Fallen Leafs on the ground!

01.03.2015, 10:59 | Reportáž ze zápasu |  Michal Házi
 

Canadiens zvládli dvojzápasový trip po klziskách St. Louis a Columbusu na jednotku, keď v oboch stretnutiach vyhrali hladko 5:2 a upevnili si vedúcu pozíciu v tabuľke Východnej konferencie. Sobotný večer sa niesol v znamení kanadského derby medzi odvekými rivalmi Montrealom a Torontom. Aj napriek tomu, že hosťujúci celok okupoval spodné priečky, diváci sa mohli tešiť na zaujímavý súboj. Zverenci trénera Michela Therriena mali možnosť predĺžiť víťaznú šnúru na štyri duely a naladiť sa pred budúcotýždňovým tripom po západnom pobreží USA. Dobrou správou bol návrat obrancu Sergeja Gončara do zostavy. Štart maródujúceho Parenteaua bol otázkou najbližších zápasov. Bránku hájil ako obvykle Carey a pred ním nastúpili takto zložené formácie:

Pacioretty - Desharnais - Gallagher
Eller - Plekanec - Galchenyuk
Prust - De La Rose - Smith-Pelly
Bournival - Malhotra - Weise

Markov - Subban
Beaulieu - Gilbert
Gončar - Pateryn

Od začiatku duelu sa hralo do tela, čoho dôkazom bol hit útočníka Nazema Kadriho na Toma Gilberta. Po necelých dvoch minútach hry sa nedovoleného zákroku dopustil Brendan Gallagher a Montreal sa musel brániť. Domáci však výborne bránili a súperovi neumožnili ani len vystreliť na bránku. Prvý zaujímavý moment priniesla až piata minúta v podobe otváracieho gólu. Dale Weise nakorčuľoval s pukom pred bránku ale namiesto toho aby vystrelil, poslal spätnú prihrávku Malhotrovi, ktorý prekonal Berniera. Pre skúseného forwarda to bol prvý presný zásah v drese Habs. Chvíľu nato mohol navýšiť vedenie Eller, lenže gólman Toronta bol v správnu chvíľu na správnom mieste. Všetky pokusy hosťujúceho celku boli len strely z diaľky a nepredstavovali pre Pricea vážnejšie ohrozenie. Navyše Plekanec v trinástej minúte pri avizovanom vylúčení zvyšoval na 2:0. V pätnástej minúte pohrozili obrancovia Morgan Rielly a Roman Polák, avšak oboch vychytal Price. V úvode stretnutia boli efektívnejší Canadiens.

Prostrednú časť stretnutia odštartovalo vylúčenie útočníka Tylera Bozaka. Počas početnej výhody nebezpečne strieľali postupne Subban, Galchenyuk aj Pacioretty, lenže ani jeden z nich nedokázal prekonať Berniera. V dvadsiatej deviatej minúte dali o sebe vedieť aj Maple Leafs, keď to z medzikružia skúšal Phil Kessel ale jeho pokus nespôsobil Careymu žiadne problémy. Väčšie starosti narobil Eller na opačnej strane Bernierovi, keď sa vo vlastnom oslabení predral do úniku. Zakončenie však už nebolo tak úspešné. Podobne pochodil o niekoľko sekúnd neskôr aj aktívne napádajúci Max Pacioretty. Zatiaľ najväčšiu šancu v zápase mali hostia v tridsiatej druhej minúte, keď Peter Holland pálil z nebezpečnej pozície, našťastie tesne vedľa. Predchádzal tomu tiež nepríjemný teč z hokejky Diona Phaneufa. Nádejne vyzeral aj pokus Jamesa van Riemsdyka. Price si však aj naďalej udržal čisté konto. V druhej dvadsaťminútovke diváci síce gól nevideli ale aj napriek tomu sa hral svižný hokej.

Canadiens vstúpili do záverečnej tretiny výborne, pretože v jej úvode skóroval David Desharnais, ktorému výrazne pomohol aktívne napádajúci Gallagher. V štyridsiatej siedmej minúte otestoval Careyho pozornosť hosťujúci obranca Korbinian Holzer delovkou od modrej. Podobne neúspešne pochodil chvíľu nato aj Stephane Robidas. Každá ďalšia strela hostí končila v náručí montrealského gólmana. V päťdesiatej minúte bol blízko ku gólu Gončar, lenže jeho bekendový pokus nevyšiel. Frustráciu Toronta dokonale potvrdil kapitán Dion Phaneuf, ktorý bol za faul a nešportové správanie vylúčený na štyri minúty. Počas následnej presilovky si Habs vytvorili niekoľko sľubných príležitostí, lenže skóre zostalo aj napriek tomu nezmenené. Domáci diváci už osem minút pred koncom duelu spustili tradičné víťazné „Olé, Olé, Olé". V závere Maple Leafs ešte skúsili hru bez brankára ale nič im to nebolo platné. Na 4:0 upravil gólom do opustenej svätyne necelé tri minúty pred koncom David Desharnais, pre ktorého to bol druhý presný zásah v stretnutí.





Znechutenie fanúšikov Toronta dokonale vyjadril odhodený dres v záverečných sekundách duelu. Úplne zaslúžené víťazstvo, ktorým si Montreal upevnil vedúce postavenie vo Východnej konferencii. Hráči sa zároveň pozitívne naladili pred ťažkým štvorzápasovým tripom proti tímom z Pacifickej divízie. Najnovšia posila Devante Smith-Pelly podal tiež dobrý výkon a ukázal fyzický aspekt jeho hry pri každom pobyte na ľade. Najbližším súperom Habs budú v pondelok „žraloci" zo San José.

Hviezdy zápasu:
1. Carey Price 30/30
2. David Desharnais 2 + 0
3. Manny Malhotra 1 + 0

foto: Francois Lacasse/NHLI via Getty Images

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Hrůzu předvádíme už od trade deadline, tedy na celém kalifornském tripu - prohry jsem celkem očekával, ale po úplně jiných výkonech! Panebože, vždyť jsme tam jeli v pozici lídra konference a dost často jsme na ledě vypadali jak žáčci, kteří absolutně neví, co dělat... LA a SJ jsou mužstva na hraně postupu na západě a my od Sharks dostaneme tvrdou lekci a s Kings je to jen o málo lepší...smajlik! Nějaké normální založení útoku vůbec neexistovalo, vesměs jsme se zmohli jen na nahazování a to asi není úplně dobře, ne? V plné nahotě se tady ukázalo, jak sterilní máme ofenzívu a de facto se můžeme spolehnout jen na jednoho střelce, což je před play-off hodně špatné zjištění. Tady Bergevin totálně propadl, byť chápu, že takových hráčů není nikdy k dispozici moc - téměř všechno by ale bylo lepší, než přivést S-P, Mitchella nebo Flynna... smajlik!
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak tady s tebou rozhodně souhlasit nebudu - jediný z těch tebou vyjmenovaných hráčů, koho je opravdu škoda, je Gorges. Zbytek nám určitě nechybí nijak zásadně a jsem rád, že to tak Bergevin provedl. Já ho budu kritizovat hlavně za Sekyho, protože to bylo totálně mimo (což jsme mohli názorně vidět ve vzájemném zápase), a potom za toho Gorgese. Z trade deadline jinak vyzdvihnu příchod Petryho, který jestli u nás zůstane delší dobu, bude hodně kvalitní posilou. Zbytek nechápu a nevím, co s tím Bergevin jako zamýšlel nebo bude zamýšlet v létě...smajlik.
Fakt je ten, že to mužstvu zatím absolutně nic nepřinelo, vlastně možná ano - chaos! Určitě ne kvalitu... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:radši měl MB nechat sekyho místo aby tam sral nějaký sračky z Buffala, který nám stejně budou naprosto k hovnu jestli v tom bude MB pokračovat tak to teda dopadne hodně zajímavě už poslal pryč spoustu dobrých hráčů jako například Georges nebo Gionta třeba Burky mě docela vyhovoval stejně jako Briere. Tým si má udržet sehranost né se míhat jak těsto na pernik samzřejmě že nový hráči musej přicházet ale musí MB víc přemejšlet koho za koho hlavně dobrý nehat v týmu a hlavně si je umět neutéct, když to shrnu je mě z toho na blití zasraná týmová politika.smajlik
 
AvatarViděl jsem zbytky druhé a útržky z třetí a jako nějaká hrůza mi to teda nepřišla, ale je fakt, že první třetina dle sestřihu a reakcí byla fakt děs. Obrátili jsme zápas proti velice kvalitnímu týmu, který je v runu na PO, bohužel smolař zápasu Larry to prostě podělal neštastným faulem a tyčku v rozhodujícím nájezdu... škoda.
Žádná přehlídka hokejové krásy to od nás tedy nebyla, ale myslím, že jsme už letos vyhráli zápasy po horším výkonu. Je to fakt škoda, ty dva body a hlavně fyzická vzpruha by se hodily. Ve Phoenixu musíme dva bory brát bezpodmínečně.
Jinak souhlasím, tým je rozhašený, Flynn a Mitchell jsou stupidní rádoby posily a pořád záměr MB nechápu. A co až se vrátí Jemelin, kdo bude další bek na tribuně? Gonchar? Těžko, je to přece vážený veterán a odnese to zase N8.
Petry a Gilbert dobrý výkon, kdy jsme měli naposledn takové dvě věže vzadu v jednom páru? Snad jen Hammer a Gill, ale to si už nepamatuju, jestli hráli spolu v páru.
Pobavil mě LA komentátor jak po gole Gilberta prohlásil, že je za tohle v lize známý smajlik Já jsem teda od něj viděl nějaké ofenzivní výkony letos, že bych je na prstech jedné ruky spočítal smajlik
 
06.03.2015 11:19 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Úplne súhlasím to v prvej tretine sa z našej strany ani nedá nazvať hokejom. Nebyť Tokarskiho tak pod dvadsiatich minútach prehrávame aj väčším rozdielom. Takže bod z tohto duelu vnímam ako hotový zázrak hoci dostať gól v poslednej minúte to zamrzí ale výkonom sme si výhru vôbec nezaslúžili. Ešte Arizona pred tripom by som to tipoval na jasné dva body ale teraz budem vďačný aj za jeden. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak věř tomu, že jsi přesto viděl to nejlepší, co jsme za zápas předvedli - kdybys viděl první třetinu, bylo by ti z toho na blití! Je to hnus, co po TDL předvádíme, přijde mi, jako by ty lajny byly úplně rozhozený a nefunguje tam vůbec nic!
 
AvatarJe mě z toho na zvracení viděl sem skoro celou 3.třetinu a musim říct, že se mě ten výko vůbec nelíbil ze 3 zápasů jeden bod hrůza!!!smajlik
 
06.03.2015 04:58 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTo sa neoplatí sledovať ani dnešnú tragédiu je to proste ako hra mačky s myšou. Stačí len tipovať koľko gólov dostaneme, podľa mňa tak 5:0 smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:jojo...ale co se Markova týče, tak určitě by mu neuškodilo jeden dva zápasy dostat volno. Není nejmladší a po těch zdravotních problémech se najednou stane pomalu ironmanem sestavy...to se musí projevit...
Fakt škoda, že sestava vypadá jak vypadá...už jsem to říkala - DD jako první centr má sotva střelu na zápas. Nenapadá mě jiný centr elitní formace, který by měl méně. Okolo Plekyho se během zápasu objeví nějakých 5 křídel (a ještě hůř - nejčastěji hrají 3 centři v jedné lajně), Eller se snaží, ale prostě to nejde. Bournival, který podává kvalitní výkony, skončil na farmě, přitom si vzpomínám asi dva roky zpátky, když hrál s Plekym v lajně, tak jim to docela i padalo. De La Rose se šance chytil a nepustil, ale právě o to víc se během TDL mělo udělat někde místo...a Malhotra s Weaverem na tribuně, to mě taky pěkně štve. Sice moc nebodují, ale taky to nemají v popisu práce. A tu dělají dobře...
Jo, a Emelin v sestavě mi naopak vůbec nechybí
 
AvatarReakce na příspěvek:Markov si ale sem tam vybere zápasy, kdy vypadá hodně unaveně, což byl dost tenhle případ.
Pořád jsem ty trejdy Bergevina nepochopil. Přivedl dobrého defenzivního obránce, super, ale proč se aspon jednoho nezbavil? Přivedl zodpovědné hráče dozadu vhodné na PK, hm akorát že máme jednu z nejlepších oslabovek a roster plný takových (a lepších) hráčů. Vyzdvihuje se, že se nemusel zbavit žádného hráče ze soupisky, ale že ti noví zabírají místo těm, kteří to první místo v konferenci vybojovali, už píše málokdo.
Opravdu nepovedené TDL, která jak špatně začala trejdem Sekyho, tak i špatně skončilo.

DSP vypadá hodně nemotorně, už se spekuluje o jeho kondici a váze. Já si říkal, že 100kg na 183cm je poměrně dost na hokejistu NHL. Je na ledě strašně lazy, takže jak tady již zaznělo, musíme jen doufat, že půjde nahoru v PO nám nějak pomůže.

 
AvatarReakce na příspěvek:My naopak útok potřebujeme posílit jako sůl...máme vlastně jediného střelce, ostatní spíš ty šance umí připravovat....ale není komu...Flynn s Mitchelem hráli první zápas a nevypadalo to vůbec špatně...sice byli u dvou gólů, ale několik šancí vytvořili...ale pravda, nepotřebujeme posilovat 3.-4. lajnu. potřebujeme posílit ty první dvě. Co se týče obrany, tak naopak ta moc nepotřebuje, protože většinu odehraje Subby s Markovem (jak říkáš), Nate dostává víc příležitostí (i když to teď bylo zlepší) a kvalitní defenzivní zadák jako Weaver sedí jen na tribuně...
 
AvatarReakce na příspěvek:No, tvrdit, že náš útok je kvalitní, když dáváme z předních mužstev daleko nejmíň gólů, je hoodně troufalé... Já si to tedy nemyslím a včera jsme ten kontrast viděli, protože jsme narazili právě na mužstvo, které ten útok opravdu kvalitní má!
 
AvatarReakce na příspěvek:Já neočekávám body ani s LA, protože jak je známo Kalifornie je pro nás zakletá. navíc by mě hrozně zajímalo jak se chytí Flynn měl sem z toho úplnou hrůzu když sem zjistil, že jde k nám Mitchel nápodobně
zase na jednu stranu neni dobrý hráče hned odsuzovat i když bych třeba radši Letanga do obrany. Seky měl zustat my útok posilovat nepotřebujeme ten je kvalitní dostatečně jedinej kdo je v obraně kvalitní je Marky a Subby jinak fakt nic moc Emelin je na hovno a Gilbert tak půl na půl. ale sem rád že zustal Larry doufejme že dopadneme letos dobře. smajlik
 
AvatarBody jsem v těchto dvou utkáních neočekával a ani podle výkonu to nemohlo být jinak. Teď je ale potřeba se zase chytnout. Bohužel zasím S-P nehraje vůbec dobře a začíná mi být z toho trejdu ještě víc špatně než před tím, Sekyho velká škoda, měl dostat víc prostoru s Plekym a Galchenyukem, věřím, že by se určitě chytl. Teď už nezbývá než věřit, že se S-P chytne, aspoň pro PO...
 
AvatarReakce na příspěvek:Aha, tak teprve teď se dívám, že ten gól Sekymu nakonec vzali a má jen asistenci... Nic to ale nemění na jeho hodnocení v tom zápase!
 
AvatarReakce na příspěvek:jojo...Seky ten gól vybojoval důrazem...co se týče SP, tak jsem do momentu, kdy jsem si pustila statistiky, ani nevěděla, že vůbec hraje...jinak oficiálně má Seky pouze asistenci, ale zdálo se mi, že ten puk dostal do sítě on...ale je to jedno, jde o ten důraz v brankovišti...co se týče 4.lajny, sice byla u dvou gólů, ale nevypadalo to úplně špatně. Ale radši bych tam viděla mladší hráče...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, byl to ten důvod, o to víc komicky působil ten rozdíl v herním projevu Sekyho a SP - pořád stejné, Seky aktivní, lepší i v hře do těla (!) a, jak jsem již předpověděl smajlik, premiérový gól proti svému bývalému zaměstnavateli... Zatímco SP není na ledě téměř vidět, Seky patřil k nejlepším hráčům Ducks - co k tomu říct smajlik? Proti takhle ofenzivně naladěnému mužstvu se ukázalo, jací jsme v ofenzívě nazdárkové - mně se tedy ten náš herní projev vůbec nelíbil, sice to bylo lepší než v San Jose, ale chvílemi jsme tam působili jak diváci a nebyli schopni si kloudně nahrát. Takhle se prezentuje nejlepší tým konference??? Ducks jsou mnohem silnějším mužstvem a my jim k tomu tou idiotskou výměnou ještě pomohli!
 
AvatarNebyl to špatný zápas...šance byly, ale chybí nám důraz před bránou (nebyl to mimo jiné jeden z důvodu trejdu Sekyho za Smithe Pellyho?). To se pak ukázalo u gólu Galchenyuka, ale to bylo za celý zápas snad poprvé, kdy byl někdo na hranici brankoviště. A jít tam minutu před koncem je prostě pozdě...
 
AvatarZas nemám čas nic psát, tak je telegraficky:
Dnes hrajem s Anaheimu a budeme tak hrát proti Sekymu, který byl před týdnem vyměněný za Smith-Pellyho. Seky má už dvě asistence a poslední zápas hrál s Getzlafem a Perrym. Kdežto DSP je zatím hodně nevýrazný a hledá se na ledě.
V brance asi Tokarski, možná i Flynn a Mitchell, ale jisté to není, info moc není.
Včera měli Habs volno, hráli v SJ bez energie, tak MT dopřál hráčům oddech.
Parentau byl zpět v sestavě už proti SJ, Jemelin bruslí, ale hrát nebude.
Loni jsme tam vyhráli na nájezdy a to taky chytal Tokarski, rozhodl tehdy Markov. Ve čtvrtek nás čekají Kings.

 
04.03.2015 17:00 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=zB4GiF03uHI
 
Avatarsamozřejmě to že nevěřím Mitchelovi ani Flynnovi je čistě muj názor.
 
AvatarReakce na příspěvek:No nevím co chtěj, když vystřelej na bránu 20x za zápas s tim se dá vyhrát opravdu málokdy bohužel teda to prokletí pokračuje zápas to byl prostě odevzdanej. Teď k těm výměnám já bych třeba Flynnovi ani Mitchelovi moc nevěřel ale co se dá dělat.smajlik
 
AvatarA couple of futility notes:

• The Canadiens haven’t won a game in San Jose since Nov. 23, 1999.

• The Sharks have shut out the Canadiens in their last three meetings by an aggregate score of 10-0. Their last goal against San Jose was scored on Dec. 1, 2011 by Erik Cole.

To je celkem masakr. Zápas k zapomenutí, jinak to nazvat nejde.
 
AvatarByl to strašný výkon. Mám pocit, že nefungovalo vůbec nic. Co se týče Petryho, myslím si že jeho nastup zbytečně uspěchali.
 
AvatarNení na to vstávat kvůli zápasu jako tenhle ve 4 ráno smajlik Celý zápas jsme byli horším týmem...SJS hodně bránilo, do našich typických brejků nás vůbec nepouštělo....ve 2. třetině to vypadalo, že vůbec nevystřelíme na bránu...no nic, jedeme dál
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, mohlo by to mít opačný účinek, než třeba Bergevin zamýšlel.
Včerejší zápas strašný, něco jsme hráli jen do prvního gólu a pak v poslední třetině tam byly okamžiky, kdy jsme si dokázali vytvořit tlak. Jinak katastrofa! Překvapilo mě, že už nastoupil Petry, čekal bych, že naskočí až později, alespoň po nějakém tréninku. Nedělám si vůbec žádné iluze o tomhle tripu, protože v Kalifornii nám to stejně jako v Edmontonu či Calgary prostě nejde... A Seky se proti nám, již klasicky, ve středu střelecky prosadí...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Po slibném začátku, jak už zde padlo, rozčarování. Hlavně nevím, co budeme s tolik hráči dělat? My stavíme i béčko? Jsem fakt zvědavý, aby to neudělalo pouze zlou krev, protože předpokládám, že beci se budou točit jak na kolotoči a útok taky... V SJ pěkná nálož, stačilo se mi podívat na výsledek, report ani nemá cenu psát, navíc nemám čas. Navíc nadcházející soupeři, nic moc výhled...
 
AvatarReakce na příspěvek:Hlavně ten přetlak na beku je fakt až komický, přitom na farmě prý velice hraje i Drewiske, který klidně mohl být sedmým bekem plus mladí v záloze. Máme těch beků jak v nějaké armádě, je to dost uhozené. Na Tinordiho se kafrá, ale kdy on dostal větší šanci aspon 20 zápasů v řadě, to samé Pateryn. Takhle se těžko do NHL proráží, když pak přijde MB a koupí veterána. Weaver strašně nevyužitý, v útoku Bournival to zase odskáče a už je na farmě. Aspon že DLR je miláček Therriena a aspon on zůstal. Mrzí mě ten PA, že nevyšel.
A jestli je pravda to o Eberlem, tak jsem taky rád. Nacpal bych jim picky, Fucaleho, Ellera a Gilberta či Emelina, ale Gallyho ne.
A co jsme vyváděli v San Jose, kdo to viděl? Takový náklep jsme dostali naposled na začátku sezony, no ještě, že do Kalifornie nejezdí tak často.
 
Avatartaky mi přijde, že jsme mohli posílit víc...a hlavně, že jsme posílili na místech, kde už tak máme přetlak (obránce, centr). A kde je to X let slibované kvalitní křídlo? Zase nic...
 
AvatarReakce na příspěvek:Právě mi Rono na hokejforu psal, že jdme byli údajně strašně blízko k získání Eberleho, ale krachlo to prý tak 15 minut před koncem výměn - tím kámenem úrazu měl být Gallagher, který byl ze strany Edmontonu podmínkou! Za těchto okolností jsem rád, že vše zůstalo při starém...
Jinak souhlas, přesně takhle jsem TD z naší strany popsal na hokejforu - první dva spokojenost velká, Mitchella absolutně nechápu a v létě je jasné, že beci musí pryč! Ono i v útoku je to plné a to si dovolím tvrdit, že v létě po někom hvězdném půjdeme znovu, takže i z ofenzívy musí někdo zmizet - tak bude to nejspíš Malhotra a Parenteau, Bournival s Ellerem jsou s otazníkem. O pendlujících útočnících mezi farmou a áčkem nemluvím.
 
AvatarNo, mám z toho rozporuplné pocity. Petry fajn, vkládám do něj velké naděje, Flynn může překvapit, v Buffalu hrál velké minuty na PP i PK, není to žádný floutek. Nicméně pak? Proč jsme pouštěli McDonalda pryč? Dost jsme si snížili depth v brankovišti. Za sedmé kolo, které jsme pak zase poslali do Buffala za Mitchella, jehož příchod moc nechápu, v čem je lepší než Bournival?
Poctivý divák si jistě také všiml, že jsme dávali za protihodnoty pouze picky, tudíž máme neuvěřitelně široký kádr, to zas ideální taky úplně není, v beku třeba máme narváno jako nikdo a ty prachy raději nepočítat, snad nejdražší obrana v dějinách NHL. Škoda, že jsme se nezbavili Jemelina nebo Gilberta. Ta fáma o odchodu Parentaua k Sharks mě taky velice potěšila, byt mi PA nevadí, jeho odchod bych bral všemi deseti, páč on je s naší depth a kvalitou mladých nepotřebný. No, nevyšlo to.
Eberle nic, no, spokojenost vypadá jinak.
 
02.03.2015 22:25 | reagovat
pavel | pavel@seznam.cz
No to jsem si všiml, že ostatní ještě jednou.. :D Já koukám na onlajny a NHL.cz, abych to věděl co nejdřív a furt nic.. :/ Asi otevřu další záložku.
 
AvatarReakce na příspěvek:Děje, ale ne u nás...smajlik. Mrkni na hokejforum.com a tam najdeš všechny aktuality.
 
02.03.2015 22:17 | reagovat
pavel | pavel@seznam.cz
Kde nic, tu nic. Sakra a já fakt doufal, jak jste mi psali, že se ještě hodinu něco děje :/
 
AvatarReakce na příspěvek:Teď prý je zase ve hře Iginla...smajlik
 
02.03.2015 21:23 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Takto skúšať nervy smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Aha, tak prý zase ne...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No vida, jak jsem říkal - a Parenteau je už Žralokem...!
 
02.03.2015 21:15 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak tento posledný trejd som tiež nepochopil, zrejme len hráča a vystuženie útoku v prípade zranení.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ještě není konec, trejdy se budou oznamovat ještě dobře hodinu...
 
02.03.2015 21:05 | reagovat
Pavel | pavel@seznam.cz
Tak jestli byl nejaktivnějším, tak nic moc.. poslední minutu jsem čekal něco velkého, ale toto...
 
AvatarReakce na příspěvek:To samé já, absolutně mimo...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Michtell z Buffala? Tak to moc nechápu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Bergevin je prý momentálně nejaktivnějším GM...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To si piš, ale ten hráč za to stojí. Oni moc stojí o Fucaleho, uloupili jsme jim ho i na draftu. Tak on, první kolo, Eller...? Uvidíme.
Petry prý je solidní bek, jen v Edmontonu moc sám ničeho defenzvní bek nedosáhne, ale je to regulérní top 4 bek, což je posun v naší plejádě samých beků číslo 6 :D
Takže mám geniální pán, který asi díky své genialitě nebude pochopen. Gilbert nám je ted k ničemu a Ducks hledají beky, takže šum tam s ním s třetím kolem za Sekyho smajlik
S Flynnem naprostá spokojenost, ve vzájemných zápasech se mi líbil a tuším, že nám dal dva goly.
 
Avataro Petrym se mluvilo hodně, ale moc o něm nevím, tak uvidíme. Docela by mě zajímalo, co budeme dělat s dalším centrem do třetí nebo čtvrtý lajny...uvidíme, jestli něco ještě přijde...
 
AvatarReakce na příspěvek:Spokojenost, teď jen uvidíme, co dál. Musíme se zbavit nějaké beka a pokud se pokusíme o Eberleho, tak Eller půjde pryč...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, taky jsem četl, ale zajímala by mě moc ta protihodnota - to bude řacha...!
 
02.03.2015 18:29 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
Avatar"O jeden z největších přestupů dne by se mohl postarat Montreal, který údajně poslal nabídku do Edmontonu na Jordana Eberleho"
 
02.03.2015 17:48 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarFlynn (i trošičku větší horší verze Ellera) za páté kolo = Steal! Petry nakonec není přehodnocený, když za něj chtěli první kolo (což bych nebral ani náhodou) Zatím Voodoo Bergevin dělá skvělou práci. Teď PA..nemá pro nás žádnou hodnotu, udat i za pytel puků. Eller taky k mání...či Jemelin nebo Gilbert. Bude to ještě zajímavé. Pokud ne teď tak v létě se těchto hráčů budeme muset zbavit.

Jinak Míru souhlasím s tebou. Pelly byl proti utrápeným Leafs Mr. Hide and seek :( Musí se hodně zlepšit.

Prý nepočítáme s Bournivalem a i Tinordi vypadá na trade, to mě mrzí hlavně u prvně jmenovaného. Bojovníci k pohledání, ale prostě s tou formou Careyho MB věří, že můžeme opět udělat velký run, takže ho chápu.

 
02.03.2015 17:06 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak zatiaľ sa len potvrdzujú Bergevinove vyjadrenia o tom, že pred prestupovou uzávierkou by do tímu rád priniesol viac fyzického aspektu. Na elitného útočníka myslím môžeme zabudnúť to by musela prísť fakt dobrá ponuka.
 
02.03.2015 16:50 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarMTL has acquired Brian Flynn from BUF. Believed to be for a 5th round pick. #TradeCentre
 
AvatarReakce na příspěvek:Vzhledem k tomu, že prospektů máme celkem dost, tak mě tahle cena vůbec nijak neirituje a doufám, že Petry u nás zapadne a bude předvádět solidní tvrdou hru. Teď ještě čekám na tu posilu do útoku...smajlik
 
02.03.2015 15:28 | reagovat
owen10 | floklima@seznam.cz
Obránce Jeff Petry mění klubové barvy. Z Edmontonu se přesouvá do Montrealu. Canadiens za tohoto beka obětují volbu ve 2. kole draftu 2015 a podmíněné 5. kolo 2015. Pokud se Habs dostanou přes první kolo, bude se jednat o volbu čtvrtou a pokud se dostanou přes kolo druhé, o volbu třetí.
 
02.03.2015 05:05 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=OoiiXHSA8aQ
tatkovia ako vyšitý smajlik
 
AvatarJak říkám, už aby bylo po TDL... Vermette nás (naštěstí) minul, dalšího two way hráče fakt nepotřebujeme, chce to střelce. Ohledně beků nevím, než Michálka či Hejdu, tak to si poradíme s tím, co máme. Nezapomínejme, že máme na tribuně vysedávajícího Weavera, který hrál loni tak dobře. A Petry? Názory se na něj různí a Edmonton fakt nesluduju, tak těžko říct. Mě by se spíš líbil někdo jako Eberle, i přes asi vyšší cenu za něj.
 
01.03.2015 18:12 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Neviem vzhľadom na to aký mal ice-time a pri mantineli vždy bojoval o puky. Ako jasné nebol to top výkon ale ako sklamanie by som to vôbec nenazval. Verím že sa v priebehu najbližších duelov plne zžije s herným prejavom Habs.
 
AvatarTenhle zápas jsme sehráli takticky skvěle a i když Leafs byli celkem aktivní, nebylo to nic, co by nám mohlo body vzít. Sehráli jsme to prostě zkušeně, nic víc, nic míň! Trochu si dovolím nesouhlasit s hodnocením Smithe-Pellyho v tom zápase - pro mě zatím zklamání, vůbec se neprezentuje tím, kvůli čemu jsme ho údajně brali. Očekával bych, že se bude svým důrazným stylem ve svém prvním domácím zápase ukázat, ale nebylo tam téměř vůbec nic, žádný pořádný hit, žádný důraz před bránou, nic! Když to srovnám s působením Sekyho v jeho druhém zápase za Ducks, tak je to jako nebe a dudy - ten byl aktivní, zařídil jeden gól, prostě hrál tak, jak ho známe v dresu Habs. Doufám, že se takhle nějak bude prezentovat i SP u nás, jinak moje nasranost z tohoto trejdu jen tak nevyprchá smajlik!
 
01.03.2015 15:48 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarEurolanche
27 únor v 15:49 ·
?#?Montreal? GM Marc Bergevin gave his top 3 defencemen he would like to acquire including ?#?Avs? Jan Hejda.
 
AvatarReakce na příspěvek:Toronto se možná snažilo, ale proti nám jsou naprostý chudáci, který si možou o PO nechat jenom zdát na nás ztrácej 32 bodů tady vidět rozdíl, kterej byl loni podopnej. Líbil se mi desharnais, Eller je v ohrožení, ale nevidim důvod proč by měl odejít. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik Totonto se sice snažilo, ale velké příležitosti nemělo. Carey chytá každý zápas skvěle, hlavně z něj vyzařuje naprostá jistota a tým ví, že když dá 3 branky, tak je na 90 % hotovo... TD už je opravdu přiblížila, ani bych se nedivil, kdyby se už nic neudálo. Jemelin zraněný, toho neudáme, tak max. asi Eller v ohrožení. Vermette už je naštěstí v Chicagu... Teď velmi těžký trip, aspoň 3 body by to chtělo vydolovat, abychom neztratili kontakt s vedením...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo jo, to je jejich theme song jak vyšitý, taky jsem to v minulosti dával kámošovi, který jim fandí, na zed, ale ted už je to z jejich strany spíš komické a zoufalé, takže to už nedělám smajlik

Zápas dost podobný tomu před dvěma týdny, tzn. že Leafs se zadarmo nedali a byli pohledově lepší tým, nicméně nedokázali z herní převahy vytěžit nějak moc závažné šance, kdežto my trestali jejich chyby a byli hlavně velice efektivní. Plus jak z jiného světa Carey Price, ale to už je takové klišé. Opravdu mě pobavilo, jak mu beci 3x (!) v zápase přihráli malou domů, tak obrovské sebevědomí v něm všichni mají, neuvěřitelné. Carey je ve hře holí už stejný level jak Brodeur v době své největší slávy.
Třetí gol Gallaghera asi platit neměl, nicméně bylo tam postrčení bránícího hráče. Tohle je strašně ošemetné téma. Když jde útočící hráč do golmana sám, tak přes to nejede vlak a mělo by se trestat a neuznávat branky, ale takhle je to takové... no na prd a nechtěl bych o tom rozhodovat.

DLR, Subby, Marky, Pleky, Max, Gally, Weisy fantastičntí, Manny se konečně trefil, kluk si to zaslouží strašně moc.
 
01.03.2015 11:11 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Na to si vzpomenu vždycky, když je porazíme smajlik
 
01.03.2015 11:04 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarMenšia inšpirácia pre názov článku smajlik
https://www.youtube.com/watch?v=RPg63uxYwN0
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík