Základní část se dnes dovrší v tradičním derby

27.04.2013, 21:28 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Jak bývá poslední pár let zvykem, tak sezóna končí i začíná zápasy s Torontem. Jenomže letos bude mít zápas mnohem větší "grády" hned z několika důvodů. Pro Toronto to není po devíti letech poslední zápas sezony a hlavně je tady reálná šance, že se týmy opět zanedlouho potkají v bojích o Stanley Cup. Ještě není nic jisté, protože Bostonu zbývají odehrát ještě dvě utkání, ale zápas hodně napoví. Toronto ale není vůbec soupeř, kterého by si Habs do prvního kola přáli. Ze čtyř předchozích zápasů dokázali vyhrát jediné a kromě "openeru" to byly ostudné porážky. To vše budou chtít Canadiens odvrátit. Dobře k tomu vykročili čtvrteční výhrou ve Winnipegu, kde sice zlomili srdce všem fandům Jets tím, že pohřbili jejich šance na play-off, ale Montreal výhru velice potřeboval. Carey Price předvedl velice solidní výkon a hlavně tým dokázal zápas z nelichotivého stavu 1:2 otočit v konečné vítězství 2:4. Trefili se Bourque, Gallagher, Desharnais a Pacioretty. Ve svém poslední utkání Toronto porazilo Floridu hladce 4:0.

Nejdůležitější zprávou je, že v brance bude stát Peter Budaj. Další podrobnosti o sestavě Michel Therrien neprozradil a novináře nabádal k trpělivosti, že se vše doví při úvodním buly. Jistý je další start Jarreda Tinordiho, který zanechal opět velice dobrý dojem.
Torontskou svatyni bude střežit James Reimer. Do utkání možná nezasáhne elitní centr Bozak kvůli zranění dolní části těla. Pozor si bude opět třeba dávat na Philla Kessela, střelce dvou branek proti Floridě, Nazema Kadriho a Joffreyho Lupula.

Utkání začíná v jednu hodinu.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Já jsem názoru, že je jedno, jestli půjdem na Sens nebo Leafs, to si prostě nevybereš. Což jsou pro nás už jediní dva možní soupeři, pokud dobře vidím.
Jak jsem už říkal, tak Ruins mají šetřit nějaké hráče a motivace vyhnout se Pens bude velká, takže myslím, že Sen vyhrají a my je tedy dostanem na první kolo.
 
28.04.2013 10:44 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Aj mne to teraz nechce VLC-čko prehrávať. Škoda chcel som si tiež mrknúť celý zápas. smajlik
 
AvatarPěkně jsme jim to dali, chtěl jsem mrknout na záznam, ale vlc mi nějak ty streamy nepřehrává, hodí to nějakou chybu. Vám to jde? Zápas šel přes to sledovat? By mě mrzelo, kdyby to na PO nešlo... Já bych raději Toronto než Ottawu, tak uvidíme, co nám Boston nadělí, každopádně poslední výkon je nadějný a snad se kluci dobře naladili na vítěznou šnůru ...
 
28.04.2013 09:15 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPekný záver sezóny. smajlik
A ináč z našej divízie postúpili do play-off až štyri tímy, takže tento rok by konečne mohol vyhrať Stanley Cup kanadský tím najlepšie Montreal. smajlik
 
28.04.2013 08:03 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatardivizní titul je blíž než si myslíme...
v případě neúspěchu Sens začínaj s Pens
...a těm se budou chtít vyhnoutsmajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Dobře víš, že to není nikdy jedno, to jsou vždy jen takové diplomatické řeči...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, to vím - proto to píšu...smajlik. A Islanders jsou ze hry venku, to jsem spletl...
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to jedno, v PO musíme porazit každého. Konec toho zápasu jsem viděl. Avs tlačili, ale bohužel. Minny nemusím, takže jsem to CBJ hodně přál. A Hejduk se asi loučil, končí velký hráč.
 
28.04.2013 04:12 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Pokud dobře počítám, tak jestli zítra Ottawa vyhraje, posune se na 7 místo (isles na 8) a my budem na druhým, a nebo pokud vyhraje Boston, budeme na 4 a dostanem Toronto. Takže když se na to dívám ze všech stran, moc si nevyberem..
 
AvatarReakce na příspěvek:To já vím, ale já tam právě ty fauly až tolik neviděl...
 
AvatarReakce na příspěvek:Takže ve hře pro nás jsou Toronto, Ottawa a Islanders - koho si vybrat smajlik?
Jinak Columbus má smůlu, Wild to dotáhli do úspěšného konce v Coloradu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Oba měli dvojité fauly, neřekl bych, že neoprávněně. Hlavě McLaren je prase a plně si to zasloužil.
Boston zítra hraje třetí zápase ve čtyřech dnech a nějaké hvězdy by měly dostat volno nemocný Jágr, takže bych řekl, že je divizní titul hodně blízko. Uvidíme.
 
28.04.2013 03:58 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:my v těch přesilovkách nebyli o nic lepší...ale nevadilo to..naštěstí
 
AvatarZápas vyšel naprosto pohodově. Leafs kousali vlastně jen první třetinu a místy v třetí, když už bylo rozhodnuto. Promrhali tolik PP a především v druhé třetině jsme je vymazali. Dobrý konec ZČ. Teď už jen čekat na zítra. Ruins musí vyhrát, jinak jsme divizi vyhráli my.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo a jenom jsem trochu nepobral ta dvě torontská vyloučení na čtyři minuty - nic tak závažného jsem tam neviděl...?
 
AvatarTakže Boston padnul v prodloužení, šance na divizní titul malinko stouply...smajlik.
Co se našeho zápasu týče, tak velmi solidně odehraný a vlastně až na Markovův zkrat, který, jakkoli by mohl být pochopitelný, si musí takový hráč pro PO jednoznačně odpustit, a slabé přesilovky mu není moc co vytknout! Oslabení naprosto v pohodě, Eller čím dál jistější a lepší, obrana se zlepšuje (snad)... Takže zatím po těch chmurných týdnech celkem spokojenost. Teď už jen čekat, kdo na nás vyjde. Ale výhra před PO vždycky potěší smajlik.
 
28.04.2013 03:50 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
tak takhle nějak bych si to představovala i v play-off smajlik
 
28.04.2013 03:43 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:a dva torontský do konce utkání, docela masakr.
 
28.04.2013 03:17 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMy donutili střídal golmana od listí, tak to je lepší, než sem čekal.. Teď jenom udržet, nenechat si padnout laciný goly a doufat, že washington otočí
 
28.04.2013 03:15 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarPlekyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
 
28.04.2013 03:15 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:asi jsem ten gól přivolala smajlik
 
28.04.2013 03:12 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Columbusu držím od začátku všech 10! Teď srovnali, konečně! Ještě jeden.. Mám je na tiketu, jinak všechno vychází (až na ten blbej picburk.. 3 goly během třetiny, od caroliny? wtf??) Tak snad.. Na nás sem dneska nesázel, po předchozích zkušenostech.. Ale sem rád že vedeme, hráli sme skvěle!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo víc lidí by potřebovalo gól, třeba Ryder, ale to teď nehoří.
Jo a hodně vtipná byla tak poslední PK, než ji přerušilo vyloučení. Jak tam Moen a Larry v útočném pásmu drželi čtyři zvadlé listy smajlik smajlik
Výborné je, že stíháme fyzickou hru a hlavně, že nám vychází buly (už nějakou dobu), což jsou po PO důležité věci.
Jinak ve Washingtonu srovnáno...

CBJ je hodně sympatický tým, ale zatím to nevypadá. Minny i Detroit vedou a Jackets se a ne a ne trefit.
 
28.04.2013 03:02 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:nádhera smajlik Torontu dovolit jednu střelu za 20 minut? Úžasný. 3. lajna výborná. Škoda Plekyho tyčky ze začátku zápasu, kousíček chyběl. Gól by už potřeboval jako sůl...třeba se šetří na p-o smajlik
nemůžu říct, že bych Columbusu fandila, ale přeju jim to každopádně víc než Detroitu smajlik maj fantastickou sezonu (v porovnání s předchozími) smajlik
 
AvatarVyvíjí se to skvěle. Výbrná PK (konečně!!!), Larryho lajna a neskutečný Tinordi. Jen pokračovat. A taky fandíte na dálku Columbusu?
 
28.04.2013 02:06 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
začátek byl z naší strany takovej ospalejší, ale jakoby nás ta Plekyho tyčka probudila. Pak přišlo to vyloučení Markova, ale docela ho chápu. Pokud jste viděli ten hit na něj u mantinelu, jeho kolena dostala celkem zabrat. Docela jsem měla strach, aby si to neobnovil....naštěstí jsme rychle srovnali, takže se začíná prakticky od začátku.... Budaj nás hlavně na začátku držel, šlo na něj několik střel za sebou z dorážek...chytá pěkně, s tím gólem nemohl vůbec nic udělat. Když vydrží tempo z konce třetiny, máme na to je porazit smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Zatím to je celkem dobré, škoda toho výbuchu Markova. Asi si myslel, že do něj druhý rusák takhle nepůjde nebo co. Larry opět ukázal jak má šikovné ruce. Plán je jasný. Pořád dobře bruslit a snažit se hrát fyzicky a především čistě. A bude t dobré.
 
27.04.2013 21:36 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZdravím, na chvíli jsem se odmčel. Ale při takhle důležitém zápase jsme zpět. Aby také ne, podle mého jde možná o nejdůležitější duel celé základní části. Proč? Když už máme play off jisté?
Lehká odpověď, ptž Toronto nám na 90% připadne a upřímně matchup s nimi máme téměř nejhorší možný. Randy (ač ho vůbec nemám rád) moc dobře ví, jak na nás. Silou a nepříjemnou hrou v obraně nás dokáží narušit. Ne, že by byli víc silový než třeba Bruins, dokáží však dobře diktovat tempo hry a jsou rychlejším celkem než Bruins. Říkám dnes by byla strašně moc důležitá výhra, ptž jestli rupnem a ještě třeba dostaneme nařezáno (Moen nehraje, a Prusty hraje celou dobu se sebezapřením, což nejsou dobré vyhlídky), tak jsme 1-4 a upřímně bych s nimi moc velkým optimistou nebyl...A to já jím, co se týče Habs obvykle bývám. Už jen proto, abych zde vyrovnával tu vlnu občas opodstatněných občas planých poplachů :)
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík