Zaostrené na Bulldogs - týždenný výsledkový súhrn

23.02.2014, 09:41 | Novinky z farmy |  Michal Házi
 

Hráči Hamiltonu obohrali za ostatných sedem dní tri stretnutia, v ktorých sa im však vôbec nedarilo, nakoľko nezískali ani jeden bod. V pondelok zavítal do FirstOntario Centre tím San Antonio Rampage. Hosťujúci celok poľahky zdolal Bulldogs v pomere 1:4. Rovnakým výsledkom sa skončil piatkový duel s Binghamtonom Senators. No a neúspešný týždeň zakončili Dogs sobotňajšou porážkou 2:3 na ľade divízneho rivala Rochesteru Americans. Príčinou aktuálnej situácie je predovšetkým mizerná efektivita v zakončení. Možnosť na nápravu nelichotivej bilancie budú mať zverenci trénera Sylvaina Lefebvreho v zápasoch proti San Antoniu Rampage, Lake Erie Monsters a Torontu Marlies.

17.02. 2014 - San Antonio Rampage vs. Hamilton Bulldogs 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Góly: 10. Robak, 21. Shore, 23. Olsen, 59. Trocheck - 19. Holland
Brankári: Jacob Markstrom 30/31 - Robert Mayer 26/29

21.02. 2014 - Binghamton Senators vs. Hamilton Bulldogs 4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Góly: 35. Pageau, 36. Robinson, 53. Petersson, 59. Hoffman - 25. Tarnasky
Brankári: Andrew Hammond 31/32 - Dustin Tokarski 18/21

22.02. 2014 - Hamilton Bulldogs vs. Rochester Americans 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Góly: 39. a 53. Dumont - 11. Roy, 32. Adam, 46. Zigomanis
Brankári: Robert Mayer 24/27 - Nathan Lieuwen 27/29

foto: hamiltonbulldogs.com

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:No a právě takhle to prezentuje Hadamczik - nejdřív řekne, že je to jeho tým a že on za něj nese zodpovědnost. Když se nezadaří, tak najednou hledá všude možně, jen ne zrovna u sebe - to je ale "chlapák"...! Takže tu slyšíme, jak měl Pavelec nejhorší den v kariéře, hráli jsme proti velice silnému soupeři (s čímž jediným bych asi i souhlasil) a za všechno vlastně mohou novináři a fanoušci, kteří vytvářeli neúměrný tlak. Ty vo.e, jaký tlak byl asi vyvíjen na hokejisty Kanady, což potvrdil i Price??? A najednou vyběhnou na povrch informace typu, že někteří hokejisti ani pořádně nevěděli, co hrát - i když se to Lojza snažil všemocně vysvětlit v Buly. Proč ale tohle nedělal přímo na místě v Soči? Co tím jako sledoval - že tímhle debilním postojem jako vyhraje "válku" s médii?
Jak už jsem napsal, nejsem přesvědčený, že s jiným trenérem nebo i s jinými hráči by to bylo určitě lepší, ale určitá pachuť z výše popsaných věcí ve mně je...
 
AvatarReakce na příspěvek:Dopsal jsem to...
 
27.02.2014 13:35 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Samozřejmě, že většinu lidí asi zarazilo, že nevzal třeba Hudlera. Ale kdo si vzpomněl, že Hudler měl problém i s Růžou (a ještě větší), kterýho si všichni tak přáli, aby to šel zas koučovat. Lidi jsou bohužel strašně zapomnětliví, to stejný, když se neuspělo ve Vancouveru, jak na něj všichni nadávali a pak vyhrál MS a najednou z něj byl Bůh (to stejný MS 2011 s Lojzou, kde náš tým hrál snad nejhezčí hokej od MS v Praze 2004). Jinak ta mediální kampaň proti Hadovi byla fakt nechutná, v tomto su jednoznačně na jeho straně a taky jsem byl od té doby, co to začalo. Přesně, jak říkal, ať se ten tým poskládá tak nebo tak, všichni by měli týmu fandit a ne jen házet špínu, když turnaj ještě nezačal. Negativní atmosféra se vždycky, ať chceme nebo nechceme, promítne do výkonu. Nebýt tohoto, tak si myslím, že měli na to, zahrát i líp. Ale to jsou všechno jen kdyby... Aspoň jsme mohli vidět krásnej příklad toho, jak média ovládají lidi (čti: ovce). Po tom, co vyšly ty odporný články s Hejdou apod., tak se všude jen nadávalo na Hada. Jen, co se k tomu vyjádřil v Buly, tak co jsem četl různý diskuze, tak většina lidí mu najednou dává zapravdu.
 
27.02.2014 13:27 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
Chlapi, muze nekdo dopsat report? Parda je bez netu a ja budu u netu az vecer. Je ylto rozepsany v adminu. Diky
 
AvatarReakce na příspěvek:Zápas opravdu hrozný, stačilo mi ho jen tak proletět. Jemelin byl tragický, Markov komický a tak vůbec se mi hra nelíbila. Za vše hovoří 10 střel po dvou třetinách.
Finům nemožnost nasadit Raska prohrála semi. Brankáři rozhodovali, Pavelec selhal v nejdůležitějším zápase a s tím i obrana, ale kdyby zachytal standartně, tak jsem měli klidně i na postup. Druhá věc je, že měli jet 2-3 jiní hráči. Ale musím říct, že třeba Barinka než se zranil, tak nepůsobil z beků rozhodně nejhůř, tam kraloval Kaberle. Na něj byla jedna z nej hlášek, když komentátoř říká - Výborně, Kaberle už se podruhé nenechal objet, to vypadá nadějně...smajlik smajlik
 
27.02.2014 13:23 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Doufám, že se příští olympiádu znovu dočkáme turnaje těch nejlepších i když ta šance moc velká není. Hokej takový turnaj strašně moc potřebuje. Vůbec nechápu majitele některých klubů proč tak strašněk kńučí, že musí jednou za 4 roky přerušit na 14 dní soutěž. Vemte si, že ve fotbale se hraje kvalifikace na MS nebo ME každou chvíli. MS v hokeji neberu jako turnaj nejlepších ale jako turnaj poražených a formát Světového (Kanadského) poháru taky není úplně optimální vzhledem k letnímu termínu. Jenom bych si přál, aby lidi zainteresování ve světovém hokeji dostali rozum a hrál se někdy olympijský turnaj těch nejlepších jenom s 8 účastníky systémem každý s každým bez play off. Potom bychom viděly podobných zápasů jako USA - Rusko podstatně víc
 
AvatarReakce na příspěvek:Já jsem si turnaj jako takový taky celkem užil, ale mluvil jsem samozřejmě o našem týmu. Proč se z toho dělá takový poprask? No protože Hadamczik ten tým špatně poskládal, nedokáže si to přiznat ani teď a naopak se cítí nejvíc ublíženým právě on...smajlik! Neříkám, že by to nutně za jiného trenéra a s některými jinými hráči dopadlo lépe, ale alespoň by mu nikdo nemohl vlepit, že nevzal to nejlepší, co momentálně bylo k dispozici - a my rozhodně nejsme v pozici třeba Kanady, která si může dovolit nechat doma některé hvězdy a složit si mužstvo, de facto, jak se jí zlíbí... Taky jsem medaili neočekával, takže pro mě osobně žádné veliké zklamání, ale člověk tak nějak v koutku duše doufá...
 
27.02.2014 09:45 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Dnes to byl jeden z najhorších zápasů za poslední dobu. Absolutně nic k vidění. Bod je dar z nebes.

Jenom krátce k Soči. Já jsem si teda ten turnaj maximálně užil. Možná jsem čekal, že se víc zápasů bude hrát hurá hokej jako v zápase USA-Rusko, ale holt v dnešním hokeji rozhoduje hra obran. Hra Kanady v semifinále a ve finále se blížila téměř dokonalosti a hokejový fajnšmekr si to musel maximálně užít. Co se týče výkonů a výsledků našeho mužstva, tak bych to viděl jako průměr. Nevíc proč se z toho dělá velkej propadák. 90% lidí věděla už před OH, že čtvrfinále je hranice našich možností, takže 6. místo rozhodně není propadák. Pokud se podíváme na kvalitu našich brankářů a obránců ve srovnání s konkurencí, tak jsme těžko mohli myslet víš. Rusko taky doplatilo na špatnou hru obránců a špatný výběr brankáře pro čtvrtfinále. Tukka Rask byl ve čtvrtfinále fenomenální.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, teď jsem to shlédnul - opravdu jsme byli "nažhavení", jak psal Parda...smajlik. Za bod musíme děkovat Bohu, protože výkon byl absolutně o ničem - mé obavy se, bohužel, potvrdily. Mít za dvě třetiny celých 9 střel na branku, to je vážně k zblití! Přesilovky a Desharnais s pukem ve střelecké pozici - to už jsem věděl, co bude následovat... smajlik. Poté Markov zakopne na modré nikým neatakován o puk... No prostě děs, navíc oba góly ze stejného místa na brankovišti, kde hráč vůbec není pokrytý od našich obránců...
Čekal jsem, jestli si alespoň trochu vylepším dojem ze Soči, ale bylo to snad ještě horší!
Dnes v Pittsburghu očekávám po tom, co jsem viděl, velký příděl.
 
27.02.2014 04:16 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZápas k zblití. Nic víc, nic méně! Fakt děsná nuda, to bude report :D
 
AvatarTy vole tak dík hoši za to preview, že jich tu je pět. Teď už nic psát nebudu.

Carey si obnovil staré zranění třísel (asi to z play-off) a je na dva zápasy mimo, prý to ale není vážné, tak doufejme. Dnes stejně neměl chytat. Chucky se vrací do sestavy, naopak mimo jsou Bournival, u kterého se otřes mozku potvrdil, a nově je mimo i Prust. Moen zpět.
 
AvatarReakce na příspěvek:No netrefilo, ale mrákoty se o mě pokoušely...smajlik. Bohužel jsem něco podobného čekal, nechápu to, když máme vysolit velké prachy za Subbana, tak nabízíme takovouhle hrůzu za beka za zenitem??? Subban, Gorges, Beaulieau, Tinordi, Jemelin (už tak jeden Rus stačí), Drewiske a klidně bych přežil i Bouillona, možná ještě někoho z Hamiltonu nebo něco na volném trhu - to všechno dohromady by byla vždycky lepší volba směrem do budoucna než tohle!
 
AvatarReakce na příspěvek:Ať se nám to líbí nebo ne, tak kolem pěti až šesti mega je Markovova cena na trhu, pro mě ta nabídka tak překvapivá není.

Jinak chlapi, potřebuju, aby za mě někdo vzal preview, jsem celý den mimo komp až večera. Dík. Report dám.
 
25.02.2014 21:57 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Jak jsem to četl, tak jsem si hned vzpomněl na Míru a doufám, že ho netrefilo, jestli už to viděl.

Doufám, že ty nabídnutý prachy - nabídku samotnou bych přežil - jsou kachna. Šest? Absurdní.
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to naštěstí jen rok, ale i těch šest mega je dost. Pokud je tohle ale poslední nabídka MB a měnit ji nebude, tak jsou tři scénáře:
Markov odejde v létě bez náhrady
odejde při TDL příští týden
Podepíše na rok

Z čehož mi nevychází žádný úplně špatný, ten jeden rok bych ho ještě v týmu strpěl (za předpokládaného odchodu Murrayho a Bouillona, aby bylo místo pro mladé), samozřejmě největší pecka by byla odchod při TDL a něco za něj dostat.
 
AvatarMarkov prý dostal roční nabídku za 6 milionů smajlik
doufám, že se mu to bude zdát "málo" nebo krátký, protože mě to přijde až moc....nestojí za takový prachy..
 
23.02.2014 09:44 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarVideá zo zápasov:
č.1 - http://www.youtube.com/watch?v=cSSctbVemcE
č.2 - nie je video
č.3 - https://www.youtube.com/watch?v=BuEHDs0lHNQ
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík