Canadiens si poradili s Carolinou

25.11.2016, 15:53 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal neměl v posledních zápasech optimální formu a proto toužil po vítězství nad Carolinou, aby se hráči najeli na vítěznou vlnu. A opravdu se tak stalo. Canadiens v zápase sice prohrávali, nicméně dokázali duel otočit a Hurricanes v kanadském městě prohráli 1:2.

Branky a nahrávky: 13. Shaw (Hudon, Desharnais), 41. Pacioretty (Plekanec, Gallagher) - 11. Lindholm (Rask, Pesce).

C. Price (MTL) - odchytal 59:57 minut, 31 zákroků, úspěšnost 96,9 %
C. Ward (CAR) - odchytal 58:19 minut, 20 zákroků, úspěšnost 90,9 %

1. hvězda utkání - Andrew Shaw (MTL)
2. hvězda utkání - Justin Faulk (CAR)
3. hvězda utkání - Max Pacioretty (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Co já se tady na sebe všechno nedovím smajlik Ty máš vážně dost. No nic, ztrácet čas už tímhle nebudu, vidím, že ty jsi zabitý případ.

Mluvil jsem tady o ex hráčích Habs a zmínil jsem Moea a zrovna ukončil kariéru.
http://kuklaskorner.com/hockey/comments/travis-moen-retires

Moe byl fajn hráč, měl jsem ho moc rád. Vlastně jeden z posledních gritty dinosaurů v našem dresu, možná se na něj společně s Prusty, Parrosem nebo Whitem bude ještě vzpomínat.
Docela aktuální video smajlik
https://www.youtube.com/watch?v=a6Nky4c42z0
a můj oblíbený Angry Moe
https://www.youtube.com/watch?v=-2sPrmuHtdg

Dnes hrajeme v Anaheimu s nezměněnou sestavou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tááák, aspoň to trošku ožilo:) Nemíním se do toho nějak extra vměšovat, myslím že Parda má v dost věcech pravdu, ale zase něco hrozně moc hrotí... Vůbec bych se nezabýval tím, že někdo říká, že vyhráváme díky Careymu, ano je to pravdu, ale no a co, každý posměváček by ho bral do týmu. To stejné je prozatím Radulov, prostě hraje skvěle a ZATÍM to byla trefa do černého...
 
AvatarA mně se zase takovéhle výměny názorů, které jsou vedeny korektně, líbí - člověk se občas i něco dozví...smajlik.
 
29.11.2016 16:47 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ubohost....někdo to s tebou vzdá a ty tu honosíš "výhrou" smajlik

Btw. Nauč se pracovat se statistikami.

Tím končím debatu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak došly argumenty, tak se nejde hádat, to je jasné. Z toho, co jsi řekl, si moc vzít nejde, když tam nic nedávalo smysl.
 
29.11.2016 09:00 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Klidně se dál hádej, já se hádat nebudu to můžu jít na novinky.cz . Řekl jsem svoje co si z toho vezmeš je na tobě.
 
29.11.2016 08:47 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarGO HABS GO :-D
 
AvatarReakce na příspěvek:Můžete mi vysvětlit, proč se na to hádání o hovadinách nevyserete a nechováte se jako fandové. Zrovna u tebe Pardo bych to fakt nečekal. Ty se tady hádáš o věci, která není vůbec podstatná. To všechno jenom kvůli tomu, že já sem napíšu můj názor o zápasu. Měl by si to pustit z hlavy. Abych ti pravdu řekl už mě nebaví číst tyhle hádky o totálních kravinách. Všichni se tady můžete podělat z toho, že já napíšu jeden názor o zápasu. Nechápu to.
 
AvatarReakce na příspěvek:Už první příspěvek jsi očividně nepochopil, i když jsem tam několikrát zdůraznil, že to je myšleno obecně a rozhodně ne proti tobě a rozhodně ne ofenzivně. Co tady chodím, tak jsem ještě nikdy neviděl ofenzivní příspěvek, stačí nebýt tak přecitlivělý.

Na někoho logická argumentace může působit dojmem "všechno vím, všechno znám, od všeho mám klíče", ale to už je spíš tvůj problém.

Jaký herní způsob nezájem, co to plácáš za nesmysly pořád? Já jsem nikdy neřekl, že mi je jedno jak hrajem. Po každém zápase tady píšu svůj názor a rohodně nejsem po každé výhře stejně happy, když hrajeme tužku, ale ve výsledku jde vždy o ty dva body. Já jsem jen řekl a vždy to říkat budu, že mi jde hlavně o vítězství. Pokud budeme vítězit a hrát u toho špatně, tak ok, ale to je čistá teorie, v 82 zápasové základní části to je nesmysl, prostě se špatné a dobré zápasy střídají, ale ve výsledku jde vždy o W.

Jak Hanzal nemá výsledky? Hanzal je rok co rok na špici v buly, je ceněný jako moderní two way hráč, je velký, trenér ho může postavit všude. Až ho bude Maloney shopovat, tak o něj bude solidní zájem. O DD nestojí nikdo, MB se ho snažil udat x krát.
Kde jsem řekl, že jsou tak důležité jen a jen body, jak mi tady pořád dokola podsouváš proboha? Jo protože já jsem ten typ, co má rád hráče na špici kanadského bodování, já určitě. Já, jehož oblíbenými hráči u Habs byli vždy srdcaři a hard working guys typu Prust, Parros, Shaw, Mitchell... Fakt jsi mě moc neodhadl.

Hanzal: 573z, 103G, 190A, 293B, 0,51 bodů na zápas
DD: 425Z, 78G, 169A, 247B, 0,58 bodů za zápas

Opravdu nikde nevidím ten jasný rozdíl jak ty pořád tvrdíš, že DD aspon má body. Já ty body nevidím. Má o kousek lepší čísla a to DD je čistě ofenzivní útočník, pravidelně chodící na PP. Nebrání, nemá žádné defenzivní povinnosti, nechodí na PK. Hanzal je naprostý opak. Opravdu už nevím, jak ti to vysvětlit. Nemáš pravdu, plácáš nesmysly, podsouváš mi svoje smyšlené dedukce a tím mě sereš, takže se tady klidně hádat budu dál.
 
28.11.2016 21:05 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to fakt nechápu, člověk tady napíše názor k zápasu a celý fanklub se hádá kvůli totálním kravinám. Měli bychom se tady chovat jako fandové a ne jako média, který věčně něco a někoho kritizují. Já měl prostě názor a nemusíte tady všichni vést žabomyší války, každý na to není zvědavý, přece se tady kvůli jednomu názoru nebudeme hádat jak debilové.
 
28.11.2016 17:32 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jde mi jen o to, že ofenzivní diskuze mi tu přijde zcestná, fandíme jednomu týmu a že má někdo jiný názor je normální. Pouze mě nebaví se tu obhajovat po každém příspěvku, proto se mé poslední příspěvky nesli v duchu souhrnu či konstatování, ale už i to se neobejde bez negativní odezvy.

V žádném případě tu nebrečím, jen nemám rád typy všude jsem byl a od všeho mám klíče.

Nejsem žádný propagátor DD jen jasně dokládám, že má lepší čísla než Hanzal člověku, který tu tvrdí že herní způsob nezájem, hlavně že jsou body.
Na druhé straně vyzdvihuje hru průměrného hráče, který výsledky a body nemá a haní hráče který ať-je to herně tragéd, má ty body. (když jsou tak důležité body a ne hra tak jen prostě nechápu tu vzájemně si odporující argumentaci a na to upozornuji)
Zkrátka mám z těch reakcí pocit, že ať je to tak nebo tak, musí,musí to být pravda i když si protiřečíš smajlik

Nemám zájem o další eskalaci, ale nehodlám se sem chodit dohadovat na to to tu mám příliš rád.
 
28.11.2016 16:12 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Jedinej problém u Hanzala je to zdraví.jinak je to daleko lepší hráč než DD,5to už radši na jeho místo nejakej prospect :) jinak se mi moc líbí Juulsen v everretu.z něho bude super ofenzivní bek.a az bude hrát Sergachov to bude parada
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, co na mém příspěvku shledáváš, že by bylo extra útočné proti tvé osobě, když v tom příspěvku dvakrát píšu, že to není nic proti tobě. Spíš je to takový můj osobní boj, protože nevím jak tebe, ale mě teda štve, že v nás všichni vidí jen Caryho jako v týmu nikdo jiný nebyl.

Já s tebou taky naprosto souhlasím, Rads je pro nás útočník, kolem kterého se tvoří celá ofenziva a dle mnohých je i lepší než Kovy, protože maká a maká každý zápas. To jsem taky nikdy nerozporoval, spíš jsem to sám tady zdůraznoval a Radse od počátku sezony chválil.

Neříkám, že je hra úplně whatever, ale čistě hypoteticky na tom nezáleží, dokud se vyhrává. Všichni ale víme, že to tak v realitě nefunguje a prostě se zápasy vyhrávají a prohrávají a to často bez souvislosti jak se ti herně daří nebo nedaří. Cílem je, aby se vyhrávalo co nejvíc, jednoduché.

V prvím odstavci jsi mě nařknul, že mám nutkání vnucovat svou pravdu a vyvracet cizí argumenty, možná, ale dělám to jen, když si myslím, že někdo jiný nemá pravdu. A to ty u porovnání Hanzala a DD nejen že nemáš, ty jsi tady totálně mimo.

Nevím, která čísla mluví jasně pro DD ve srovnání s Hanzalem? Kariérní nebo v letošní sezoně? A pokud se mě ptáš, podle čeho jiného se dají posuzovat dva centři než podle bodů, tak se potom musím zeptat, jestli jsi někdy viděl zápas NHL? Přitom jsem tady tehdy jasně psal, v čem by byl Hanzal pro nás přínos a že toho není málo. DD má mít teoreticky pro tým přínos jediný a to je ofenziva, tvorba šancí a goly. Nic z toho poslední roky nemá ve srovnání s tím jaký bere plat, jaké dostává příležitosti a vzhledem k tomu, že v žádném jiném aspektu hry nevyniká. Hodí se do první dvou útoků a na přesilovku, ale na to už svou výkonností nemá, v bottom 6 je absolutně marný. Zato Hanzal umí zahrát PP, PK, lze ho dát do ofenzivního útoku, ale i bottom 6, umí bránit, má skvělé buly, je big body, je skvělý před bránou...

Dál říkáš, že je Hanzal platnější hráč než DD, ano je, to máš pravdu, ale pak zase narážíš na body, přitom mezi nimi až takové rozdíly v poslední letech nejsou, tak ti opravdu nerozumím.

Každý je nějaký. Já když vím, že pravdu mám, což v tomhle případě mám, tak ji dám jasně najevo. Někdo to pak hůř snáší, ale život je tvrdý.
 
28.11.2016 14:59 | reagovat
Behac31 | floklima@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Promiň, od toho jsou přece tyhle příspěvky. Každý může mít na to různé názory a proto se tady vede diskuze. Příspěvky jsou vedený slušně, nikdo nikomu nenadává. To, že s tebou občas někdo nesouhlasí mě osobně nepřijde jako něco neobvyklého
 
28.11.2016 11:20 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Člověk aby se tu bál něco napsat. Nejsem tu příspěvkově činný dlouho, ale už jsem stačil vypozorovat, že máš potřebu na ať už můj nebo cizí příspěvek reagovat většinou negativně nebo nějakým svým moudrem, kde se snažíš vyvracet cizí argument.

Nehodlám se po každém svém příspěvku ospravedlňovat ze svého názoru. Říkám, že rozdílového hráče v útoku jako je Radulov jsme od dob Kovaljova neměli tečka! A je to sakra znát, že se na ty branky tolik nenadřeme s ním na ledě. To že máme Careyho je ještě větší výhra a netvrdím/ netvrdil jsem, že se za to máme omlouvat.

Na jednu stranu říkáš - předvedená hra whatever, klidne hrajme tužku, hlavně že jsou body v tabulce.
Na druhou stranu tvrdíš, že DD je horší než Hanzal i když čísla v tabulce bodování hráče mluví jasně pro DD. Podle čeho teda posuzovat?

Asi všem jasné, že Hanzal je dost možná platnější hráč....ale má body? nemá.... whatever

Já tu netvrdím, že je to tak nebo tak, ale fakt je ten, že tu po každém příspěvku je slyšet tvou pravdu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já vím, že ty bys rád, abychom hráli krásný kombinační hokej, koupali golmany a dávali 5 branek za zápas, kdo by nebyl, ale to můžeš vidět leda na VHS při sledování zápasů Habs ze 70. let. Žádný klub NHL tak dnes nehraje ani nikdy hrát nebude a stejné problémy jako tady řešíme my řeší i fandové ostatních klubů na špici tabulky.
Takže ano, já se spokojím s tím jak hrajeme, tzn. někdy se zápas herně povede, někdy ne bez přímé k úměry k vítězství, ale hlavně, že sbíráme body a výhry.

Ale abychom netlachali o blbostech, tak je čas se podívat jak to jde i ex Habs.

Buds září a jako náhrada za Quicka je zatím skvělý.
Weisy se ve Phily trápí, i když dal ted dva goly po sobě. Nedostává tolik prostoru jako u nás a jde to vidět.
Ticker je u Ducks, ale pouze na farmě a nic moc.
Scrivens dle čísel v Minsku solidní, ale KHL nesleduju, tak jsem ho v akci neviděl.
Condo zatím v Ottawě zvládá pozici dvojky, ale má toho málo odchytaného.
Larry Eller u Caps hraje bottom 6 a nic moc, chtěli ho na posílení secondary scoring a to zatím nesplnuje.
PAP hraje ofenzivní roli v top 6 u Devils stejně jako loni v Torontu a padá mu to tam hezky.
DSP se zase vrátil po tom lonském malém zázraku zpět do reality.
Prusty je bohužel asi v NHL done a půjde do Německa.
Bourký ožil v Coloradu a už tam dal skoro tolik branek, co za poslední dvě sezony.
Moen po tom, co se protrápil v Dallasu mu vypršel contract a je bez práce.
White po povedeném angažmá u Phily hraje v Arizoně a celkem se mu daří.
Gilbert je v LA na hranici sestavy, ale co jsem viděl, tak si nevede špatně.
Mike Brown je bez práce.
Tinordi na farmě, drží se zatím.
Víc si už nevybavuju smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já vím, že jsi vysvětlení nežádal, ale vzhledem k tomu, že to pořád zevšeobecňuješ na počty na konci zápasu a mě takový pohled na věc prostě nesedí (tzn. vidět to jen černě nebo bíle), musel jsem ti to trochu blíž osvětlit...smajlik. Každý se holt spokojíme s něčím jiným...
 
AvatarReakce na příspěvek:Vím, že to jen konstatuješ, teda doufám, ale já bych byl strašně nerad, abychom jsme už i tady téměř vysmívali našemu týmu, že jsme bez Radua nebo Caryho nebo kohokoliv špatný tým. Možná jo, možná ne. Ale od toho rozdíloví hráči jsou a rozhodně se jako fanoušek Habs nehodlám světu omlouvat za to, že nám Carey dává šanci vyhrát zápas každý večer.

Patrik Kane nám dal game winner díky svému neuvěřitelnému umění a taky to nikomu nepřijde zvláštní. Dva body šly na konto Hawks hlavně díky němu. Včera Crosby srovnal zápas s Devils 15 nebo kolik sekund do konce. Ovca zničil hattrickem Blues a taky bych mohl pokračovat pořád dokola.

Nic proti tobě, já jen že je fakt důležité si tohole uvědomit. Nebo to třeba jde krásně použít a umlčet někoho kdo se do nás naváží, že jsme bez Caryho nic.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já po tobě žádné vysvětlení nechtěl smajlik

Habitak to myslím byl, kdo tou neštastnou formulací zase odhodnotil dnešní zápas a já k tomu udělal komentář, nic víc, nic mín. Podle mě je to blbost, protože něco si ve sportu zasloužit nebo nezasloužit je hovadina. Vždy rozhoduje nějaká měrná veličina (až na krasobruslení apod.) a ta je směrodatná a tečka. Jestli jsi soupeře přehrával a za stavu 1:1 ti dá v 59. minutě gol na 2:1 tak můžeš lamentovat, že si výhru nezasloužil, ale nic na tom faktu nezměníš.
Jsme ve svobodné zemi, zápasy si takto můžete samozřejmě hodnotit dále, jen jsem to okomentoval smajlik
 
27.11.2016 21:04 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNemít a mít rozdílového hráče "Radulova" je holt znát. Bez něj bereme bod. Bez Careyho ani bod.
 
AvatarReakce na příspěvek:I když jsem opravdu velkým fandou habs, tak se někdy nebojím říct, že hra neodpovídala tomu, aby jsme si zasloužili vyhrát. Prostě si stojím zatím, že ta hra tomu odpovídala možná v první třetině, ale jinak ne. Míra sice ohodnotil zápas kladně, ale má pravdu, že nemůžeš každé vítězství nazývat zaslouženým.
 
AvatarReakce na příspěvek:No prostě poprávu za snahu a předvedený výkon - takhle jsem to bral vždycky, i když jsem hrál soutěžně fotbal. Jasně, že body mě těšily i za ne zrovna dobrý výkon, ale ty za ten dobrý mě těšily mnohem víc - prostě máš pocit, že jsi soupeře přehrál a body si plně zasloužíš. Co ti na tom mém postoji mám ještě víc vysvětlovat...smajlik? To tvé vysvětlení je jasné, to snad ani nemusíme probírat, ale já na to nahlížím prostě jinak. Jak se cítí fanoušek, když jeho mužstvo je celý zápas jasně lepší a dostane třeba dva totálně haluzácký góly po náhodných odrazech a skoro nic jiného ten soupeř nepředvede? Co ti bude takový fanda říkat? A budeš to cítit tak, že je to spravedlivé? Já ne.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já jen nechtěl být pořád sprostý.

Po jakém právu? Odměna nastane až dáš víc golů než soupeř, žádné právo ve sportu není smajlik

Ale necháme toho.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě zase už dlouho sere pojem "sejří"...smajlik. A to, co jsi tu dlouze popsal, je jasný, nicméně to na mém pohledu na věc nic nemění - zasloužené vítězství je pro mě takové, kdy mužstvo je v zápase herně lepší a je za to poprávu odměněno body. To je celé. Tím samozřejmě ty "nezasloužené" výhry neshazuju, jen konstatuju.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě spíš celkem sejří už jen ten pojem, co má znamenat pojem zasloužené/nezasloužené vítězství? Odpovím si, nic, je to volovina. Každé vítězství je zasloužené, dal jsi víc golů, tak jsi vyhrál. V tak jednoduché hře jako je hokej to je celkem jasné. Jaký byl obraz hry, počet střel atd. je nepodstatné a historie se na to neptá. Já vím, že my tady ty zápasy sledujeme a chceme se u toho bavit, chceme vidět náš tým hrát dobře, kombinační hokej, tvrdý hokej, hezké goly, hezké zákroky atd. zkrátka dle toho co kdo ve hře preferuje a hlavně vím, že se sezona je dlouhá a že se špatnou hrou nemůžeme vyhrát ZČ ani SC, ale když to posunu do ad absurda, tak co kdybychom hráli špatně a nezaslouženě vyhráli celou ZČ, hráli takhle i v play off a vyhráli SC, štvalo by to někoho? Výhra je výhra. Mnoho lidí, hlavně fanoušci týmů, kteří nic nevyhráli nebo dlouho nic nevyhráli, mají třeba tendence shazovat Cupy Devils, kteří je vyhráli poctivou defenzivou s ne zrovna pohledným hokejem. Samozřejmě, že jsou tito lidi šašci a Devils patří veškerý kredit. Co tím chci říct, není až tak důležité jak se k výhře došlo, hlavní je, že se vyhrálo.

 
AvatarReakce na příspěvek:No tak vítězství s Carolinou bylo opravdu nezasloužené, stejně jako jejich v tom prvním zápase - tak to prostě je. Ale v tomhle zápase bych ho úplně nezaslouženým rozhodně nenazval, protože, jak jsi napsal, v první části jsme byli jasně lepším týmem a kdyby Lehkonena skvěle nevychytal Mrázek, mohlo to všechno vypadat úplně jinak. Postupem času se Detroit dostával do hry a je jasný, že po jejich gólu byli na koni. Ale povedlo se srovnat a řekl bych, že jediným úsekem, kdy nás vyloženě ždímali, byl konec základní hrací doby. Ano, ve třetí tam zahodili jednu jasnou tutovku a jednou zasáhl výborně Price, ale to, co prošustrovali v prodloužení, se jim po zásluze vymstilo. Za mě tentokrát celkem spokojenost smajlik.
Docela by mě zajímalo, jestli jeden z těch zákroků Jemelina, po kterých odkulhali hráči Detroitu, byl faul - oba určitě ne, ale u toho druhého si nejsem jistý...
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas do puntíku... Tuhle výhru jsme potřebovali, protože další zápasy budou moc a moc těžké. Carey skvělý, ostatně jako v 99 % zápasů a konečně se rozehrává Plekyho lajna, snad se jim povede i na západě...
 
AvatarReakce na příspěvek:Zajímavé, že tady nikdy není napsáno po prohře, kde jsme lepší, že by si soupeř nezasloužil vyhrát. Ale když my vyhrajeme, tak je to téměř vždy nezaslouženě. Docela na to dostávám alergii.

Proboha! Hráli jsme ze začátku skvěle, ale Mrázek je držel, dostali se logicky do laufu a začali kousat. Přestříleli nás, měli spoustu šancí, ale to my taky. Kdyby Lehko dal na začátku zápasu tu 1A šanci, tak se sesypou a možná to dopadne jako před dvěma týdny v Montrealu. Ale to jsou kdyby.

Podržel nás opět neuvěřitelně Carey, ale od toho jej máme. Webs neskutečně, v OT málem from zero to hero, to jsem při té tyčce málem dostal infarkt smajlik Ale jeli Alexové dva na beka, tak jsem si byl jistý, že je W naše. Super road win.

Jsem strašně rád za Gallyho, gol potřeboval. To jeho slavení mi moc chybělo. Obecně Plekyho lajna hrála moc dobře.
 
AvatarVítězství rozhodně nebylo zasloužené. Detroit byl mnohem lepším týmem a nebýt vynikajícího výkonu Careyho, tak by to asi takhle nedopadlo. První dvě třetiny to z obou stran bylo střídavé, v první třetině jsme měli navrch my a ve druhé zase Detroit, ve třetí jsme měli neuvěřitelné štěstí, to snad ani není možné co tam Detroit zahodil. Zase musím říct, že si to pohnojili, protože nevyužít dvě minuty dlouhou přesilovku 4 na 3, to je projevení jejich absolutní neschopnosti. DD zase tragédie, jak jinak. S tímhle herním projevem to v Kalifornii rozhodně stačit nebude. Moc dobře víme, jak to neumíme na tyto soupeře, tak snad budeme mít štěstí.
 
AvatarLehko je back! Hudon se zranil na tréninku a neodcestoval s týmem stejně jako Flynn a N8.
Lajny:
https://www.nhl.com/canadiens/news/pregame-lines-at-practice-november-26/c-284100930

DD by aspon jednou mohl něco předvést a dám Lehkonenovi pár puků na střelu. Sestava se mi klasicky krom DD líbí.

Detroit je pro nás oblíbený soupeř, ale to neznamená, že to bude lehký zápas. Včera hráli v Jersey, zranil se jim Howard, ale Mrázek to umí zavřít. S Caryho podporou plně věřím v W smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík