Do Bell Centra dnes zavítají Hurricanes

19.03.2015, 18:53 | Preview |  Jaroslav Francek
 

A je třeba dodat, že Carolina je oblíbený soupeř Habs v posledních letech, který se vždy dařilo porážet. Bude to třetí a poslední zápas této sezony (obě poslední Habs vyhráli), neb Canes letos do play off určitě nepostoupí, neb jsou v tabulce až na 14. místě v konferenci.

Otazník dnes visí nad startem Jeffa Petryho, jenž nastydl. Jeho místo zabral v obraném páru Nate Beaulieu, kterého postihlo nachlazení nedávno, a vynechal zápas s Floridou. S Gregem Paterynem panuje spokojenost, tudíž se čeká další zápas volna pro veterány Gonchara a Weavera. Carey Price v brance je již samozřejmostí. Co je pořád trochu zvláštní na týmu Canadiens? Že stále nemá stálé útočné trojice, i přes fakt, že se zranění týmu vyhýbají velkým obloukem a nikdo týmu nechyběl delší dobu, snad jen až na Parentaua. Ve vyhraném, ale herně ne zrovna příznivém zápase se tak hráči znovu míchali a podobně i trénovali, dá se tedy čekat podobná sestava:

Pacioretty – Plekanec – Gallagher
Galchenyuk – Desharnais – Parenteau
De La RoseEller – Smith-Pelly
PrustMalhotra – Weise
Flynn

Markov – Subban
Beaulieu – Gilbert
Emelin – Pateryn
Gonchar – Weaver

Soupeře je po slušném zápase proti rozjeté Ottawě, které podlehl až v prodloužení 2:1. V brance byl Anton Chudobin a dnes tomu nebude jinak. Cam Ward je totiž nemocný. V týmu válí obránce Faul, jenž je i nejproduktivnějším hráčem týmu. Tedy i Eric Staal má méně bodů. Nicméně stále to nemění nic na faktu, že má Carolina v týmu spoustu šikovných hráčů (Skinner, Rask, Gerbe, Nestrašil), takže se Canadiens dnes od půd druhé budou muset být na pozoru.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to šlo úplně mimo mě, že už je tady zase ta doba pár týdnu, kdy je čas o hodinu milostivější. Jak už člověk nesleduje zápasy live téměř vůbec, tak z toho vypadne.
Canes nás přestříleli, ale co jsem četli a viděl ze sestřihů, tak jsme si udělali náskok a pak to jen dohráli. Ale že by měli tutovky a tlačili nás v pásmu, tak to vůbec, spousta střel byla kondičních. Carey nula, super.
Konečně hraje pospolu 4.linka tak, jak byla projektována před sezonou a tak, jak se mi vždy líbila. Doufám, že tam MT zas nebude tlačit nějaké Flynny a Mitchelly (až se uzdraví) a nechá zase trochu zahrát Mannyho.
Weavera mi je opravdu líto, dostává od MT pěknou čočku, kterou si vůbec nezaslouží. Když si vzpomenu jak hrál po přestupu k nám a v PO... Výtečný bek, po Budajovi asi nejvíc zařezaný hráč v poslední době. Hnus. A jaké má plány s Gončarem by mě taky zajímalo, ptž úplně vidím, jak vytáhne kecy o tom, jak nechce nechávat veterána obránce dlouho mimo sestavu (hlavně že u Weavera mu to problém nečiní). Na příští rok bych si moc přál beky takto:
Markov-Subby
Gilbert-Petry
N8-Pateryn
Tinordi-Weaver

Zbavit se všech Allenů, Gončarů beru jako samozřejmost, hlavně nikoho takového dalšího nebrat (roste další bek Dietz) a především vyměnit tu hlavu vygumovanou Jemelina.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, nosmajlik Je pravda, že za svých mladých a nerozvážných let jsem občas tyto problémy měl smajlik Povinná výhra, navíc s nulou, to se počítá. Zápas jsem neviděl, tak nemoh hodnotit hru, ale úplně špatné to být nemohlo...
 
AvatarReakce na příspěvek:S tím časem - já kolikrát nevím ani u nás, na kterou stranu se to posouvá...tak ještě, abych hlídala zámoří... smajlik

Co se týče Petryho, asi tě uklidním, nehrál kvůli chřipce. Weavera bych taky ráda viděla v sestavě, ale Pateryn hrál moc dobře.

Taky bych radši viděla ofenzivnější hokej...pořád říkám, že lepší výsledek je výhra 7:6 v prodloužení než 1:0 po nájezdech (když trošku přeženu). Včera to vypadalo tak, že jsme hráli první třetinu na 100%, byl to pěkný hokej, udělali jsme si náskok...pak už jsme se to jenom snažili ubránit...
 
AvatarReakce na příspěvek:Dobrý vtip...smajlik. Ale v pohodě, nejsi sama, s časovým posunem tu měl vždy nemalé problémy i jeden člen redakce, viď Michale smajlik ?
K zápasu - potěší body, potěší nula pro Careyho, ale proboha, to už nedokážeme přestřílet vůbec nikoho??? Budu se opakovat, ale tenhle styl hokeje totálně nesnáším! A vůbec taky nechápu, proč Therrien nechá sedět Petryho v době, kdy je ideální čas se pořádně sehrát před PO...? Místo toho tam zkouší nevím co, přitom Weaver jako nejlepší defenzivní bek do PO sedí, s Gončarem vůbec nevím, co má v plánu...smajlik.
 
AvatarZasloužená, i když povinná výhra smajlik Fajn je, že se dokáží prosadit všechny lajny. Další čistý konto pro Careyho. Carolina nehrála vyloženě špatně, ale Carey všechno klasicky chytil. A nemůžu si pomoct - DD ve 2. lajně hraje líp než v první. Dneska podal super výkon i s gólem.
Když se vrátím k Carolině - dost mě zaskočila marnost bratrů Staalů. Naopak Nestrašil je jedním z jejich nejlepších hráčů, je vidět, že mu Carolina sedí a zřejmě tam bude brzy jedním z klíčových hráčů.
 
AvatarReakce na příspěvek:nene, konečně mě napadlo se na to podívat, čím to je, že poslední dobou začínají ty zápasy okolo půlnoci...v zámoří už skoro před 14 dny měnili čas, tak proto smajlik Vůbec mi nedošlo, že to posouvají jindy, takže, když jsem se zrovna nekoukla na naše servery, tak jsem pravidelně neviděla poslední dobou prvním třetiny smajlik

Dobrý začátek a nástup do zápasu, tak hlavně udržet tempo smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:http://www.nhl.com/gamecenter/en/preview?id=2014021054&navid=sb:preview&intcmpid=sb-preview

7:30, takže půl druhé, nebo ne?

O mě se ví, že Jemelina nesnáším, ale taky jsem z toho už až zoufalý. Proč jej každý považuje za tak důležitého jen kvůli psysical presence? Přitom on není žádný brousek, jsou mnohem tvrdší beci v lize, opravdu do těla hraje jen proti Bostonu, většinu zápasů je neviditelný. Nechápu to a nikdo nepochopím.
Jo a mimochodem, před zápasem s Cats měl rozhovor s médii, skvělá podívaná, měl by s tím vystupovat jak s komediálním číslem. Tolik roků v Americe a anglicky mluví jak postižený, tupoun...
 
AvatarNehraje se náhodou od půl jedné? Nebo od půl druhé? Já teď nevím, jak si nařídit budík smajlik
Pleky zase s Maxem a Gallym, to je fajn, DD mě jako první centr štve...Pleky taky není vyloženě elitní centr, ale DD má do něj mnohem dál...Emelin mi vůbec nechyběl, když byl mimo - ne, že bych byla nadšení z toho, že byl zraněnej, ale zkrátka v pohodě bychom se bez něj obešli...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík