Habs čeká první zápas v sezoně na ledě Buffala

27.11.2013, 19:05 | Preview |  Jaroslav Francek
 

S divizním rivalem a klasickým soupeřem se Canadiens utkávají často a hodně fandů má určitě v paměti poslední zápas s tímto rivalem, který Montreal vyhrál jasně 5:1 před koncem minulé základní části a pojistil si tak play-off, ale od té doby nastala doba špatných výkonů, která možná měla vliv i na play-off. To je ale historie, v budoucnu se s tímto soupeřem Habs utkají ještě třikrát.

Zápas zastihuje soupeře v rozdílných formách. Hosté jdou do zápasu ve výborné náladě po třech výhrách proti velice silným soupeřům, kdežto domácí jsou rádi za každý bod a pohybují se na chvostech všech tabulek NHL. To tento tým také donutilo vyměnit trenéra a lavičce teď šéfuje Ted Nolan. V průběhu sezony se Šavle zbavily své dlouholeté opory Vaneka, loni to byl Pominveille a nejpozději při uzávěrce přestupů se očekává stěhování také Ryana Millera. Zkrátka tým v přestavbě. Spolehnout se tak v současné době musí na hráče jako je Ennis, Ott, ale především Hodgson a Moulson. Naopak v probuzení dávných opor Myerse a Stafforda už asi přestali věřit i ti největší optimisté.

Jak již bylo řečeno, tak Habs jsou teď v dobré náladě. Do zápasu by měli nastoupit v nezměněné sestavě, tedy stejně jako doma proti Pens v sobotu. Rene Bourque už je schopen plného tréninku, ale Michel Therrien se rozhodl dát mu více tréninkového času, než se zapojí zpět do zápasů. Není divu, sestava funguje a vyhrává, tak není kde spěchat. Nicméně je to signál pro urostlého forwarda, že by měl zabrat. V brance bude tedy Carey Price a na postu šestého beka Bouillon.

Update:

Šestým bekem nakonec bude Douglas Murray a pouze mezi náhradníky bude Frankie Bouillon.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně v pohodě smajlik
 
AvatarZápas se zdál být v pohodě, ale opravdu jsme tam měli i dost štěstí v první třetině, navíc jsme hráli 4 minuty v kuse oslabení, které jsme ale zvládli znamenitě. Postupem času jsme hru kontrolovali a jen na začátku 3.třetiny jsme se nechali trochu víc zavřít. Přesilovky byly tentokráte sehrány všechny hodně dobře a myslím, že hlavně v nich se ukázalo, v jakém rozpoložení se Sabres momentálně nacházejí...
 
AvatarVýborně, dva body důležité, zápas jsem neviděl, jen sestřih, takže na report to nevidím, navíc opět z práce až tak kolem 17 dom a pak na trenál. Ale využili jsme 2 přesilovky, což je pozitivní... Díky Pardo, že to teď tak táhneš, já ten další týden udělám vše pro to, abych report nějaký dal...
 
28.11.2013 08:29 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarNa HABS moc nesázím, jen když sem si jistej, dneska mi to i s rangers a hawks vyneslo 800 smajlik. Zápas sem neviděl a highlights na NHL.com než se mi na té naší školní wifině načte, tak už budu i doma. Co sem ale četl tak v 1. třetině sme měli hned ze začátku štěstí jak prase, jinak celkem z naší strany lehce nadprůměr zápas..
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak o Giontovi je škoda se bavit, ten má (bohužel) v týmu skoro nedotknutelnou pozici, takže to ani nezmiňuju.
Ale já Bourkyho sleduju celkem pozorně a rozhodně má na víc, než co předváděl v posledních zápasech, než se zranil, tak proto jsem to takhle napsal smajlik

Jsme favoriti a všichni říkají jak je nesmíme podcenit, tak snad to bude v pohodě.
 
AvatarUpřímně tedy nevím, proč by měl zrovna Bourque dostávat nějaký signál, když jsou tam horší (mám hlavně na mysli Giontu)! Jinak mám takový nemilý pocit, vždycky, když jdeme do zápasu jako favorit (což asi jsme) a vypadá to v poklidu, dopadne to špatně...smajlik. Tak snad mě ten pocit tentokrát zklame.
 
AvatarReakce na příspěvek:V poho, jestli se nikdo nenabídne, tak to udělám dopoledne. Před školou to stejně nevydržím a podívám se na výsledek smajlik
 
27.11.2013 21:10 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:ja mám od rána školu takže reálne sa k PC dostanem až poobede, čiže report nemôžem dať.
 
AvatarKlasická otázka co report? Já se dívat nebude, takže bych mohl jedině potom dopoledne až přijdu ze školy.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Buffalo Sabres
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík