Canadiens doma stále neporaženi

11.11.2016, 07:37 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens zůstávají stoprocentní v domácím prostředí, kde vyhráli devět z devíti možných mačů. Carey Price vyhrál pět z posledních šesti zápasů proti Králům. Hosté čtvrteční porážkou přerušili působivou sérii tří výher v řadě.

Branky a nahrávky: 8. Byron (Radulov, Jemelin), 14. Carr (Markov, Mitchell), 30. Danault (Petry, Pacioretty), 59. Galchenyuk (Beaulieu, Pacioretty) - 52. Toffoli (Kopitar, Carter).

C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 23 zákroků, úspěšnost 95,8 %
P. Budaj (LAK) - odchytal 59:53 minut, 19 zákroků, úspěšnost 86,4 %

1. hvězda utkání - Phillip Danault (MTL)
2. hvězda utkání - Carey Price (MTL)
3. hvězda utkání - Jeff Petry (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarÚžasný zápas, předvedli jsme naprosto dominantní výkon. Ten byl korunován ještě lepším výkonem Caryho. Detroit jsme prakticky k ničemu nepustili, jen pár náznaků od nich tam bylo, ale pro Caryho to nebyl žádný problém. Byron a Denault to je neskutečné, co tam na tom ledě ti kluci předvádějí, Byronova přednost je především v rychlosti. Konečně se trefil i Max, sice to zas až tak nebyla jeho trefa, ale počítá se to. pokud takto budeme hrát proti Chicagu, budou to opět dva body. Je moc dobře, že se nám daří doma. 10 výher z 10 domácích zápasů je naprosto úchvatná bilance, Navíc je to dobré pro spokojenost našich fans.
 
AvatarAno, to nepamatuju, ale dobře pamatuju, jak jsme v sezóně, kdy řádili "Three Amigos" Kovaljov-Plekanec-Kosticyn, hráli velmi pohledný hokej a navíc jsme k tomu ty body získávali taky...smajlik. Ale chápu, že dnes už je ten hokej zase někde jinde - přesto bych si znovu takový hokej v našem provedení přál vidět. Já mám prostě rád kombinační hokej, a proto mě dost vadí, když nedokážeme častokrát dostat se do pásma jinak než nastřelováním puků...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ta narážka o tom debaklu ani nebyla mířena proti tobě, spíš obecně, abychom si tenhle stav, kdy naši přidávají výhru za výhrou, užívali. To totiž nemůžeš pamatovat ani ty smajlik smajlik smajlik
Každý vidí, že typově Byron do první lajny nepatří, ale pokud tam herně není za Alexama pozadu, což není, a když produjuje, což produkuje, tak s ním v první lajně nemám problém a musíme za tenhle move pochválit MT. Není důvod je trhat.

Dnes přijedou Dead Wings, soupeř, s na kterého se nám poslední roky hodně daří, ti nás neporazili dvakrát po sobě hodně dlouho. Umí jim zachytat golmani, ale jinak na tom týmu nevidím nic a nikoho zajímavého krom Anthanasiua. Doufám, že mě nemile nepřekvapí.
 
AvatarTak předně - ta kritika, co tu zaznívá třeba ode mě na herní projev mužstva, nemá nic společného s tím, že bych náš tým podceňoval a čekal, že třeba s takovými Kings dostaneme podobný debakl jako Toronto...! To jsem ani nikdy neřekl, jenom prostě říkám, že pokud budeme dál praktikovat podobný styl hokeje jako třeba v zápasech s Canucks, Blue Jackets nebo Bostonem, nemohou nám takové výsledky dlouho vydržet - a za tím si stojím.
Co se Byrona týče - vůbec nic proti němu nemám (proč taky, je to jeden z nejagilnějších hráčů!), ale do první lajny mi nepasuje. Typově by tam mnohem lepší byl Andrighetto, který proti LA ukázal, že má velkou chuť.
Jinak k zápasu s Kings - výborná první třetina, konečně po dlouhé době aktivní hra, pohyb a ne jen nahazování puků do pásma. Od druhé se to trochu vyrovnávalo a měli jsme i štěstí a hlavně výborného Price - ale celkově jsme většinu zápasu měli jasně pod kontrolou. Výborný výkon Danaulta a Radulova, Galchenyuk se už tradičně přidal po boku Radulova a Gallagher předváděl svou bojovnost. Jak říkám, celkově se mi po delší době ten náš výkon líbil!
 
AvatarPo shlédnutí zápasu musím říct, že tohle se nám povedlo. Kings jsme nic moc k ničemu nepustili, v třetí třetině jsme je pustili ke slovu a snížení jen díky oslabení.
Tým effort, všechny lajny hrály skvěle, kromě Markova i všichni beci dělali spoustu dobrých věcí na ledě a samozřejmě jako vždy famozní Carey, i když nemusel stát na hlavě jako posledně pořád. Ghetto je legitimní NHLeler, Carr>>>Desharnais a celkově tam DD vůbec nechyběl, což asi nikoho nepřekvapuje. Nechal bycho ho s klidem na tribuně dokud někdo nezahraje vyloženě špatně nebo se nezraní. Ale tohle MT nedovolí.

O víkendu nás čeká těžký back to back, ale s takovou hrou porazíme každého.
 
11.11.2016 16:38 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDokazuje to, že umíme i na silné týmy a náklep 10:0 byl jen momentální kiks. Dokonce i poměr střel byl v pohodě což se dlouho nepovedlo.
 
11.11.2016 12:42 | reagovat
Behac31 | floklima@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Naprostý souhlas se vším. Za sebe si ty zápasy užívám, i když třeba občas nehrajem někdy hezký hokej. Za mě jsou důležitý wins. A kdo ví jak to bude vypadat v Montrealu za pár let.
 
AvatarPodpisuju!

pokud se dostaneme do Play-off a nebude hrat "pekne", je mi to uplne jedno. Pokud vyhrajeme stanley-cup jen tim ze to price vsechno chytne. Je mi to uplne jedno. Jde o vysledek, na nic jineho se historie. Nepta... idealni nebude nikdy nic. Nekdy je to nepochopitelne ze to funguje, ale funguje to :-) Treba se to pos**e ale proc cekat vzdycky to nejhorsi. To je typicka ceska povaha - vzdycky vsechno spatne. Uzivam si toho jak to slape ted a doufam ze to vydrzi az do kvetna (nebo kdy se hraje finale:-)))
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to vidím stejně s tím Pricem, přece se nebudeme omlouvat, že máme nejlepšího brankáře a asi i hráče ligy. Prostě ho máme, vítězíme často hlavně díky němu, ale on ty goly nedává a to byl taky náš velký problém. Teď goly dáváme celkem automaticky, což je super.

Record máme fantastický, nejlepší od roku 1946. A to už něco znamená. Ukázali jsme, že zahrát umíme a takové řeči, že někdo čekal náklep 7:0 jak dostalo Toronto nesnáším. Nevím, proč pořád někteří mají tendenci nás shazovat a nevěřit nám. Kdyby měl nějaký jiny NHL tým record 12-1-1 tak si jejich fans div že neudělají do kalhot štěstím a my tady pořád na něco nadáváme. Nehrajeme perfektně, ale to nehraje nikdo a pokud si někdo myslí, že někdy i často až mysticky do výšin vynášené týmy jako Hawks, Kings, Pens nebo Caps nemají své problémy a jejich fandové tam nemají na to co nadávat, tak je na velkém omylu. Pořád je co zlepšovat, ale prostě si to užívejme, vyhráváme, boříme rekordy, paráda. Moc se těším až si doma zápas pustím. Když to srovnám s lonskem, kdy jsem z nechuti ráno čekoval Livesport kolik jsme to zase prohráli, tak bych až brečel.


Tak jsem se rozepsal smajlik
Míro, nevím proč ti vadí Byron v první lajně. Každý vidí, že tam asi být nemá, ale dokud ta lajna dává důležité goly, tak není žádný důvod je trhat.
Ghetto prý vypadal s Plekym a Gallym ok, nemám s tím problém. Jen to je hodně prtavoučká lajna smajlik Smurf line
Danault i mimo svůj klasický útok hraje dobře, zatím se hodně vyplácí!
 
11.11.2016 10:02 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Taky jsem dnes ráno příjemně překvapený, čekal jsem že dostaneme něco podobného jako Toronto (7:0).

Zápas jsem neviděl, ale vypadá to že první lajna zase táhla.
 
AvatarTady je sice trvala kritika na herni projev atd. Asi na tom neco je, nicmene mimo ten sileny zkrat s Columbusem je to vysledkove naprosto uzasne. Proste to nejak funguje. A funguje to uz cca 13 zapasu, to si myslim ze nemuze byt uplne nahoda. Samozrejme je tu factor Price, no ale proto ho mame :-) Buffalo bylo kdysi taky postaveno kolem Haska a co jako :-) Takze go habs go, zatim je to jizda :-)
 
AvatarVýborně, tohle jsem moc nečekal, na LA zrovna neumíme a dneska si myslím, že jsme to zvládli hodně dobře...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Los Angeles Kings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík