Oviemu bude čelit Budaj

22.11.2013, 19:15 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Montreal Canadiens čeká náročný vstup do víkendu, když dnes se postaví ve Washingtonu tamním Capitals a v sobotu doma přivítá Pittsburgh. Každý hokejový fanda ví, co to obnáší, tedy čelit nejlepším hokejistům světa Crosbymu a Ovečkinovi. Proti Caps to bude mít na starost především Peter Budaj v brance a navrátilec do sestavy Murray, který vystřídá Bouillona a dá tak veteránovi den oddych, zítra ovšem bude opět připraven. Rene Bourque je stále mimo se zraněním v dolní části těla. Sestava se tedy až na výše uvedené změny měnit nebude a vypadá následovně:

Briere-Plekanec-Gionta
Pacioretty-Desharnais-Gallagher
Galchenyuk-Eller-Prust
Moen-White-Bournival

Markov-Subban
Gorges-Diaz
Murray-Emelin

Habs půjdou do zápasu v dobré náladě po velice vydařeném zápase proti Minnesotě, kde si z chutí zastříleli a soupeře jasně přehráli. Therrienovi vyšla sázka na obnovené spolupráce, ovšem dnešní soupeř je útočnější a v posledních letech na něj montrealští moc hrát neuměli. Ani fakt, že Caps naposledy ostudně prohráli s Penguins 4:0, by tomu neměl zabránit. Alex Ovečkin hraje opět ve výborné formě a bude vyhlížet už osmnáctý gól v sezoně. Osvědčení kumpáni z útoku Backstrom a Johansson tomu určitě nebude jen nečinně přihlížet. Dobře se osvědčuje také letní posila Grabovski. Pozor bude třeba dát i na navrátilce do sestavy Mika Greena, obránce s výbornou střelou. V brance by měl být Michael Neuvirth, kterému se proti Habs tradičně daří.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, je to hlavně kvůli rošádám na jeho křídlech - to na pohodě určitě nepřidá. Ale i tak je na jeho projevu vidět, že v pohodě není - to pak vypadá jeho hra úplně jinak. Jak už jsem napsal, prohození Moena, byť včera hrál dobře, s Brierem nechápu doposud... U Gallaghera platí to samé - a je to velká škoda, že Therrien se prostě jednoho rána rozhodl, že ty mladé od sebe roztrhne...! Přitom by to bylo tak nádherné, kdyby zůstali pospolu, Prust by šel k DD a Pacimu a u Plekyho by byl Bourque s Brierem...smajlik. Ale to raději Briera, který se začíná zlepšovat, bude trápit v checking line, kde je to pro něj o ničem - on potřebuje hráče do kombinace.
 
AvatarReakce na příspěvek:no, podle mě ta poslední třetina vypadala tak jak vypadala právě díky zásahům do formací. Budaj chytal skvěle, to je pravda, ale nesouhlasím s tím, že se Pleky začíná trápit. Zápas odehrál dobře, ale nepadá mu to tam. Myslím, že až se mu povede skórovat, byť nějakej ušmudlanej gól, zase se rozjede. Ale má to těžký v tom, že hraje s Giontou, kterej spálí neuvěřitelný tutovky, a druhý křídlo se mu neustále mění. Přitom s Brierem ta souhra nevypadala kdovíjak špatně....
 
AvatarReakce na příspěvek:No za poslední třetinu určitě ne a za ty projebaný přesilovky, až na první, taky ne... Přitom jsme dvě třetiny hráli naprosto v pohodě, ve třetí jsme ale vypadli z role a úplně zbytečně jsme trnuli až do konce. Je nutno důrazně podotknout, že ke dvěma bodům nám výrazně pomohl Budaj, který sice inkasoval trochu lacinější první gól, jinak ale exceloval! Pleky se začíná dost trápit, to není dobrý. A u Gallaghera platí to, co jsem napsal už minule - v Desharnaisově útoku naprosto utopený, nevýrazný, nechápu, proč ho Therrien neprohodí s Prustem, dávalo by to mnohem větší smysl...
 
Avatarzasloužená výhra smajlik ale s Bournivalem to nevypadalo moc dobře smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:asi se snaží Plekyho zazdít úplně smajlik jakoby to nestačilo s Giontou...ten pas Plekyho na Giontu ve druhý třetině, to byla nádhera. Ale jak s tím zase Gionta naložil....a Gallagher u Maxe s DD taky nic moc...ale na jednu stranu, Gallyho bych si u Plekyho v lajně dovedla představit...ale Moen...tam kromě výšky a váhy jim toho moc nepřinesl...
 
AvatarTak po dvou třetinách pořád o dva góly, šance na obou stranách a na obou nevyužité gólovky... Desharnais tedy prolomil ledy, i když tam měl v první úplně loženou gólovku, kterou zazdil... Zápas hrajeme zatím nad mé očekávání, snad to vydržíme.
Co opět nepochopím, to je Therrie - my vedeme, hrajeme celkem v pohodě a on začne sahat do útoků - proč sakra dal Briera do čtvrtý lajny a Moena k Plekymu??? Je tohle normální...?
 
Avatarzatím super smajlik DD s Moenem ukončili dlouhé série bez gólu, což je jedině dobře. Ještě by se mohl prosadit Pleky, už to taky potřebuje...zápas ale nenudí, góly padaj (a to dokonce převážně do správný brány smajlik). Akorát škoda, že jsme inkasovali pár sekund před koncem smajlik
 
22.11.2013 20:05 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:ok a dík smajlik
 
22.11.2013 19:59 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Opraveno
 
22.11.2013 19:58 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMišo tak dej report dnes a já dám zítra ;)
 
AvatarSakra nějak se mi pobláznilo písmo. Opravíte to někdo prosím? Už musím fičet do společnosti. Tisíceré díky.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Washington Capitals
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík