Canadiens změří síly se svým přemožitelem z play-off

07.11.2013, 11:35 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Po řadě zápasů s těžkými soupeři ze západu přichází na řadu přeci jen klasičtější soupeř- Ottawa Senators. Souboj s neméně kvalitním týmem bude mít o další náboj navíc, neb to bude první střetnutí těchto dvou týmů po pátém utkání prvního kola play-off 2013. Byla to poměrně vyhecovaná série, bohužel se špatným koncem pro Habs. V současné době to bude také souboj Erika Karlssona a P.K. Subbana o post nejproduktivnějšího obránce, kde má Švéd dvoubodový náskok.

Z Montrealu stále více a více proudí nepříjemné zprávy o vztahu kouče Therriena a P.K. Subbana. I fakta hovoří jasně. Za posledních deset zápasů se P.K. ani jednou nedostal přes svůj obvyklý ice time 24 minut a proti Blues byl s dvaceti minutami dokonce až čtvrtým obráncem v týmu a v posledních čtyřech minutách zápasu ani nenastoupil. Therrien odmítá něco komentovat a Subban už tuplem ne. Kritika z řad fanoušků se už začíná projevovat, neb tento top bek celé NHL musí hrát více. Malou útěchou je, že management hráče a týmů začínají jednat o nové smlouvě. Nicméně obrázek ať si každý o této situaci udělá sám.

Co se týká sestavy, tak tam se vrací David Desharnais, který si sypal popel na hlavu a uznal, že musí hrát lépe, neb si je vědom obrovského štěstí a možnosti hrát za Canadiens. My jen musíme doufat, že od slov přejde k činům. Díky jeho návratu se změní sestava a to od základu. Z marodky se vrací tvrďák Travis Moen, což je výborná zpráva, neb čtvrtá řad bez něj dostávala až příliš moc gólů. Zajímavostí je, že Michael Bournival pravděpodobně opustí Plekancovu řadu a jeho místo zaujme Pacioretty. Dohromady se dává po jednozápasovém roztržení EGG line. Alex Galchenyuk ještě pravděpodobně není na post centra připraven a trenéři tento proces nechtějí uspěchat. Jak tedy včera Habs v Brossardu trénovali?

Pacioretty-Plekanec-Gionta
Galchenyuk-Eller-Gallagher
Bournival-Desharnais-Bourque
Moen-White-Parros

Markov-Subban
Diaz-Gorges
Murray-Bouillon
Emelin-Pateryn

V brance bude Carey Price. Útočníci Leblanc a St-Pierre byli posláni zpět na farmu. Greg Pateryn u týmu zůstává a Alexi Jemelin s týmem trénuje v plné zátěži, nicméně jeho ani Prustův návrat je stále nejasný. Danny Briere s týme do Ottawy odcestoval, ale i u něj není nic jasné.

Ottawa prozatím nepotvrzuje formu týmu, který hrál druhé kolo play-off, ale sezona je dlouhá a všelicos se může změnit. Problém se zdá být mladá a nezkušená obrana, která odchodem Gonchara možná utrpěla víc, než se původně zdálo a Erik Karlsson, i přes svůj obvyklý 30- ti minutový pobyt na ledě, sám vše nezvládá. V brankovišti jsou Sens stále na špici i přes nedávné lehčí zranění Andersona proti Dallasu, protože jej skvěle nahrazuje Robin Lehner. Letní akvizice Bobby Ryan se ukazuje ve skvělém světle a nastřádal už osm gólů, Joe Corvo už tak dobrou posilou není. Jak bylo řečeno, tak Sen bude chybět Anderson a obránce Condra.

Zápas začíná v jednu hodinu ráno.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, jako přes kopírák... Děs hrůza, štvalo mě to tak moc, že jsem to vypl. Omlouvám se, že není report, ale v práci se to protáhlo, tak jdu dokoukat tu třetí periodu a napíšu to.
 
08.11.2013 10:24 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, taky už mě začíná štvát, že jsem terčem posměšků, jak můžu fandit takový sráčům a kdesi cosi... já doufám ale, že je brzo Habs vyvedou z omylu. Je však potřeba začít pořádně makat a ono to půjde smajlik
 
AvatarVelká škoda, protože jsme měli na 2 body, stejně jako s Wild... Bohužel jak je zde psáno, dojedeme na neproměňování šancí a branky dostáváme po laciných chybách... Nevypadá to v poslední době moc dobře, chce se to okamžitě chytnout a zase začít bodovat.
 
AvatarCo k tomu říct...? My hráli hokej, oni vyhráli - počkat, tohle už jsem někdy zažil...joo, už vím, bylo to v loňském play-off...! A jak vidno, vůbec nic se nezměnilo. Podělané dva slepence, které byly dost smolné, a naše absolutní nemohoucnost v koncovce nemohly zápas nasměrovat nikam jinam, než kde nakonec skončil smajlik. Po delší době jsme opravdu byli aktivnějším a asi herně lepším mužstvem, bod ale nemáme ani jeden.
Já se divil, že tu jste tak optimistický před tím zápasem... smajlik.
 
08.11.2013 08:56 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarVypl sem to za 1:1, není nad to mít přátele co mě bombardujou smskama jak sakra hrajem a kde sou ty goly jak sem říkal :D Každopádně co sem viděl, spálili jsme hrozně moc šanci (Plekanec hned na začátku, Subbanova tyčka, myslím že i Desharnais tam zazdil tutovku), když nás přehrávali zasáhl Price ale rychlej vyrovnávací gol udělal svoje a podle sms sem pochopil, že na 1:2 a 1:3 sme dostali hodně rychle po sobě, což taky nepřidalo. No, musíme se snažit trošku víc..
 
Avatarškoda...měli jsme na to vyhrát...výsledek vůbec bohužel neodpovídá průběhu zápasu, ale to se hold stává...a rozhodčí tomu taky moc nepomohli..
jinak je super, že je zase EGG line, MaxPac vedle Plekyho s Giontou taky dobrý, ale určitě za dva tři zápasy to bude lepší, až se víc sehrajou. Je škoda, že na Bournivala zbylo místo vedle DD. I když, ten se dneska snažil, bylo vidět, že nechce zase zůstat náhradníkem.
 
AvatarReakce na příspěvek:to neproměňování šancí - to je největší problém. Zápas dokoukám, celkově je to vyrovnanej zápas (hrou, nikoli skórem). Ottawa nehraje líp. A já doufám, že ještě zabojujeme, pokud nám to rozhodčí dovolej...
jinak, je vidět, že se DD snaží, tak jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží.
 
AvatarTak u toho já být nemusím a raději dospím něco málo na brigádu. My nejsme schopni proměnit tuny šancí a využít jejich jalovost v obranném pásmu a místo toho nahráváme na vlastní góly a cloníme vlastnímu brankáři. Do toho ve své krasojízdě pokračují sudí, takže to nemá cenu. Já mám jedny nervy.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo to bylo zbytečné. Sudí dost zmatení, třeba Michálka bych vyloučil spolu s Gallym za diving. Znepokojuje mě ale jak zas tlačíme a nic z toho. Sens se k nám dostanou a už trnu...
 
Avatarškoda toho inkasovanýho gólu smajlik ale hokej je to celkově dost pěknej, hezky se na to kouká. Až na ty rozhodčí...no a pak opět to vhazování..
 
08.11.2013 00:57 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Teď jsem se na to díval, hodně dobrý smajlik
 
08.11.2013 00:19 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:O co přesně jde? smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ehm, to je kdo? smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Lukáš, sem tam tady chodí. Jdu mu napsat na facebook.
 
07.11.2013 22:57 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJestli nastoupí, tak mi něco říká, že dnes se konečně trefí MR. Clutch! Nálada v kabině není ideální, dnes pro vítězství nutno udělat maximum!!!
 
AvatarTrochu mimo téma - pánové, kdo z vás má na starosti tu naší stránku na Facebooku? Dostal jsem prosbu o jakousi spolupráci v oblasti vzájemné propagace od jednoho z adminů stránky hokejforum.com - Parda ví, že se jedná o zajímavou stránku ohledně NHL a hokeje vůbec.
Takža, pokud by byl zájem, napište sem. Díky.
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik White je nejlepší. Co by taky mohl dělat jinýho smajlik smajlik
 
07.11.2013 15:11 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarodporúčam pozrieť!!! smajlik
http://goha.bs/1emDwlN
 
07.11.2013 14:01 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarDneska jasná výhra protože report píše Parda :D
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík