Série je zpátky v Montrealu

12.05.2014, 18:23 | Preview |  Lukáš Matýšek
 

Misky vah se lehce naklonili na stranu Bruins, 3-2 na zápasy není nutné hned pohřbívat, ale mnoho optimismu to do očí fandovi HABS nepřidá. Je nutné věřit a doufat, že tento zápas není domácí poslední, a na jeho konci neuvidíme loučení se s ochozy Bell centre.

Canadiens v minulém zápase přestříleli Bruins při hře 5 na 5 v poměru 22:20, co na plat, stejně podlehli 4:2 a dostali nůž na krk.

Klíčem pro dnešní duel bude určitě méně oslabení, to jak se faulovalo v TD Garden, nebylo nic moc, a nebýt tolika vyloučení, mohlo skóre zápasu vypadat třeba úplně jinak. Je důležité se koncentrovat a hodit to za hlavu, i když se hraje o vše.

V bráně se tradičně představí dvojice Price - Rask, podle mých informací jsou útoky i obrany beze změn.

Bostonu se v Montrealu z dlouhodobého hlediska příliš nedaří, což je jen dobře a nahrává to domácím do karet. Je však důležité si sedmý zápas vynutit, nejlépe 6. i 7. zcela ovládnout. Jestli se to povede zjistíme po zahajovacím buly, v 1:30.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak samozřejmě, že nic není vyhráno, ale jsme fans a po dnešku se máme z čeho těšit, neb kucí odvedli fantastický výkon, nemám co vytknout a spokojený jdu spát.
 
13.05.2014 04:26 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJak říkáte, suprový obětavý výkon, jaký si zápas o přežití zaslouží.

Krotím ale optimismus. Pokud chceme uspět i v sedmém je potřeba přidat ještě víc. Bude to hrozně těžké, ale když budeme efektivní v zakončení, jako dnes (Krom Gallyho :) Tak šance máme!

https://www.youtube.com/watch?v=Qj7neALfZiQ not yet! NOT YET!
 
13.05.2014 04:14 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarDnes famózní výkon celého týmu. Všichni makají. Zopakovat v sedmém zápase a jdeme dál.
 
AvatarJedním slovem fantazie. Boston nás zatlačil až necelých osm minut před koncem, naštěstí DD předvedl výborný zákrok. Stejně tak Wiever, jeho bloky jsou neskutečné... Tak a teď něco podobného i s potřebným štěstím předvést v Bostonu...
 
AvatarDavid "Selke" Desharnais? smajlik Skvělá práce.
 
AvatarSkvělé nasazení máme i v třetí třetině, to je super.

O Nateovi jsem se raději nezmiňoval, ať ho tady pořád nechválím jen já. Jsem jeho velký fanda a taky mi je dodnes záhadou, proč šel po OH na farmu. Murray i Bouillon jsou o několik levelů níž. Skvělý výkon. Prustymu jsme křivdili, protože dnes vstal z mrtvých! Therrienovi zase něco pořádně vyšlo.
 
AvatarReakce na příspěvek:To je pravda, tam jsme hráli asi nejlépe, ale nedávali branky, což teď naštěstí není ten problém... Beaulieu paráda...
 
13.05.2014 03:22 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak já bych řekl, že paradoxně od nás nejlepší výkon přišel v tom čtvrtém utkání série. Hlavně v jeho druhé části.

Kluci dřou, makají. Nikdo nechce končit dnes, hlavně ne v Bell Center!

Bude to ještě bitva, ale Boston je někdy až strašidelně dominantní...Ten tlak v půlce třetiny byl neuvěřitelný.

A jedna věc..KONECNE! NATHAN BEAULIEU...být tam Murray, tak to vyhodí na icing, a tlak jde dál. Mladík, nezmatkoval, podíval a poslal žabku na ujíždějícího Maxe..Absolutně nechápu, proč jej po OH přestávce poslali dolu, když hrál tak dobře....Za mě je prostě lepší i než Tinordi!
 
13.05.2014 03:21 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarHrajeme naprosto skvěle. Hlavně neudělat nějakej kiks, kterej by je nakopl. Jedééém
 
AvatarProstě wow! To je týmový výkon jako kráva, nádhera. Bruins trošku zahrozili místy, ale Price drží a konečně to spadlo Maxovi, opět v pravý moment. Při třetí gólu mě pobavila jeho fotbalová vložka smajlik
Ještě 20 minut, nebláznit, hrát svoje a půjde to.
 
AvatarNo výborně, konečně i trošku štěstí při odrazech puku... Navíc Max by se mohl uklidnit, škoda pokaženého 2 na 1, ale vše nemůže vyjít. Teď se z toho jen nepodělat...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jednoznačně ukazujeme hru z prvních třech utkání, vynikající fyzická hra, velká rychlost jak v obraně, tak v útoku a čekáme na brejky... Výborně Max... To vše podpořené Pricem...
 
AvatarReakce na příspěvek:Něco podobného podělal i Lucic, ale máš pravdu, škoda že jsme z té úchvatné třetiny nevyužili víc. Každopádně tomu říkám nasazení, to je intenzita!!! Líbí se mi dokonce i Markov a to moc, asi poprvé v play-off letos.
 
AvatarReakce na příspěvek:Hrajeme perfektně, ale Gallagher nás začíná pohřbívat... To se prostě musí dávat... Boston se určitě zvedne, minimálně v poslední části...
 
AvatarTo byla třetina! Nádhera.
 
AvatarWow, to by bylo něco, Natea mám hodně rád. Ale zas tam bude s největší pravděpodobností Prusty, vždyť neudělal v G5 nic navíc! White by byl mnohem platnější, ale aspoň ten Danny, to bysme chtěli po MT asi už moc.
 
Avatarhttp://www.nhl.com/ice/blogpost.htm?id=29312#&navid=nhl-search

Briere in, Moen HS, Beaulieu by mohl být v sestavě!! Kéž by, prosím, prosím.....
 
AvatarDíky za preview.
Dnes prostě musíme, hráči to vědí, tak nám nezbývá než doufat, že na ledě nechají duši.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík