Přestřelka ve Winipegu dopadla lépe pro Montreal

12.01.2017, 08:18 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Mezi kanadskými celky se strhla zajímavá přestřelka, která nakonec lépe vyzněla pro Montreal. Hellebuyck v první třetině inkasoval třikrát ze sedmi střel a byl vystřídán. Tomáš Plekanec se trefil v druhém zápase po sobě.

Branky a nahrávky: 7. Scheifele (Stafford), 13. Perreault (Wheeler, Little), 26. Scheifele (Ehlers, Petan), 51. Little (Stafford) - 1. Danault (Pacioretty, Radulov), 5. Flynn (Andrighetto, Beaulieu), 15. Plekanec (Lehkonen), 21. Andrighetto (Flynn, Mitchell), 25. Danault, 45. Lehkonen (Weber, Byron), 50. Lehkonen (Beaulieu, Weber).

C. Hellebuyck (WPG) - odchytal 14:01 minut, 4 zákroky, úspěšnost 57,1 %
M. Hutchinson (WPG) - odchytal 42:52 minut, 19 zákroků, úspěšnost 82,6 %
A. Montoya (MTL) - odchytal 59:40 minut, 23 zákroků, úspěšnost 85,2 %

1. hvězda utkání - Phillip Danault (MTL)
2. hvězda utkání - Artturi Lehkonen (MTL)
3. hvězda utkání - Mark Scheifele (WPG)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Uklidni se, prostě je stínem toho Price ze začátku - takhle to vidím a pokud sleduješ ty zápasy všechny od začátku, tak to musíš vidět taky! Pokud ne, tak sorry, ale asi trochu špatně vidíš. A nikdo nenazývá žádným povlem, co to tu plácáš??? Co jste tu tak hákliví na to, když se tu něco zmíní o Priceovi? To je snad nedotknutelný, že se tu nesmí nic napsat? Prostě mu to teď tak nejde, což musí být jasné každému soudnému fandovi, a tak to tak napíšu - nevidím na tom absolutně nic špatného. Nejsem bláhovej, abych si myslel, že bude chytat celou sezónu jako na začátku, ale poslední cca měsíc není úplně ve své kůži - nebo se mu běžně stává, že dostane 4 nebo 7 gólů za zápas...? Teď neřeším, že za většinu z nich asi nemohl, ale top gólman vždycky má chytit ještě něco navíc, než se očekává - a z tohoto pohledu to píšu. A z pohledu, že se bavíme o Priceovi, jehož výkony se budou měřit vždy trochu jiným metrem!
 
13.01.2017 13:12 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tohle mě fakt nasralo. Jakým stínem proboha, mluvíme tady o panu Pricovi ne o žádnym póvlem co by měl jít na farmu. TVLE prej stínem toho co býval na začátku sezony smajlik, že mu klesly čísla je normální pokud jsi čekal že bude celou sezonu chytat v takové formě tak dream on. Nehledě na to za kolik golů skutečně mohl on 2-3 za posledních 10 zápasů? K smíchu. Když jsi vzpomenu jak si ostatní dávají téměř vlasťánky viz Anderesen proti nám apod.

Hned teď běž a napiš mu dopis kde se omlouváš smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, těch střel nedovolujeme tolik, hlavně tu spoustu lehčích střel, které Carey chytl jak malinu. Ted to jsou samé dorážky, teče a to se těžko chytá.

Já teda Carymu věřím pořád a ten pocit trnutí nemám, spíš už tam ty goly často vidím, jak tam hráče necháváme před brankou samotné.

Ono hlavně si musíme uvědomit jak Carey vstoupil do sezony. To byly ty bohovské stats z minulé sezony, které navazovali na neméně bohovskou předminulou sezonu, vydařený WC, náš skvělý vstup do sezony a pak už to šlo dolů, což se dalo čekat. A jak jsem psal Michalovi, po ztrátě tolik hráčů pořád vyhráváme a sbíráme body, takže za to horší Caryho čískla klidně obětuji. Třeba taková Minny jsou stejně jako Caps úplně zdraví a to má svou váhu.
 
AvatarReakce na příspěvek:No vidíš a my ho pustili...smajlik smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přitom všem nebyla Minnesota nějak extra lepší než my - třeba v první třetině dali jen ten gól a pak nic, ze hry jsme měli rozhodně víc my. Bohužel jen opticky, bez nějaké gólovky a jim tam potom prostě spadlo, na co sáhli. Prohru jsem čekal, ale zase takovou ostudu, to tedy rozhodně ne!
Já vím, že ty jsi na Price vysazený (v dobrém slova smyslu) a to někdy až moc. Ale co si budeme povídat, nynější Price je jen pouhým stínem Price ze začátku sezóny - jak jsem vždycky šel do zápasu s Pricem s pocitem toho, že se nám nemůže téměř nic stát (s nadsázkou samozřejmě), tak teď trnu u každé vážnější střely...smajlik. Na druhé straně, ta jeho špatná čísla z poslední doby souvisí i s tím, že na něj už nepouštíme tolik střel (jako tento zápas) a pak je každý inkasovaný gól samozřejmě ve statistikách strašně znát.
 
AvatarCondon má stejné čísla jako Carey, tzn, že jsou stejně dobří smajlik
 
AvatarHmm, tak z minulého zápasu jsme se nepoučili a ten náklep dostali jak tady zaznělo. Abosolutní bezzubost, neměli jsme vůbec ale vůbec nic, co by stálo za zmínku. Jim tam napadalo vše a není divu. Chodili před bránu, tečeovali, clonili a jak to vypadalo jednoduše.

Pleky 3 g v třech zápasech, předtím zabralo dát stejný počet golu 40 zápasů, ale goly celkem nedůležité... Bohužel.

Někdy mě vytáčí být fanoušek Habs kvůli té neuvěřitelné přísnosti a nesmyslnému posuzování hráčů. Zase, 7 golů v síti Caryho, přitom Carey chtěl zůstat, po druhé třetině se s ním MT bavil a Carey chtěl zůstat s týmem a sežrat dohromady, co tak blbě napekli. Podle mě classy move pravého lídra. Sere na nějaké čísla. A zase, Carey pustil 3 a více golů v šesti z jeho posledních sedmi startů, úspěšnost je už pod 93% a bla bla bla. Já uznávám, že Carey cca od prosince nechytá jako bůh, ale "pouze" jako nadprůměrný golman v NHL, ale i tak je to základ našeho týmu a málokdy pouští slabé goly, které jdou vyloženě za ním. Jako dnes, co mu kdo chce vyčítat. Možná první? Jinak vše bez šance. Ale to už chce trošku vynaložit úsilí dívat se na zápasy, umět vyhodnotit, že ne vše je chyba brankáře. Ale podívat se na čísla umí každý debil. No a spekulace o výměně Caryho, tak tomu se jen směju.

No nic, je to za náma, věřím že v sobotu budeme zpět a rags, ty idioty, porazíme.
 
12.01.2017 20:49 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarI přes zalepovanou sestavu se nám (zatím) daří pravidelně bodovat. Carey teď poslední zápasy něco ubral ze svých nadpozemských výkonů, naštěstí jsme schopní protivníky přestřílet. Proti Minnesotě to bude těžké, ta jejich 12-zápasová vítězná série nebyla náhoda, navíc jsou v plné síle. Ještě koukám, že naposledy jsme tam vyhráli před pěti lety, když P. K. nasázel hattrick (myslím že dosud jediný v NHL). Určitě si tady na řada vás vzpomene i na ten divoký výsledek. Dneska by plichta byla zlatá smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, Scherbak je kandidát, dnes měl slabší zápas a obecně ještě asi není NHL ready, ale i tak, zraněných je víc. Děsím se toho, až přijde DD a zase zaujme své postavení na PP a bude nás těsit svými zápasy bez statistického záseku... Nemůžu se dočkat
 
12.01.2017 18:35 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDanault, Danault....projel to tam jak Hermann Mayer smajlik

Paráda viděl jsem jen sestřih,ale pomalu začínám litovat Theriena až bude muset rozhodnout koho poslat zase dolů. Útok si vede výborně jak vidno i bez zraněných.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, obě obrany příšerný - z naší strany nechápu, jak může útočící hráč zůstat úplně osamocený v mezikruží v ideální pozici...? Johnston a jeho kličky jakožto posledního beka to samé! Napočítal bych tam minimálně 5 stejných situací, kdy si útočník objíždí naprosto v klidu od mantinelu našeho obránce a ten ho jenom stínuje a nechá ho najet až před gólmana... Zápas dopadl nakonec v pohodě, ale jak jsme prošustrovali rychle a hlavně jak dvoubrankové vedení, to je alarmující. Danault super slalom smajlik.
Proti Wild to bude úplně jiná káva, s takhle prostupnou obranou dostaneme u nich minimálně bůra!
 
AvatarKrása, zastříleli jsme si, ale celkově to byl docela den otevřených dveří na obou stranách, jenomže my chyb udělali méně, byli jsme šikovnější a zachytal nám brankář. Mám radost za Ghetta a Plekyho, jinak opět branky hlavně od hráčů z bottom 6, Flynn super. Lehko hraje fakt perfektně, nechybí mu ve výčtu hokejového umění snad nic.

Jak již tady bylo řečeno, tak dnes určitě musíme hrát bez chyb, za to by nás Minny vytrestala. Je třeba jim oplatit tu domácí prohru.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Winnipeg Jets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík