Do třetího zápasu Habs pravděpodobně vyrazí se změnami v sestavě

06.05.2014, 19:02 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Dnes nás čeká první montrealský zápas v druhém kole play-off proti Bostonu. V hale Bell Centre bude opět peklo a hlučná atmosféra je zaručena. Do Montrealu se místní Habs vrátili s poměrně příznivým stavem série 1-1, příznivým s ohledem na kvalitu soupeře, ovšem za posledních deset minut druhého zápasu by si jistě celý tým nejraději nafackoval, protože tam ztratil de facto vyhrané utkání. Ovšem chybami se člověk učí a montrealští letos nejednou ukázali velice krátkou paměť a po špatném utkání se následně předvedli v dobrém světle.

Sestava Montrealu jistě prodělá určité změny, byť Michel Therrien nechtěl nic z taktických důvodů potvrzovat. Velice pravděpodobný je opětovný nástup Travise Moena do zápasu a pravděpodobně zaujme Prustovo místo. Brandon „Warrior“ Prust je bohužel očividně zraněný a nemůže podávat ani poloviční výkony, jaké by chtěl. Je to velká škoda, hlava chce, ale tělo říká ne. Druhou změnou, také velice pravděpodobnou, je vstup Douglase Murrayho nejen do série, ale i do letošních vyřazovacích bojů. V sestavě by měl nahradit Frankiho Bouillona. Nicméně stoprocentně jisti si budeme až v na ledě, kde hráče uvidíme na živo na ledě. Bohužel stále se nedostává na Ryana Whitea, který se loni v play-off předvedl výborně a svou neúčast na ledě nese dost těžce. Rene Bourque vyléčil nachlazení, tudíž jeho startu nic bránit nebude. Brendan Gallagher oslavil 22. narozeniny a asi všichni víme, jaký dárek by si nejvíce přál. Zajímavostí je, že hymny opět zapěje Ginette Reno, což v domácích zápasech s Tampou Bay mělo svůj účinek…

Bostonští opět ukázal svůj charakter a znovu se uchýlili k boji mimo led. Benjamínci v obraně Bruins Krug a Hamilton měli uštěpačné poznámky o tom, jak našli slabinu ve stylu Caryho Price, ovšem i tenhle komentář ponechává jak hvězdu Habs, tak celý tým naprosto klidnými. Soupeř se zaměřil na trénink speciálních týmů a dal si za cíl více se oslabení zaměřit na Vaneka v prostoru brankoviště a samozřejmě na P.K. Subbana, který ve dvou zápasech s Bruins nastřádal už čtyři body za dvě branky a stejný počet nahrávek.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
07.05.2014 04:12 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarBriere 6 minut a zas bod...má to těžký kluk. Využít jeho PO magic! Na druhou stranu na ledě často vypadá hodně slabý, proti Bostonu to vůbec není jeho match up. Přesto na přesilovce by měl hrát daleko víc!
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo byly to nervy, ale nakonec dobré! Skvělá výhra, ale ten G2 nás bude mrzet ještě dlouho. Mohlo to být 3:0... No nic, i 2:1 je super!
Subban hraje nejlepší hokej života v pravý čas, Price fantastický, ale hlavně i zbytek mužsztva hraje maximum. Weaver je neskutečný kolem brankoviště, třetí lajna zase byla všude. Bourny u Plekyho vyníkající. Jen Max je hodně dole... Moen se mi moc nelíbil krom toho hitu na Iginlu v poslední minutě. Dal bych šanci i Whitymu.
 
AvatarReakce na příspěvek:a ještě do toho ty Careyho rozehrávky (asi dvě nebo tři) smajlik Ale chytá skvěle smajlik Vanek u Plekyho taky nevypadá úplně marně. Bournival tam pasuje úplně perfektně. Nejvíc mě štve ice-time Briera...
 
07.05.2014 04:00 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJedno velké ufff! Naše icingi a častá pasivita ve třetí části mě jednou zabije!

Carey jinak než po teči gól nedostane!

Vanek se mi dnes i přes to zranění líbil asi nejvíc ze všech zápasů PO, hrál dobře dozadu. U Plekyho mu to šlo. Gally zas svým náboje nakopne jinou lajnu, žeru toho kluka!
 
AvatarNeskutečný nervy, prvně jsme si to velmi dobře hlídali, pak Vanek tyčka a klasický gol Bostonu, naštěstí tentokrát jsme to přežili... Paráda...
 
AvatarMusíme!! Go Habs Go!
 
07.05.2014 03:06 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Bylo to tady s Tampou a dvakrát s Bostonem...nemůžeme to přeci zopakovat po čtvrté za sebou!!!Nesmíme, ale budou to ještě hodně nervní minuty!
 
AvatarReakce na příspěvek:Už to tu jednou bylo, snad to nezopakujeme, i když já se moc bojím, že Boston dorovná. Chce to hrát jak doteď, přidat hru do těla jako v první části, tročku mi přišlo, že jsme polevili a hlavně to musíme uhrát, vrátilo by nám to plno psychických sil... Bournival super, čtvrtý útok také klape a pochválím opět DD ve hře dozadu...
 
07.05.2014 02:59 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarBýt základní část, či jiný soupeř jsem klidný...takhle mě ta teč Bergerona hooodně vystrašila. Musíme hrát aktivně, bruslit, bruslit a bruslit ...Nechci vidět další podělání v lese!

Bloody Weise supr, Bournival vedle Plekyho se mi moc libí!

 
AvatarReakce na příspěvek:Už je sice na střídačce, ale uvidíme, jestli naskočí. Snad to nebude nic vážnýho. Ovšem ta nahrávka byla fenomenální. Naštěstí zatím se nám opravdu daří v koncovce, ale všichni víme, jak to vypadá, když vedeme, takže musíme makat...
 
07.05.2014 02:08 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarAni nevím co říct :D naše produktivita s ohledem na šance je v této sérii fenomenální! Snad se nezatáhneme a budeme hrát aktivně a nepustíme další dvoubrankové vedení!

Vanek to dostal do stehna, to bude koňar jako...
 
AvatarZatím super, Boston nehraje tak, jako předchozí dva zápasy, tak toho musíme využít. Hlavně nějaký góly přidat a nenechat je skórovat. Dokonce i v hitech vedeme...
 
AvatarJeště k předchozí diskuzi. Já nikdy neřekl, že mě Vanek svými výkony v PO uspokojuje, to jen pro vyjasnění pro Míru i Thea, taky od něho čekám mnohem víc, ale ty teče, to je prostě paráda.
White je zdravý, ale nehraje, což je škoda, já ho vždy hájil a mám ho strašně rád. Loni v PO byl skvělý, jen letos není místo. Víc v preview.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík