Tentokrát Habs zavítají přímo do Ďáblova doupěte

04.12.2013, 19:33 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Týmy Devils a Canadiens dnes ukončí vzájemný dvojzápas v Newarku, aby se ještě naposled potkali později v sezoně v Montrealu. Poslední zápas nebyl zrovna pro Montreal nějak excelentně zvládnutý, ale body se počítají a to je nejdůležitější. Dnes to bude jiný zápas.

Tak zejména proto, že se v obou týmech prohodí brankáři. Jelikož Habs mají extrémně těžký rozpis zápasů tento týden a hned zítra je čeká další zápas, tak se do branky postaví Peter Budaj. Zajímavostí je, že to bude jeho první start v kariéře proti Devils. Špatnou zprávou je, že se opět zranil Rene Bourque a jeho místo tak opět převezme Prust. Asi by se tam víc hodil Bournival, ale kouč je jen jeden. Zelenou k dalšímu startu tak dostal Ryan White, jenž bude přeskakovat mantinel s Moenem a právě Bournivalem. Po dvou zápasech se dostane do hry také Frankie Bouillon nahrazující Douglase Murrayho.

Pacioretty-Desharnais-Gallagher
Gionta-Plekanec-Bri?re
Galchenyuk-Eller-Prust
Bournival-White-Moen
Parros

Markov-Subban
Gorges- Emelin
Diaz-Bouillon

Jak jsem již zmínil, tak i u soupeře se změní obsazení brankoviště. Martyho Brodeura vystřídáCorey Schneider. Devils nemohou počítat se zraněným Larssonem, kapitánem Salvadorem, Giontou, Carterem a Clowem.

Zápas začíná v jednu hodinu.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, byli tu tací...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud chceš, tak můžeš smajlik Včera jsme se domlouvali, že přijdu domu, zkouknu zápas a napíšu to, ale jak chceš.
 
AvatarTak jsem šel po golu na 2:1 spát, protože už jsem usínal a říkal si, že doufám, že mě kluci překvapí.. To jsem netušil, co na tom konci budou vyvádět, ale výkon to byl rozhodně lepší než doma, hlavně v první třetině to bylo velmi dobré. Pak mi přišlo, že už jsme se začali šetřit na Boston, ubrali jsme a Jersey toho využilo... Budaj super, tentokrát vychytal i nájezdy, takže to se počítá... Nejlepší byla tentokrát Plekyho lajna, moc se mi líbila. Ovšem proti Bostonu se musíme vyvarovat chyb, ty by nás stály zápas...
 
05.12.2013 07:39 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarViděl sem video, Budaj pěkně, to se musí nechat, si nemyslím že by bylo potřeba aby Price odpočíval na Boston.
Jak to bude dneska s reportem? Ne že bych se do toho hrnul ale nějak bych to musel zvládnout..
 
AvatarTak rekord v počtu zápasů s míň než jedním gólem, ale na to s**e pes smajlik Další výhra po snad zlepšeném výkonu (soudím z počtu střel), paráda.
 
05.12.2013 05:04 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarStěžoval si tu někdo na Budaje? smajlik
 
Avatarfuj, tak to byl infarktovej zápas....
ale na druhou stranu to bylo divácky atraktivní smajlik ale ta Subbanova chyba!! Hráč jako je Eliáš takovou šanci ihned využije a brankář si při takhle dobře trefený střele ani neškrtne. Pleky s Giontou po většinu zápasu v útočným pásmu a s Brierem.. a jak jim to zase klapalo. smajlik dokonce i přesilovky si zahráli. A Gionta celkově moc mile překvapil smajlik Zejtra Boston, to bude zase trochu jiný kafe...derby a ještě k tomu o dost důležitý body smajlik
 
04.12.2013 23:55 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Cory Schneider will be between the pipes for New Jersey. He’ll be making his first career start against the Canadiens.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty musíš trpět neskutečnou averzí vůči Budajovi... A samozřejmě naprosto neoprávněně, jedině, že by ti něco provedl v osobním životě...smajlik. Jako hanit ho v době, kdy má průměr pod 2 góly na zápas, to může jenom, sorry, totální zaslepenec! A není to jenom o průměru, sleduješ ty zápasy, kde chytá? Až snad na dva gólové momenty předváděl naprosto spolehlivý výkon okořeněný několika excelentními zákroky!
Já jsem prostě naopak rád, že Budaj bude chytat, ať už ten zápas dopadne jakkoli - myslím si, že on v případě prohry rozhodně nebude tím hlavním viníkem.
 
AvatarDainius Zubrus-Travis Zajac-Jaromir Jagr;
Reid Boucher-Patrik Elias-Steve Bernier;
Damien Brunner-Adam Henrique-Michael Ryder;
Tim Sestito-Andrei Loktionov-Cam Janssen

Sestava Devils. Z toho žádný extra respekt nejde, i samotní fans Devils někdy nechápu, že s takovou sestavou dokáží poměrně slušně bodovat. Zajímavostí je nováček Boucher a dva bitkaři ve čtvrté lajně s hračičkou na centru smajlik
Nechci je podcenit, ale pokud se vzpamatujem a budeme hrát svoje, tak je snad dáme!
 
AvatarReakce na příspěvek:Bude to těžké, ale já naším vždy věřím. Doufám, že mě ráno potěší.
 
04.12.2013 20:27 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Opravené! smajlik
http://habsczech.com/games.php
 
04.12.2013 20:21 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Tak chytá Schneider, popravdě nevim jestli proti nám chytal někdy, ale přemýšlel sem že bych si na nás i vsadil, ale po tom co sem zjistil že hraje Budaj :/

Jinak nemáte někdo možnost spravit toto?
http://prntscr.com/28pj9d
Já k tomu nemám v adminu práva asi :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak hrajeme 4 zápasy v 6 dnech, takže se to dalo čekat. Budaj zatím nezklamal, tak ho prostě kouč nasazuje a dává Carymu oddych, i když on by to samozřejmě rád zvládl sám. Upřímně se ale taky bojím, Devils budou zase hodně silní.
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik taky vypadal bys tam směšně, ale i já bych si plácl s celým týmem. Jinak report dělám já, bude do oběda, protože se bohužel nemůžu dívat v noci.
 
04.12.2013 20:05 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarProč chytá Budaj, když chytal teď, myslim, zápas před devils? Jasně, čeká nás potom Boston, ale to si trenér myslí že Price nevychytá 3 zápasy po sobě? -_-
 
04.12.2013 19:59 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNová časť 24 CH
http://video.canadiens.nhl.com/videocenter/console?catid=66&lang=en
Viem že som na to už trochu starý ale rád by som zastúpil tých krpcov smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík