Carolina porazila Montreal 3:2

19.11.2016, 08:32 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal byl na ledě Caroliny herně aktivnějším týmem, ale Hurricanes dokázali z minimima šancí vytěžit maximum a překvapivě vyhráli 3:2. Kanadský celek znovu bez své brankářské jedničky na vítězství nedosáhl.

Branky a nahrávky: 44. Skinner (Hainsey, Aho), 48. Teräväinen (Hainsey, Rask), 50. Rask (Lindholm) - 35. Petry (Markov, Hudon), 56. Shaw (Markov).

C. Ward (CAR) - odchytal 60:00 minut, 31 zákroků, úspěšnost 93,9 %
A. Montoya (MTL) - odchytal 59:09 minut, 15 zákroků, úspěšnost 83,3 %

1. hvězda utkání - Ron Hainsey (CAR)
2. hvězda utkání - Victor Rask (CAR)
3. hvězda utkání - Cam Ward (CAR)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Poslední gol byl hlavně chybou Petryho. Měl puk na holi a mohl vyhodit a na místo toho namazal a za pár sekund ztečoval puk do vlastní brány.

Nikdo hlavy nevěší, bohužel jsme teď prohráli nějaké zápasy, které jsme měli vyhrát, a record nemáme L10 moc dobrý (5-4-1), ale zas je třeba říct, že jsme na začátku sezony naopak vyhráli zápasy, které jsme možná měli prohrát.

Canes ale musíme jednoznačně porazit.
 
AvatarJojo na Ottawu to prostě neumíme. Prohra mě vůbec nepřekvapila. Dostali jsme naprosto debilní góly, hlavně ten poslední, i když byl možná trochu nešťastný. Třikrát vedeme a body z toho stejně nejsou, to je fakt na posrání Nathana mám rád, takže mě jeho zranění mrzí. Sice nehraje dobře, ale do týmu rozhodně patří. Pleky je neviditelný střelecky a ještě na ledě dělá totální hovadiny. Měl by se na to vykašlat a vrátit se domů. Nerad to říkám ale po DD druhý nejhorší hráč. Chudák Carey první prohra v základní hrací době, ale to se prostě stane. ty naše výkony nejsou v poslední době nijak extra potěšující, ale lidi nevěšte hlavy do PO to letos prostě musíme dotáhnout.
 
23.11.2016 21:02 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPleky je teď slovy jeho manželky.... https://www.youtube.com/watch?v=JUzE5uNdT30
 
AvatarReakce na příspěvek:Říkám si, že zranění Beaua a špatná výkonnost Hanleyho je jasný pokyn v povolání Barberia a poslání dolů Hanleyho a heleme se, je to tady. Dalo se to čekat. Na farmě Barbs řádí a já byl loni jeho velký fanda. Třetí pár bych dal Pateryn-Barbs a než se uzdraví Nate nám to odpoví na nějaké otázky. Rozhodně si nemyslím, že by byl Barberio horší bek než N8. Ted má šanci to zase předvést.

Pleky bohužel, někde jsem viděl otřesnou stats, ted už nevím přesné čísla, ale za posledních cca 40 zápasů bráno i zpět do minulé sezony má snad 4 goly...
 
AvatarReakce na příspěvek:Hanley ani Beaulieu by za současné situace neměli hrát - ani jeden nemá momentálně adekvátní výkonnost! Takže určitě Pateryn a někdo z farmy - určitě to nebude žádný propadák.
Ta současná Plekyho lajna je složením v pořádku, ale jen papírově - výkonnostně je to nyní složení tří trápících se útočníků, což asi není ideální... Samotného Plekyho vůbec nepoznávám, vůbec si nevěří, je na ledě absolutně neviditelný a ta přihrávka včera na třetí gól...smajlik. Chce to opravdu zpátky Andrighetta a dát mu hlavně víc prostoru a času!
 
AvatarReakce na příspěvek:Škoda, že jsme nedosáhli aspon na bod. Prohra s Carolinou byla stejně zbytečná a stupidní jako ta dnešní.
Rychle jsem se podíval na naše goly, to je radost se dívat, inkasovaný jsem viděl jen vítězný smolně odražený od Petryho.

Hanley myslím opět ukázal, že není ready, nechápu, proč nehraje Pateryn. N8 se zranil a kvůli tomu a nedůvěře v Hanleyho hráli Webs a Markov 30 minut, což má taky k ideálu daleko. Desharnais opět ukázal jak useless je, v bottom 6 je k ničemu, na top 6 nemá a v PP akorát zavází. Já bych povolal určitě zpět Ghetta a vyhlížím návrat Lehkonena.

Situace s Plekym začíná být kritická... Max na druhou stranu taky nepředvádí stabilně vůbec nic. Spoléhat na jednu lajnu je cesta do pekel.
 
AvatarReakce na příspěvek:Dementní byly hlavně poslední dvě branky, u té třetí Pleky šel někam, kam vůbec neměl. Bohužel co ten zatím předvádí, nad tím zůstává rozum stát, jestli už chce do tepla nebo domů... Radulov opravdu paráda, jenže jen on s Galchenyukem nestačí. Bohužel jsme dostali v zápasech s Floridou a Ottawou hrozně moc branek a dost zbytečných... Čeho se děsím je to, že MT začne teď ještě více točit formace a nastane zmatek nad zmatek
 
AvatarTak nám začíná období, kdy soupeře jasně přestřílíme a body nemámesmajlik Já bych raději zůstal u prvního období... Začínáme hodně ztrácet body se soupeři, které máme porážet a čeká nás trip na západ, kde všichni víme, jak to dopadá..
 
AvatarReakce na příspěvek:Pacioretty nakonec nastoupil s Plekym a Gallagherem, ale žádná sláva to rozhodně nebyla - Pleky je v neuvěřitelné krizi, navíc to "vyšperkoval" přihrávkou na jejich třetí gól...smajlik. Celkově hrozně stupidní prohra, když jsme dostávali strašně laciné góly (až na ten první) - sice opět řádila dvojice Galchenyuk-Radulov a v přesilovce osvědčená bomba Webera, ale to je všechno. Zbytek moc sterilní a navíc jsme je nechávali hodně často jezdit do přečíslení - sice jsme opticky byli lepší, ale zužitkovat jsme to nedokázali.
Složení útoků bylo, alespoň na papíře, za mě asi nejvíc v pohodě za poslední zápasy - až tedy na čtvrtý útok, to byl od Therriena výsměch!
 
Avatarhttp://www.hockeyinsideout.com/news/mitchell-centres-pacioretty-and-shaw-ahead-of-senators-game-at-bell-centre

MT se zase rozjel. Čtvrté lajně centruje DD, Maxovi dělá centra Mitchy... Aspon Pleky dostal solidní křídla. No uvidíme, třeba to bude fungovat. Těším se na návrat Lehkonena.

Se Sens to bude boj, ale věřím, že vyhrajeme.
 
AvatarJá myslím že každého týmu přesilovky a naše přesilovky - nebe a dudy.
 
AvatarBody sice doma, ale Toronto hrálo velmi dobře a ten jejich pohyb v útočném pásmu, to bylo, jak kdyby naši hráči stáli... Mají neskutečně talentem nabitý tým a říká se mi to hoodně těžce, ale od příštího roku, pokud jim ten kádr takhle vydrží, budou strašně těžkým soupeřem a, bohužel, silnějším než my.
Beaulieu opět jen naplnil má slova, měl by si sednout na nějaký zápas a hrát Pateryn. Útoky už vypadaly složením lépe, ale pořád je tam hodně otazníků. Naše přesilovky a jejich přesilovky - nebe a dudy! Radulov je opravdu naším rozdílovým prvkem, až to někdy kombinačně s Galchenyukem přehání - ale dívá se na to hezky smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, Plekyho lajna je ofenzivně hrůza. Gally hraje dobře, do šancí se dostává, ale nepadá mu to tam.

Zapomněl jsem zmínit, jak mě naštval Max tou svoji stupid penalty, ve které nám dali gol. Nevím, co ti zamýšlel....
 
AvatarReakce na příspěvek:Po první velmi dobré třetině přišla druhá slušná a třetí byla špatná, náš výkon šel postupně víc a víc dolů. Přišlo mi, že hokej hrála jen Galchenyukova lajna a snažila se sekundovat čtvrtá. Radulov opět výborný, navíc i dozadu několikrát skvěle. Bohužel DD u Paciho nula, Gally se zatím u Plekyho také trápí. Potřebujeme, aby se alespoň jedna lajna zvedla a začala dávat branky. Je čas zkusit Pacioretty - Plekanec - Gallagher. Přesilové hry jsou již tradice, ale překvapivě jsme kolem 10. místa myslím, že je na nás hodně vysoko. Toronto vypadlo rozhodně lépe v přesilovkách. S Beaulieuem souhlas, dnes to také několikrát předvedl.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak s nějakou krizí bych brzdil, jsme si asi moc zvykli na kupy výher...

Souhlasím, nechápu, opravdu nechápu, proč hraje nýmand DD a Ghetto je na farmě. Carr nehraje špatně, ale dynamický forward jako je Ghetto by se mi v sestavě líbil víc. Terry je zatím příjemné překvapení, nehraje vůbec špatně. DD a Pleky, to může potvrdit každý, kdo Habs sleduje posledních pět let, že to prostě nefungovalo, nefunguje a nikdy fungovat nebude. DD je prostě zkáza každé lajny, noční můra...

S Beaulieuem bohužel souhlasím. Netajím se tím, že ho mám v oblibě, ale poslední zápasy hraje hrozně. Několikrát měl 1A šanci dát gol a neproměnil, ale co je horší, že fakt dělá velké chyby ve vlastní třetině, působí neuvěřitelně nervozně, jako by hrátl první zápasy v životě.


Dnes hrajeme dobře, jen ty speciální týmy... To je k zblití. V PP se snažíme bez prominutí jako kokoti vůbec proniknout do pásma, ale oni? Ti si tam vletí okmažitě a hrajou. V PK je tam pouštíme jak se jim zlíbí. A tak to je proti každému. Neuvěřitelné, jak naše speciální týmy nefungují a to i přes to, že jsme dali dneska PPG.

Radu je zase beast a pozvedl naši ofenzivu. Chce to ještě dát jeden gol, nejlépe aby se trefil Gally.
 
AvatarSouhlasím, že zápas jsme měli jednoznačně vyhrát a ta sterilita v zakončení už nás začíná pomalu opět trápit - proti Floridě to bylo to samé, i když jsme také nějaké góly dali. V tomhle zápase padaly docela zvláštní góly, nicméně ten rozhodující rozhodně nebyl nechytatelný a Montoya ho měl mít...
Je to třetí prohra v řadě a mám takové nemilé tušení, že tradičně s příchodem prosince na nás pomalu padá krize - jak velká, to je otázka, ale dneska s Torontem to bude moc těžké a za mě jakýkoliv bod bude dobrý...
Jinak opět nechápu myšlenkové pochody Therriena, ale to už není nic nestandartního - proč nehraje Andrighetto a proč pořád k sobě sere Plekyho s Desharnaisem, to ví opravdu asi jen on! A pomalu mě začíná docela štvát Beaulieu, kterého jsem na začátku měl jako adepta do prvního páru, ale on dělá strašně moc chyb a to, co ho zdobilo, tedy schopnost zavézt puk do pásma, už nepředvádí vůbec...smajlik.
 
AvatarPrvní lajna byla bez Radua horší, o tom není pochyb. Ale absence Radulova nám zápas neprohrála. Kolik jsme dali tyček? Kolik vyložených šancí? Do konce druhé třetiny jsme je téměř k ničemu nepustili a neustále jsme obléhali útočnou třetinu. Ale k čemu nám to bylo, když jsme z toho dali jeden gol, na konci druhé třetiny jsme povolili, pokračovali v tom dál i ve třetí třetině, nechali jsme si dát haluzácké goly a zejména u třetího jsme totálně zaspali.

Totálně prokaučovaný zápas, který jsme měli jednoznačně vyhrát.

Dnes to bude doma must win game.
 
AvatarZažili jsme to, co proti nám soupeři ze začátku. Bohužel opravdu bez Radulova to nejde. Je na čase zase zabrat, máme doma 3 zápasy a všechny musíme vyhrát...
 
19.11.2016 08:44 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarRadulov zatím X-factor ofenzívy. Bez něj nejde srovnat.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík