Smolný zápas č. 1

02.05.2015, 07:36 | Reportáž ze zápasu |  Michal Házi
 

V stredu sa Montreal konečne dozvedel meno súpera pre druhé kolo play-off, ktorým sa po napínavej sedemzápasovej sérii s Detroitom Red Wings stala Tampa Bay Lightning. V základnej časti prehrali zverenci trénera Michela Therriena všetkých päť vzájomných stretnutí s Bolts. To však v konečnom dôsledku neznamená nič, pretože vo vyraďovacích bojoch každý tím začína od 0. Prvý duel bol na programe v piatok večer pred fantastickým montrealským publikom vo vypredanom Bell Centre. Jediným maródom v kabíne bol obranca Nathan Beaulieu, ktorý podľa slov GM Bergevina vynechá minimálne prvé štyri zápasy tejto série. Zvyšok mužstva bol našťastie v poriadku. V bránke ako obvykle s Priceom nastúpili Habs nasledovne:

Pacioretty - Plekanec - Gallagher
Galchenyuk - Desharnais - Weise
Prust - Eller - Parenteau
De La Rose - Mitchell - Smith-Pelly

Markov - Subban
Jemelin - Petry
Gilbert - Pateryn

Hostia si vypracovali dobrú šancu už v úvode zápasu, keď sa k puku pred bránkou dostal nikým nepokrytý forward Ondřej Palát. Na opačnej strane zase spôsobil Bishopovi krušné chvíle druhý montrealský útok. V dvanástej minúte boli Pacioretty aj Gallagher veľmi blízko ku gólu, lenže obaja premárnili 100% šance a pokračovalo sa za nerozhodného stavu. V štrnástej minúte mali Habs možnosť presilovky, no aj napriek množstvu príležitostí ju domáci hráči trestuhodne premárnili. Po úvodnej dvadsaťminútovke bol stav bezgólový 0:0.

V dvadsiatej siedmej minúte mali Lightning možnosť presilovej hry, avšak bol to práve domáci hráč, ktorý dokázal pohroziť. Max Pacioretty sa šikovne predral pomedzi dvojicu obrancov a dostal sa až k zakončeniu, lenže jeho pokus stroskotal na výborne chytajúcom Bishopovi. V tridsiatej minúte preveril Priceovu pozornosť hosťujúci obranca Andrej Šustr tvrdou strelou od modrej. Tridsiata ôsma minúta priniesla ďalšiu početnú výhodu Tampy. A opäť úradovala dvojica Plekanec - Pacioretty. Prvý menovaný totiž spálil absolútnu tutovku. Aj po štyridsiatich minútach diváci gól nevideli.

V štyridsiatej tretej minúte prišiel zákonite úder hostí. Strelu obrancu Matthewa Carlea od modrej pred Priceom tečoval Tyler Johnson a Tampa viedla 1:0. V štyridsiatej ôsmej minúte to na Bishopa skúsil Dale Weise, lenže gólman Lightning bol pozorný. Vyrovnanie prišlo v päťdesiatej piatej minúte, kedy nenápadná Paciorettyho strela narobila Bishopovi problémy a nakoniec skončila až za jeho chrbtom. Zvyšné minúty riadneho hracieho času už gól nepriniesli, takže sa pokračovalo v predĺžení.

V šesťdesiatej tretej minúte po chybe montrealskej obrany sa do brejku dostal Kucherov, Price našťastie odolal. Šesťdesiata deviata minúta zase priniesla tlak Montrealu, ale ako obvykle z množstva šancí gól nepadol. Prvé predĺženie sa skončilo a pokračovalo sa ďalej. Rozhodujúci moment prišiel v tretej minúte druhého predĺženia, kedy o výhre Tampy rozhodol Nikita Kucherov.

Keby sme prehrali po zlom výkone nič nepoviem, ale toľko nevyužitých tutoviek v tak dôležitom duely play-off je neprípustné. Habs si to prehrali sami a chýbalo tam aj viac dôrazu pred bránkou súpera. No nič sa nedá robiť, nasledujúci zápas bude nesmierne dôležitý a Canadiens v ňom musia uspieť, aby ak chcú pomýšľať na úspech. Hrá sa v nedeľu o polnoci SEČ.

Hviezdy zápasu:
1. Nikita Kucherov 1 + 0
2. Carey Price 33/35
3. Ben Bishop 43/44

foto: Francois Lacasse/NHLI via Getty Images

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
08.05.2015 07:50 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak konečne sme ich porazili. smajlik
Prosím napíšte niekto krátky report, pretože dnes nstíham.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, v kontextu toho dnešního výsledku je zápas č.1 a 3 opravdu ještě víc k nasrání...! Ale dnes se konečně ukázalo, že když alespoň malá část těch šancí tam spadne, hned můžeme být naprosto v pohodě, protože herně na ně máme s přehledem. Škoda, že už si to užijeme jen jeden zápas...
Jinak ke Galchenyukovi - rozhodně bych to neviděl tak tragicky jak vy, v sérii s Ottawou mně určitě nepřipadal nijak tragický. Ale obecně je prostě pravda, že efektivita v koncovce je naším největším problémem. A také to, že sebevědomí Price je proti Bolts trochu jinde než u něj bývá zvykem...
 
Avatar2:6 Prokletí Tampa prolomeno.A pak že to nejde :)
 
08.05.2015 02:30 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPo 30minutách....0:5 for Habs. Kua teď mě ještě víc sere ta včerejší prohra, kdy jsem nám hrozně věřil, že to v OT urveme...Bohužel, jen bych se opakoval. 1:3 nebo 2:2 je astronomický rozdíl.



 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě zas vše není jen o centrech, ale u nás to bída hlavně kvůli DD určitě je, třeba Larry hraje solidně, ale u něj pořád ten stálý problém o nemohoucnosti přetavit "dobrý hokej" do kanadských bodů.
Jak říká Michal, u nás to je vše o koncovce, s čímž souvisí i ta PP, která je ostudná. Na příští rok se musí něco změnit a to dost razantně. Můj tip je, že to asi "konečně" odnese Pleky. Ale to hodně předbíhám, ještě jsme ve hře a dnes je nutná výhra, takže pome. Já si dám až ráno, jsem absolutně KO, trip do Prahy mě dostal.
BTW to byl zápas, co? z 3:0 na 4:6, ti kluci to šolíchají, slovy klasika, sfoukli by nás jako svíčku smajlik (repre už sfoukli)
 
AvatarReakce na příspěvek:Markov to ale prvně nesmyslně ztratil u hrazení, ale náš problém je hlavně v tragickém proměňování šancí, na to dojíždíme. Tampa si prostě na Price věří a má i štěstí, my naopak kromě levých ruk i smůlu, když dáme 3x tyčku... Galchenyuk je pro mě největší zklamání v PO, bohužel už to hodně naznačoval v závěrečné fázi ZČ. Hned za ním Markov... Holt už musí MB něco předvést...
 
07.05.2015 22:51 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarMíro ale...:) samozřejmě se dá označit, že celý útok to pojmul, tak nějak "mám to na salámu". Ta situace se dala zachránit i pak. Jenže to by Subban nesměl koukat, kde co lítá...Markov nacvičovat něco ve stylu na mistrovství světa v plavání, když tam skákal placáka. Já však hledám vždycky, kde problém začal a to vidím v tomhle případě jednoznačně u Plekyho. 13 vteřin před koncem mít puk na holi nikým neatakován ve středním pásmu a hodit puk někam (kam?, Maxovi na záda či co) Doprčic co to mělo jako bejt? Vystřelit na Bishopa, nahodit aspoň zabranku, zavést to tam...jakékoliv jiné řešení by bylo lepší! Pro mě tohle je neomluvitelný kiks a absolutně jsme jej nepochopil...:( teda jestli už nemá koupenou jednosměrnou bezpřestupní Tampa - Praha :D :(

Všichni vidí, že Markov na PO je prostě vyhaslej. Nemá sílu, chybuje...Přesto ten první gól, zase od počátku...co tam dělal Galchenyuk? Ano Markov ho mohl zajistit, Price (v základní části by tu střelu na bližší tyč měl) ale já vždycky prostě koukám na začátek problému a něco tam Galchenyuk udělal jsem nechápal...hokej je hra chyb, to bez debat. Ale vždy se snažím koukat hned na její zárodek a ne jen další konsekvence.

Mimochodem k Chuckymu, vám říkám ten kluk se teď modlí ať už je po sezoně. Tenhle rok pro něj měl být průlomový. V první polovině sezony se i to potvrdilo, ale co hraje v posledních 30 zápasech to je hrůza úplně zaseklej a potvrzuje to, že ten draft 2012 byl šíleně slabej na jedince...

Včera mi bylo líto Gallaghera, co ten kluk tam nechá na tom ledě a všechno to přijde vniveč...On je pro mě jednoznačně největší lídr týmu. Hráč k nezaplacení.

No nic...léto se nezadržitelně blíží. Snad už MB žhavý drát směr Edmonton na možný trade za top útočníka...!

Parda: obávám se, že ani z jedním těch centrů ...(ikdybychom se někdy do Stanley Cup final dostali, tak ty centři na západě to je úplně jiná liga...Getzlaf, Kesler, Toews, Kopitar, Carter a brzy i Monahan by si s těma našima vytřeli pr...
 
AvatarSedm branek v posledních devíti utkáních PO, procentuální (ne)úspěšnost v PP je již jen něco málo přes 3% to je prostě BRUTAL! 2. a 3. nejproduktivnější hráč je Gilbert a Mitchell.
Kdyby ty zápasy aspon měly jiný průběh a my byli opravdu horší tým, ale to nejsme, spíš naopak, to pak člověka ty prohry serou mnohem víc a no vítězný gol dostat sekundu před koncem, to je pak už jen vrchol všeho.
No nic, série je u konce, bylo by ale záhodno dnes vyhrát, aspon symbolickou výhru přidat to té strašidelné bilance s Bolts.
Tým má skvělý základ, spoustu talentu, má velké zkušenosti a na poměry dnešní vyrovnané NHL má za poslední tři roky určitě uznání hodné úspěchy, nicméně musí přijít "major move" Bergevina, kterému se zatím celou dobu vyhýbá a ofenzívu musí vylepšit opravdovým střelcem. Jestli se tak opět letos nestane, tak SC nevyhrajeme a pak ještě má podmínka, nikdy nevyhrajeme SC s Desharnaisem v sestavě...
Go Habs Go!
 
07.05.2015 12:56 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarZápasu je strašná škoda, ale Naděje umírá poslední. GO HABS GO
 
AvatarNaprostá laxnost, která se nám vymstila. Vůbec nechápu, co tam celá formace předváděla, takto se nastupuje do posledního střídání? To snad ne!!! Už čtvrtá formace mohla několikrát vyhodit a vždy to sotva dojelo k modré čáře, pak už konečně vystřídáme a místo, abychom to nahodili do útočného pásma, tak to šmrdláme kousek za půlkou. Samozřejmě jasný konec série a celého roku. Odehráli jsme velmi dobré utkání, byli lepší a měli vyhrát, ale na to se nehraje, teď nám nepomůže už ani ten zázrak. I kdybychom teď vyhráli, tak se jen o pár dní posune dovolená. Je to k vzteku, mohli jsme s klidem v sérii 2:1 vést, místo toho už by si kluci měli vybírat, kam půjdou na golf. Vlastně můžou rovnou zůstat v Tampě...
 
AvatarDostat gola 2 vteriny prde koncem ? To je vtip ? Naprosto presne to vystihuje tuhle serii. Tampa i kdyby hrala bez golmana tak ti nasi to nejak projedousmajlik Snaha, vule, bojovnost to tam je, ale kdyz to nejde tak to nejde... Pozitivni je, ze uz toho trapeni bude s nejvetsi pravdepodobnosti konecsmajlik
 
AvatarSe divím že Carey tu hokejku nerozštípal na třísky.Tohle je už vážně zlé ale Naděje umírá poslední.GO HABS GO
 
AvatarReakce na příspěvek:Tohle byla ta definitivní rána, která ukončila naše učinkování v SC...smajlik. Ale takhle krutě jsme si to snad nezasloužili - dneska většinu zápasu lepší a pak tohle??? Neřekl bych, že to byla jen Plekyho nedůslednost, celý útok to pojal, jako už by byl konec... Herně nemám toho moc co vytknout, ale ta koncovka je vážně víc než tragická a tohle je pak výsledek toho všeho. Velká škoda dneska, opravdu velká...
 
07.05.2015 03:54 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarWau celý zápas lepší a pak to takhle odfláknout na závěr...(14). K vzteku, nechápu, tohle je pro mě naprostá sabotáž.
 
AvatarReakce na příspěvek:Můžu tě už poněkolikáté poprosit, abys psal ty příspěvky trochu srozumitelněji...? Sorry, ale tohle se nedá číst - všechno dohromady v jedné větě, aspoň trochu nějaké té češtiny...smajlik.
 
AvatarBude to těžký, ale ještě pořád můžeme otočit sérii. Ale musíme se vrátit ke hře ze zápasu proti Tampě č. 1. Sice góly nepadaly, ale ani na jedné straně. Musíme doufat, že se k nám štěstěna zase otočí, protože jsme i včera mohli po první třetině vést 3:0...
Flynn s Mitchelem jsou zatím snad naši nejlepší hráči. Celkově, jak píšete, se útok nechytá...respektive, šancí máme hodně, ale prostě to nepadá. O to víc musí útočníci pomáhat obraně a samotná obrana musí fungovat...jenomže Markov hraje mnohem hůř než v základní části, Subban by si mohl odpustit aspoň ty kličky v obraném pásmu. Občas působí jak krasobruslař. Nejlepší bek je za mě Petry.
Včera jsme si to podělali zbytečnými vyloučeními, a to měla Tampa přesilovku skoro jak my...A dva nebo tři góly navíc byly jak přes kopírák..
 
Avatarzasraná Tampa! my si rozhodně nezasloužíme vypadnout takhle brzo potom co jsme předvedli v ZČ, ale na to se v PO bohužel nehraje oni se jich snad bojí nebo co nevim, ale máme rozhodně tým, který umí víc a zaslouží si víc je to fakt na hovno. Sorry že sem sprostý, ale tohle je fakt no nebudu dál komentovat.smajlik
 
AvatarNo vidíš Theo, konečně jsi dospěl...smajlik. Tenhle názor můžu konečně do puntíku podepsat!
 
04.05.2015 09:01 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTakže sezóna je na konci (takmer), čo už, treba sa zmieriť so skutočnosťou, že Tampa je lepšia. Aj horšie veci sa stávajú. smajlik
 
AvatarTheo určitě s Tebou souhlasím, já těmi TOP útočníky myslím naše útočníky v prvních dvou formacích, vůbec jsem to nevztahoval k celé lize, protože tam je opravdu TOP jen Pacioretty. Teď nás může spasit jen zázrak, víme to všichni. Jediná šance je betonovat, nadpozemský Price a konečně něco proměnit. Ještě by nám mohli začít jít přesilové hry, ale to je ještě větší sci-fi, navíc pokud budeme pokračovat v takové nedisciplinovanosti, tak je vše úplně jedno...
 
04.05.2015 08:11 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZdravím všechny,

dlouho jsem se tu neukázal a asi není příliš ideální chvíle.

Dopředu podotýkám, že většinou jsem ohledně Habs optimistou a snažím se "neMírovatět" :))) Teď budu asi ještě kritičtější než starší kolega :)

Upřímně, ač jsem kvůli domácím zápasům Flames letos neviděl tolik zápasů Habs jako v posledních sezonách, tak pořád jich bylo dostatek, abych si udělal obrázek o síle týmu. Přiznám se, že jsem byl sám překvapen, že jsme přešli první kolo. Patřil jsem totiž k jedincům, kteří věřili Ottawě víc než nám.

Proč? Match up. Play off téměř o ničem jiném není. Krom nutného zdraví a trocha štěstí. A ten vůbec nevychází v náš prospěch. Jak v první sérii tak teď v té druhé. Prostě nejde jen tak přejít, že si s námi v základní části Tampa dělala co chtěla. Náš "systém" (uvozovky jsou tam úmyslně díky panu MT) na Tampu absolutně nepůsobí. Z nejlepšího hráče ligy se proti nim stává sotva průměrný brankář, zkrátka nefunguje vůbec nic.

Čtu tady výtky, že naším top útočníků to nelepí a nepadá...zeptám se trochu jinak. Kdo je u nás TOP útočník?
Max, ano souhlasím...tedy až na to, že není 100% zdravotně ok a navíc v PO zatím nebyl nikdy tak efektivní jak v základní části. Kdo dál? Galcheynuk...ale, ten Alex v posledních 30 zápasech je pouhým stínem Galchenyuka z první poloviny sezony. Pořád je hodně mladý, bohužel se ukazuje, že draft 2012, kde jsme měli jednou za dekádu, tak dobré postavení byl jedním z nejslabších za posledních 20let....kdo dál? Pleky? Ať jej mám jak vy rád, přiznejme si, že poctivec Pleky v PO slábne. Jede celých 82 zápasů na 100%-110% (chvála za to)a pak když přijde PO a ostatní hráči přeřadí z pomyslné čtyři na vyšší rychlost, on už nemá z té jeho celésezoně zařazené pětky kam přehodit kvalt, jelikož nad ní další rychlost není...jednoduché a potvrzuje se to každé Play off už několik let. Gally? Ač proti tomu válečníkovi nemůžu říct ani špetku špatného, těžko to bude sám táhnout...Eller, v PO dobrý, ale střelec z něj nikdy nebude. Kdo dál? Utrápený PA, no to snad ne...Zkrátka já tam dalšího TOP útočníka prostě nevidím.

A když se k tomu připočte fakt, že ze Super Price se s Tampou stává normální brankář (facku si dej MT zato, že si jej v tom nechal vykoupat celých 60minut, a pořádnou, úplně mě tím zas neskutečně vytočil) v základní části skvělý Markov má v PO problémy s vyšší rychlostí a Tampa nás po všech stránkách dostala kam chtěla, (psychika, labilita při PP, stupidní nedisciplinovanost) tak šance na odvrácení rychlého konce vidím za naprosto minimální.

MB v létě prostě musí dojít k závěru získání top útočníka i za drahou protihodnotu, jinak v dalších letech budeme mít problémy se dostat dál než přes první či druhé kolo východní konference. A zkusit se "rozumně" domluvit s Petrym. Důležité kroky, které vedou k tomu, aby se z dobrého týmu stal skutečný adept na triumf. Já bych k tomu ještě přihodil někoho, kdo umí "koučovat" během utkání, ale to bychom chtěli moc :)

Go Habs, hlavně se nenechat Tampou víc zesměšnit, ptž tenhle zápas byl hodně ke skousnutí.





 
AvatarTak to nevypadá dobře, čekal jsem že aspoň jeden zápas doma vyhrajeme...smajlik Nezbývá doufat že to Price v Tampě úplně zavře. Klíčoví hráči musí zabrat! Go Hab Go
 
AvatarPřesně, jak už tu zaznělo - naprosto zbytečná a debilní vyloučení našich hráčů spolu s pokračující nulovou efektivitou v zakončení nás stála tento zápas, ale zřejmě i celou sérii! Momentálně tu není nic, čím bychom mohli Tampu zaskočit, protože naše přesilovky jsou jen na bolení hlavy, o totálně tragické koncovce ani nemluvě... Přitom jsme měli zápas tak dobře rozehraný smajlik! Ať si můžu myslet o rozhodčích cokoliv, jak Prust, tak Subban nebo Gilbert předvedli zkraty, kterých se prostě musí v takových zápasech vyvarovat - tudy cesta rozhodně nevede! Tak snad jen si přát, abychom to nějakým zázrakem (nevím jakým) vrátili ještě do Montrealu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím, že nevyhrajeme a už jen zázrak nás může vrátit zpět do série. Ne rozhodčí, ale demence hráčů může za naši dnesšní prohru. Vypadá to, že Tampa se našla v přesilovkách a to je to poslední, co jsme my, totální trapáci v přesilových hrách, potřebovali. Prohrát doma dva zápasy, v podstatě nevidím naději na obrat, jen snad vyhrát dva zápasy v Tampě, což ale i díky naší skvělé produktivitě a hře našich TOP útočníků není reálný...
 
AvatarReakce na příspěvek:My jsme je tam posadili a ještě plácli koně do prdele, aby se krásně rozjeli a hle, 4 fíky v naší bráně. To je k uzoufání, takový start do zápasu, ujali jsme se vedení, výborné šance, skvělý pohyb. Ale přijde debilní call rozhodčích, gol do šatny, naše tragická PP, ke které už je škoda se vůbec vyjadřovat a zápas je v háji a s ním i celá série. To nemám smysl, dobrou noc.
 
04.05.2015 01:50 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarDobrou noc všem...
 
04.05.2015 01:37 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
Avatarkvalitní kravina od Gilberta :-( My je samotní posadíme do sedla.... Tak a teď pořádně zabrat.
 
04.05.2015 01:05 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, už mě to taky sere. Od Prusta však pěkná hovadina. Musíme dávat góly, oni nemají téměř nic. JEDDÉÉÉÉM
 
AvatarAt jdou ty debilní zebry do prdele! Za co šel P.K. ven? Takových cross checkingů je před brankou mraky v PO a oni ho vyhodí hned po ubráněném 4min oslabení. Zase jsem si ověřil, že v NHL se neskutečně hraje na jména. Být to zákrok naopak třeba na Gallaghera, tak je to ok, udělat to jiný hráč, tak je to taky z 90% ok, ale protože to byl Subban, tak šel ven. Jsem zas nasraný a vytočený do běla.
Naštvaný jsem ale i na naše hráče, protože jsme mohli klidně vést. Mitchell a Flynn super práce, krásné akce, jen to dotáhnout do konce...
Jsme mnohem lepší, dnes vyhrajeme.
btw trochu jsem zaspal a v tom spěchu a vzrušení ze zápasu jsem zapomněl psát report.
 
AvatarDo zápasu jdeme bez změn v sestavě, takže doufám, že stejná bude i snaha a pohyb na ledě, GO HABS GO!
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak jasně, měli jsme to dávno rozhodnout v 60 minutách, ale tohle určitě nepomůže, když i v OT jsme byli aktivnější.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ne, posrali jsme si to sami a tohle byla jen hodně zkažená třešnička na kyselém dortu...
 
AvatarVelká škoda, navíc ten gol v prodloužení, to prostě nasere. Pacioretty se zlepšuje, tak snad mu to tam začne padat. Musíme dát branku v přesilovce, to sakra potřebujeme. Každopádně musíme vytrvat v tomto tempu a druhý zápas urveme...
 
AvatarTakže nám to posrali rozhodčí, protože to byl jasnej ofsajd vážně super a to sme byli lepší což je proti Tampě docela překvapení.smajlik
 
AvatarNo a ted vidím tohle
http://novy.nhl.cz/canadiens-prohrali-prvni-duel-serie-golem-z-ofsajdu-je-to-frustrujici-priznal-therrien/5005573

tak to je k nasrání ještě víc...
 
AvatarJe to k nasrání, ale tak už to bohužel je. 2OT už je vždy o čekání na chybu, my ji udělali, bohužel to byl Pateryn... Každopádně asi netřeba opakovat, co viděl každý, ten zápas jsme měli vyhrát v 60 minutách, co my zase nedali... Pleky!!! Ta naše produktivita je fakt děs.
Ale zápas má určitě pozitiva, umíme s nimi hrát a jsme dokonce i lepší, pokud takhle budeme pokračovat, tak se o osud série nebojím. Jen to příště dotáhnout dokonce.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík