Z New Jersey plný počet bodů!

21.01.2017, 08:09 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

O vítězi utkání rozhodla až třetí třetina. Hned na jejím začátku vyfasoval pětiminutový trest Karl Stollery. Montreal po vypršení jednoho trestu tak hrál tři minuty přesilovku a hned dvakrát se v ní prosadil. Nejdříve propálil Kinkaida Weber, pár chvilek na to zvyšoval na 3:1 Max Pacioretty.

Devils dnes podali bídný výkon, a tak dva body putují zaslouženě do Kanady.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarŠancí tři p.dele a nakonec jen s jedním bodem...smajlik. Ale nutno dodat, že Buffalo bylo herně úplně někde jinde než Devils - byli hodně nebezpeční a Price tam tentokrát vytáhl pár perfektních zákroků smajlik. Škoda, ten zápas na 2 body rozhodně byl...
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik no jo hlavně že se bavíte smajlik

Jinak v přenosu to říkali, dali jsme 3 pp goly poprvé od tuším listopadu 2015 a zápasu proti Islanders.

Říkám to tady ted často, ale must win game. Potřebujeme vyhrát pár zápasů v řadě, navíc doma a hlavně W pro Caryho, který poslední dobou počítá bohužel pouze prohry. Jeho sobota, silný den, jen bych si přál, aby přidával výhry i v jiné dny smajlik
 
AvatarTri využité přesilovky? Tak to je síla a docela překvapení. Výborný dva body, dneska je musíme určitě potvrdit. Jinak u minulého článku to více žilosmajlik Už aby Carey zase něco předvedlsmajlik
 
AvatarMě bylo spíš NJ líto, ti na to nemají a jen díky tomu, že jakš takš umí bránit svoje pásmo, ty zápasy pro ně nekončí debaklem. Minimálně pětku jsem mohli dát. Měli jsme totální possession, ve všem lepší, takový docela profesorský výkon. Monty by ani nepropotil rybano nebýt posledních dvou minut.

1st PP unit si s chutí zastřílela, tříbodoví Radu a Chucky potěší. Líbil se mi Petry a aktivně hrající DLR.

Buffalo bude těžký oříšek, ale doma a hlavně s Carym si už musíme připsat W.
 
AvatarReakce na příspěvek:Líbí se mi, jak píšeš, že jsi viděl jen sestřih a vzápětí napíšeš, že Galchenyuk musel sehrát dobrý zápas...smajlik. Neodehrál špatný, ale třeba Radulov, Petry nebo Beaulieu sehráli podle mě lepší. Nebyla to zase nějaká extra podívaná, ale ty body máme naprosto právem - byli jsme určitě aktivnější a dobře jsme bránili. Bonus v podobě tří gólů v početní výhodě samozřejmě potěší.
 
AvatarKonečně zase body, už to bylo potřeba. Tentokrát musím pochválit i přesilovky. Povedlo se nám v nich vstřelit všechny góly. To jsem u nás opravdu dlouho nezažil. I když jsem viděl jen sestřih, tak určitě věřím, že jsme byli celou dobu lepší. Chuckie musel určitě odehrát dobrý zápas, jeho návrat nám opravdu prospěl. Dnes Buffalo, to by měly být jasné dva body, ale všichni víme, jak to chodí v našich zápasech s Buffalem.

Navíc hrajeme doma, takže musíme zabodovat. To co v poslední době předvádíme v domácích zápasech, na to se opravdu nedá koukat. Sabres jsou ale přeci jen zranitelnější soupeř než pens, takže čekám dva body bezpodmínečně.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík