Opět sedm gólů. Tentokrát ale v síti Canadiens

13.01.2017, 07:33 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Carey Price byl během zápasu v Minnesotě překonán hned sedmkrát a jeho úspěšnost zákroků byla těsně přes sedmdesát procent. Nutno podotknout že chybou golmana to nebylo. Wild si připsali velice cenný skalp. Tomáš Plekanec snad již našel střeleckou formu a připsal si třetí gól v řadě.

Branky a nahrávky: 3. Folin (Staal, Brodin), 27. Staal (Coyle, Dumba), 28. Schroeder (Spurgeon, Suter), 38. Niederreiter (Koivu, Dumba), 44. Zucker (Spurgeon, Granlund), 47. Suter (Dumba, Staal), 55. Niederreiter (Pominville, Haula) - 60. Plekanec (Petry, Andrighetto).

D. Dubnyk (MIN) - odchytal 60:00 minut, 20 zákroků, úspěšnost 95,2 %
C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 17 zákroků, úspěšnost 70,8 %

1. hvězda utkání - Eric Staal (MIN)
2. hvězda utkání - Nino Niederreiter (MIN)
3. hvězda utkání - Matt Dumba (MIN)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:No dobře, když už chceš praktikovat tyhle zapeklité hlavolamy, tak gol by nepadl nebýt Shawa, protože on nahrál Danaultovi smajlik Taky fakt, kterého si určitě nikdo nevšiml. No necháme toho. Zajímavé ale bylo, jak se za Shawziho postavil MT, v tomhle se mi MT líbí, za svoje hráče se umí vždy postavit a nemá úplně zcestné argumenty. Jo, ale ten hráč se nesmí jmenovat Subban smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já vůbec nenaznačuju, že to rozhodnutí o neuznání gólu bylo jasné! Spíš jsem si to myslel, že to tak bude, když jsem to sledoval, protože třeba noc předtím neuznali gól Chicagu kvůli ještě menšímu kontaktu Hossovy hokejky s Holtbym. Jen jsem ti prostě odpověděl, jak jsem to myslel - rozhodovalo se to kvůli kontaktu Shawa, gól uznaný nebyl, takže zákonitě kvůli Shawovi, ne...smajlik? Spíš mě daleko víc nasralo to uznání gólu Rangers, hlavně v kontextu s neuznáním toho našeho - to už fakt to pravidlo postrádá zdravý rozum... smajlik.
 
AvatarSamozřejmně, že se vrátil ve velkém stylu.smajlik
 
AvatarTak nám ten gól neuznali, a co hlavně že se vyhrálo. Jinak zápas to byl nádherný, ale nebojím se říct, že Rangers měli navrch až do doby, kdy jsem jim nasázeli ty tři góly. Galchenyuk se krásným gólem ve velkém stylu. Jen mě trochu mrzí, že Carey dostal čtyři góly, ale byl dobrý. To také nemusíme řešit, hlavně, že jsme ty vylízaný hovada porazili.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty vole to ke komunikace jak hadr... Taky jsem viděl, že byl Shaw v kontaktu s Raantou představ si to smajlik A ten kontakt s obráncem nebyl lehký, byl normálně natlačený a neposuzovali to zrovna chvilku, takže to tak jasné určitě nebylo jak ty naznačuješ. Podle mě rozhodlo, že zahrál ten puk v době kdy skoro ležel na Raantovi, tím pádem neudělal tolik pro to, aby rychle z Raanty vstal a zmiznul z brankoviště. Proto to asi neuznali a asi jak se to ve mě uleželo, tak to neuznali správně, ale ten Nashův BS mě pořád sere.

Nic takového jsem neřekl, řekl jsem, že on jde do všeho na plno a bohužel někdy uvažuje až potom, což už je samozřejmě pozdě. Jasně jsem řekl, že to byla kravina, bude ho to něco stát a neomlouvám to, jen se snažím popsat někomu, kdo profily našich hráčů nezná tak dobře, jak Shaw funguje a uvažuje. Což u tohoto zákroku moc neuvažoval, bohužel. Ale jak říkáš, hlavně, že jsme vyhráli.

 
AvatarReakce na příspěvek:No samozřejmě, že kvůli němu - kdo jiný byl v kontaktu s Raantou...? To, že mu trochu pomohl obránce, je pravda, ale nejspíš rozhodlo, že ten pád na gólmana následoval ještě s lehkým zpožděním, tak vyhodnotili tak, že neudělal nic proto, aby se gólmanovi vyhnul. A sorry, jestli ten debilní a naprosto zbytečný hit znamená, že pro tým žije, tak to fakt nechci - to mu fakt pomohl! Má štěstí, že jsme to ustáli.
 
AvatarReakce na příspěvek:Kvůli Shawzimu neuznali gol? Podívej se na to znova, byl na Raantu natlačen bekem. Asi bylo rozhodující, že ještě vleže nahrával, kdyby byl puk jinde, tak by to asi uznali si myslím, ale rozhodně hodně sporný gol a nevidím nic, co by tady Shaw udělal špatně.

To jeho prvního vyloučení bylo teda taky hodně slabé, to jsem moc nepochopil. Ale šel ven a my dostali gol, to je fakt. Ten hit byla samozřejmě pitomost a zase ho asi neuvidíme nějaký ten zápas v sestavě. Ale to už je jeho hra, s tím jsme museli počítat, když k nám přišel. Zase je ale vidět, jak pro tým žije, od něj dostaneme vždy 100% effort ve všem smajlik

Naše PP je k zblití a víš co je nejvíc prdel? Před tímto zápasem jsme byli šestí v lize v PP smajlik Taky to nechápu. Krásný příklad toho, jak statistiky umí lhát.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo a ještě se mi po hoodně dlouhé době líbil Pleky - sice je asi bez bodu, ale byl neskutečně vidět, zase to byl ten starý Pleky, který si mnohem víc věří.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak 3 góly za 62 sekund, to je mazec smajlik! Nečekal jsem to po tom smolném a podivném průběhu, ale zatlačili jsme ve třetí části a vybojovali to! Super! A tentokrát Price výborný i přes 4 góly.
 
AvatarTo byla jízda ve třetí části, rozhodně celé utkání nenudilo. Zasloužili jsme si branky za tu velkou snahu. Paráda a důležité dva body po super obratu. Škoda jen dementního vyloučení, které to zdramatizovalo...
 
AvatarReakce na příspěvek:Také bych řekl a vůbec nechápu, jak to mohli řešit, jestli to bylo, či nebylo v brankovišti, když ho odtáhne pryč. Já se tomu zprvu smál, ale pak mě ztuhl úsměv, jak to kokoti uznali... Bohužel přesilovka byla hrozná, ale Rangers se také nepředvedli v pětiminutové. Musí nám tam ještě jedna šmudla padnout, potřebujeme bodovat...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jsou to idioti, řeší, jestli to bylo v brankovišti nebo ne, ale že mu úplně znemožnil zákrok, to nikoho nezajímá! Co jiného by se mělo posuzovat jako goalie interference, to fakt nevím...
 
AvatarTakže jsme naší přesilovku "vylepšili" tím, že jsme si nechali dát góla...smajlik. Já už to fakt j.bu! Aby toho nebylo málo, uznají ty pruhovaní dementi góla, kde útočník odtáhne Price úplně mimo branku a ten nemůže zasáhnout, i kdyby se přetrhnul... smajlik. Já už to vůbec nechápu, navíc když v první části nám neuznají gól, kde to bylo mnohem víc diskutabilní - tohle posuzování je fakt neskutečnej hnus!
Děláme pořád strašný chyby, který oni trestají, ale my to na druhé straně (Andrighetto) nedokážeme...
 
AvatarReakce na příspěvek:Demence dát takovou nahrávku, ale Weber tam byl hodně laxní, měl aspoň zalehnout, aby musel dávat přihrávku vzduchem. Každopádně Shaw dneska přemotivován. Určitě ještě můžeme srovnat, šance máme. Proč myslíte, že uznali ten Nashův gól? Já to nechápu, byl jsem přesvědčený, že to nebude branka, vždyť Price odvezl z branky...
 
15.01.2017 02:57 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ano, ale jak to potom bránil, to bylo tak že tam vlastně vůbec není :-(
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale to nebylo o Weberovi, to bylo o stupidní rozehrávce na útočné modré...
 
15.01.2017 02:45 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak. Přesilovky naprostá tragédie a ještě při ní dostaneme góla. Nechápu jak to Weber bránil, teda nebránil....
 
AvatarTak jsem se docela návrat Shawa s Galchenyukem, ale prvně jmenovaný mě za první třetinu celkem slušně na.ral! Nejprve nám kvůli němu neuznali gól, pak kvůli jeho úplně zbytečnému vyloučení (i když přísnému) jsme naopak góla dostali, aby to pak dovršil naprosto stupidním zákrokem, po kterém máme pětiminutové oslabení smajlik! Chápu, že je asi hodně namotivovaný, ale takhle nám rozhodně nepomůže!
Jinak je mi úplně na blití z naší přesilovky, to už snad dělají schválně, že nedokážou ani jednou vystřelit pořádně na bránu, o nějakém rozestavění v pásmu vůbec nemluvím...! Rangers dostanou přesilovku a během pár sekund jí naprosto jednoduše využijí... Tohle už mě fakt neskutečně vytáčí!
 
AvatarReakce na příspěvek:Sebral jsi mi to z klávesnice! Resp. přesné číslo nemám, ale vím, že mám většinu svých čistých kont rozdělené mezi rags a bruins smajlik A doma se nám proti nim hodně daří, navíc Carey a jeho bilance o sobotách... Musíme!
 
13.01.2017 11:18 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarOstudný výsledek o tom žádná. Výmluvné je, že naše první přesilovka přišla až za stavu 0-7 dvě minuty před koncem. Pokud Habs zaberou proti Rangers a urvou body, tak ten debakl překousnu. Jasně, že Price slevil za svých výkonů, ale to se stane v průběhu sezony každému. Nezapomínejme, že taky chytal na Světovém poháru, navíc to loňské zranění... Price má proti Jezdcům z 19 zápasů 12 výher a 7 (slovy sedm) čistých kont, tak doufám, že se probere smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, budou takhle všichni srovnávat a hodnotit, ale momentálně nemusí být ani srovnáván se svým nejlepším já, protože v téhle chvíli je lepších gólmanů více - namátkou třeba Holtby nebo Dubnyk. Ale snad je to jenom takové přechodné období a on se vrátí ke svému vysokému standardu.
 
AvatarReakce na příspěvek:U špiček ligy je to samozřejmé, přece nebudou řešit, proč se nedaří borcovi ze třetí formace, co bere dvě mega měsíčně. Nepochybuji, že Carey to zvládne a zapne zase svůj God mód... Teď musíme doma dát NY a bude to ok...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nežeru, ale rozežírají mě vždycky hned ty kecy o výměně a jak je špatný a spekulace jestli není zraněný, jestli za jeho slabší výkony nemůže narození syna, spekulace o výměně a to a ono... Ale vlastně jo, žeru Caryho, jsem fanoušek Habs do morku kosti a Carey je nejlepší hráč, který obléká dres Habs snad od dob odchodu Roye, takže ano, jsem na to trochu háklivější. Stejně jako si třeba fans Pens nenechají šáhnout na Crosbyho.

Na druhou stranu po ztrátě tolika klíčových hráčů během prosince se nám pořád daří konstantně sbírat body a držíme si stále na dosah špičku konference/ligy, tak jestli je za to daní jen to, že má Carey horší čísla a já budu muset tyhle kecy ještě nějakou dobu číst, tak to beru.
 
AvatarJediné pozituvum je Plekyho branka, snad se opravdu stane přesný opak minulé sezóny, bylo by to super, jsem za něj moc rád, jde do zápasu s rozhodně vyšším sebevědomím, nebo aspoň v to doufám:) První třetina nebyla špatná, ale domácí byli od druhé části efektivní. Zápas se nepovedl, Carey dostal příděl, ale důležité je se z toho oklepat a to hned v další zápase. Proti Rangers to nebude jednoduché. Holt Carey je teď v horší formě, co se dá dělat. Pardo, ty to moc žereš, pravdu mají obě strany. Hodnotit podle čísel může jen debil, ale prostě čísla nelžou a pokles je oproti začátku sezóny jasný. Na druhou stranu, kdo zápasy sleduje, tak ví, že Carey chytá nadstandart, problém je, že on je pořád srovnáván s tím, že je brankářský Bůh a tak bude také hodnocen, s tím se musíš i ty srovnat. O výměně se samozřejmě nemá cenu bavit, to je blbost...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Minnesota Wild
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík