1.července startuje trh s volnými hráči

30.06.2015, 16:27 | Přestupy |  Míra Vyskočil
 

Hokejový čas letí neúprosným tempem... Před 14 dny jsme poznali nového (v tomto případě by skoro sedělo staronového) držitele Stanley Cupu, právě skončený víkend nám nabídnul draft mladých nadějí na Floridě a od zítřka, 1.července 2015, nám de facto startuje další ročník nejuznávanější a nejkvalitnější ligy světa. Začíná totiž trh s volnými hráči, do toho budou generální manažeři řešit podpisy volných hráčů s omezením (u některých možná i arbitráž), takže pro vedení všech mužstev NHL i pro fanoušky nastane alespoň na několik dnů velmi zajímavé období - je jasné, že nejhektičtější bude první týden, potom tak období na přelomu července a srpna, kdy se může schylovat k již zmíněným arbitrážím, a poté budou mít napilno manažeři těsně před trénikovými kempy, kdy ještě určitě zbydou nějací volní hráči, kteří se budou snažit právě v kempu přesvědčit, že si zaslouží podepsat smlouvu.

Do toho všeho samozřejmě budeme číst spoustu spekulací a "zaručených" zpráv o podpisech nebo přesunech hráčů, prostě celkem zajímavé období. Takže v diskusi pod článkem máte všichni prostor pro své názory na případné posily pro Canadiens nebo pro vyslovení svých přání a představ, koho by jste nejraději v našich barvách viděli. Začnu první, i když ta zpráva není určitě pro mnoho z vás žádnou novinkou - údajně má velký zájem obléct dres s písmeny C a H na prsou Michael Frolík, který naposledy hrál za Winnipeg Jets...

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak určitě dej vědět, pokud bychom tedy byli zváni i my.
Pokud teda, Míro, nechystáš něco ve své režii? Ale to by ses asi neptal, že smajlik
 
02.08.2015 16:35 | reagovat
LenkaV | lenka@tomasplekanec.cz
Reakce na příspěvek:Ahoj,

něco bychom rádi uskutečnili... S Plekym jsme v kontaktu. Uvidíme, jak na tom bude s časem... :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Ahoj, taky by mě zajímalo, jestli se letos něco plánuje.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jestli je to od uživatele "vrablos", tak bez problémů... Jinak, dáváte nějak dohromady nějaký sraz s Plekym nebo zatím nic?
 
29.07.2015 16:46 | reagovat
LenkaV | lenka@tomasplekanec.cz
Ahoj,

můžu se zeptat, kdo z Vás fotil na loňském srazu s Plekym? Na uložto jsme úplnou náhodou našli nějaké fotky z toho srazu. Předěláváme web Tomášova fanklubu a pár z nich bychom rádi použili a zveřejnili. Bylo by to možné? :)
 
AvatarTak já se dostal na internet po pár dnech až dnes a ejhle, Sjomin je u nás...smajlik. Nějaké náznaky jsem už zaznamenal v týdnu a celkem jsem v té době věřil, že tím týmem budeme my. A ano, byla to jedna z variant, které jsem celkem preferoval - druhá byla s Tlustým. Proto říkám, že tenhle kontrakt mně vůbec nevadí, i když se jedná o Rusa a navíc po zranění. Momentálně nemáme vůbec žádného střelce, Max je zraněný a nikdo neví, v jakém stavu se vrátí - proto tohle všechno je pořád mnohem lepší než "drátem do oka"...! Klidně může hrát v první lajně po boku DD a Maxe, klidně může hrát podle mě i s Plekym - mohli by si taktéž vyhovět, zvláště, pokud s nima bude hrát Galchenyuk. Myslím, že ani jedna z variant nemusí být špatná. Pokud se nechytne, tak ho holt nahradí nějaký mladík a při trade deadline třeba doplníme o někoho jiného...
Stejně jako Parda jsem měl i já jiné představy o posílení na tomhle postu, ale úplně špatně to taky není, tak uvidíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:nejsem si sice úplně jistý jestli se k nám hodí, ale k uvidíme. Především by mě zajímalo, kam ho MT dá ani mě nenapadá žádná dobrá varianta. Je otřískaný s caps ze spolupráce s Ovečkinem tak by snad mohl něco ukázat. Ze začátku když jsem to četl poprvé trochu ve mě zamrazilo, ale za pokus to stojí. Stále si ale lámu hlavu, ke komu by tak pasoval to se ovšem uvidí.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přemýšlím nad tím víc a asi ano, nemáme absolutně co ztratit. Pokud se chytne (kéž by), tak to bude steal jako kráva, pokud ne, tak si s ním MT poradí, to tady všichni víme, že jeho neoblíbenci si moc nezahrají. Je to třetí čistě ofenzivní posila, která byla jinde nechtěná po Brierovi a PAP, tak snad se napotřetí chytne.
Je ale fakt, že jeho goly jsem vždycky miloval a v době nejlepší slávy měl snad nejlepší wrister v lize, kdyby si na to rozvzpomněl, byla by to paráda.
třeba tenhle
https://www.youtube.com/watch?v=NEyZRb2uq5A

Každopádně se nemůžu zbavit pocitu, že jsem čekal větší letní posilu do ofenzívy...
 
AvatarReakce na příspěvek:Podle mého naprosto v poho, za ty love, není žádný risk, takže proč to nezkusit. Pokud by se chytl, tak je to hráč, který nám chyběl a pokud to bude bída, jako poslední sezónu v Carolině, tak holt se s ním rozloučíme... Já myslím, že tohle rozhodně není špatný tah a mohl by nás Rusák přesvědčit...
 
AvatarReakce na příspěvek:Podle mého naprosto v poho, za ty love, není žádný risk, takže proč to nezkusit. Pokud by se chytl, tak je to hráč, který nám chyběl a pokud to bude bída, jako poslední sezónu v Carolině, tak holt se s ním rozloučíme... Já myslím, že tohle rozhodně není špatný tah a mohl by nás Rusák přesvědčit...
 
AvatarTak jsi to, Míro, předpověděl. Mám z toho smíšené pocity. Je to střelec, má neuvěřitelný švih, ale je otázka, co z toho zbylo po lonské operaci zápěstí. Je líný, nekomunikuje s médii (jako klasický rusák neumí anglicky ani beknout, druhý Jemelin) a je marný dozadu. To asi moc fungovat nebude, ale na druhou stranu je to low risk move. No uvidíme, co z toho bude.
 
24.07.2015 19:38 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Somin je dobrá šance a malej risk, akorát nesmí zkazit Chuchkyho jaj! PK, Carey a Pleky ho musej chladit a bude to dobrý - když tým dá najevo, že o jeho góly stojí, Alex to dá
 
24.07.2015 18:41 | reagovat
Michal | michal.pajtl@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Kostitsyni zůstávají v KHL a Radulov zatím také. Všichni mají zájem se vrátit do NHL, ale minimálně tuto sezonu ještě budou v KHL
 
24.07.2015 18:41 | reagovat
Michal | michal.pajtl@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Kostitsyni zůstávají v KHL a Radulov zatím také. Všichni mají zájem se vrátit do NHL, ale minimálně tuto sezonu ještě budou v KHL
 
24.07.2015 18:41 | reagovat
Michal | michal.pajtl@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Kostitsyni zůstávají v KHL a Radulov zatím také. Všichni mají zájem se vrátit do NHL, ale minimálně tuto sezonu ještě budou v KHL
 
24.07.2015 18:33 | reagovat
Fanda | wp7t@seznam.cz
Tak to je síla. Už mám pocit, že s každým střelcem, kterému se přestane dařit, se to musí zkusit, jestli se nechytne u habs. (Gionta, Cole, Parentau.....). Ze zkušenosti prostě nechytne, spíš podlehne tlaku a je ještě horší.
A už sem letos doufal, že se Subban uklidní a začne hrát zcela pro tým. Na tréninku už se snad se všema porval, tak mohl být klid a oni mu tam předhodí dalšího individualistu a ještě v životní krizi.
Možná by to chtělo ještě aspoň jednoho Kostitsyna, ty prý oba ohlásili, že by to ještě chtěli zkusit v NHL nebo toho dalšího rusáka, jak ho vyhodili od preds kvůli pařbám a chlastu.
 
24.07.2015 18:07 | reagovat
Michal | michal.pajtl@seznam.cz
Neni, podepsán na rok za 1,1 milionu
 
24.07.2015 18:01 | reagovat
Fanda | wp7t@seznam.cz
Než Sjomina, tak radši nikoho. Doufám, že je to jen hoax.
 
AvatarV otázce sympatií na západě budu hodně souhlasit s Pardou - i mně se zamlouvá styl a směr Calgary a vždycky jsem tak nějak měl rád hru Chicaga (mluvím tedy cca o posledních 8 letech, dřív mě zajímali jen Habs smajlik). Ducks už tedy tolik nemusím, Dallas taky ne, i když je pravda, že ten jejich útok nyní vypadá fakt skvostně smajlik! Mít tak alespoň jednoho z těch jejich útočných hvězd... smajlik.
 
19.07.2015 11:01 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Miluju "směr sever" :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo to je fajn a já to jen schvaluju, historie ukázala, že od platových stropů vede cesta k úspěchu jen dobrým draftováním a výchovou mladých, díky UFA trhu nikdo nikdy SC nevyhrál. Nicméně my nemůžeme suckovat roky, abychom nabrali picky jako Pens nebo Hawks, takže musíme být dobří v obojím, jak v draftu tak na UFA trhu. MB a jeho tým samozřejmě zatím odvádí dobrou práci, ale pokud opravdu pořádně nezareaguje na naši ofenzivní potenci, tak to v mých očích poněkud klesne.
1)Bozon je v kepmu a vede si dobře.
2)Na západě nemám vyloženě oblíbený tým, ale líbí se mi směr Flames, proti Hawks nic nemám, Ducks hrají hezký hokej a v neposlední řadě Dallas, ti obranu neřeší, všechno směr sever, to se mi líbí smajlik
 
16.07.2015 10:23 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Chicagu jsem taky ten Stanley Cup přál, maj superos tým a Dallas Oduyou ztvrdil, že jede,)

Tim Bozon hrál minulý rok za WHL, aby se dostal do pohody, ale už by měl být okejos a asi se objeví v přípravném kempu
 
15.07.2015 07:35 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:1) Nevím
2) Fandím pouze Montreálku, poté přeji všem kanadským (páč pohár se už musí vrátit domů) a když nezbyde nikdo z těchto, tak si vyberu toho kdo je mi nejsympatičtější (letos ve finále Chicagu).
 
15.07.2015 07:22 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Bylo by to pěkný - ale myslím, že MB má prostě problém, že možná Chuchky chce víc, než se zdá nám a řeší cap-hit (i když DD by ho trochu uvolnit mohl :D). Zároveň možná Scherback/Reway/McCarron jsou ve větší formě než víme a Mark to chce zkusit z vlastních zdrojů, což dělá rád a na čem vyrostl jako manažer v Chicago (což já ostatně schvaluju, protože nás to přivedlo zpátky do vyšších pater ligy,)

mám pár otázek když je sucho:D :

1. nevíte jak se kurýruje a hraje Tim Bozon? (do toho vkládám taky velký naděje,)

2. komu fandíte na Západě? já bych strašně přál Edmontonu, aby se dostal nahoru a líbí se mi teda koučing Hartleyho u Flames,)
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, to by byla krása, nějak se zbavit Desharnaise... Víš, že zrovna já, jeho "největší fanda", o tomhle sním.
Takhle by ten útok vypadal hezky, ale zrovna krvelačně pořád taky ne, co si budeme, bohužel.
 
AvatarReakce na příspěvek:No jo, to ale pořád na něco čekáme... Tak v tom případě, ať vyletí DD, Alex jde na prvního centra a naučí se tam "plavat"! A potom bych to klidně bral takhle:
Gally-Alex-Max, Tlustý-Pleky-Kassian, SP-Eller-Bournival, DLR(Flynn)-Mitchell-Weise. K tomu samozřejmě v záloze Thomas, Andrighetto apod.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, Tlustoch je slušný hokejista a hlavně je platný i dozadu, což je v našem systému podmínka. Nezachrání nás, ale jak říkáš, lepší jak nic.
Kdo ví, jak to MB myslím, jestli čeká na Scherbaka, McCarrona či Carra? Necháme se překvapit, jestli někdo letos v kempu napodobí Gallyho a Chuckyho, reps. Sekyho. Já jen doufám, že do senior campu pak bude pozvaný Reway, v něj vkládám velké naděje.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já myslím, že jsme v takovém stavu, že by bodnul i ten Tlustý... Dávalo by to celkem i smysl - on střelec je, samozřejmě ne elitní, s Plekym hráli a tam by určitě problém nebyl. Když si tedy ponecháme Desharnaise (co se dá dělatsmajlik), tak první útok Gally-DD-Paci, druhý pak lustý-Pleky-Alex. Vím, není to nic zázračného, ale pořád lepší než to, co máme nyní... smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Budu se jen opakovat, ale pokud opravdu nepřivedeme posilu do útoku, tak at se jde MB bodnout! Max to určitě stihne, s jeho povahou a hojícími schopnostmi, ale jak říkáš, v jaké formě to bude? Sharp v háji, UFA už tam téměř nikdo není. Pořád doufám, že má MB nějaký plán B.
 
11.07.2015 11:44 | reagovat
Michal | michal.pajtl@seznam.cz
Sharp vyměněn do Dallasu, jsme bez forwarda.. Pokud vím, tak je volný uz jen Tlustý..
 
AvatarReakce na příspěvek:No ale to je bez kempu a zřejmě ani nestihne začátek sezóny...smajlik! A pak je samozřejmě s velkým otazníkem, v jakém stavu se vrátí a za jak dlouho to manko dožene. No, nic příjemného hned od počátku, o důvod víc pro Bergevina zvýšit snahu o top forwarda...
 
AvatarPacci mimo na 12 týdnů, určitě špatná zpráva již před začátkem sezóny, ovšem kdyby ses to stalo v prosinci, tak nevím, co bychom dělali...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, já pořád věřím, že MB někoho přivede! Vždyt to snad ani nejde, aby GM jeho kvalit přes léto nevylepšil tým, kde ho nejvíc tlačí bota! To je jako by se Sharks nebo Oilers vykašlali na to, že jejich brankáři stáli loni za nic. Musíme s tím něco udělat bezpodmínečně. Mě třeba zpětně trošku mrzí Hodgson, za to co podepsal u Preds, jsme ho mohli mít taky.
 
AvatarNaprosto souhlasím s Pardou, naše obrana má 2 nadprůměrné beky (Subban, Petry), 1 velmi solidní průměr (Markov), 2 klasický průměr (Gilbert, Jemelin) a 3 mladíky (Beaulieu, Pateryn, Tinordi) - na první pohled vůbec ne špatná kombinace! Ale co útok? Když není ve střelecké formě Max, jsme totálně v pr...! Nevidím tam nikoho jiného, který by se mu střelecky byť jen přibližoval...smajlik. A bez takového hráče dohromady první dvě solidní lajny prostě nedáme, to je nad slunce jasné! Pak už nám jedině zbývá experimentovat a dát do první šestky Kassiana, Ellera nebo Bournivala - jak všichni jistě uznáte, dost hazardní experiment... smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo ta produktivita nebyla nic moc, protože některé zápasy jsme vyhrávali se štěstím hlavně díky Careymu no uvidíme, jak to bude dál. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Neboj, nikdo ti tady za tvůj názor hlavu neutrhne, ale nemáš pravdu. Ano, naše beci nejsou top ligy, ale třeba Jemelin v páru s Petrym nebyl vůbec špatný. Pak tam máme mladé beky a Gilberta, podle mě vůbec ne špatná kombinace. Co by za takovou obranu dal třeba Pittsburgh.
Nutně potřebujeme produktivního útočníka, cožpak jsi neviděl naši lonskou produktivitu?
 
AvatarReakce na příspěvek:Nechci nijak být proti vašim názorům, ale potřebujeme spíše nějakou defenzivní posilu. Jediní kvalitní beci jsou totiž podle mého názoru Markov, Subban a Petry jinak ostatní stojí s prominutím za hovno třeba Jemelin tam dávno nemá co dělat. Útok docela jde, ale tak obrana to je fakt nic moc. Nějaká posila do útoku by špatná nebyla, ale na obranu se musíme více zaměřit. Jen prosím žádné negativní reakce je to můj názor.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud nepřivedeme opravdu ofenzivní posilu, tak MB velkou spoustu lidí zklame. A nejen je, musí být naprosto logický tah, přivést ofenzivního hráče, když i malé dítě ví, že jsme to loni tahali hlavně díky Carymu a defenzívě, naše tragické GF byl terč vtipů po celé lize. Snad není MB tak blbý, aby čekal až doroste Scherbak nebo Reway. Zejména Carey má právě ted "window" nejlepších let své kariéry a musí se využít.
O Kassianovi padají prohlášení, že má na to hrát v top 6. Souhlasím, má na to, ale jak MB správně prohlásil, tak to záleží jen na něm. Nicméně tak či onak se on rozhodně jako ofenzivní posila brát nedá.
Takže jak bylo řečeno, Sharp je jedna z posledních možností, pak už fakt nevím. Rumours o návratu AK46 jsou doufám jen vtípky pisálků.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně takhle jsem reagoval včera, když jsem si to přečetl...smajlik. S ním bychom měli první dvě lajny téměř vyřešené, to bych na prvním centru i toho Desharnaise ustál smajlik. Beleskey pryč, Oshie pryč, Sharp bude drahej a má už léta, snad zkouška Stewarta, který se mi kdysi velmi líbil, ale nyní to není nic moc - aspoň by byl za solidní peníz a třeba by se u nás chytnul. Pak jedině nějaké trejdy, ale to fakt nevím, koho bychom mohli přivést - Okposa? Pořád je třeba mít na paměti, že nemůžeme poskládat solidní první dvě lajny - máme tam Paciho, Plekyho, Gallyho, Alexe. Když přivřu obě oči, tak ve spolupráci s Maxem i Desharnaise. Nemáme křídlo do první lajny, samozřejmě bych bral i centra, ale ten nebude, není kde brát...
 
AvatarTJ Oshie za nic u Craps. Nechápu jak se jim to mohlo povést získat takového hráče v podstatě zadarmo. Všech zbývajících 28 GMs ted vypadají jako trotli. A jak my bychom hráče jeho typu potřebovali... Ach jo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, vždyť jsem taky Theovi pak odepisoval, že jsem o tom našem návrhu nevěděl a že to staví celou záležitost trochu do jiného světla...
 
03.07.2015 02:25 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Aha, teď koukám že už to Theo33 vysvětlil zcela přesně.

A taky je v Montrealu hrozná kosa, žejo. Ne každej hráč chce trávit ráno odhrabáváním sněhu smajlik
 
03.07.2015 02:24 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Míro, nezapomínej na ty kanadské / montrealské daně. 3,8 v Bostonu je u nás o kus víc a to může hrát roli. Plus prostě nevíš, co všechno při rozhodování u konkrétního hráče může hrát roli, takže bych to nesoudil přímo jako "nezájem". Někdy bych rád viděl pod pokličku těch domluv, co všechno třeba v našem případě viselo ve vzduchu a nedopadlo.

Jinak Prustovi jsem taky zamával s těžkým srdcem, ale přiznejme si, že tuhle sezónu šel dost dolů, a jak ho mám rád, tak myslím, že lepší by to už nebylo..
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak ve své formě...smajlik? Okomentoval jsem dva hráče, které bych rád u nás z letošní nabídky viděl - a Beleskey by nám hodně vytrhl trn z paty, ne, že ne! Že jsme mu nabízeli takovou smlouvu, to jsem nevěděl a pak je asi pravda, že u nás hrát nechtěl. Williams sice levný, ale podle mě je to hráč hlavně pro play-off, což je v tuhle chvíli o ničem, takového hráče můžeme shánět při TD v březnu - jasný, tehdy bude dražší. My ale potřebujeme solidního střelce, nevím, jak z toho, co nyní máme, postavíme kvalitní první dvě lajny... smajlik.
 
02.07.2015 06:47 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZdravím,

Koukám, že se tu nic moc nezměnilo...Míra stále ve své formě :)

K trajdu. Dá se na něj podívat z dvou úhlů pohledu...z hlediska sympatii a důležitosti v kabině. Jsme přišli o veledůležitý článek týmu. (Připouštím Prusty je po odchodu Gorgese, můj nejoblíbenější Hab, mám na tyhle heart and soul hráče slabost). Kassian místo něj v tomhle ohledu rozhodně nebude ani zlomkem náhrady. Jsem zvědav, jestli to něco neudělá s kabinou...Gallyho to asi hodně nasere, ale na to se v 21st nehraje. Zvláště ve sportu....

Z druhé stranky. Buďme realisté. Kassian má daleko víc upside než Prust. Ani zdaleka nenaplnil svůj potenciál...Má navíc. Prusty je sympaťák, hráč co si svoje místo v NHL musel těžce vydřít. Díky charakteru a bojovnosti si vydřel takový kontrakt, který u nás dostal...on půjde už jen dolů. V NHL ho vidím na tak 3-4 roky a šlus. A nezapomeňte na jeho chronický ramena, který jej v jeho hře hodně limitují....není tím Prustem, co byl Rangers či první rok u nás.

V konečném účtování Kassian vypadá, že neumí do pěti počítat. Ale jestli mu to pod MT sedne (toho se hodně obávám) tak z něj může být 20gólový střelec, což Brandon nikde nebyl ani nebude. Plus páté kolo draftu. Jestli to nezamete s kabinou, tak jasný vítězství pro nás....kroky Canucks absolutně nechápu, ta organizace neví, jakým jít směrem teď..

Beleskeymu bylo nabídnuto od Habs 4.5 po dobu 4 let...upřednostnil menší částku na delší dobu. Asi nechtěl hrát v Kanadě, nebo klasika hráče odradila šílená taxa v Quebecu...

Pro mě největší překvapení dne...levný podpis Williamse u Caps. Za takový peníz jej mít u nás neváhal bych. Frolda není pro nás řešení (hráč do třetí lajny pokud chceš myslet na Cup). Tady v Calgary si své odvede spíš... Sekera největší přeplacení, zatím ani příchod Connora tedy nemění nic na tom, že do zimy musíš dávat hráčům v Edmontonu pořádný balík dolarů...

PS: pesimistům, nezapomeňte, že MB podepsal UFA Petryho už, jenž byl asi největším lákadlem mezi beky. (Letošní FA nejslabší za posledních deset let) Podepsat Chuckyho, a vymyslet dobrý trajd během léta, začátkem sezony....podpisy těhletech Beleskyů a Frolíku nám nepomohou.

Go Habs


 
AvatarDalší nepochopitelný nezájem od nás - Beleskey v Bostonu na 5 let, ale cap hit jen 3,8 mil.smajlik! Co chceme shánět lepšího na pozici střelce a za takové prachy?! A měli bychom vyřešeno a ještě dostatek peněz pro Galchenyuka... smajlik. Já už tomu fakt nerozumím - dnes jsme nezískali prakticky nic, co jsme nutně potřebovali!
 
01.07.2015 23:03 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarNééééé Prusty néééééé smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To ano, ale nemůžu si pomoct, že ten (ne)zájem o Kessela a i protihodnota nevypovídá jeho hráčské kvalitě, vždyt má snad za poslední 4-5 sezony nejvíc bodů. Zkrátka všechno tohle vypovídá, že na něm jako na člověku něco smrdí. Hawks za Saada získali víc...
Nezávidím jim ho, ale pokud si sedne s Crosbym nebo Malkinem, tak to bude velká zbran.
 
AvatarReakce na příspěvek:Samozřejmě ne, ale na tyhle věci MB kašle ukázal to v minulosti několikrát. Sází na nové mladé lídry, omladil, zvětšil kádr, Zack je i o něco levnější a oživí naší bottom six. Nicméně chybět bude, ty jeho kraviny se Subbym, Gallym, Chuckym, no vlastně se všema. Největší špýmař, super chlap do kabiny. Bude mi chybět, ale jako vždy se snažím vidět pozitiva a ty tady jsou. Kdo tohle vyhrál ukáže až čas, ale oba týmy získaly kvalitní hráče.
 
AvatarReakce na příspěvek:Uvidíme, třeba nás překvapí jako hráči z Buffala... Jinak Kessel do Pens, Pens takového střelce potřebovali jako sůl...
 
AvatarReakce na příspěvek:Obranná hra by mně tolik nevadila, na to tam nyní máme jiné hráče. Ale obávám se, že jeho srdce a ani vůdcovství nebudou zdaleka na takové výši jako u Prusta. Ano, je mladší a silnější, ale obávám se, že tohle stačit na náhradu nebude...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak dopředu určitě lepší je, tam není o čem, fyzicky je na tom taky líp, je o hodně mladší, co ztrácí, tak to je v obranné hře a v leadreshipu. Hodně mě mrzí Prustyho odchod, ale Kassiana rozhodně vítám.
PAP v Torontu, zrádce! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak musím říct, že odchod Prusta mě hodně zklamal, srdcař, obrovský bojovník... Uvidíme, co Kassian, špatný rozhodně není, ale Prustyho je mi fakt líto, patřil mezi mé velmi oblíbené hráče...
 
AvatarReakce na příspěvek:Aha, tak ten výběr v draftu jde k nám... I tak nejsem nijak nadšený.
 
AvatarReakce na příspěvek:To si právě nemyslím...
 
AvatarReakce na příspěvek:A obával jsem se právem - Prust a 5.kolo draftu 2016??? Co to má jako znamenat smajlik? Podle mě Kassian nedosahuje kvalit Prusta, navíc Prustův srdcařský přístup... Zdaleka už nadšený nejsem!
 
AvatarReakce na příspěvek:Prusty smajlik čekal jsem jeho, nabízelo se to. Velká škoda, Prusty mě hodně přirostl k srdci, ale co si budeme, Kassian je lepší.
 
AvatarReakce na příspěvek:Kassian z Vancouveru jde k nám! Powerforward, takže dobrý. Jen se ještě obávám zveřejnění protihodnoty...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Za ty peníze by to šlo, ale mně zrovna nevadí, že tu neskončil... Já si stejně myslím, že to bude klasika, čekáme a nepřijde vůbec nikdo...
 
AvatarFrolík za 4,3 mil. USD ročně na 5 let do Calgary... Tohle jako byla špatná cena pro nás smajlik smajlik smajlik ? Nechápu!
 
AvatarReakce na příspěvek:TO tedy čumímsmajlik Lucic mi také chybět nebude, ale rád bych přivítal nějaké sniperu u nás, tak třeba překvapíme... Saad byl velmi dobrý, ale Chicago muselo tento trejd udělat a neprohloupilo, jsem zvědavý na Daňa... Jinak to vypadá, že z Bostonu se skvělými zásahy stane Toronto...
 
AvatarHmm, tak Saad v Columbusu...smajlik! To fakt čumím, takový hráč by se u nás vyjímal, škoda. Ale má prý přehnané platové požadavky...
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně chybět nebude, ale Bostonu určitě ano...smajlik. Vůbec nechápu tu jejich strategii, kterou teď s přestavbou týmu rozjeli, protože to zatím, alespoň pro mě, nemá hlavu ani patu - Hamiltona si nechají odejít, protože mu nechtějí přidat, ale část Lucicova platu budou klidně dál platit... smajlik.
Jinak Eberle by byl zřejmě ještě dražší než O´Shie... Beleskey by se mi také moc líbil, ale nevím, nevím, ten bude chtít hodně nasypáno...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo ten mě taky napadl, můj kůn je Eberle, ale tam je zhruba stejný problém, nicméně u EDM aspon člověk ví, co jim chybí, u STL to vlastně nevím, kde je tlačí bota, ale někde asi jo, když mají výsledky, jaké mají.
Podepsali jsme Flynna za slušné peníze, bottom 6 tedy hotovo a to poměrně solidně. Bijcům a tvrdákům asi definitivně odzvonilo a už ani my asi žádného hledat (zase) nebudeme.
Lucic na západě, co vy na to? Mě bude ten trapný šašek, který se tak krásně dokázal ve vzájemných zápase ztrapnovat, snad i chybět.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak praotec, usmrkanče...smajlik? Koukáš, viď smajlik?
Souhlasím, že Frolík za 6 mega je totální nesmysl a myslím, že pokud je sám hráč alespoň trochu při smyslech, půjde s cenou dolů - pokud tedy nepodepíše s někým, kdo potřebuje naplnit platovou "podlahu". Já bych strašně rád, aby u nás zakotvil O´Shie, i když nevím, za koho bychom ho mohli vyměnit...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak jsem psal v příspěvku pod draftovým článkem, tak máme volných 7,5 mega, takže i kdybychom mu nakrásně chtěli 6 mega dát, tak nemůžeme. Nevyšly by pak prachy na Chucka, jedině, že by se MB zbavil někoho s vyšší gáží, ale to pochybuju.
 
30.06.2015 19:32 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Frolda bejval velkej talent i dopředu, ale za 6 mega by to byl velkej risk a zátěž pro cap hit,) Potřebovali bychom střelce jako sůl, kterej dobře bruslí a hlavně udržet Chuckyho...to by byla výhra
 
AvatarReakce na příspěvek:Realita je ale taková, že hráči stejného typu jsou a budou v hledáčku MB. Major move se nás asi ani letos týkat nebude.
 
AvatarTo opravdu napsal sám velký Míra, náš praotec?smajlik smajlik Já bych Frolíka za 6 mega nechtěl ani náhodou, možná tak za 4. Mě nikdy moc neuchvátil. Uvidíme, co nám trh přinese...
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík