Zápas č. 2 nás čeká již v podvečer

03.05.2014, 13:48 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Fanoušci Canadiens nejsou zvyklí na brzké hrací časy, ale dnes tomu tak bude. Habs s Bruins nastoupí ke svému druhému  zápasu již ve 12:30, což je půl sedmé večer, takže pozor na to! Hráči jsou profesionálové a i přes fakt, že Bruins hrají odpolední zápasy hodně často, by tohle nemělo mít na hru vliv.

První zápas dopadl výsledkově pro Habs fantaticky, neboť si minimálně jednu výhru z horkého bostonského ledu odvážejí, dnes je šance na druhou. Už po prvním zápase v sérii je ve vzduchu hodně kontroverze, protože spousta fanoušku bostonských má místo mozku písek a po vítězné brance P.K. Subbana se proti tomuto extrémně talentovanému obránci tmavé pleti strhla vlna rasistických urážek a posměšných komentářů. Slova Subban a nigger byla použita 17 000x na twitteru v bostonském regionu. Vedení Bruins ihned přispěchalo s oficiálním prohlášením, že se od těchto komentářů distancuje, ale moc to na pověsti této organizace nepřidá.

Z montrealské šatny se chrlil jeden superlativ za druhým na adresu Caryho Price a to víc než oprávněně. Brankářská star Habs vítězství pro svůj tým urvala, což sebou nese mírně zdvižené obočí nad výkonem hráčů v poli, kteří byli ve všech herních aspektech soupeřem poraženi (buly, počet střel, držení puku…). Michel Therrien se nechal slyšet, že tým rozhodně musí být lepší, ale ospalý výkon se dá trochu přičítat desetidenní pauze, který na týmu zanechala stopy. Podrobnosti o sestavě nejsou zatím známy, v zámoří se aktéři zápasu teprve probouzejí do nového dne. Změny se dají čekat, neboť Therrien už v zápase na hru prohozením sestavy reagoval.

Update: Jedinou změnou v sestavě bude návrat Michaela Bournivala, jenž nahradí Travise Moena ve čtvrté formaci s Weisem a Brierem.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNechápu, jak můžeme dvakrát za sebou přijít o dvoubrankový vedení...tak pěkně to vypadalo...
V útoku většina hráčů maká, ale něco tomu pořád chybí...a i přesto, že Vanek dal dva góly, jeho hra se mi vůbec nelíbí...Desharnais je neviditelnej a Pacioretty se musí trefit. Jeho góly potřebujeme.
Další věcí je opět míchání útoků. Pleky hrál zase skoro s celým týmem...Jeho hra je ale skvělá, ještě gól by zase to chtělo, šancí měl za poslední dva zápasy dost. Gally tam taky nechává duši. Ellerova lajna byla malinko slabší než v předchozích zápasech, ale to neznamená, že neudělali maximum. Stejně tak čtvrtá lajna. Obrana, kolik ta toho zablokuje. Gorges, Weaver... Ale Markov s Emelinem nestíhaj. Carey nás ale drží. Nebejt jeho...
Hra Bostonu je děsná. Takový prasárny. A rozhodčí jenom čuměj. Klidně mohli pískat daleko víc a my mohli mít víc přesilovek. Tolik držení a krosčeků, co jim odpustili! A bostonští fanoušci na stadionu jsou s prominutím hovada...
 
04.05.2014 01:26 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarPrvnich pet zapasu playoff jsem nevidel, dneska se dival. Omlouvam se vsem a uz to neudelam!!!

(ale jako s touhle hrou fakt nelze cekat, ze se Bruins porazi sami)
 
03.05.2014 23:19 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:http://www.sharegif.com/wp-content/uploads/2013/09/jim-carrey-gif-8.gif
 
AvatarReakce na příspěvek:Zabils smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik tak tak
 
AvatarReakce na příspěvek:No, myslím, že někdy začátkem října...smajlik.
 
AvatarVy to moc resite, proste je to 1:1 a uvidime smajlik Dopadnout to muze jakkoliv. Hlavni je nezapomenout: kdy hraje Toronto ? smajlik smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To sice ano, ale oni taky musí, protože asi nečekali, že jednu výhru u nich urvem. Neřešme, hráči mají dost času se na to připravit a v úterý uvidíme.
 
03.05.2014 22:06 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReport bude až zajtra pretože dnes akože fakt nám na to nervy ešte to spisovať dokopy ten posratý záver. Toto sme mali udržať! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas, taky si myslím, že tohle bude zkouška odolnosti pro mužstvo. Vaneka jsem si až do toho gólu vůbec nevšiml a vůbec celá první lajna je pro mě zklamáním, jak už jsem psal.
Parda: Nemaluju čerta na zeď, ale oni teď přijedou k nám s čistou hlavou a ví, že my musíme urvat jeden zápas, jinak jsme v hajzlu! A nevěřím tomu, že Price tohle vydrží předvádět pořád... Tak jako tak, doufám v naše vítězství v prvním domácím zápase, i když mám trochu obavy o přemotivovanost některých našich hráčů před domácím publikem...
 
03.05.2014 22:00 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Prust musí na operaci, tenhle stav je k ničemu. U toho Dannyho je to těžký, ice time nemá. Děsně ztratil na rychlosti, má už "jen" ten PO magic :)

Za mě je prostě neskutečný zklamání ta DD lajna...chápu hrají na Marchanda s Bergeronem to není slast. Ale Pačes se tam trápí, Vanek v 5 na 5 je teď v PO jeden z nejhorších hráčů co jsem kdy v našem dresu viděl. Absolutní neaktivita, bruslení bez komentáře, přihrávky do ofsajdu. Šílený zklamání je pro mě. Před brankou při PP, ale jinak nic. A za mě za ten balík co má dostat, ho nechci. Tohle je pro mě hrozně málo!

Vůbec si nedokážu (teda dokážu) představit, co se dělo v kabině. To musí být neskutečný hlavy dole a ještě slyšet vedle euforii, jak po cupu....za mě třetí zápas rozhodne o všem! Už první třetina, řekne šíleně moc!
 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě, G3 bude klíčový.
Jinak souhlas. O Prustym jsem nechtěl nic psát, ale když jsi to nakousl. Taky ho strašně žeru, takže se mi to píše hrozně, ale dnes... Slovo kopyto je slabé. On nikdy nebyl puck mover, ale dnes mu ten černý nesmysl na hokejce zavázel a nevěděl co s tím a jelikož má ramena na sračku, tak nehraje ani do těla. Takže jak říkáš, přínosem není. Ale posadit ho nehrozí, Moen by byl lepší. MT palec hore za to, že ho přesunul do čtverky a nahoru šel Bourny, ale Danny by zasloužil taky šanci, zase má směšný TOI.
 
03.05.2014 21:46 | reagovat
Cina | cina1@centrum.sk
AvatarReakce na příspěvek:No doma musíme byť OMNOHO lepší, ak ich chceme poraziť... čo sa týka konca zápasu, tak snáď sme si vyčerpali smolu v sérii, ... ale gól na 2:3 bol krásny, jednoduchá rozohrávka, žiadne filozofovanie s pukom a hneď to tam padlo, niečo také by som chcela vidieť aj od habs.
 
03.05.2014 21:44 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTak tohle byla jak dýka do srdce....snad ne do srdce týmu, protože tohle byl typický "series changer" úplně stejně jak Habs s Ottawou v základní části...Strašně těžký tohle skousnout :(

Když vidím Carey stát na hlavě, Weaver, Gorges, Pleky, Gally, PK, Emi tam padají po hubě. Tak to nasere ještě víc. Třetí zápas ukáže sílu týmu. Když prohrajeme tak to už bude hrozně těžké otáčet po tomhle co se dnes odehrálo.

Někteří hráči musí totálně zlepšit výkon. Pačes obrovský trápení hlavně střelecky, Vanek přes dva goly (pánové ten kluk se tam ani nezpotí) DD to sám má těžký, Eller line dnes odehrála špatný zápas (poprvé v play off). Prust hraje se zraněním (Těžko se mi to říká) není vůbec přínosem!

Boston hraje neskutečně dominantně v play off, musíme výrazně zlepšit! výrazně!
 
AvatarReakce na příspěvek:Nemaluj zase čerta na zeď, ten tým má hodně v sobě a oklepe se z toho. Bohužel, haluzácky jim to tam napadlo. Price dostal třetí gól v sérii, kdy nic neviděl, vyrovnávací branka byla vlastní teč a čtvrtý se špatně odrazil od tyče. Smůla jako prase, ale tak to někdy bývá. Měli jsme je krásně na lopatě, bohužel...

Výkon obecně dnes byl mnohem lepší ve čtvrtek, ale koho to teď zajímá, doma budem ještě lepší!
 
AvatarTak tohle jsme posrali...smajlik! Když už jsme ve třetí dostali Boston přesně tam, kam jsme chtěli a oni byli evidentně rozhození, posadil je do sedla jeden gól a pak i trochu pech a najednou jsme byli úplně mimo pro změnu my... Tohle jsme takhle projebat neměli, to byl dost možná rozhodující moment série. Škoda... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Vyhru z Bostonu bere asi kazdy z nas, ale po tom prubehu dnesniho zapasu, je to proste ztrata... Jet do MTL za stavu 2:0 to by bylo asi hodne dobre. No nic, doma bude bile peklo a zameteme s nima led :-) Prece nenechame nejakeho klokana Charu a Quasimoda Lucice postoupit do finale konference :-)
 
03.05.2014 21:33 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarA já jsem byl rád, že stihnu třetí třetinu smajlik Před začátkem série bych stav 1:1 po dvou špílech bral, ale teď to mrzí, když 10 minut do konce to vypadalo nadějně... No co naděláme, jedeme dál!
 
03.05.2014 21:27 | reagovat
Cina | cina1@centrum.sk
AvatarNeviem, čo povedať. Vyhrávať 10 minút pred koncom zápasu o dva góly v zápase kde sme o dve triedy horší než boston a takto do po****. No comment...
 
AvatarReakce na příspěvek:Bohužel, Bostonu tam napadalo naprosto vše... Jednu výhru si zasloužili, my jednu taky máme, takže teď se uvidí, co doma... Musíme vyhrát hned ten první...
 
AvatarHm... tak na to nemam co rict... to mohli 4:0 v prvni tretine a usetrili bysme si sobotni vecer. Tohle je moc velka skoda a takovym vitezstvim jsme je neskutecne posadili na kone.
Ale objektivne, Boston tomu sel naprosti od zacatku, napadalo to holt na koncismajlik
 
03.05.2014 21:12 | reagovat
Cina | cina1@centrum.sk
AvatarReakce na příspěvek:no asi sme to zakrikli
 
03.05.2014 21:12 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTakto doslova posrať koniec tretiny a prísť o dvojgólové vedenie. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Aha, tak to jsem nevěděl. Klidně se ale zapoj, pokud je čas.

Subby opravdu perfektní, Pricer jako z jiného světa. Ještě ale není konec, tohle musíme udržet!
 
03.05.2014 21:02 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:V Bostone nikdy nevieš aby si to s tými sedačkami náhodou nezakríkol. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ja tu chodim kazdy den a poctive ty vase diskuse ctu :) Akorat se nijak se nezapojuji. Subban jim to ted vratil i s uroky. To ted nevim co s nim udelaji, to po nem asi budou hazet sedacky :-)
 
03.05.2014 20:53 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak teraz to treba udržať! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Pan administrátor se přišel podívat, vítej! A přesně jak říkáš, tečou jim nervy. Viděl jak se Gally směje Iggymu do ksichtu je k nezaplacení, na vše ostatní je tady Mastercard smajlik Hrajem to hodně riskantně na Caryho, ale zatím to vychází a ten náš hokej je pro ně hodně nepříjemný. Hlavně to udržet, hrát pořád stejně v klidu a bude to hodně dobré. Subby je neskutečný a i když po něm jdou jak po uzeném, tak je skvělý. Vanek se trefil, teď ještě Max, potřebuje to jako sůl. A abych nezapomněl, tak Mike Weaver... NEMÁM SLOV!!! Dost mi připomíná Gilla v nejlepších letech s tou prací kolem brankoviště, jen je o půl metru menší smajlik

A abych jen nechválil, tak Markov... Tohle má být bek, který chce šest mega? Za co, pryč s ním a konečně dát nahoru Beaulieuho/Pateryna/Nygrena.
 
03.05.2014 20:25 | reagovat
Cina | cina1@centrum.sk
AvatarReakce na příspěvek:presne tak a to poriadne, musíme to v tretej tretine využiť...druhá bola podstatne lepšia než prvá aj keď ruins mali chvíle kedy nás poriadne zatlačili... nebyť prica tak sme v prdeli...
 
AvatarJaaaj medvidkum tecou nervy... pekne pekne :-)
 
AvatarJe to play-off ale ty praseciny na PK to uz je trosku moc ne. Doufam ze jim to oplatime hokejove. go habs go
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to nic moc. Udivuje mě Max, ten je doslova v hajzlu, jestli se netrefí co nejdřív, tak je to hodně špatné.
 
03.05.2014 19:19 | reagovat
Cina | cina1@centrum.sk
Avatarhmmm... sme s nich posratí... ani rozohrať nevieme, len tam podskakujeme jak nejaké stepné kozy (okrem presiloviek)... je mi jasné že oslabnie 5 na 3 je unavujúce, ale ak sa v druhej tretine neprebudíme, tak nás v pohode rozoberú smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:ok dík
 
03.05.2014 16:22 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:opäť to dám ja dnes smajlik
 
AvatarDáte dnes někdo report? Já dám v týdnu oba domácí zápasy.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík