Kosticyn chce zůstat v Montrealu, který vyjel do zdrceného Washingtonu

24.02.2012, 14:28 | Preview |  Monika Gordíková
 

Chřipka doslova zachvátila kabinu hokejistů Montrealu a ti z toho důvodu museli zrušit středeční trénink. Včera už se ale v Brossardu znovu potili, i když na ledě bylo pěkně řídko, a to třeba i proto, že v týmu je nový novopečený tatínek. Samozřejmě neutichají ani spekulace o trejdech jednotlivých hráčů. Hlavní koncentrace však musí směřovat do Washingtonu, právě v hlavním městě Spojených států se svěřenci Randyho Cunneywortha pokusí o zisk nějakých bodů. Pomůžou k tomu brankáři Caps?

Manželka obránce Alexandra Jemelina Valechka přivedla ve středu na svět holčičku Milu. Pár nebude v roli rodičů žádným nováčkem, protože na Milu už doma čeká tříletá setra. Šťastná událost způsobila, že Jemelin chyběl na čtvrtečním tréninku. Dostal volno, aby se mohl být nablízku své rozrostlé rodině. K týmu se připojil až ve čtvrtek večer přímo ve Washingtonu.

Kosticyn chce zůstat v Montrealu, Campoli je spojován s Rangers, Moen neodletěl

„Chci zůstat," vyhrkl ve čtvrtek po tréninku Andrej Kosticyn na novináře. Den předtím proběhla Internetem zpráva, že už chybí jen málo k tomu, aby přestoupil do Nashvillu. Tam by znovu doplnil svého bratra Sergeje. „Nechci jít do Nashvillu, chci zůstat." Už dříve běloruský útočník řekl, že je ochoten přistoupit na razantní snížení platu, pak ale nebyl spokojen s časem stráveným na ledě. To už se ale zase zlepšilo a Kosticyn tak má jasno. Chce být dál Hab.

Podle listu New York Newsday se o služby Chrise Campoliho začali zajímat newyorští Rangers. Další zdroje uvádějí mezi zájemce i New Jersey. Travis Moen neodjel s týmem na třízápasový trip. Otázkou tak je, zda si za Montreal ještě někdy zahraje. Zájem je prý poměrně slušný. Už se ale pro změnu zase mluví o tom, že vedení Habs vyvíjí snahu se s ním domluvit na nové smlouvě.

Další hádka na tréninku

Na včerejším tréninku bylo znovu pořádně dusno. Pohádali se mezi sebou David Desharnais a P.K. Subban. Po tréninku se Desharnais snažil situaci uklidnit slovy, že není důvod k panice. Hráči začínají být pořádně nervózní před blížící se trade deadline. A právě Subban s Desharnaisem jsou často zmiňováni v souvislosti s velkým kamarádstvím. Jejich noční vymetání barů a nahánění sličných slečen je montrealským evergreenem.

Washington je mimo osmičku a odsuzuje Vokouna

Z Capitals mají možná hokejisté Montrealu trochu strach. Oba předchozí duely ovládli Caps poměrem 3:0. Capitals se teď ale vracejí domů po katastrofálním tripu. Prohráli poslední tři zápasy a dokonce pět z posledních šesti. Gólman Tomáš Vokoun byl už dvakrát za sebou vystřídán během zápasu po velkých chybách, které už mu vyčetl i jeho vlastní kouč. Tým naposledy prohrál v Ottawě 2:5.

Hráči jsou naprosto frustrovaní a několik z nich se netají velkým problémy s trenérem Dalem Hunterem. Tým navíc může být už podruhé za sebou bez dvou nejlepších hráčů (Nicklase Bäckströma a Alexe Ovečkina). Nic mu prostě nevychází. Všichni proto doufají ve výhru proti Canadiens a tím ve zlepšení nálady. Doma jsou Caps daleko lepším týmem a popohánět je bude jistě i fakt, že generální manažer si nebude v pondělí brát servítky.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
25.02.2012 13:16 | reagovat
m | maii@centrum.cz
fantastické zápasy

http://cospe.bloger.cz/
 
AvatarOvie je v pohodě, jen chodí do každého zápasu strašně přemotivovaný, tak je u soupeřů neoblíbený.
Bourque byl aktivní už v prvních dovu třetinách, které jsem viděl, takže souhlas.
Neuvirth je skvělý, aspoň, že česká brankářská škola stále produkuje talenty, na rozdíl od hráčů v poli...
 
AvatarReakce na příspěvek:nádherně to tam Ovečkin zkazil a Pleky toho krásně využil. smajlik Když Ovečkina vidím, dala bych mu kolikrát nejradši pěstí, ani nevim proč.
Jak jsem už psala, pokud si někdo ten gól zasloužil, tak René. Snad nejlepší hráč na ledě.
aspoň nějaký světlo na konci tunelu (tunel=zápas).
Bohužel u některých hráčů byla vidět ta chřipka, včetně Plekyho, ale ten se pak rozehrál.
Neuvirth je ale skvělej brankář, to se musí uznat....
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak říkáš, to už je dost pozdě začít něco dělat. Každopádně Reneho gól byl lahůdka, Pleky mu to krásně dal.

Ne, Isles porazili NEW YORK SUCKERS!!! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:no...ta poslední třetina byla každopádně nejlepší z celýho zápasu. Ten jejich 4. gól byl do prázdný brány.
Jenomže, když se celkem daří poslední třetina, je už zápas, jako v tomhle případě, v háji. A když většinou před poslední třetinou vedeme, tak pak totálně zkazíme zápas poslední třetinou....to je pak těžký....
jenom Isles nehráli se Suckers, ale s Rangers smajlik
 
AvatarHm, tak vidím, že jsem udělal jen dobře. Aspoň, že neodjíždíme ze zápasu zase s nulou.
Buffalo porazilo Boston, Isles Suckers, tak se bojuje o PO! smajlik
 
Avatartak aspoň něco...Borque si ten gól zasloužil, dneska je asi nejaktivnější hráč na ledě. Pleky tam nádherně využil situace a získal puk smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Právě abych se nenaštval ještě víc... Humus.
Díky a dobrou noc. A pevné nervy...
 
AvatarReakce na příspěvek:dobrou noc, jestli usneš, já jsem právě tak naštvaná, že bych asi neusla...
 
AvatarDalší, to snad není možné...
Carey jel ke střídačce?!? Ale zůstává! Že by ho Randy poslal zpět?
 
AvatarReakce na příspěvek:A zase... Individuální chyby... Nejprve Kaberle, teď celá lajna... Chudák Carey
A já jdu spát, tohle nemá cenu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Carey to tam hodně zachraňuje, nemůžeme přece chtít, aby chytil všechno...a jednou přece Habs toho góla dát musej....
a pak nechápu, jak je možný, že většinu střel na bránu nemaj útočníci, ale obránci...
u Plekyho je vidět, že ještě není 100% zdravej a obávám se, aby nebyl nemocnej znova, vzhledem k tomu, že pak jedou do úplně rozdílných teplotních podminek...to se týká i těch všech ostatních....
 
AvatarReakce na příspěvek:Já jsem taky předem srovnán s prohrou, ale jen doufám, že přetrhnem tu ostudnou šňůru bez gólu proti Caps, cifra kolem 240 minut je fakt ostuda!
Zatím opět výborný Carey Price a naše namátkové šance, ale tohle nedáme. tým který bojuje do poslední šance a naděje vypadá jinak.
 
25.02.2012 01:54 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ale kdeže, toto je už jasný zápas. Caps zase vyhrajú a Habs nedajú ani gól. Výkon absolútne bez náznaku snahy či nejakej normálnej akcie. Veď Montrealu robí problém dostať sa z vlastného pásma. To je úbohé. Tipujem dnes 4:0 pre Washington.
 
Avatardnešní zápas je jak na houpačce. Chvíli maj převahu Caps a daj gól, pak maj převahu HABS, pak zase hrajou líp Caps a pak se Eller dostane do parádní šance, abysme nakonec nelitovali, že to nedal...
 
AvatarKostěje bych určitě vyměnil. Týmu už nemá co dát a pryč jsou doby jeho skvělé spolupráce s Plekym a Kovaljovem. Za nějaký pick bych to jen uvítal.
Jsme ve fakt špatné situaci. Přes celou sezónu jsem si říkal ještě je čas, ještě se můžeme zvednout, ale už čas není a my se nezvednem. A situace není vůbec dobrá, takže dobře obměnit a hlavně omladit kádr a za tři roky doufat v úspěch, když bude dobře. Takhle se to v NHL dělá a takhle už uspělo moře týmů, tak nevím proč by to nemělo jít v Montrealu. Hold fans v Bell centre to budou muset přežít.

Dnes ve výhru nevěřím. Caps jsou na dně, ale to my taky a navíc na nás umí.
 
AvatarReakce na příspěvek:jj, díky
taky doufám, že ho uvidíme smajlik
 
24.02.2012 17:24 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:http://hfboards.hockeysfuture.com/showthread.php?t=1115975
No tu je Pleky napísaný v zostave, ale tu nebývajú vždy presné informácie. Ale dúfam, že bude hrať.
 
Avatarkaždopádně doufám, že ve Washingtonské brance bude Vokoun. Buď by výrazně pomohl nám nebo sobě...
případně za Moena by mohla bejt docela dobrá protihodnota, ale asi ho bych neměnila, Kostěje bych asi vyměnila...
a náhodou nenašel někdo, jak to vypadá s Plekym jestli bude hrát?
 
24.02.2012 17:18 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Akože centrov máme až až, tak radšej nejaký ten draft a prospectov.
 
AvatarReakce na příspěvek:Typově možná ano, lidsky ani omylem, je to normální hovado, jiný výraz pro tuhle osobu nemám!
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to už mi přijde jako další evergreen, protože se o něm mluví už dost dlouho. Pokud by tomu tak bylo, tak si to nedovedu vysvětlit nijak jinak, než že u nás musí pro příští rok skončit nějaký centr - ale který...? Že by se blýskalo na lepší časy a Gomez byl konečně na řadě...smajlik ? Za jiný post ho podle mě Columbus nepustí, když už nyní přišel o své první dva centry.
 
24.02.2012 16:28 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTampa a HABS se zajímají o kolumbusského Dericka Brassarda
 
24.02.2012 16:10 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo Washington je síce zdrtený po prehrách, ale Montrealu dajú doma zase na "fekál" a bude vymalované. smajlik
To ani nemusím pozerať a viem, že dnes prehráme. Ale report sa nenapíše sám, tak to budem večer musieť pretrpieť.
 
AvatarReakce na příspěvek:Musím říct, že jeho typ by se mi tu moc líbil, ale jeho povaha spojená s tím, že je ještě Rus, to by podle mýho nedělalo dobrotu, ale třeba je jen idiot na protihráče, navíc v NHl by se třeba takto ani neprojevoval, kvalitu tento hráč určitě má...
 
24.02.2012 16:05 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTak Radulov prej chce od nové sezony zase začít v NHL.. Já jen že byl zmíněnej v možným trade za koštěje
 
AvatarJestli to Desharnaisovi pomáhá k takovým výkonům, tak proč ne:) Ale pravda pořád je, že nějaký top hráč v první lajně chybí, možná se jím stane za rok dva Pacci, když udrží rostoucí trend vývoje, ale těžko říct... Kostitsyn třeba nakonec neodejde a porve se o místo pod novým trenérem v létě. V Montrealu prostě člověk neví, co se stane, bohužel management Detroitu nemáme:(
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík