Jako první si z Montrealu odváží body Florida

16.11.2016, 07:40 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal poprvé v sezoně nebral na domácím ledě dva body. Po deseti výhrách zakopl v prodloužení. O první ztrátu Canadiens na jejich ledě se postarali Panteři z Floridy, konkrétně Aaron Ekblad, který dva body v prodloužení vystřelil.

Branky a nahrávky: 3. Pacioretty (Beaulieu, Desharnais), 25. Desharnais (Markov, Plekanec), 46. Byron (Gallagher, Galchenyuk) - 6. Petrovic, 16. Rau (Matheson), 38. Malgin (Griffith, Sceviour), 63. Ekblad (J. Jokinen, Trocheck)

C. Price (MTL) - odchytal 62:59 minut, 20 zákroků, úspěšnost 83,3 %
R. Luongo (FLA) - odchytal 62:45 minut, 34 zákroků, úspěšnost 91,9 %

1. Aaron Ekblad (FLA)
2. David Desharnais (MTL)
3. Michael Matheson (FLA)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
20.11.2016 09:00 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nevim jestli tě mám brát vůbec vážně. Stávka snad byla pro oba ne píšu tu celou dobu hlavne o sezonach po stávce, někdy se na ty statistiky podivej, zajímavá věc....konec. Ty máš v hlavě Hanzala vysoko asi proto že je to Čech, ale čísla nelžou. Nemá se smysl o tom dál bavit, ty budeš doufat, že k nám přijde druhej Simmons a já že k nám nepřijde vyčpělej veteran, kterej měl naposledy výsledky před X lety.
 
AvatarReakce na příspěvek:Děláš si ze mě prdel? Musíš si ze mě dělat prdel, jinak to snad není možné. Nezapomněl si na jednu maličkost? 2013 BYLA STÁVKA! Tak těžko můžeš počítat ty tvoje numera o průměru počtu zápasů.

Konec, nemíním se bavit s člověkem, který vidí Desharnaise v NHL výše něž někoho jako je Hanzal. To je na mě prostě moc.
 
19.11.2016 21:55 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarSamozrejme ze jako vtip, jen se vam snazim ukazat ze Hanzal je bída...pokud je zdravy, tak je marny i zdravy. Statistiky hovoří jasně i kritizovane DDčko je na tom lépe.
 
AvatarTady jsem naprosto jednoznačně na straně Pardy - takového hráče potřebujeme jako sůl a už na Světovém poháru jsem si říkal, jak moc by se mi líbil u nás! Ta poznámka s Desharnaisem byla asi míněna jako vtip...smajlik.
 
19.11.2016 20:34 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Za posledni 4 roky ma prumer 11,7 golu na sezonu.
To je opravdu brankostroj. To jeste ve vysade 1 lajny a nejspis i presilovek. Ja se nechci dohadovat ale psal jsi ze neni od Simmonse daleko, ja bych rekl ze je tak daleko, ze je pro nej Simmons v dalce jen "černá" tečka :-)

Za posledni 4 roky v prumeru 51 zapasu / sezona vč. Playoff.

Samozrejme ze je to otazka ceny, ale rozhodne nejsem nazoru ze by Hanzal byl pro nas nejaka spasa a reseni.

BTW. Desharnais posledni 4 sezony prumer 12,75 golu na sezonu, Zapasu 76,5 na jednu sezonu vč. PO

Tak nevím kdo tu neumí číst ve statistikách.

 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to asi neumíš číst statistiky hráčů nebo nevíš, co to je půlka sezony. 14/15 měl vážné zranění a chyběl 3/4 sezony, poté spousta sezon s odehranými 60 zápasy plus mínus.

Ano, v předbrankovém prostoru není daleko od kvalit Simmondse. Zeptej se na to kohokoliv.

ukaý mi 4th linera, který dává konstantně plus mínus 15 golů.

Poslední větu si snad ani nemohl myslet vážně. Tohle je na léčení proboha chlape!
 
19.11.2016 17:17 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak ti nevím, ale asi oba mluvíme o jiném Hanzalovi.

Není to hrozné se zraněními? rok co rok sotva odehraje pul sezony.

Hanzal, že není daleko od Simmonse? smajlik smajlik smajlik

jeho maximum za celou karieru v NHL činí 8-16 golů, to je statistika 4 lajnera.

Buly za to fakt nestojí. To se raši poohlídnout jinde. Začínám mít názor že DD je za něj moc.

http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=80332
 
Avatarhttp://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl/286346/plekanec-o-partacich-price-je-z-jine-planety-a-bez-subbana-se-nepereme.html

Chudák Pleky se nemá s kým prát na tréninku smajlik
 
AvatarV Carolině se nám celkem daří, ale je to nevyzpytatelný soupeř. Umí zápas projet, ale umí i potrápit favorita, což dokázali ve svém poslední zápase výhrou 1:0 nad Sharks.
Radu bohužel pořád nemocný, Lehkonen tento týden taky ještě nebude. Povolali jsme Hudona, klidně bych nechal hrát všechny mladé a posadil DD, protože on nepasuje nikde. Vedle Plekyho to nikdy nefungovalo, ve čtvrté lajsně stahuje dolů Mitchella a top 6 je špatný vtip.
V bráně Monty a zítra doma proti listí Carey.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pořád se bavím o té protihodnotě, kterou jsem uvedl. Tzn. DD a nebo Pleky. A s ofenzivní potencí je na tom ve srovnání s nimi Hanzal bud jasně lepší (DD) nebo vyrovnaný (Pleky). A zas tak hrozné to s těmi zraněními není, měl jedno vážné zranění a od té doby je ok, takže bych tady rozhodně nic nepředpokládal. Markov taky laboroval s kolenem roky a od té doby je iron man. Docela podcenuješ Hanzalovu schopnost na buly, tady nám teče hodně do bot. Nikdo krom Mitchella se není schopen standartně držet nad 50 procenty. Big body taky potřebujeme a žádný "stojan" před bránou to není, kdyby to bylo tak jednoduché, tak už tam někoho dávno máme... Se podívej jaké mraky golů dává Simmonds z Philly. Ten je v předbrankovém prostoru nejlepší na světě a Hanzal od něj není daleko.

Chtějí mladého útočníka, ale jen za něj by to nebylo, tzn. DD by se tam dal uklidit. Oni jsou na tohle ideální, PO neudělají a on to tam může v poklidu doklepat. Něco jak loni Toronto sbíralo nechtěné hráče. Uvidíme.
 
18.11.2016 21:43 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ty dvě nevýhody co jsi uvedl se mi jeví jako dost závažné a převažují nad výhodami, které by Hanzal měl. Dá se předpokládat, že odehraje MAX 2/3 sezony. Od roku 2010 jeho strop cini 65 zapasu a buhvi jak by to s nim bylo v play off. Jako protihodnotu chtějí mladeho hrace rozhodne ne DD nebo Plekance.

2metrovy stojan pred branku asi sezeneme levneji nebo v lepsim provedeni nez vecne rozbitem marodovi. Nic proti jeho umeni, ale uz neni nejrychlejsi a zadny sniper to není a nebyl. Kazdopadne pokud by si vzali DD a k tomu ne top prospecta nebo 2/3 kolo vsema deseti bych to vítal.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, a už to jde slyšet odevšad, tak bud to je fakt blízko a nebo to každý novinář od druhého kopíruje smajlik

Já jsem jednoznačeně pro, Hanzal má pouze dvě nevýhody, není to až takový sniper a má pomětrně zhusta popsanou zdravotní kartu. Což je vedle ironmana Plekyho dost rozdíl. Přesto je otázka, jestli by byl v dealu zakomponován zrovna Pleky, i kdžy by se to nabízelo. Oni nemají problém s cap hitem, Pleky má velké jméno v NHL, tak by na něj mohli vsadit jako na veterána pro mladé s přeci jen větším hockey sensem a hockey IQ než má Hanzal. Pro nás je Hanzal naprostá výhra: neumíme buly, on je v něm špička ligy, nemáme dlouhodobě hráče před bránu, on je v tom špička ligy, umí zahrát v obouc třetinách a ve všech situacích, tzn. MT by si ho měl oblíbit no a je to big big body, což je pro nás vždy super. Smlouva mu končí letos a je poměrně malá.

Pokud by v tradu nefiguroval Pleky, tak je pro nás Arizona taky možnost, jak se zbavit DD už ted. Oni nehrají o PO, on by tam mohl dohrát a ještě možná něco málo předvést, jako motivaci jim dát pick a třeba Hudona?

Tak či tak pro nás výborný trade, pokud se uskuteční.
 
18.11.2016 15:48 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Večer s Charliem Hudonem..moc se na nej tesim.to by mohl byt zolik.Ma formu jak hrom.To same Scherbak
 
18.11.2016 13:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/coyotes-martin-hanzel-move-soon/
 
18.11.2016 13:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarSpekuluje se o Hanzalovi za prospecta
 
18.11.2016 13:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarSpekuluje se o Hanzalovi za prospecta
 
AvatarReakce na příspěvek:Třeba takového najdem, nebo jsme už našli a ani o tom nevíme. Ale nedejbože padne v Therrienovu nemilost a je po všem. Třeba jako Ghetto, jinde šikovní útočníci dostávají prostor, jako třeba Sheary v Pittsburghu, ale jen u nás takový hráč dostane dva tři zápasy v top 6, aby se neřeklo, a pak hraje čtvrtou lajnu.
Do top 6 máme přece esa jako je Desharnais...
 
17.11.2016 15:02 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Reakce na příspěvek:My nepotřebujeme žádnýho Staala, ale když se Floridě tak podařil ten tah s tím Malginem, který rozhoduje zápasy, tak my bychom si měli někde sehnat nějakýho Ovecgina, to by bylo terno. Ani Crosgy za 700 tisíc by taky nebyl k zahození.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jako vtip dobré smajlik
 
16.11.2016 19:00 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPotřebujeme Erica Staala
 
AvatarPotřebujeme nutně impulz v bottom 6 a hlavně by to chtělo vyššího hráče. Já bych skákal deset metrů vysoko třeba za takového Marcuse Foligna. Poslat Desharnaise na farmu a nemělo by to chybu. Ale budu snít dál.
 
16.11.2016 11:56 | reagovat
michaltuma | michaltuma@michaltuma.cz
Dva góly trošku smolné - tečované, to je škoda. Kdyby ve sportu neplatí, ale kdyby to směr nezměnilo, asi by to chytil, ten pohhyb tomu nasvědčoval.
 
AvatarČekal jsem velmi těsný výsledek, což se potvrdilo, i když jsem doufal, že dva body urveme... Bohužel dneska jsme měli v brance poprvé normálního brankáře. Každopádně jsme byli aktivnější a branka v prodloužení hrozná haluz... Co se dá dělat, chce to zabrat v Carolině. Bohužel MT zase začíná čarovatsmajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Florida Panthers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík