Drewiske s týmem, Diaz trénuje a novinky z Trade deadline

03.04.2013, 16:35 | Preview |  Lukáš Matýšek
 

Na úvod začneme s radostenějšími zprávami. Včera k nám zavítal vysoký obránce Davis Drewiske z Los Angeles Kings, výměnnou za 5. kolo letošního draftu.

Druhá dobrá zpráva je, že zranění Rafaela Diaze je na tom už mnohem lépe, dnes ráno se připojil ke spoluhráčům na tréninku v Brossardu, mezi novými spoluhráči už byl i Davis Drewiske, který bude nastupovat v obraně s Boulionem, na jeho drese se ponese číslo 44, to v minulosti nosil například Roman Hamrlík nebo Sheldon Souray.

Jediný kdo nakonec na rozbruslení chyběl, byl Colby Armstrong, který má blíže nespecifikované zranění kolene které si přivodil v zápase s Huricanes.

Aktualizace: Armstrongovi letos díky zranění promešká první kolo Play Off, pokud Habs nepostoupí za první kolo, skončila pro něj sezona.

Na místo Armstronga byl povolán Blunden, Ryan White je s týmem ale ještě nebude hrát.

Philadelphia má marodku mnohem obsáhlejší, čítá celkem 10 hráčů, tři otřesy mozku (Pronger, Briere, Bourdon), dvě zranění ramen (Meszaros a Coburn). Nejnovějšími zraněnými jsou Maxim Talbot (noha) a Nicklas Grossman (horní část těla). Zbytek jsou dlouhodobá zranění.

V brance hostí by se měl postavit Carey Price, v brance domácích Ilya Bryzgalov.

Dnes bude chytat Carey Price, zítra nastoupí do brány Peter Budaj. K tomuto kroku se vedení rozhodlo poté, co vyšlo najevo že má momentálně Peter Budaj v Montrealu rodiče.

Habs mají za sebou tři výhry v řadě, odehraných 35 zápasů a s 51 body se drží na druhém místě v konferenci. Philadelphia pomale ztrácí naděje na postup do Play Off když z 35 zápasů mají pouzě 33 bodů a na postupující příčky ztrácí 6 bodů, a všechny čtyři (momentálně nepostupující) týmy se určitě budou chtít o postup poprat.

Myslím, že zápas bude velmi zajímavý, protože Flyers nedají nic zadarmo a Canadiens si budou chtít udržet pozici v konferenci.

Nyní už k druhé zmínné položce.

Zatím se neodehrálo nic zajímavého. Zbývá ještě něco přes 4 hodiny. Zatím se objevili jen nepodložené informace

16:44 Spekulace: Canadiens jedná s Blue Jackets o výměně obránce a forwarda. Rovněž je zájem o Jasona Pominvilla z Buffala a Paula Stastneho z Colorada

16:51 Spekulace: Canadiens se zajímají o Tomáše Kopeckého

16:58 POZNÁMKA: Kdyby vedení HABS sledovalo fanouškovské stránky na twitteru, v tuhle chvíli už by měli postavené minimálě 3 zbrusu nové týmy podle přání fanoušků.

17:12 Spekulace: Jason Pominvill souhlasí s výměnou, není ale jisté ke kterému týmu.

17:17 POZNÁMKA: V TDL 2009 nabízel Montreal Price, Subbana, Paciorettyho a první kolo tehdejšího draftu (ve kterém montreal zvolil Louise Leblanca) za Vincenta Lecavaliera. Nabídka byla, naštěstí pro Canadiens, zamítnuta

17:25 Spekulace: Pheonix Coyotes nabídla Keitha Yandela za Andreje Markova a první kolo letošního draftu

17:39 Aktualizace: Jason Pominville prohlásil že že by nejraději hrál za Habs nebo Jets, ze hry nejsou ale ani Kings a Red Wings

17:43 Informace: Marc Bergevin je v kontaktu s Avalanche

17:47 Informace: Spekulacím o výměně Kopeckém nahrává fakt, že se dnes ráno nezúčastnil floridského tréninku, skončí nakonec u Habs?

17:49 Spekulace: Coyotes údajně slevnili a chtějí za Yandela Petera Budaje a druhé kolo letošního draftu

17:54 Spekulace: Buffalo žádá za Pominvilla Briana Giontu a první kolo letošního draftu

18:00 Informace: Jsme přesně v půlce Trade deadline a stále je na všech frontách klid (před bouří?)

18:03 FANOUŠKOVSKÁ SPEKULACE: Tomáš Kaberle byl vyměněn za košík s ovocem :-)

18:15 Spekulace: V hledáčku Canadiens je Jason Chimera a Ryan Jones

18:31 Spekulace: Tomáš Kopecký je jednou nohou v Montrealu

18:40 Spekulace: Bergevin tvrdě bojuje o Curtise Glencrosse z Flames

18:46 Spekulace: Pokud Pominville změní dres, bude to jeden z následujících týmů: Canadiens, Kings, Wings, Wilds

19:00 Informace: Máme před sebou poslední dvě hodiny, na frontě Canadiens se pouze množí spekulace. Za poslední hodinu proběhli tři slabší trejdy (hráči na farmu a nebo hráči za drafty). Nejvíce sklonované jméno okolo Canadiens je Jason Pominville z Buffala a Tomáš Kopecký z Floridy.

19:04 Spekulace: Dohoda s Tomášem Kopeckým je na spadnutí!!

19:19 Spekulace: Bruins, Blackhawks a Canadiens se zajímají o Raffiho Torrese

19:25 Informace: Myslím že veškeré spekulace právě utnulkouč Therrien. "V současné sestavě se mi náš tým líbí, má správnou chemii. Není potřeba změn". Vypadá to že letos vyjdou Habs v TDL bez posily (pokud nepočítáme Drewiskeho z LA)

19:40 Informace: I přes předchozí prohlášení Bergevin stále usiluje o Pominvilla.

19:55 Informace: Tomáš Kopecký i Raffi Torres popřeli veškeré spekulace o výměně

20:00 Informace: Dnešní přestupová uzávěrka se pomale překulila až do finální hodiny. Někteří čekají velkou bombu, někteří čekají že to letos opět nebude nic moc. Co bude dál se uvidí v následujících 60-90 minutách

20:09 Spekulace: Po dnešním dni by mohl nosit Montrealský dres Dmitrij Kulikov, který je stále členem Panthers

20:30 Informace: Posledních pár chvil nás dělí od konce TDL, veškeré spekulace o Montrealu utichly. Myslím že tohle je pro dnešek konečná

20:46 Spekulace: Montreal údajně získal Theo Peckhamana z Edmontonu, na potvrzení z dlvěryhodného zdroje čekám

20:51 Informace: Jednání s Buffalem ztroskotala na vysocích požadavcích Sabres. Za Pominvilla požadovali Ellera, Bealieua a první kolo v letošním draftu, proto skončil křídelník v Minesotě.

21:00 Informace: Dnešní uzávěrka přestupů končí, děkuji za pozornost. Habs neoslabili ani neposílili.

21:21 Informace: Montreal vydal tiskovou zprávu že se nic neuskutečnilo a v následujících minutách neuskuteční. Tímhle končí "online přenos"

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
04.04.2013 10:33 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Tak jsou to třísla...Eller was attempting to fill in for Tomas Plekanec, who left the game early in the second period. Plekanec sustained a groin injury and is listed as day-to-day.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo ok, udělám ještě do oběda mix preview a reportu
 
AvatarReakce na příspěvek:Nehráli jsme dobře a poslední třetinu jsme tak trochu podcenili nebo vypustili. Bohužel, zranění přicházejí v nejnevhodnější dobu a to ještě můžeme být rádi, že Gallagher i Pacioretty ty tvrdé nástřely pukem rozchodili...
Vůbec jsem si nevšiml, co se přihodilo Plekymu, tak jsem zvědavej. Já naopak s Jets v body moc nevěřím, oni nejsou vůbec tak slabí, jak se leckde prezentuje a navíc ten zápas v nohou...smajlik.
 
AvatarDobře, že jsem se nedíval, akorát by mě obrat na poslední chvíli naštval. Moc jsem s body nepočítal, ale nakonec jsme nebyli od nich daleko, škoda. Teď musíme jasně porazit Jetz. Doufám, že je dáme i přes cestu z Phily a zápas v nohou. Pens dneska další nášup, bez Crosbyho jsou totálně mimo, jejich obrana je tragická... Jsem zvědavý, co Pleky, snad to nebude nic hroznýho... Report bych možná ani nedával, jen pár řádků do preview jestli Pardo uděláš, zítra ráno už bude s Jetz...
 
04.04.2013 04:17 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
tak to nebyla zrovna povedená koncovka smajlik smajlik
snad bude Pleky brzy zpátky...ovšem neočekávám, že by hrál proti Winnipegu...
 
04.04.2013 03:31 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:ójé...podle hockeyinsideout.com Pleky dneska dohrál. lower body injury
 
AvatarReakce na příspěvek:Asi je taky "nasranej", že nikoho nepřivedli...smajlik. Taky už ho nebaví čekat...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo všiml jsem si, celá lajna dnes nic moc a Pleky nejde vůbec vidět. Snad to nic není.
 
AvatarReakce na příspěvek:Možná jo, možná ne, ale musíme si uvědomit kde jsme a kde jsme byli letos. Nemůžeme hned chtít vše.
K zápasu. Úplně jsme polevili a jak Eller nechal Gagneho dorazit za to bych mu ruce urval. A ze tří PP většinou skorujem, naštěstí přišel obrat. Nicméně musíme změnit hru, hrajem tak nějak laxně, což se mi vůbec nelíbí. Po přestávce se to snad zlepší.
 
04.04.2013 03:14 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
nechci nějak strašit, ale viděl někdo v posledních pěti minutách (možná i dýl) Plekyho? Nemluvě o jeho ice-timu a o tom, že byl celkem "mimo"?
 
AvatarNo, na to posílení mám prostě jiný názor, asi i kvůli tomu, že já ten poslední SC pamatuju a ty roky jsou neskutečně dlouhý...smajlik. A když tu většinu z posledních z nich pořád poslouchám, jaké máme talenty a jak budujeme tým (což u Bergevina je na druhé straně konečně pravda), tak není divu, že už to pak člověka otráví a čeká na ten jeden rok, kdy by to za to stálo to risknout...
 
04.04.2013 02:16 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
ještě k přestupům. Gáborik do Columbusu mě překvapil, Erat do Washingtonu mě úplně šokoval...na druhou stranu se někde muselo projevit to, že se týmu nedaří...
jsem ráda, že nikdo z Canadiens nebyl měněný. Jakýkoli zásah do sestavy by u nás mohl udělat paseku.

K zápasu. Začátek teda nic moc, ale postupem času jsme se zlepšovali. Gally je po tý ráně pukem v pořádku, což je skvělý smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, tomu jsem se nasmál. Nejlepší je stejně Yzerman a kauza Hall smajlik Gauthier je vedle něj GM roku. O ztrátě Conachera ani nemluvě. Erat u Craps, když je tomu ani ne dva týdny, co jsem říkal, že se Marty bude stěhovat. Každopádně Gabor v CBJ je velká pecka další posily a odchod Masona. Na prvního evropského GM solidní práce. Pominville odešel do Minny nakonec za míň než chtěli po nás, ale Hackett je velký talent, tak uvidíme.
 
03.04.2013 23:47 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Taky jsem si zrovna nedávno říkal....je to 20 let od posledního SC, kfterej bohužel nepamatuju, krátce po narození jsem hokej ještě nesledoval :) a byl by to ten nejkrásnější dárek k dvacetinám, ale nepředbíhejme, ono to nějak dopadne :))
 
03.04.2013 23:42 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarJá myslel že je to nějaká kachna a on fakt Redden skončil u medvídků taky :D
 
03.04.2013 23:40 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:V tuto chvíli jsem neočekával nic, všechno klape.... Pittsburgh měl před léty taky mega mančaft a skončil v 1.kole na nás.... já věřím, je to 20 let....
 
03.04.2013 23:36 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarNic se nestalo....nevadí,protože naprosto souhlasím s RTW.... a když už je i Plzeň ve finále .... PS: Mireaux pobavil ;-)
 
03.04.2013 23:23 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Erat do WSH....to jsou mi ale věci :O
 
AvatarReakce na příspěvek:A co když neuspějí? Tak to bude průšvih jako hrom, protože už teď jim každý dává do ruky SC. Mají nůž na krku. Kdežto my můžeme jen získat. Tak dobrá pozice v základní části a postup do PO je nad plán. V létě se toho zase dá spoustu udělat, do toho našich šest voleb ve třech kolech draftu... TDL se někdy moc přeceňuje. Koukni na NJD, ti v TDL nedělají nic za Loua roky a roky a jsou jeden z nejlepších týmů za posledních 20 let. Kašlem na to, v našem kecání je moc kdyby.
 
AvatarReakce na příspěvek:Vždyť je to byznys a v něm se uznává pouze úspěch - jak majitele, tak hráčů. A Shero šel tvrdě za tímhle cílem a řekl bych, že ho to ani tak moc nestálo. Pokud na konci těchto jeho činů bude SC, nikdo se v tu chvíli nebude zaobírat, jaká je nebo není v mužstvu chemie - o čem to pořád dokola mluvíte? Mi přijde, jako kdyby se vážně ten hokej v NHL měl hrát jako přípravka pro nějakou vyšší soutěž...smajlik! Ale tak to není, úspěch na prvním místě a myslím, že v Montrealu se na něj čeká snad už dost dlouho - proto jsem od této TDL očekával trochu víc...
 
AvatarReakce na příspěvek:Therrine to řekl jasně, takže bych to vážně neřešil smajlik A postup Pens ti přijde ok? Mi teda vůbec ne. Kčemu jim to je, když už teď je jasné, že budou v létě prodávat? Ti hráči to v hlavě mají. Ano, chcou vyhrát SC, ale není tam tam parta a chemie jako u nás. Chtělo to Kopeckého, ale ne tak nutně, abychom kvůli tomu přece nadávali. smajlik
 
Avatarkonecne kristo podpisal...
uz trucoval dlouho..
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale všichni tři budou pro PO k dispozici a já mluvím o kompletním týmu - stejně tak Bruins. A to není spekulace, to je prostě fakt! Já jsem po tak úspěšné a nečekané sezóně čekal trochu víc odvahy, vždyť se to přece hraje pro úspěch a k tomu bychom letos mohli mít blízko, pokud bychom vhodně doplnili tak na dvou místech. Každým rokem se tu holedbáme, že stavíme tým do budoucna, ale kde je psáno, že nám to v příští nezkrácené sezóně takhle sedne? Nechápu...
 
03.04.2013 21:35 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPredsa sa len niečo udialo, prospekt Danny Kristo podpísal z Habs dvojročný kontrakt a zvyšok sezóny dohrá v Hamiltone. smajlik
 
03.04.2013 21:35 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPredsa sa len niečo udialo, prospekt Danny Kristo podpísal z Habs dvojročný kontrakt a zvyšok sezóny dohrá v Hamiltone. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě mrzí jen ten Kopecký, jinak jsem nic nečekal a jsem spokojen.
 
03.04.2013 21:31 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatardík za live prenos hoci sa nič neudialo. smajlik
 
03.04.2013 21:17 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarLA minulej rok přivedli největší posilu, podpisem jistého obránce až po začátku sezony...
a Montreal letos udělal ?? smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Nad tímhle bych nespekuloval. Podívej se na Pens. Našlapaný tým, ale jsou bez Letanga a Martina a neví si rady. Nemluvě o absenci Crosbyho, bez něj je útok poloviční a z Kunitze a Dupusie jsou najednou 3rd lineři. Prostě uvidíme, my máme skvělou partu, kouče, brankáře...
 
Avatarmrzi mazesme nikoho neziskali,
ale na druhej strane sem rad ze smesi podrzali 6 vyberu v prvnich 3 kolach draftu..
 
03.04.2013 21:09 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Práve to realita vs. papierové predpoklady! Ja proste Montrealu tento rok verím, keď sa nám vyhnú zranenia kľúčových hráčov, tak to môžeme ďaleko dotiahnuť. Play-off je "iná súťaž".
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale to přece není zdaleka jen o tom, koho získali teď - celkově ty týmy jsou prostě na PO líp poskládané, to snad je jasné každému, kdo NHL sleduje! Ale je to jen na papíře, otázkou bude realita...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tesat do kamene...
 
03.04.2013 21:00 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ale prosím ťa to že Boston alebo Pittsburgh získali nejakých hviezdnych voľných hráčov neznamená, že sú lepší než mi. V Montreale sa teraz vytvorila dobrá "banda", ktorá drží pokope. Naše postavenie v tabuľke nie je náhodné a ja verím, že v play-off môžeme ísť ďaleko a porovnávať sa aj s takými tímaki ako je Boston či Pittsburgh.
 
AvatarReakce na příspěvek:Na styl play-off má postavený tým Boston, Pittsburgh, teď asi i Rangers, ale my ne. Tím neříkám, že nemůžeme překvapit jako před třemi lety...
 
03.04.2013 20:48 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ja si naopak myslím, že máme dostatočne silný tím! V obrane máme hráčov bez zranení a navyše aj zapracovaných mladíkov schopných pomôcť v prípade potreby. Čo sa týka útoku sú tam tri vyrovnané útoky. smajlik
 
AvatarTakže Pominville je v Minnesotě - jsem to říkal, že nebude u nás v divizi...
Ale to ticho u nás mě malinko štve, pro PO nemáme zase až tak dobře postavený tým smajlik.
 
03.04.2013 20:42 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatargaborik a columbus...
 
AvatarReakce na příspěvek:Glencrosse by byl dobrý, navíc by nás asi moc nestál... Obránce by se hodil, ale pokud bysme chtěli kvalitu, tak bychom museli zase dost obětovat a to nevím, koho bychom nabídli...
 
AvatarReakce na příspěvek:A já bych zase hodně stál o toho Glencrosse - dobrá postava, letos zatím 14 gólů, levé křídlo...smajlik. A potom Kopeckého nebo ještě nějakého říznějšího obránce.
 
03.04.2013 19:47 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarke spekulacím Yandel by byl podle mýho fajn, ale je to asi utopie, každopádně křidýlko by špatný nebylosmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Kopecký by byl za nějaký prospekt paráda. Pominville si taky myslím, že nevyjde. Gio má v týmu silnou pozici, ale já bych to asi bral, pokud by příští rok nechtěl víc jak 5 mega.
 
AvatarSpekulací plno, ale opravdu si myslím, že se nic neuděje. Kopecký by byl fajn. Gia určitě neměnit, hraje dobře, je kapitán a Pominville není zase o tolik lepší... Nejlépe se zbavit Kaberleho, získat za něj krom ovoce i nějakou zeleninu, ať se kluci posílí proti rýmě a hurá na Philu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak zase studená večeře... smajlik
 
03.04.2013 19:26 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarReakce na příspěvek:když jsem následně otevřel okna, tak soused na mě co flambuju...
ale naštestí nic vážnýho smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Zapálil si byt? smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Zase pravé křídlo, jako JJ, takže možností tolik není. Gionta by se musel pakovat, protože věřím, že první lajna má své jisté. Mě ale spíš zajímá Kopecký, to by byla čtvrtá lajna!!!
 
03.04.2013 19:19 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatardobrá rada: nevařte večeři a nesledujte zároveň trade dead line...nedopadá to dobřesmajlik smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To je přece úplně jedno, předpokládám, že při snaze získat takového hráče by tam byl i velký tlak na to, aby podepsal u nás i po sezóně, protože hráčská cena za něj by nebyla asi malá...
 
03.04.2013 19:09 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Pokud se nepletu, v roce 08 podepsal pětiletou smlouvu, tím pádem letos po sezoně má konec smlouvy, navíc už je letos nepotkám a v PO je těžko uvidíme..
 
AvatarO Kopeckém u nás jsem uvažoval od doby, co GM Cats vyhlásil výprodej cca měsíc zpátky. Silový hráč, vyhrál dvakrát SC... Na čtvrtou lajnu možná až moc dobrý! A jsem zvědav co s Bourkým až se vrátí. Máme trochu přetlak. První dvě lajny jsou pevné, uvidíme co se udělá se zbytkem.
 
AvatarJinak Pominville u nás je podle mě nesmysl, pochybuju, že by Sabres posilovali divizního soupeře...
 
AvatarReakce na příspěvek:No vzhledem k tomu, že ani jedno z jmen není nějakou velkou rybou, předpokládám, že většinou za drafty a mladé hráče.
 
03.04.2013 18:50 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
teda těch spekulací je celkem dost, převážně křídla. Za koho si myslíte, že by to bylo??
 
03.04.2013 18:35 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarNepříznivá zpráva o Armstrongovi..
 
03.04.2013 18:09 | reagovat
Hejda14 | atticus1410@seznam.cz
Dobrej trade za Kaberleho. Ale i tak musíme nechat novej přírustek na lavičce...
 
03.04.2013 18:01 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Na to snad Bergevin nepřistoupí, přece by neyměnil kapitána a nerozbil by funkční útok..
 
03.04.2013 17:57 | reagovat
Hejda14 | atticus1410@seznam.cz
Giontu!! to tak! nic nebude Buffalo...
 
03.04.2013 17:52 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Tak víš co, Arizona není zas tak daleko od Texasu smajlik smajlik
 
03.04.2013 17:50 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Yandle musí být náš smajlik Kopeckýho, Pominvilla nechcu. Útok bych už nechal, jak je smajlik
 
03.04.2013 17:37 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Možná je napadlo že když se zbláznil GM Dallasu, třeba se zblázní i ten náš :D
 
03.04.2013 17:31 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarČože vo Phoenixe sa museli trochu zblázniť, keď ponúkajú toto. smajlik
 
03.04.2013 17:09 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatardík za opis diania trade deadline. Hm Kopecký to by sa mi páčilo. Celkovo mu to túto sezónu sype. smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík