Price přepisoval rekordy, odnesl to Detriot

13.11.2016, 07:42 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

I po deseti zápasech zůstávají Montreal Canadiens stoprocentní v domácím prostředí. Jejich brankář Carey Price pak neprohrál třináct zápasů v řadě, což je nový rekord NHL v počtu výher od začátku sezóny. Vynulováním Red Wings si připsal druhou nulu v sezoně, celkově se pak jednalo o jeho 38. čisté konto v kariéře.

Branky a nahrávky: 5. Danault (Shaw, Pacioretty), 8. Byron, 19. Weber (Radulov, Galchenyuk), 36. Shaw (Galchenyuk, Markov), 37. Pacioretty (Shaw, Danault).

C. Price (MTL) - odchytal 59:56 minut, 25 zákroků, úspěšnost 100 %
J. Howard (DET) - odchytal 40:00 minut, 20 zákroků, úspěšnost 80,0 %
P. Mrázek (DET) - odchytal 19:40 minut, 12 zákroků, úspěšnost 100 %

1. hvězda utkání - Andrew Shaw (MTL)
2. hvězda utkání - Phillip Danault (MTL)
3. hvězda utkání - Carey Price (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
Avatarhttps://www.nhl.com/news/jose-theodore-declares-carey-price-in-a-class-by-himself/c-283697048?tid=277548856

Jedním slovem WOW!

Tack on his work in the World Cup of Hockey 2016 and back up more deeply into last season and Price is 23-2-0 in his past 25 regular-season starts, 28-2-0 including the World Cup.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak s tou neuskutečnitelnou poptávkou po druhém Toewsovi počkejme po sezoně smajlik

Já teda nesleduju vyloženě celé zápasy Preds, ale sestřih každého zápas NHL ano a ty s Preds trošku důkladněji a celý Nashiville se zatím hledá a dle čísel rozhodně Josi nikoho nezastinuje, jsou na tom Se Subbym ve všech stats téměř stejně. Co jsem si spíš všiml, tak že je Subby často mimo defenzivně, jen tak stojí před brankou v "no men land" a čeká co se bude dít. Tam mu asi chybí drill Therriena. Ale to už je na Lavym, aby ho dal dohromady.
 
AvatarReakce na příspěvek:Čtu správně, reaguju špatně, bylo to samozřejmě na lorda
 
13.11.2016 22:02 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:A já už dříve psal, že Galchenyuk bude dost možná jako 1st line center dobrej, že ukáže letošní sezona. Jde o to že po něm je velká mezera... třeba nám před PO zavolaj z Nashvillu jestli nechcem ofense beka :) Josi zatím Subbyho snadno zastinuje.
 
AvatarReakce na příspěvek:Čteš jiný příspěvek, já žádného centra nežádal - já požaduji kvalitní křídlo...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Další chiméra mezi fanoušky Habs, že potřebujeme prvního centra. Chucky je co? Produkuje, postupně se učí bránit (příští rok podle mě začne chodit na PK) a stává se z něj legit první cent. Není to Toews nebo Kopitar, ale takoví hráči na trhu nejsou a nebudou nebo si je poctivým suckováním musíš vydraftovat. Takže sorry, ale tohle není yahoo fantasy league, v reálném světě prostě takového získat nejde.

Dle mého je útok ok a žádné velké additions nejsou třeba, s nutností dalšího top beka ale souhlasím.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky jsem se o tom zminoval, double minor jsme snad dostali už čtvrtý, pokud si dobře pamatuju. 2x Gally, včera Hanley a jednou Shawzi, ale tam to bylo proti teatrálnímu Gostsbeherovi z Philly. Jak říkáš, zatím se nám to daří bránit, ale určitě bychom na tom i na normálních malých trestech měli zapracovat. Pak není divu, že jsem často přestříleni, když hrajeme furt ve čtyřech.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nikdy nemáš výsledek zaručený...! Ale to, co jsem napsal, potřebujeme pro úspěch docela nutně.
 
13.11.2016 18:11 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jako ono asi bude vždycky něco chybět. Momentalne mi prijde 1 lajna ok i s Byronem, obrance se hodi vzdycky jde spis o to kde/za co ho vzit. Pokud potrebujeme do budoucna posilu tak hodně kvalitniho centra. Nema smysl privadet nekoho u koho neni vysledek zarucen.
 
AvatarJo a jedna věc, která mě neskutečně vytáčí - docela by mě zajímala statistika, které mužstvo má nejvíc trestů za vysokou hůl. My v tom musíme jasně vévodit, nevím, co tam ti hráči pořád s tou hokejkou dělají...! Jsou to naprosto zbytečná a hlavně dlouhá vyloučení, která mohou rozhodnout zápasy!
 
AvatarReakce na příspěvek:Tohle je už na palici, jak dlouho bude ještě Therrienovi trvat, než mu to dojde...?
 
AvatarReakce na příspěvek:Zápas opravdu z naší strany dominantní a Price ani nemusel řešit nějaké extra gólové šance - je třeba ale také vzít v úvahu, jak velkou marodku Detroit má. Já se naopak tomu neuznanému gólu moc nedivil, vzali to prostě tak, že ten puk měl gólman pod kontrolou.
Jinak bych určitě krotil emoce s tím vyhlašováním, že nám nic nechybí - chybí a dle mého na PO dost. Potřebujeme nutně kvalitní křídlo do první lajny, potřebujeme obránce do prvního páru - to je asi to nejnutnější, našlo by se i něco dalšího. Ale jinak samozřejmě spokojenost s lepším herním projevem.
 
13.11.2016 12:38 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarBTW. Dešerednej dneska snad popáté v řadě absolutně nulová statistika. Kolik šancí ještě dostane než Therien mávne nad 3,5M na tribuně rukou.
 
13.11.2016 12:34 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNádhera
Jsme opravdu, opravdu hodně silný tým, víceméně nám nic nechybí. Hra v útočném pásmu se poslední zápasy ohromně zlepšila a už hrajeme krásný kombinační hokej.
Nejvíc si užívám pohledu na Radulova, ve druhé třetině po tech 4 minutach oslabeni si v utocne tretine dělal co chtěl, prostě rozdílový hráč. (něco jako před pár lety Červenka v extralize). Vážně skvělá posila a po drahných letech máme regulerního TOP CLASS útočníka, v té druhé třetině mi připomněl Kovaljova v prvních sezonach u nás. Když měl den a chtělo se mu, dělal si na ledě naprosto co chtěl stejně jako dnes Radulov.
Jinak souhlas s tím neuznaným gólem, kolikrát tam natlačí s pukem celého golmana za čáru a gol plati, tady do něj jen ďoubnul a puk mu propadl, jednoznačný gól.
 
13.11.2016 12:34 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ano, Flynn je prý zraněný horní část těla, zatím neřekli, na jak dlouho to bude.

Jinak zápas nádherný. Radulova jsem se bál, jak zapadne do týmu, ale teď jsem hrozně rád, že ho máme, Chuckymu to prospívá. Celkově tato lajna když je na ledě, tak vždy to zavání šancí.

Jinak prý na tomto zápase byl někdo s Calgary Flames a někoho od nás sledovali. To si museli trhat vlasy,jak viděli Byrona :D :D Co jsem četl, tak hledají něco za Hamiltona.

Dnes Chicago, hodně nebezpečný soupeř. Nastoupí Montoya, tak snad seoklepal a nebude na něm poznat minulý zápas.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, nádherně jsem si to užil smajlik Není našim co vytknout, snad jen pozor na ty časté vyloučení a hlavně už to byl letos proti nám tak minimálně 4. double minor, to nepamatuju. Hanley trošku zazmatkoval, ale to se stane, je mladý.

Wings jsme k ničemu nepustili kromě té 4 min přesilovky a v posledních deseti minutách začali trochu tlačit, ale SO jsme pro Caryho ubojovali.

Těžko někoho po takovém zápase vyzdvihnout, snad Radulova, toho byla zase plný led. Docela výsměch, jak mu neuznali ten jasny gol, tam Byron neudělal nic špatného.

Nechápu, proč nehrál Flynn a byl tam na místo něj zas Desharnais, ale ještě jsem nepátral po tom, jestli se Flynner náhodou nezranil, tak na MT zatím neplivu.

Opravdu radost tohle sledovat, i hráči se baví, mě dostal Chucky po Shawziho golu, jak mu hladil jeho knír smajlik Věčně vysmátý Carey, ten už neprohrál zápas víc jak rok, mazec.
 
AvatarCo na to říct, snad jen paráda... smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík