Montreal stále na vítězné vlně

25.10.2016, 07:21 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Čtyři zápasy bez porážky a doma stále nepoznali přemožitele. Taková je bilance Montrealu Canadiens v úvodu nového ročníku.

Kanadský celek ukořistil čtvrté vítězství v řadě, v domácím prostředí pak zůstává stoprocentní. Flyers naposledy vyhráli v Montrealu v roce 2013 a v pondělí se tak nic nezměnilo

Branky a nahrávky: 26. Weber (Radulov, Lehkonen), 54. Gallagher (Radulov, Weber), 59. Radulov (Jemelin) - 32. Voráček (Giroux, Manning).

C. Price (MTL) - odchytal 59:59 minut, 31 zákroků, úspěšnost 96,9 %
S. Mason (PHI) - odchytal 58:35 minut, 30 zákroků, úspěšnost 93,8 %

1. hvězda utkání - Alexandr Radulov (MTL)
2. hvězda utkání - Shea Weber (MTL)
3. hvězda utkání - Carey Price (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Já tomu taky rozuměl tak, že ti vadí jeho excesy mimo led. To se dalo pochopit jednoduše, jeho hlavní excesy zná každý, ale co ti vadí na ledě? Neber to, že nějak dotírám, jen to chci pochopit a hlavně já opravdu nesledoval za posledních x let moc turnajů EHT a z MS si nic strašného nevybavuju. Takže je možné, že mi něco uteklo.

Dnes na Isles s Montoyou v bráně, což je jediná změna v sestavě. Čili Sergy zase na tribuně. Myslím, že by se to umělo utnout a poslat kluka zpátky do juniorky, už to trvá dlouho a zápasy hrál tři, což je pro mladého beka málo.
 
26.10.2016 19:02 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
29.4.2016 Radulov se s pětidenním zpožděním připojil k ruské repre a omluvil se Znarokovi. Do té doby se Znarokem nekomunikoval prý z důvodu, že mu vyčetl slabý výkon na Channel Cupu, kde rusáci skončili poslední. Jeho emoce jsou velmi silné, ale Sašovi schopnosti můžou být týmu velmi prospěšné - komentovali to rusáci a těšili se jak jim na MS pomůže. A to byl mladší než teď jen o půl roku, o třičtvrtě když ten konflikt vypukl.
To už taky nebyl takový fičák(jen nekomunikoval) jako když tenkrát dostal ten osobní trest a do konce a nesouhlasil s tím a rozmlátil domácím šatnu.
 
AvatarReakce na příspěvek:A kdo tady, prosím tě, řeší, jaký je v civilu??? Já jsem vždycky psal, že mně vadí jeho chování na ledě - v osobním životě ho neznám, tak ho snad nebudu soudit, ne? Řekl jsem to na začátku a budu se opakovat - absolutně žádnou radost z toho, že bude v dresu Habs, jsem neměl a nemám, ale zároveň říkám, že hokejově je to kvalita. To je celé! Nepotřebuji tady poučovat, jak mám a nemám koho soudit - na to jsem starý dost...
A jinak, pro tvou informaci, protože jsi tu toho asi moc nepřečetl - i k Subbanovi jsem tu měl spoustu výtek.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak nedůležité to jak se chová mimo led není, to zase ne, důležité je, jak se chová mimo led v Montrealu. A to je ZATÍM super. Já věřím tomu, že se někdo změnil nebo se chce změnit, jak v soukromém životě tak u někoho takového jako je Radulov. Možná jsem naivní, nevím. Když je někdo jiný a tlustou čáru udělat nedokáže, to už je pak věc dotyčného.

A když už jsme to nakousli, co měl Radu za excesy v ruské repre? Neshody s trenéry, to měl třeba u nás s Aloisem kde kdo a dál? Že se smál s Artuchinem Rachůnkovi jak ho sundal? Nebo že hrál obecně nepřijemně? To mi přijdou jako normální věci. Seknutí po trenérovi je milionkrát diskutované téma, jestli to bylo naschvál a tu omlouvu pak hrál, tady to jednoznačné není.
Já obecně evropský hokej moc nesleduju a KHL už vůbec ne, tak proto mi asi jde ta čára udělat tak lehce smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak tam byl důvod jasný, zranění Price. Já Radulova rozhodně pořád také nemusím, ale prostě nemůžeme přehlížet jeho kvality, které zatím ukazuje (a Míra je rozhodně nepřehlíží), ale těžko lze zapomenout to, že se choval jako naprostý idiot a tuto slupku může smazat až bude hrát 2 roky bez nějakých excesů... A zajíci se budou počítat až po honu, tady alespoň po 20 zápasech, pak si můžeme říct, jak nám pomáhá, zatím dost...
 
26.10.2016 13:15 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Jám mám taky prostě obavy, že měl dobrý období, třeba i dlouhý ale vždycky nakonec nějakej ten průser udělal a mělo to vliv na celej tým. A to je povahou, je možný že se věkem trochu uklidnil, ale je velký nebezpečí, že stejně za čas bouchne a pak .....
Už třeba dokázal v KHL i na střídačce seknout hokejkou po svém koučovi a MTýčko občas leze na nervy každému.
:)
Až se mu nepovedou dva zápasy a on ho sundá do čtvrtý lajny ...
Aby zrovna on nebyl důvodem zopakování loňský sestupný křivky po stejně dobře začaté sezóně.

 
AvatarReakce na příspěvek:Naprosto souhlasím s Pardou. Nechápu, proč vůbec řešíš jaký je Radulov třeba mimo led. Přijde mi to absolutně nedůležité. Řeš spíše to, jakým způsobem hraje. Ať je to debil nebo ne, tak teď prostě hraje za nás a ty by si ho občas mohl respektovat. To co dělal jinde je minulost. Na to se vyser, přesně jak řekl Parda. Bu´d rád, že to co dělá je prospěšné pro náš tým. On se teda nechová jako debil jenom mimo led, ale třeba Subban také nebyl vždy žádný svatoušek a nevadilo ti to. Jeho hra našem týmu přinášela ovoce. S Radulovem je to úplně stejné.
 
26.10.2016 11:48 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Míro chápu a tak bych ti to nebral - strašně mě štval hlavně když hrál za repre, ale je fakt, že jsem s nim nikdy nebyl v šatně a pořád je lepší srdcař puďák než nemastnej neslanej slušňák si myslím.

Jinak jsem zatím fakt nadšenej, Weby, Rads, Gally a i podceňovaný kluci jako Danault / Byron který jsme sehnali asi trochu náhodou hrajou moc dobře - snad se definitivně chytne i Bealieu a Sergy!
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, co na tom nechápeš...! Ani v životě neměním na lidi jen tak názor zrovna podle toho, že by se mi to mělo hodit nebo líbit - to jako proč??? Takže Radulov hokejově u nás dobrý, jinak mě to prostě vadí. To je celé!
 
AvatarReakce na příspěvek:Nechápu tě, to neumíš udělat za tím vším tlustou čáru a soustředit se na něj ted na něj jaký je v současnosti? Ted tě má zajímat nejvíc, když hraje za Habs. Co dělal jako mladý kluk někde v sovětské repre nebo v Nasshvillu ti přece může být jedno. I naši hráči měli svoje skandály, ano ne tak velké, ale měli. Nevím no, moc tě v tomhle nechápu. Já si na rozdíl od tebe užívám, že máme v týmu ofenzivní mašinu jakou jsme léta neměli.
S Flyers super výkon všech, není moc co vytýkat. Prostě to šlape, co dodat. Ted bude těžké back to back s cestováním, ale pokud budeme makat, tak to taky zmákneme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, hokejově určitě. Ale pro mě jinak absolutně nepřípustné chování - i když teď si to tolik netroufne, to je pravda.
 
AvatarTak zatím se nám Alexandr snaží velmi dobře zacpat pusu, dneska to bylo galapředstavení...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík