbec na místě ho chválit. A jinak - nikdo se nijak extrémně nenervuje, ale aby mi to bylo úplně jedno, to bych pak nebyl fanoušek Canadiens...
 
Avatarzbytečně se podle mě tady moc stresujeme a nervujeme....jsou to spekulace a názor autora nějakýho přiblblýho článku...podle mě je důležitější, co teď je a co bude, než co bylo (podepsání smlouvy s Markovem). Teď je jenom na týmu, jestli nám předvedou překvapivou druhou polovinu sezóny nebo to zabalej. Momentálně je nejdůležitější, aby Pleky s Moenem v noci nastoupili do zápasu (což se předpokládá) a brzy snad i Markov. Uvidíme, jak to všechno dopadne, stejně s tím nic nezmůžeme
 
18.01.2012 12:33 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJá teda Kabelce moc nevěřim, prostor taky dostal a krom přesilovek nic moc, navíc ani tam to není žádný zázrak. U něj je hlavně problém jeho totální nedůraz a pro mě překvapivě horši bruslení. Neřikám, že bych od něj chtěl 50bodů jak v TOR, ale že šel tak dolu za jednu sezonu jsem nečekal :(
Marki souhlasim, prostě se měl podpesat Wizz a bylo to. Mě se to lehce, řiká já si Wizze neskutečně oblíbil, ale zas se na to dokážu podívat z druhé stránky, že Markov, když hraje tak je prostě top bek ligy. Prostě se to posralo. Ale pro mě není jedna sezona víc než budoucnost. Proto by mě trade Vinnyho štval mnohem víc, ač mě kamarád a redaktor z nhlpro přesvědčuje, že Vinny by šel zas nahoru, že u něj je to čistě že potřebuje změnu a novou motivaci...Já bych ho přesto za Plekyho a picky neměnil, ikdyž prostě hokej je hazard a nikdy nevíš, co může vyjít...Staal Getzlaf to už je jiná, ač Lecavalierovych velikosti nedosáhli...Campoli to je bek k ničemu, vyměnit, protože na prodloužení nestojí ani náhodou!
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, ta výsledná částka za ty tři je fakt raketa jako kráva...
Kaberle šel určitě dolů oproti zlatým časům v Torontu, hodně zpomalil, ale přehled a rozejrávku má stále dobrou. Jen je slabý vzadu a taky se mu totálně nedostává IT, na který byl zvyklý, tak těžko může něco předvést. Ale věřím, že příští rok dostane víc prostoru. Gill a Campoli určitě do trade dead line nebo po konci sezóny půjdou, takže se uvolní místo.
Campoli je zklamání, jak říkáš, podprůměrný bek. Musí se ho podařit vytrejdovat.
Markov... v jeho návrat už ani nevěřím a pokud jo, tak se vrátí podle mě Kaberle v ruském podání.
 
AvatarReakce na příspěvek:Teď se na to ještě dívám a je to fakt šílený: Markov - cap hit 5,75 mil., Kaberle - cap hit 4,25 mil., Campoli - cap hit 1,75 mil.! Takže dohromady jsme vyplácali 11,75 mil. z celkového salary capu... smajlik! Za to máme invalidu, vyhasínající přeplacenou hvězdu a podprůměrného obránce. Nic z toho jsme nemuseli mít, kdyby se akce Markov neuskutečnila - a to je důležité mít stále na zřeteli! Byť Wisniewski v Columbusu taky nijak nezáří, mohl tady hrát od začátku sezóny za stejný prachy jako má nehrající Markov (vím, že je teď Wizz taky zraněný, ale na začátku byl zdravý!) a v klidu bychom si mohli dovolit ještě jedno zvučnější jméno do útoku - pořád při stejným platovým zatížení jako máme teď...
Je mi z toho fakt na blití, když to takhle rozebírám a vidím ty možnosti, co jsme měli... smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to vidím a vidím to moc dobře! Tato fatální hovadina od PG má mnohem širší souvislosti o kterých mluvíš. Věčná škoda, že se nepovedl trade Campoliho za Halla, to bych bral všemi dvaceti prsty.
Kdoví jak to bude s jeho návratem, Michale, ty tomu věříš, že se za 14 dní vrátí?
Taky můžeme jen spekulovat, jak doopravdy to je se Subbanem v kabině, jestli tam fakt všechny štve, to nevíme a asi ani Pleky tohle na plnou pusu neřekne, protože co je v kabině, tak taky zůstává.
Taky nevím jak to vše dopadne a co z toho, co tady probíráme jsou klepy a co zárodek tradu. Necháme se překvapit, každopádně jak tak vidím, tak jsme za jedno v tom, že bysme rozhodně diskutované trejdy nedělali, teda krom Campoliho za Halla.
Na každý pád to bude to trade deadline perné období...
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas. Tyhle spekulace a to vše kolem je jedná velká fraška. Já jen zopakuju to, co říkám pořád. Náš tým v tom složení, v kterém je teď, má s rezervou na osmičku. Že je sezóna v prachu není ani tak v kvalitě hráčů, jako spíš v jejich hlavách, systému trenérů a z toho plynoucích tragických základních věcí jako je PP. S výtečným Pricem se toho dá zvládnout hodně, bohužel letos to nevyšlo, ale je naprostá debilovina měnit hráče typu prospects jako je PK nebo nedejbože takový základní kámen sestavy jako je Pleky za někoho jako je Vinny (nic proti němu, ale s takovou smlouvou je jeho trade sebevražda) nebo Subbana za někoho z Devils? Koho? Kovalchuka? smajlik smajlik smajlik Já bych se nedivil už ničemu. Padlo jméno Clarkson, to je můj oblíbený hráč, ale nemyslím si, že by nám byl extra prospěšný a jména z Jets jako Kane a Wheeler je hovadina. To by se museli u Jets zbláznit, aby měnili takové hráče, na kterých staví organizaci.
 
AvatarReakce na příspěvek:Apríl ještě není :D
 
18.01.2012 08:32 | reagovat
Mirek | lang@mestolysa.cz
Reakce na příspěvek:jets se eminentně zajímaj o gomeze opačným směrem to vypadá že půjdou Kane a Wheeler :) :) :)
 
18.01.2012 08:23 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No pri Montreale je si ťažké chrániť zdravie. smajlik
Normálne som si dnes ráno našiel šedivý vlas, žeby to bolo z Montrealu??? smajlik
 
AvatarJá bych zbytečně neplašil, jsou to všechno spekulace, takže si chraňte zdraví a nervy, máte jen jedno a jednysmajlik Velká škoda, že nevyšel trejd Campoliho. Navíc Markov nastoupí nejpozději za 14 dní, tak se máme asi na co těšit smajlik smajlik PG určitě udělal pár dobrých nákupů a podpisů, ale s Markovem to opravdu nevyhrál a já říkám, že tento podpis a čekání na Markova nám pohřbilo letošní sezonu... Každopádně do konce trejdů se budeme skoro každý den klepat, protože v MTL nikdo neví, co se může státsmajlik
 
AvatarJežíši, to tady nikdo nevidíte, že díky podpisu Markova jsme zbytečně vyplácali další spoustu peněz??? Máme Markova, Kaberleho a Campoliho, což je cca kolem 11 milionů (jestli se nepletu) - za to bychom měli jednoho velice solidního obránce a velice solidního útočníka do první nebo druhé řady! Tak proč mám chválit Gauthierovy kroky, když tohle je prostě neodpustitelná chyba, která zapříčinila další vývoj v téhle sezóně. Markov si určitě nijak vyskakovat nemohl, s jeho chatrným zdravím by se těžko hledal nějaký další blbec, který by ho za takové nesmyslné prachy podepsal. Myslím, že každýmu, kdo jenom trochu sleduje posledních pár roků NHL, bylo jasný, že v takové formě, co míval, se Markov po těch zraněních nikdy nevrátí!
Dobrá, Priceho odhadl dobře a Cole se zatím taky celkem vyplácí. Ale vemte si, jak mohl náš tým vypadat nabušeně, nebýt té šílenosti...smajlik.
A pokud Subbana vymění a navíc ještě do stejné konference, nemám slov...
 
18.01.2012 00:11 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pardo: přesně jak říkáš, o Markova byl zájem i přes jeho chatrné zdraví, se o něj zajímala řada týmů, tak Gauthrie šel do rizika s tím že jej podepíše. Taky mě to naštvalo, navíc že Gorges šel na "roční" zkoušku, ale musíš vzít v potaž že Josh byl chráněný, což Markov mohl jít kam chtěl..proto zariskoval a bohužel v tomto případě rááázně přestřelil.
Pravda že Carey(za velké asistence Boba) se rozhodl dobře, Cole (k mému překvapení) se chytil výtečně. Co se týče Kabelky, tak v tom teda nadšení rozhodně nezdílím a obávám se, že se jej těžko budeme zbavovat:( Teď jsem zvědav, ale co ten PK, jestli přižije a pokud ne, tak co za něj příjde...
 
17.01.2012 23:58 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTak z Jersey bych nikoho nebral...Takže se obávám, nejhoršího, že jej pustíme za nějaký odpad. Jen to ne! Souhlasím s Newtovými názory, ne všechny kroky Piera jsou špatné. Problémem je, že se obávám, že ty špatné terpve příjdou protože si pod tlakem bude chtít zachránit kůži a podepíše toho Vinnieho. Fakt tyhle spekulace, mě spíš ubíjejí. Já souhlasím s Newtem, že ten tým není vůbec špatný a nepotřebuje až zas tak radikální změny jako je výměna PK, či Plekyho. Takové hráče je potřeba podržet (ale jak už píši po třeti, nevidim do kabiny a jak velký bordel tam PK dělá). S tim E. Kanem a Wheelerem, koho bychom jim za ně tak mohli nabídnout? Hráči jsou to dobří, ale jsou to stavební kameny Jets, proč zrovna je by pouštěli. Opravdu jen doufám, že nepříjde nikdo z NJD, protože tam bych v současnoti krom mladýho Henrique,kteryho by Luuu nepustil, nikoho nebral.
 
17.01.2012 23:44 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTSN radio 999 tvrdí že PK bude vyměněn za někoho z NJD.. žeby návaznost?
 
17.01.2012 23:26 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarGauthier apatřen v NJ, údajně se dnes chce zajímat o Kanea, Wheelera (WPG) a Clarksona (NJD)
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, problém Markov sahá hodně daleko. S roční smlouvou Gorgese na zkoušku jeho kolena jsem vždy chválil, tak se dělá business a není to nic zvláštního ani u větších hvězd- Parise u Devils, ale proč to tak neudělal PG s Markovem je mi záhadou. Pokud se bál, že by šel jinde, tak to bych chtěl teda vědět kde by takovou, s prominutím trosku, chtěli.
Nwte, PK nesmí jít. Už jsi někdy viděl, aby tým měnil takový talent? Já teda ne.
 
AvatarReakce na příspěvek:Dobrá, sem tam něco přidám smajlik
 
17.01.2012 22:26 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Nezvykle rychlý? Jednoduše viděli, že Gorgesovo koleno je OK, tak podepsali delší smlouvu. Jistě, tohle měli udělat především s Markovem, ale ten by jednoroční nabídku patrně odmítnul a Habs zariskovali s tím, že si ho chtějí udržet.

Prostě mi přijde, že na Gauthierovi se tu vidí jen ty chyby, ale důležitý tahy, který mu vyšly (Price, Cole.. a osobně třeba věřím, že Kaberle se nám ještě vyplatí) jsou braný jako nějaká náhoda.

Jinak k případný výměně Subbana bych řekl, že pokud dostaneme nazpátek velkýho centra do první lajny, tak bych to bral, ale neměl by to být ani omylem Lecavalier, leda by Tampa ještě HODNĚ přihodila a my zároveň měli kam uklidit Gomeze.
 
AvatarReakce na příspěvek:Naopak, Markov je jeho zásadní omyl, který má v letošní sezóně tyhle dopady na mužstvo - z toho vyplývá nesehranost, zacpávání děr Campolim a Kaberlem, které nemá žádný význam a jenom nás stojí další prachy, které jsme mohli použít na jiné hráče. K tomu to "férové" jednání s Cunneyworthem a nezvykle rychlý podpis Gorgese - to všechno mi stačí k tomu, abych si o Gauthierovi myslel svoje...
 
AvatarReakce na příspěvek:Musíš tam jít, ať tam nejsem sám s Marem (to je guillame tady u nás) sám - pak se těžko bráním...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, jestli do Budějovic, ale k nám jo - proto jsem ti to musel napsat i s tím smajlem...smajlik.
 
Avatara teď by mě vlastně zajímalo, proč tady takhle rozebíráme, že nějakej pisálek v novinách má nějakej názor. My tady pomalu řešíme stěhování Plekyho a Subbana někam Bůh ví kam a přitom to je přiblblej novinovej sloupek, kam se píše individuální názor pisatele (to teď berem o češtině).
Jinak tady je rozhovor s Plekym a viditelně už je úplně v pořádku. Někde jsem četla, že v zápase s Rangers dostal hokejkou do obličeje.
http://video.canadiens.nhl.com/videocenter/console?hcatid=66&id=150416&navid=DL|MTL|home
 
17.01.2012 21:01 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarMusím říct, že mě trochu nebaví to nekonečný proklínání Gauthiera. Mně je taky nesympatickej, některý kroky jsem nechápal, ale na co jsme si od Gaineyho dob stěžovali? Že je tým malej, měkkej. Co dělá Gauthier? Postupně to řeší. Eller, Cole, teď Bourque, vzadu Jemelin a uvidíme, co do budoucna třeba takovej Tinordi. Tým roste a přitvrzuje a nemít letos tak pitomou sezónu (nejen abnormální množství klíčovejch zranění, ale evidentně i atmosféra v kabině), tak se to na výsledcích projeví dřív. Už teď jsme ale schopní hrát hokej s Bostonem i Rangers, takže problém je spíš na ledě, než v kancelářích managementu.

Jako Gauthierovu jedinou zásadní chybu vidím podcenění situace s Markovem, což ale není věc, která by nám ztratila playoffs. Gauthier není žádnej zázrak, ale není to ani takovej démon, kterýho tu z něj děláme na základě různejch spekulací.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já myslím, že z mé poslední věty byla ta nadsázka cítit až do Budějovic, ne?smajlik smajlik Mé srdce patří pouze jednomu týmu a na tom se nikdy nic nezmění
 
AvatarReakce na příspěvek:Martin 27 z Devils je můj kámoš a říkal, že tam mám chodit, tak jsem se tam regnul, ale nediskutuju tam. Dívám se na topicy oblíbených týmů, ale o Habs dobře pokecáme tady a u jiných jsou už tak nějak role dané, tak si nemyslím, že by respektovali nováčka.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty jsi taky na hokejforu?
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty vo.e, to bys dokázal fandit takovým vocasům...smajlik? Já zůstávám kovaným, Habs jsem fandil dávno před Plekym, i když uznávám, že jeho přítomnost a možnosti se od něj dovědět spoustu zajímavých věcí zevnitř mužstva je nádherný bonus a nikdy se mi o takových věcech nezdálo! Co mě momentálně nejvíc sere, tak to je management, který tohle všechno odstartoval a mám velké obavy, že Gauthier ve snaze si za každou cenu udržet židli udělá cokoliv... smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:O fandění Suckers se ani nežertuje!!! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Na tohle se v NHL vážně moc nehraje. Viz Cammy, který v Montrealu dostavěl dům a narodilo se mu taky nedávno dítě a teď je na druhé straně Kanady.
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím, že určitě:))) Jinak PKeje bych rád viděl u nás, dát mu ještě šanci, sezonu špatnou si vybral i Price. A přesně jak jsi napsal, Pleky je druhý centr, je bohužel chyba, že nemáme pořádného prvního centra, který udělá 80 a víc bodů, měl to být přece Gomezsmajlik smajlik smajlik A vyměnit tyto hráče za Lecavaliera? Dobře, tak končím s fanděním Habs a začínám fandit Rangers a Modemanovismajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:souhlas...pokud dojde k velkejm změnám, který se mi nebudou líbit (výměna Plekyho a Subbana), klidně budu fandit někomu jinýmu. Je mi úplně jedno, že výsledky nejsou ideální (bydlím na Boleslavsku a hokej v Bolce taky nic moc) a vůbec mi to nevadí, ale takový vedení týmu bych nevydržela. Navíc vůči Plekymu by to bylo pěkně hnusný, vzhledem k tomu, že má miminko, protože lítat s ním třeba přes celej kontinent a do jiných klimatních podmínek, asi není pro takovýho prcka nic moc...
 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě, ale Habs mají pro tebe určitě větší váhu a uměl by ses přes to přenést, ne?
A nechme toho, je to zatím nepodložený drb, plk nějakého novináře. Vůbec to tak nemusí být.
 
AvatarReakce na příspěvek:Vím, že je to teď jedno, jen mě to zaujalo. Proč zrovna Tampa, takové nehokejové město. Na pláži se může válet po kariéře. No, neřešme.
Jak říkám, Vinny by pro nás byl regulérně další Gomez. Může to znít vůči Vinymu teď jako urážka, ale za pár let bychom asi mluvili jinak.
Já doufám, že toto fakt nedopadne, protože měnit tak talentovaný vlastní draft... To by bylo fakt na Bohnice.
Já kolektivní sport hrál 7 let a asi si to umím představit, nicméně jsou to profíci a měli by se s tím umět vyrovnat, navíc já věřím, že PK ještě vyroste jak po lidské, tak hokejové stránce.
Tohle mě fakt nenapadlo, že by to mohlo až tak daleko zajít. Vyměnit v týmu hráče okolo ano, ale základ, na kterém se staví organizace je prostě hovadina. A to myslím, jak Plekyho, tak PK.
 
AvatarA nechce vytrejdovat Gauthier nejdřív sám sebe? to by bylo ideální řešení smajlik .
nenašel někdo ten článek? na montrealgazette jsem ten článek nenašla...
 
17.01.2012 18:04 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No nemalo by to zmysel fandiť tímu, v ktorom rozhodujú totálni idioti!!! smajlik
 
17.01.2012 17:49 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas Subban je tak na 4mega na sezonu, při smlouvě na dva roky. Byl bych spokojen..ale opravdu jeho trade smrdí:(Ale jestli rozesíral kabinu, tak prostě není jinému zbytí...kdo hrál kolektivní sport, tak rozumí..
 
17.01.2012 17:44 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ptal jsem se Plekyho před rokem na srazu, v jakém týmu by si rád zahrál a říkal, že v Tampě se mu hraje dobře, že tam by mu to rozhodně třeba na konec kariéry nevadilo. Ale o to tady vůbec nejde...Fakta jsou: Tampa v prdeli. My v prdeli. Fandové chtějí hvězdu, chtějí frankofoní hvězdu. Tampa potřebuje obránce. Prostě tohke smrdí, ale já doufám, že jen spekulace, protože to by pro nás byl průser na další roky :( Weber-Sutter je pro Nashville orisek, ale nemyslím si že bychom měli šanci jednoho z nich podepsat..Byfugliena mám rád, ale PK bych za něj asi nedal..
 
AvatarPK dostane min 4
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak cenově by to vyšlo stejně. Pleky má pět, PK by minimálně dva taky dostal, takže jsi na sedmi za Vinnyho, ale je to hovadina a nikdy se nesmí stát!!!
A nepřeháněj, Habs by ses neuměl vzdát :-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, v Nashvillu by musel být na hlavu padlí, aby si rozbili nejlepší obranou dvojici v lize...
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky souhlasím do poslední čárky. Subbana nesmíme dát! Už vidím, jak by se nám všichni vysmáli a Míra na hokejforu by si to pěkně slíznul. Jo, je to horká hlava, dělá blbosti a spoustu chyb, ale zároveň je to neskutečný talent a dříč. Do všeho jde na plno (i když se to někdy mine s účinkem) a má tvrdou střelu, byť s letos trošku neseřízenými mířidly. Takže potenciál velký a jen na sobě pracovat.
Vinnyho bych já do týmu nechtěl. Jak se tady už řeklo tak on už půjde jen dolů a s tou smlouvou je to další Gomez a my si takové průsery nemůžeme dovolovat věčně. Navíc je tady pořád nevyřízený Markov.

Theo33- kde a kdy Pleky uváděl, že by rád hrál za Tampu proboha??? Když je někdo v Tampě a řekne, že chce hrát, za Habs, tak to pochopím, ale naopak? To mi hlava nebere.
 
17.01.2012 17:24 | reagovat
Mirek | lang@mestolysa.cz
pokud by měl jít PK pryč tak jedinně do Nashvillu za jistého méně známého hokejistu Shea Webra...
...ale to už jsem tady jednou psal :)
 
17.01.2012 17:16 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak to já nekončím, ani kdyby za nás chytal Luuuu a měli jsme pět Gomezu a Lecavalieru, protože prostě přes Habs nejede vlak...Sestavit tým, podle hráčů co máš rád, si můžeš na NHL na kompu, ve skutečnosti je pro mě vždycky v první řadě tým, a ne hráči...at jsem odchod Riberia, Lappyho, Souraye a Wisniewskiho a dalších hráčů co jsme si oblíbil nesl těžko...přesto se od známky HABS nejde odpoutat :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas se vším!!!
 
17.01.2012 17:12 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To by mě odvezli, zbavit se centra v nejlepších letech se solidní smlouvou, a mladého hráče, který může být hvězda ligy, za hvězdu, která bude každou sezonu víc a víc vadnout a jeho plat tu máme dalších 9let..Ne prosím je to ne! Řikám Staal, Getslaf tam se dá obětovat hodně, protože oba toho mají hodně před sebou..ale u Lecavaliera jen to né, ale at nejsem tak pesimistický k vedení jak třeba Míra, tak tady se fakt bojim, že by se mohli nechat svést vlivem udobření fanoušků a k této šílenosti přistoupit:( Vinny by do Montrealu chtěl, Pleky kolikrát uváděl, že by v Tampě jednou rád hrál...A Tampa potřebuje beka jako hrom...ale říkám doufám, že tohle nikdy neklapne...
Michale: že po sezoně půjde? A kdo by jej za 4mega chtěl prosimtě? Tohle je další kotva..tedy jen na dvě sezony...přesilovky nám nezvedl a IT má malý protože dozadu je to nejhorší bek týmu..Já ho měl vždycky rád, ale šel neuvěřitelně dolu, bohužel:(
 
17.01.2012 17:12 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ako cenovo? Toto absolútne nie je dobrý nápad! To ne šialenosť!!! Lecavalierov plat vyše 7 mega na sezónu až do roku 2020 to by už bolo čisté šialenstvo!!! Kebyže toto Habs spravia tak končím ako fanúšik Canadiens!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Absolutní nesmysl! Šílenost!
 
Avatarja by som lecavaliera za subena a plekanca bral, platovo to vyjde zhruba nastejno a my prniho centra potrebujem
 
AvatarReakce na příspěvek:Jednoduše proto, že za ně nyní mohou dostat solidní protihodnotu, protože před play-off se takoví hráči hodí. A Pleky je pořád jeden z nejlepších druhých centrů v lize, o tom jsem přesvědčený, i když mu to teď nešlape tak, jak by chtěl.
 
AvatarReakce na příspěvek:No vidíš, Michale, přece jenom to byla s tím Cammym pravda - víš, co myslím...smajlik smajlik smajlik.
Pleky k výměně už mě napadl dříve, protože v Montrealu prostě čumí jen na to, jaké jsou výsledky - to, že je takový hráč pro ně de facto nepostradatelný, to už nevidí! Zřejmě si všichni myslí, že Eller je schopen ho okamžitě nahradit, ale ten do něj má ještě hodně daleko. Campoli do Tampy za Halla, to by byla skvělá výměna, škoda, že se zranil... smajlik.
Z Lecavalliera mám taky strach, je to léta vysněná posila montrealských fanoušků a Gauthier si je potřebuje udobřit - takže velké nebezpečí! Subbana bych nerad viděl hrát někde jinde, i když je to takový trotl, pořád to má prostě v sobě a já taky věřím, že se s věkem víc srovná a pak to půjde - to zase ztratíme takovéhleho obránce stejně jako McDonagha, který teď válí u Rangers? Jo, proč ne, dementi z Montrealu jsou toho schopní!
 
AvatarReakce na příspěvek:JO máš pravdu, že Kabelka je drahé, ale připadne mi, že na to, co hraje, tak má málo IT... Podle mého se stejně po sezoně bude stěhovat... A Subban, Pleky neodejdou, snad
 
Avatara jako proč se uvažuje o výměně tak kvalitních hráčů jako je Pleky, Kostitsyn, či Subban. Dobře, nemaj momentálně 100% formu, ale Pleky už na tom byl i hůř, co si budem nalhávat. Byla by to hodně velká chyba. Dokonce i u Subbana, na kterýho často během zápasů nadáváme, ale přece jenom je asi nejlepší obránce....
 
17.01.2012 16:29 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Kabelka,je stejný průser, jen na tak dlouho...Vinny pořád body dělá a je pod cenou jako nikdy předtím, já se toho vážně bojím..Ti druzí dva jmenování, to už by byla jina :)
 
AvatarReakce na příspěvek:No to by byla opravdu bomba s tím Lecavalierem:( zlaté Kabelka:) Doufám, že Plekyho nevymění, to by byla velká chyba, protože tak všestranný hráč se těžko hledá, i když se mu teď moc nedaří, ale věřím, že se to změní po odchodu Cammyho... PK, to je velký otazník, já bych se ho rozhodně docela nerad zbavoval, i když záleželo by, kdo by za něj přišel. Jak říkáš, smlouva na 2 roky a ukaž se:)
 
17.01.2012 16:02 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJa se bojim, Lecavaliera, na udobreni fanousku!!! a to vam reknu jedno. MODLIM se aby tohle nedopadlo, ptz to by byla dalsi kotva! Ale je to dosti pravdepodobny, je to milacek fanousku, jejich nekolite sen, a Tampa je v haji...tak by jej za PK a Kosteje plus PK Pleky a nejaky draft dali...ale jak rikam, doufam ze tohle nikdy neklapne...Dalsi cetri co me napadaji, jsou Getslaf, ci E.Staal. Tak bych obet jmenem PK asi pochopil. Ale doufam, ze nakonec tak nebude!Ikdyz chapu tlak fanoušku, oni proste chtějí mít hvězdu nejen v brance ale i v útoku...prostě jsou to blázni :)
 
17.01.2012 15:47 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo vymeniť Subbana môže len skutočný idiot a to Pierre Gauthier dozaista je, takže toho sa bojím. Ako prečo no a čo že P.K. má výbušnejšiu povahu. Je ešte mladý tak sa to dá očakávať. Veď pozrime sa na mladšieho Kostitsyna aké výstrelky vyvádzal keď bol mladší v Montreale a teraz je starší a ako riadi v Nashville. Nie nie P.K. Subbana nemôžu proste vymeniť to je čisté šialenstvo!!! Keď už niekoho z menovaných vymeniť tak najpravdepodobnejšie Kostitsyna, Campoliho či Gilla. A nie mladú "krv". To už sú váže všetci v Montreale dementní?!? Ale tak sú to len špekulácie a všetci dobre vieme ako väčšinou tieto špekulácie končia. Ako trade príde! To som si istý, ale nie za takúto cenu!
 
17.01.2012 15:37 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZbavit se Cammyho, to pro mě nebyl nějaký velký problém. U PK bych to překousával hůř. Ale zas jak se to vezme. Z jedné strany neskutecny talent, kolem kterého se dá postavit organizace, ktereho by byla obrovska chyba se zbavovat. Na druhé straně jestli společně s Cammym rozesral kabinu, tak prostě není jiného výsledku. Tým vždycky musí být nad hráčem. PK se dotoho dostane a tou hvezdou ligy jednou bude, o to bych se nebál. Otázka v jakém týmu. Kdyby přišla nabídka za jiného nadějného mladíka, který už se ale ukázal v nhl a má určité jméno, tak bych do toho šel. POkud by šlo ale vša o nějaké velké jméno, jenž má už dost za sebou a málo před sebou navíc bere balik, tak bych do toho prostě nešel, ani náhodou a zkusil se jej zkrotit, ptž jak pořád říkám, kde je vliv Gilla,Gionty a dalších. Ten kluk musí dřít pro tým a ne se chovat jak vocas a na ledě ze sebou nechat vláčet, že se jej sotva někdo z týmu zastane..Dal bych mu poslední šanci, a kontrakt na dva roky, at se ukáže jako Carey!
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík