Pacioretty režíroval výhru nad Buffalem

01.02.2017, 09:17 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hattrick kapitána Maxe Paciorettyho a takřka čtyřicítka zákroků Careyho Price dotáhly Montreal Canadiens k vítězství nad Buffalem.

Branky a nahrávky: 18. Pacioretty (Radulov, Danault), 28. Pacioretty (Danault, Radulov), 32. Desharnais (Andrighetto), 39. Byron (Markov, Plekanec), 44. Pacioretty - 57. D. Kulikov (C. O'Reilly), 58. B. Gionta (Franson, E. Kane)

C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 37 zákroků, úspěšnost 94,9 %
R. Lehner (BUF) - odchytal 60:00 minut, 30 zákroků, úspěšnost 85,7 %

1. Max Pacioretty (MTL)
2. Alexander Radulov (MTL)
3. Andrej Markov (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
03.02.2017 01:00 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Prý ho chtěl Bergevin zpenezit ale nebyl zajem.
 
AvatarReakce na příspěvek:JJ, četl jsem a je to fakt škoda!
 
03.02.2017 00:12 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek::-( To je škoda, mě se líbil :-(
 
AvatarReakce na příspěvek:Kokoti...
 
02.02.2017 22:21 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarBarberia claimly AVS smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, Chuky na centru s DD a Shawem. Taky mi to nepřijde jako štastný nápad. Ghetto beztak zase sedne, přitom bottom 6 Ghetto-Chuky-Shaw a čtvrtá DLR-Mitchy-Flynn by vypadalo skvěle. No jo jenže co s bottom 6 hráčem jako je DD, který nehraje dobře v obraně a zabíjí útok smajlik

Ano, na waiveru je Barberio a Carr byl poslán na farmu, on naštěstí na waiver nemusí. Jediný zraněný je tak pouze Gally.

Moc se mi líbí naše obrana a útok po uzdravení taky nevypadá zle, až na DD. Hodně se spekuluje o posilách, k nám jako každý rok chodí celá NHL, tak uvidíme, koho ulovíme, TDL se blíží.

Dnešní soupeř Phily je po té jejich tuším destizápasové šňůře výher v prosinci teď naopak v útlumu, naposled dostali 5:1 v Carolině. Ale je podcenit nikdy nejde, zvlášť ofenziva je velice silná. Carey v bráně. Go Habs Go
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo a jinak Barberio byl dán na waiwer...
 
AvatarReakce na příspěvek:Četl jsem, že Galchenyuk má hrát v lajně s DD a Shawem. No, nevím, nevím, to není úplně nejšťastnější podle mě...
 
AvatarJak už bylo řečeno, fajn dva body, zastříleli jsme si, nepochopitelně jsme opět prosrali Carymu SO, ale co už.
Krásné ofenzivní akce až na třetí Maxův gol, u kterého mimochodem nechápu, proč nemá nikdo asistenci, hráči Buffala se nezmocnili ani na moment puku a s tím jak docela důsledně se tohle sleduje. Whatever.

Max goly rozhodně na podnose nedostal, ono to vypadá hezky, Radu mu to nahrál krásně, ale jak to jde jednoduše proměnit, tak to jde i krásně zazdít. Ne nadarmo je Max sniper a má tolik branek a to právě proto, že takové vyložené šance z drtivé většiny proměnuje. Co by za aspon poloviční úspěšnost Maxe dal takový Pleky...

I DD dal krásný gol, ale tohle mu já nežeru. Zahrál jeden zápas, shodou okolností první po zranění, ted z toho měsíc bude žít a předvede nám několik svých nulových zápasů, tohle já už znám.

Nesterov nám krásně prohloubil depth na beku, dívá se na něj s pukem hezky. Pateryn tak bohužel ostrouhá až se uzdraví Petry. Ale to už je úděl NHL hráče.

Míro, Eichel je hokejový bůh, co ten si dovolí je neskutečné. Naprostý souhlas. Škoda, že hraje v naší divizi a za tak nezajímavý tým.

Na Phily se má vrátit Chucky, takže asi sedne Carr, ale jak se to poskládá, to bude zajímavé.
 
AvatarJá jsem DDho měl vždy za malého, ale šikovného hbitého hráče. V poslední době to ovšem zase taková pravda není. Vím, že je složité to hodnotit po jeho dlouhodobém zranění. Není to top hráč, ale občas něco slušného zahraje. Měl jsem ho rád a je mi opravdu líto, jak šel dolů a dole je už hodně dlouho. Vím, že na něj alergii mají hlavně Parda s Mírou, ale tohle není starost nikoho z nás. Pro MT je DD stálice našeho týmu, takže přát si jeho výměnu je v tuhle chvíli zbytečné. Stejně tak jako je zbytečné pro mě přát si návrat Weiseho. Třeba se ovšem poštěstí a DD půjdu pryč za Hanzala Jinak k zápasu: Chudák Carey mi mu tu nulu prostě nedopřejeme. Výborný Max to se musí nechat.
 
01.02.2017 16:50 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Paráda, výborný výkon hlavně od Radulova. Na něm momentálně stojí a padá naše ofenziva. Pacioretty sice hattrick ale ty goly dostal jak na podnose. Já říkám podepsat už teď prodloužení smlouvy. Dal bych klidně i 8M na 3 roky.
 
AvatarOd druhé třetiny velmi dobrý výkon, který jsme přetavili v zaslouženou výhru. Proč ale nedokážeme hrát až do úplného konce, to fakt nevím...! Musím říct, že sledovat, co všechno si dovolí Eichel a jak se ho protihráči skoro až bojí, aby je nezesměšnil, to je opravdu něco smajlik! Jinak první lajna super, Paci hattrick a Radulov skvělé asistence. Něstěrov se mi celkem líbil, docela se snažil zapojovat do útoku, což já osobně jenom kvituju. Desharnais se docela snažil, dal góla, ale urvanej z něj nejsem...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Buffalo Sabres
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 23.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík