Canadiens dnes poprvé venku

24.01.2013, 14:20 | Preview |  Jaroslav Francek
 

V jednu hodinu v noci našeho času vyjedou hráči Canadiens ke svému prvnímu venkovnímu utkání na horkém ledě ve Verizon Centre, kde sídlí Capitals. Bude to jejich první a poslední návštěva této haly, zbývající dvě vzájemná utkání těchto soupeřů se odehrají v Bell Centre. Fanoušci Canadiens v zápase určitě očekávají stejnou hru a stejný přístup hráčů jako proti Floridě, neboť nezmar z prvního zápasu sezony se nesmí opakovat. Bude to těžké, Caps v nové sezoně ještě nevyhráli a novic na lavičce Adam Oates to určitě bude chtít napravit, neboť tento tým kvalitu má. Do branky se postaví Michael Neuvirth, jenž se může považovat tak trochu za specialistu na Habs, když s námi má 4-0-1 bilanci. V loňské sezoně jsme na Caps vůbec neuměli a ze čtyř utkání si odvezli pouze jeden bod.

Nebezpečný bude, jako vždy, hvězdný Alex Ovečnik a taky bývalý hráč Canadiens, Mike Ribeiro, jež se v novém týmu sice rozkoukává, ale už u toho stihl třikrát nahrát. V sestavě bude chybět, dnes už hurikán, Alex Sjomin. Postrádat budou u Caps zraněného Brookse Laicha

V sestavě  Canadiens se žádná změna neudá, podle hesla vítězná sestava se nemění, což znamená další zápas pro Larse Ellera jako zdravého náhradníka. Michelu Therrienovi se nelíbil jeho laxní přístup k úvodnímu zápasu a po skvělém výkonu celé Galchenyukovy řady ke změně ani nemá důvod. Michel Therrien bude stále své hráče nabádat k týmové hře, vzájemné podpoře a k fyzické, ale čisté hře, neboť na častá vyloučení si musí svěřenci staronového kouče dávat pozor.

V brance by měl nastoupit Carey Price.

Velkým tématem stále zůstává podpis naše stěžejního beka PK Subbana. Obě strany se zatím nedokázaly domluvit a problémem je jak délka, tak finanční stránka smlouvy. Mark Bergevin očividně nechce na konci ročníku řešit problém s platovým stropem, byť tomuto hodně pomohlo vyplacení Gomeze, ale nelze se divit ani managementu Subbana, jež požaduje vyšší částku, když si je vědom kvalit Subbana. Strany budou muset nalézt kompromis a to co možná nejdříve. Další jednání by měla probíhat po zápase v pátek. Pozitivem je, že se Subban nechce stěhovat a podepsat chce u Canadiens.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik
 
25.01.2013 10:49 | reagovat
mm | a@centrum.cz
sportovní sázení, velmi kvalitní info zde:

http://compe.iprostor.cz/
 
25.01.2013 08:31 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Ale kdeže, jen sme nevěřili v takovej výsledek :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Nemachruj...smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jsem byl zase asi jediný, kdo našim věřil smajlik
 
25.01.2013 03:40 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTakto dobre sa mi už dávno nezaspávalo smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jinak pro mě dost nečekaný body smajlik. Herně to samozřejmě nebylo takový jako s Floridou, ale přesilovky vyšly a pak, jak už jsem psal, výborně takticky zvládnutý. Škoda jen toho čistého konta Careyho, který zachytal výborně.
 
25.01.2013 03:38 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
sice shutout nakonec nebyl, ale i tak moc pěkný zápas smajlik jen tak dálsmajlik
 
AvatarVýborný zápas od nás, jen škoda Careyho:( Ale pokud takto budeme hrát pořád a ještě i lépe:), tak určitě nějaký přijde. Eller to bude mít těžké, do čtvrté nevím, tam se mi nehodí vůbec. Spíš místo Gallaghera...
 
AvatarReakce na příspěvek:Kujva drát, to mě za Caryho štve!!!!!!
Leafs spadli z 3:1 na 7:4 smajlik sráči

Dnes opět výborný výkon, nedominovali jsme na ledě jako proti Cats, ale rozhodly přesilovky, výborný Price a pak jsme si to pohlídali. Líbí se mi ten dobrý týmový duch a že hráči opravdu za sebou stojí. Jde to vidět při těch pohledech na střídačku, to loni nebylo. Therrien zatím odvádí opravdu výbornou práci, jen tak dál.
 
25.01.2013 03:34 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No čo už ale Carey nás viackrát podržal. smajlik
 
25.01.2013 03:34 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Přesně! Na to se nedá koukat, jdu radši spát!!!

(s velmi dobrým pocitem, parádní noc - i Leafs dostávají klepec!)
 
AvatarTak shutout v háji, to je hnus velebnosti...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Máš pravdu, toho jsem si taky všiml, i když dneska Moen celkem lítá.
Therrien už očividně zkouší a dává PP zkušenosti i mladým, super smajlik
Prust... nemám slov, já říkal už v létě, že to je super podpis. Zmlátil ho jak malé děcko smajlik
 
25.01.2013 03:22 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarDobře Prust! Už jsem si říkal, že ten hit bude bez odezvy a lup ho, nakládačka jak má bejt.
 
AvatarReakce na příspěvek:No ale zrovna čtvrtá lajna není dneska nic moc a třeba takový Moen je nevýrazný už od prvního zápasu. Možná by to tam chtělo Ellera mezi dva bourače, i když je pravdou, že by tam byl trochu zabitej.
Co mě ale teď baví je to, že na naší přesilovku jde v klidu útok mladíků s Prustem...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, navíc to bartrand řekl přesně, jsou to spekulace a já mu ten zájem hrát za nás věřím, možná jsem naivní, ale věřím mu to. Takže trejd nebude.
 
25.01.2013 03:07 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Wings nemají co nabídnout, krom first picku...já jsem zastánce Subbana netrajdovat a prostě udělat max pro dohodu! KDYŽ už, tak takový edmonton by byl dobrej parťak na výměnu či možná anaheim. Jinam ne!!!
 
25.01.2013 02:56 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:No já spíš četl spekulace o tom že se wings zajímají o Subbana..
 
AvatarEller je příjemný problém, ale pořád problém. V současné době je blbost šahat do prvních třech lajen a do čtverky je ho škoda, ale tam si bude muset získat zpátky důvěru. Trejd snad nebude. A nezapomínejme, že na farmě čeká na další šanci Dumont.

V Detroitu nemají beky tak šup tam s Kabelkou za nějaký pick smajlik
 
25.01.2013 02:49 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:U Ellera mě to hodně mrzí, snad s ním Therien neztratí trpělivost, ptž kluk zesílil při výluce hrál moc dobře(sledoval jsem jej) Půjde nahoru. Potenciál má, doufám, že se jej nebudeme pouštět. Pořád je to trade za Haláka a on to v sobě má o tom jsem přesvědčen. Já si stenak pořád myslím, že Gally půjde do juniorů nabrat ještě herní praxi a Eller bude ve třetím.
Weber určitě když ne on, nabízí se i tinnordi, jako shotdown obránce. Je to smutný, ale Kabelka nechal um v Torontu přes dva roky je to bída...přestal makat, stejná povaha, jak starší brácha.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, White s Kabelkou sednout a Weber s Ellerem na led. Weber je můj oblíbenec a je hřích ho nechat sedět, když člověk vidí co na ledě Kabelka vyvádí.
 
AvatarNo tak to byla třetina snů...smajlik! Sice jsme nehráli nic extra, ale přesilovky nás nakoply a pak bylo nádherný, jak nás Caps mačkali v naší třetině, my ujeli a 0-3... smajlik. Zatím z naší strany sehráno výborně takticky a Price to vzadu náramně drží. Teď jen nedostat nějaký brzký gól ve třetí třetině, protože to by mohl být ještě velký impuls pro Caps.
Ta otázka s Ellerem mě taky pořád vrtá hlavou, nerad bych takového hráče případně ztratil...
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas. Já mu fandil už v Calgary a jeho přestup k nám jsem slavil. Loni jsem těžce nesl jeho výkony, ale letos jsem nadšený.
S Kabelkou naprostý souhlas, tam to je bohužel jasná záležitost a už to asi nikdy nebude ten skvělý Kabelka z repre a Toronta.

Zápas je doufám jasný, takže zbytečné nefaulovat a hrát stejně obětavě, jako Jemelin, a Carey může mít nulu.

Mimochodem Diaz se ukazuje jako masterpiece Gauthiera, Jemelin byl draftován ještě za Gainyho, ne?
 
25.01.2013 02:43 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No čo sa týka Ellara, možno nastúpi na najbližší zápas ako center štvrtého útoku a dúfam že Therrien nechá sedieť Kaberleho a dá šancu Weberovi.
 
25.01.2013 02:40 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNečakane produktívna druhá tretina. Ako spomínal Michal prvý gól naštartoval Montreal a hráči teraz hrajú uvoľnenejšie. Len si to nepokaziť v tretej tretine. smajlik
 
25.01.2013 02:39 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Jak se vyřeší Eller, to bude ještě hodně zajímavý.. ale zaplaťpánbůh za takový problémy!
 
AvatarVýborná třetina... Přesilovky rozhodují a my je zatím máme velmi dobré, naštěstí po minutě a půl špatně zahrané 5 na 3 se to zlomilo a troufám si říct, že to rozhodlo. Oslabení hrajeme hrozně obětavě, padáme do střel, dřeme. Jen tak dál. Jistotou už je vynikající Price...
 
25.01.2013 02:35 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:koho by ještě před týdnem napadlo, že Diaz s Markovem povedou bodování smajlik i když Diaz měl dobrý výsledky i během výluky
a po loňsku mě udivuje i přesilovková úspěšnost smajlik
lajna Gionta-Pleky- Bourque hraje skvěle
akorát by mě zajímalo, co bude s Ellerem, pokud budou Habs takhle pokračovat v dalších zápasech...
 
25.01.2013 02:31 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Bourque je můj oblíbenec, u něj to je o hlavě, když chce je výborný...Musí makat takhle to giontovi s Plekym odkamat a oni to tam budou sázet, navíc má také velmi dobrou střelu a nájezdy. Věřím, že letos bude platný, fandím mu...vím, že to už je agitace proti němu, ale to snad vidí každý s tim Kabelkou, ten na tu ligu už nemá v extralize normální průměr, to mi nikdo nevymluví!
 
25.01.2013 02:30 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarSuper moment teď, jak všichni přijeli plácnout si s Jemelinem, i Price. Zblokoval jednu ránu, bylo vidět, jak to v sobě dusí, a hned šel proti další..
 
AvatarPřesně Bourque je jako vyměněný, ale já to říkal, že ho Therrien probere!!!
Kabelka je k zblití.
A Diaz... 0 5 i s dneškem!
 
25.01.2013 02:21 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarČumím na Bourquea! To je letos jinej hráč, tak doufám, že mu to vydrží. Obraně se teď začala dost točit hlava, ale Price podržel, tak snad si to pohlídáme.
 
25.01.2013 02:16 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarCítím až sem, že Therienovi dochází trpělivost s Kabelkou, jsem moc rád, že to vidí a do týdne (Každý jeho střídání a hraje se u nás v obranném pásmu) tam máme PK nebo aspoň Webera. Jinak Marky supr, neskutečný přehled. Krásně Burký, teď :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Můžou být i dva góly? smajlik Markov se konečně začíná vyplácet. Jen vydržet v tempu
 
25.01.2013 02:02 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
na zápas se dobře kouká. hra je rychlá, všechny lajny hrajou pěkně, Carey chytá skvěle...akorát gól by to chtělo. pochopitelně do Neuwirthovy brány smajlik
 
AvatarNaši spíš brání, ale klidně tam něco spadnout může, škoda šance Gia a Bourqua.
Souhlas, prví branka bude důležitá.
 
AvatarReakce na příspěvek:No po prvních 5 minutách nás začali přehrávat, ale velkou šanci měli tak jednu v přesilovce, jinak je to spíš bitva než hokej... Rozhodne první branka
 
25.01.2013 01:41 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarCaps začínajú byť čím ďalej tým nebezpečnejší, ale ako tak to bránime. Ku koncu tretiny sme si nevedeli vytvoriť vážnejšiu šancu. No uvidíme v druhej tretine.
 
25.01.2013 00:53 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Nie, vidíme to reálne nakoľko Caps už dvakrát prehrali a tak budú mať o to väčšiu motiváciu. Ani na nhlportal.cz nám nedávajú šance. smajlik
 
AvatarVy jste ostudy, nevěřit svému týmu! Vyhrajem.
 
24.01.2013 23:51 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttp://bleacherreport.com/tb/d9wdY?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=montreal-canadiens absolutně souhlasím!
 
Avatarimo
2-3sn
 
24.01.2013 19:18 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:0:1p pro Canadiens
 
24.01.2013 19:12 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Nemyslím si že dnes padne veľa gólov. Ja tipujem výsledok 3:1 pre Caps. smajlik
 
24.01.2013 17:44 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatartipuju dneska výsledek 4:5 smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Washington Capitals
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík