Calgary budou opět soupeři Habs

02.11.2014, 19:45 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Dnes o půl noci se Montreal Canadiens opět po pěti dnech střetne s Calgary Flames. Habs tak po návratu domů z tripu po západní Kanadě opět přivítají soupeře, jenž jim dal posledně tak zabrat. Zápas sice dopadl dobře, ale jen díky výtečnému Priceovi. Hráči o tom vědí a napodruhé už nechtějí pouze spoléhat na svou brankářskou star a pro vítězství si jít více naproti. Napomoci by tomu měly pozměněné útoky z čtvrtečního utkání ve Vacouveru, které dnes zůstanou beze změn. Do hry se tak stále nebude moci zapojit Michael Borunival ani Jiří Sekáč. V brance bude tedy Carey Price a místo šestého obránce by měl mít dnes Nathan Beaulieu. Takhle tedy budou dnes v Bell Centre Canadiens přeskakovat mantinely:

Pacioretty – Desharnais – Weise

Eller – Plekanec – Parenteau

Bourque – Galchenyuk – Gallagher

Prust – Malhotra – Moen

Emelin – Subban

Markov – Gilbert

Beaulieu – Weaver

Alex Galchenyuk si tak tedy opět vyzkouší roli centra, což je jeho původní pozice. Uvidíme také, jak si bude počínat bez Tomáše Plekance, s nimž měl tak dobrou chemii.

Habs jsou zatím doma neporaženi a z poměrně neoblíbeného tripu ze Západní Kanady si přivezli vyrovnanou bilanci 1-1-1. Stále tak sedí na nejvyšších příčkách celé NHL v počtu získaných bodů.

Plameny zažívají také velice povedený vstup do sezony a určitě se letos budou snažit konečně postoupit do play-off, což se jim podařilo naposledy v roce 2009. Dnes se budou snažit získat body s Hillerem v brance, ale bez Stajana či Backlunda. Spoléhat budou také maximálně na své ve špičkové formě hrající obranné duo Giordano – Brodie a také na svou vycházející hvězdu Gaudreaua.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
03.11.2014 09:52 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jak říkáš, dost tomu už nasvědčovalo to přeskládání útoků. S tím mě Therrien už fakt se.e, jak furt vymýšlí p.čoviny smajlik
 
AvatarNeskutečně špatný zápas, který začal už hrozným poskládáním útoků...! Calgary nás přehrálo na plné čáře, byli mnohem pohyblivější a hokejovější. Přehráli nás tímhle způsobem už podruhé v krátké době za sebou, jen tentokrát neměli takovou smůlu jako v domácím zápase.
Bavili jsme se o tom, že trip na západ ukáže, jak na tom jsme a on ukázal - není to zdaleka taková sláva, jak by mohl ten začátek napovídat... A ten poslední zápas to jen dokázal. Další zápas Chicago a můžu říct, že jsem viděl poslední třetinu jejich duelu v Torontu - dělali si s nima naprosto co chtěli a jen smůla a vynikající Reimer (kupodivu smajlik) jim zabránili v zisku bodů. Takže jestli tohle předvedou i u nás, nevidím to po našem posledním zápase vůbec dobře... smajlik.
 
AvatarNebyl to hezký zápas...zase spousta času v oslabení, rošády se sestavou, Subban u 5 inkasovaných gólů....Pozitivem zůstávají oslabení (kdyby ne, to by to vypadalo ještě mnohem hůř) a dneska kupodivu vhazování. Ale na to se nehraje a Calgary vyhrálo zcela zaslouženě...
 
Avatarpoměr střel v první třetině 19:4...asi netřeba nic dodávat smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Njn, taky mám pondělí, ale snad to nějak udělám... Uvidíme, co lajny předvedou, ale myslím si, že po půlce zápasu to bude zase jinak...
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky nemůžu, zítra máme zase pondělí smajlik

Jsem s tebou za jedno, moc z toho taky radost nemám. Sice jsem zápas s Nucks neviděl, ale moc mi nepřijde logické rozdělovat Plekyho a Chuckyho. A to nemluvím o neustálém skrečování Bournyho a Sekyho.
 
AvatarReakce na příspěvek:Report snad nějak splácám. Ta sestava se mi vůbec nelíbí, jsem moc zvědavé, jak to bude klapat...
 
02.11.2014 20:41 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarčo sa týka reportu budete to musieť dať niekto lebo zajtra mám od rána školu
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Calgary Flames
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík