Z Philadelphie s prázdnou...

03.02.2017, 07:39 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal po dobrém vstupu do utkání odpadl a Flyers začali být lepším týmem. Nakonec se jim povedlo otočit nepříznivý vývoj utkání a vyhráli 3:1.

Branky a nahrávky: 38. Giroux (Streit, Schenn), 44. Read (Couturier, Cousins), 60. Couturier (Provorov) - 5. Nestěrov (Galchenyuk, Markov).

M. Neuvirth (PHI) - odchytal 59:35 minut, 15 zákroků, úspěšnost 93,8 %
C. Price (MTL) - odchytal 58:34 minut, 21 zákroků, úspěšnost 91,3 %

1. hvězda utkání - Matt Read (PHI)
2. hvězda utkání - Claude Giroux (PHI)
3. hvězda utkání - Nikita Nestěrov (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarVy se tady do mě oba pouštíte, jako bych naše chválil, jen jsem si dovolil podotknout, že zejména ve třetí třetině to nebyl level rybník, ale vypadalo to jako souboj dvou týmů NHL a ne jen Edmontonu a že nakonec výhra nebyla vůbec nerálná i přes tu bídu, což je pravda. Jestli Vám to vyznělo jako chvála nebo snad nějaké moje uspokojení ze zápasu, tak to jste to špatně pochopili, opravdu se mi na to dobře nedívalo a jen s vámi souhlasím, že teď nehrajeme dobře.
 
AvatarReakce na příspěvek:Začali jsme něco hrát, to ti jako doma stačí? Vždyť jsme si skoro nenahráli, šancí bylo pomálu, ano nějaké ano, ale pokud bychom si doma nic nevypracovali, tak co bychom potom chtěli... I v tom prodloužení jsme si nedokázali kombinací nic vytvořit, stříleli jsme raději z naprosto beznadějných pozic... Je to špatný, teď musíme mít 4 body z následujících dvou zápasů...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nesouhlasím, hráli jsme špatně celý zápas! Zase byl soupeř lepší a myslím, že tentokrát to určitě nemůžu brát tak, že proti nám stál tak silný soupeř... Prostě hrajeme poslední zápasy hrůzostrašně, vůbec nedokážeme normálním způsobem přejít střední pásmo a jen to žabkama nahazujeme - hnus! O přesilovkách ani mluvit nebudu, to máme víc střeleckých šancí ve vlastním oslabení... Úplně každý mužstvo, na který narazíme, hraje přesilovky alespoň opticky lépe - tím mám na mysli, že se dokáží smysluplně (ne po mantinelech) usadit a udržet v pásmu a vystřelit na bránu. My ne! Celkově je ten pohled na naší hru tristní...
 
AvatarReakce na příspěvek:Hnus to byl po první třetině, od půli a hlavně v třetí třetině přišlo zlepšení a začali jsme konečně něco hrát. Bohužel prostě neumíme dát gol, chybělo i trochu štěstí. Asi dvakrát nebo třikrát se dostal puk před bránu mezi kruhy, zrovna když všichni sjeli k mantinelu. Ale byli lepší a nás obrovsky podržel Monty. To je prostě špičkový backup.

OT bylo dost na jistotu, nájezdy bohužel nulové. Radu chtěl změnit osvědčenou fintu do backhandu, ale nevyšlo to. Je to škoda, nakonec by výhra byla super booster a loupež, ale nepoštěstilo. Nicméně ty problémy jsou a jsou nemalé.

BTW docela jsem nepochopil coaching v OT. Útočná dvojice Max-Tird, jasně, Pleky-Lehko, super a Radu-DD, WTF? To nemohl spojit Radua s Chuckem?
 
AvatarReakce na příspěvek:Třeba pro mě je bod v situaci kdy potřebujeme zabrat úplné hovno.
 
AvatarHnus nám přinesl jeden bod, díky za něj, ale to je asi tak vše...
 
AvatarReakce na příspěvek:Už mám v sobě nějaké to víno a i přes to se mi to líbí méně a méně, ach jo...
 
AvatarReakce na příspěvek:Snad se zvedneme, zatím je to opravdu bída a mě popravdě celkem vyděsila ta včerejší statistiky proti Top 10 ligy a zbytku, jen se to potvrzuje...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ani mi z toho nechutná tu pivo, které u toho piji.
 
AvatarJe to špatné, hodně špatné... Nehrajeme dobře, nebruslíme, neumíme si nahrát, vše na náhodu. Tohle vyhrajeme jen pokud se vzpamatujeme nebo to nějak uklepeme.

McDavid je teda pořádná krysa a rozhodčí krypli. To "podražení" Webse mě hodně rozesmálo, nechci se do prdele dívat na NHL, kde je tohle faul. A že to McDavid přihrál se ani není třeba bavit. A pak to jeho teatrální číslo v následném oslabení... No, klesl u mě.

Z Deshanrnaise na ledě se mi dělá fyzicky špatně. Odskákal to Flynn, jenž taky nehraje zázračně, ale aspon tam dře a bruslí.
 
AvatarBudsovi to moc přeju, i za časů u nás jsem ho měl rád. My jsem se k němu nezachovali zrovna dobře, takže ta šance u Kings je pro něj fantazie.

Tird je pořád s otazníkem, nic se neví. Ale prý DD zůstane na lavičce a Ghetto v sestavě, pokud Tord nastoupí. Pokud ne, tak bohužel zase uvidíme DD v akci. Monty v bráně.

Jinak nějak takhle si představuji, jak má bolet vstup do oblasti brankoviště
https://www.youtube.com/watch?v=TT2OkUfy3BI
bitky si nevšímejte, ale do prdele, tohle by měli naši beci a to hlavně pár Nate-Petry studovat celé dny. Stačí se podívat na já nevím posledních 50 golů, co jsme dostali? Kolik z toho budou pohodlné teče nebo clony soupeřů. No řekl bych, že větší třetina. Nejde tomu nikdy stoprocentně zabránit, ale u nás je ten problém očividný. Nejsem si už delší dobu jistý prací J.J. Daigneaulta jakožto trenéra beků.
 
05.02.2017 12:54 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:myslíte, že to s Danaultem vypadá bledě? nekoukal jsem na info...ale na druhou stranu je cítit že se nám trochu zpevnila obrana - s příchodem Nestěrova, nevím jestli bych nedal šanci Sergymu místo Bealiea nebo Petryho, jsou to dobrý obránci, ale ani jeden není moc jistý v řešení situací v obraném pásmu se mi zdá.

Jinak Budsovi moc přeju, vůbec zápas Phily s Kings byl teda brankářským soubojem n. 1 a ani Neuvi se nemá za co stydět. Kings nám trochu pomohli a doufám, že podobně budou krást body týmům ze západu i probuzený Preds s PKem. Na Kings se mi už dlouho líbí jak dokážou zabrat když je to fakt špatný a když se to tolik nečeká, pravej bojovnej tým, který občas dokáže překvapit
 
AvatarMě osobně se první dvě třetiny z naší strany moc nelíbily. Kdybychom začali hrát pořádně od začátku a ne ve třetí třetině, všechno by bylo jinak. Podle mého názoru jsme dvě třetiny směrem dopředu absolutně nic nepředvedli, Jediné co bylo dobré, tak to byl gól Radulova.
Třetí třetina sice solidní výkon, ale to ty prochrápané dvě třetiny nezachrání. Chucky ať jde s takovýmhle zahazováním šancí opravdu do prdele. Souhlasím, že hráč jeho kvalit musí tohle dávat.
Herní projev nebyl žádný zázrak celý zápas, žádné pořádné kombinace prostě nic co by mě nadchlo. Dnes Edmonton, opět pro nás v příznivém čase, tak doufám, že se kluci vzpamatují a začnou konečně něco hrát.
 
04.02.2017 23:45 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarJen tak btw Peter Budaj právě vychytal sedmé čisté konto v letošní sezoně a v tomto ohledu vede v celé NHL.
Proti Oilers se může stát cokoliv, Danault se zranil a nejpíš nebude hrát. Mcdavid a spol. táhnou šňůru proher nic zadarmo nám nedají. V posledních dvou zápasech dali pouze dva góly, cítím tady z naší strany průšvih smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Neuznaný gol jsem raději nekomentoval, to bych se vytočil ještě víc. Golmani tak asi neuvažují, ale když vidí střelce z větší vzdálenosti, povyjede si vyčůraně 5cm za brankoviště a pořád je chráněný, hráč před ním pouze dělá svou práci, snaží se clonit a tečovat, ale stejně to neuznají, protože mu zabránil v chytání. Totální kravina.

Jinak máš úplnou pravdu s popisem zápasu, ne oko to tak nevypadalo, ani mi nepřišlo, že máme tak málo střel, ale oni byli ve všem lepší. Nicméně porazit se dali, šanci jsme na to měli dost a to je na tom to nejhorší.
 
AvatarReakce na příspěvek:Změny v sestavě celkem dobrý, ale neměli jsme na ně a to jednoznačně. Sice to na oko vypadalo, že to není taková převaha, ale oni tu kvalitu prostě mají - byli svižnější, důraznější, rychlejší při střelbě a samozřejmě v pásmu nebezpečnější. Nám hraje, de facto, jedna lajna - Mitchel s Flynnem už neexistují pěkných pár zápasů, Galchenyuk je po tom zranění úplně vykolejený a ten útok, byť si myslím, že není takhle špatně složený, nijak nestmelil, spíš naopak. V Plekyho lajně byl oživením jen Andrighetto, zbylí dva slabota. Sympatický byl ten závěr, škoda toho promáchnutí Webera... Jinak ten náš neuznaný gól - ano, brnknul tam Paci o Holtbyho, ale ten byl na hraně brankoviště. A když si to srovnám s tím gólem, co proti nám uznali Rangers, musím se jen hořce smát... To jsou ale kokoti!
 
AvatarMy jsem umělci, takhle stupidně zase prohrát zápas! Chucky, OMG, Chucky! Takový hráč a on prosere dvě po sobě jdoucí top šance, sám před brankářem. V PP měl taky střelu ze svého oblíbeného místa a taky jen do Holtbyho. Po té krádeži Lehnera má asi nulové sebevědomí, ale tohle prostě musí dávat. Neomluvitelné.

Shaw i Radu šli ven za pěkné kokotiny, ale sudí se teda taky moc nepředvedli, takových háčků a držení je v zápase víc, zrovna nám teda nepomohli. Pak to nepísknuté zdržování hry.

Stupid, stupid, stupid způsob jak prohrát zápas, nasraný jsem neuvěřitelně.
 
AvatarZase jsme si nechali dát takový stupidní gol, ale po skvělé hře Tirda to Radu krásně vyrovnal. Skvěle ubráněné 5 na 3 je taky povzbuzující. Jinak asi jste viděli ten náš record proti top 10 týmům ligy- 4-10-1 smajlik Nic povzbuzujícího to není, ale zase bych to neviděl tak bledě. tohle je ZČ a ještě zdaleka není u konce a PO je něco jiného.

Jinak je vše jinak v sestavě, DD je HS! To mě hodně příjemně překvapilo, dobře MT. A hned je to vidět, Ghetto lajnu vždy oživí, bohužel to Plekymu nelepí a nelepí...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, to je těžké odhadovat, ale podle mojeho názoru Markov ještě rok, za mě bohužel, dostane.

Dnes Caps, hottest team v NHL, to bude hodně těžké. Navíc my odpolední zápasy neumíme. V bráně Carey, DLR asi HS a Ghetto in. Žádné kárné posezení Shawziho se nekoná.

Go Habs Go!
 
AvatarReakce na příspěvek:Já jen v koutku duše doufám, že Něstěrov bude náhradou za Markova, který to, doufám, u nás po sezóně zabalí. No, i když...
 
AvatarReakce na příspěvek:Vítej v clubu smajlik Však si nepamatuješ jak se ten imbecil zranil? Při svém prvním, slovy prvním, hitu sezony, se zranil o beka, kterého chtěl hitovat. Co víc dodat.

Nesterov se zatím ukazuje dobře. Vlastě z Bozona udělal Nesterova. Bozon šel za Racina a Racina a 6. kolo udal za Nesterova. Dobrá práce, MB.
 
03.02.2017 13:35 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJá jsem znechucenej z DD ten týpek tam prostě nemá co pohledávat. Do každého souboje jde na pul plynu jako by byl předem prohraný - jaký to rozdíl oproti Gallymu, který má stejnou postavu. Navíc je to tragedie i s jeho přihrávkama žádná tvorba pro křídla prostě tam celej icetime jen sťínuje.
Naopak se mi moc líbí Nesterov nejen ten gol, ale jak vede puk no a ty prihravky pres cele hriste a ještě křižné, no nádhera.
 
AvatarSamozřejmě od Caps.smajlik
 
AvatarJo tak podle mého názoru se na to nedalo dívat. Pacioretty kromě té jeho jedné šance nebyl vůbec vidět Jediné, co stojí za zmínku je střela Nestěrova jinak nic. Hráli jsme spíše na bránění náskoku a to se nám vymstilo. Nemůžu Caryho vinit za inkasované góly, ty by se daly tolerovat. Jak říkám hráli jsme nepochopitelně pouze na ubránění náskoku a dopředu jsme byli úplně marní. Kdo není po tomto zápase vytočený, toho nechápu. S tímhle herním projevem si Caps necháme dát tak akorát desítku. Budeme muset hrát úplně jinak nebo z toho bude debakl.
 
AvatarReakce na příspěvek:Njn, co se dá dělat, chytá za MTL. Puk byl postavený, je prostě náhoda, že mu to tam takto padlo, blbě se určuje, kam to trefí a zrovna mu to sedlo... Dalších deset by skončilo v růžku, ale hřiště. První branka smůla, nic neviděl, stačilo 10 cm a skončilo mu to v náručí nebo v lapačce. Bohužel mi přijde, že poslední dobou nemá moc štěstí na tyto situace. Následující dva zápasy můžou být čistý průstřel, ale také klidně 4 body, velmi spokojen bych byl za zisk 3 bodíků. Oilers věřím, že doma udoláme, ale na Caps nám moc nevěřím. Naopak další zápas u Lavin musíme uspět na 100 %, což víme, jak to umíme:)
 
AvatarReakce na příspěvek:Nebudu se tu pouštět do nějakých rozborů, ale je pravda, že na vyrážečku dostává dost gólů - samozřejmě, že tohle byla povedená střela.
Z následujících dvou zápasů si rozhodně iluze nedělám, protože oba soupeři jsou velice silní a my předvádíme takovou herní houpačku, že to je někdy až k zblití... Ten herní projev prostě nemá takovou tu šťávu, co by měl mít.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo tohle posral... A MT ho za odměnu benchnul.
Nechápu, jak jsme se mohli takhle vytratit a prosrat zápas.

No nic, teď bude těžký B2B, pozor, oba zápasy hrajeme už v sedm večer našeho času.

Jinak nedá mi to...
Carey Price was not good – blocker side, again – on Matt Read’s winning goal.

To jako vážně? Perfektní střela golfákem z kruhů do pravého růžku. Chytit se dá vše, ale tyhle střely jsou z 99% gol. První gol přes nejlepšího hráče ligy z předbrankového prostoru, taky nevím co moc měl Carey dělat. Ti naši novináři jsou prostě někdy dost jebnutí do palice. Carymu bychom měli líbat nohy, stačí vyáthnout prdel z Montrealu a rozhlédnout se po NHL, kolik týmu letos krvácí v brankovišti.
 
AvatarHokej jsme hráli snad jen v první třetině, pak to byla neskutečná plácaná, ve které měli postupem času navrch domácí a nakonec oni brali dva body. Shaw nám opět "pomohl", ty jeho zbytečný fauly v útočné třetině mě začínají pořádně srát!
 
AvatarVe Phile sem ani nic jiného nečekal. Bohužel to asi nebylo nic moc k dívání, 16 střel, to je žalostně málo. Škoda první branky, kde se opět skvěle předvedl Simmonds, i když dobrou práci ve stínění udělal i náš hráč. Druhá branka, asi takovou už Read nedá. Teď to chce holt porazit silné Caps a Oilers a konečně předvést doma pořádný výkon proti top soupeři...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík