Ostuda v Coloradu. Krize se prohlubuje...

08.02.2017, 07:53 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Už počtvrté v řadě se před soupeřem museli sklonit Canadiens z Montrealu. Tentokrát Habs nestačili na Colorado, které na sebe upozorňuje zejména mizernými výkony. Avs za výhrou táhl finský nováček Mikko Rantanen, který vstřelil tři branky.

Branky a nahrávky: 1. Rantanen (MacKinnon, Landeskog), 3. Martinsen (Beauchemin, Pickard), 34. Rantanen (Barberio, Landeskog), 47. Rantanen (MacKinnon, Barberio)

C. Pickard (COL) - odchytal 60:00 minut, 27 zákroků, úspěšnost 100 %
C. Price (MTL) - odchytal 59:54 minut, 22 zákroků, úspěšnost 84,6 %

1. Mikko Rantanen (COL)
2. Mark Barberio (COL)
3. Calvin Pickard (COL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:To jsem taky nepochopil vůbec. Čtvrtý gol hrubice, Goligoskiho SHG jsem teda vůbec nepobral, kam se Carey díval a u druhého Domiho golu jsem puk taky na čárou neviděl. Řekl bych, že to byl po hodně dlouhé době zápas, který Carey totálně podělal, ale naštěstí to dobře dopadlo.
Pozitivem je určitě první lajna Max v beast modu, nádhera, jak si stáhl puk v OT. Trefa Chuckyho určitě taky super, snad ho povzbudí.
Negativem je jak říkáš, zase vše zařídila první lajna s pomocí Petryho a Markova. To není dobré. Chybí goly Plekyho, o tom žádná.
Škaredá výhra, ale snad nás nakopne, i když mám z toho pořád blbý pocit. B2B výhry by nám před přestávkou hodně pomohly, ale nevěřím tomu moc.

MT překvapil, že zase posadil DD, chválím také povolání Maca a že si zase zahrál Paty. Nicméně Chuckyho TOI, to je bída nad bídu, to ten blb nevidí, že takový hráč prostě musí hrát?
 
AvatarShlédl jsem jen sestřih, ale co tam dneska Carey vyváděl? To jsem opravdu nepochopil. V tom sestřihu nebylo ani vidět, že puk přešel čáru u jejich druhé branky, bylo to tak? Naštěstí jsme i přes chyby zápas urvali, opět v podstatě hrála jen jedna formace - co branek minimálně. Dva body důležité, ale teď musíme zabrat proti silnému Stl a pak Boston s novým trenérem, to bude velký oříšek...
 
AvatarZkouška (včera nešly přidávat příspěvky)
 
AvatarMcCarron&Carr in, JDLR out na farmě.
 
AvatarTakže jsem se rozhodli, že projebeme 4 zápasy tento týden, pak si dáme pět dní pěkně pauzičku, odfrkneme a vzhůru na to prosrat další sezonu a chystat se na golfovou sezonu. Jinak si to ani vysvětlit nejde.

A už se nám krásně množí podobné statstiky, jako loni:

After a win against Detroit Nov. 12th, the Canadiens had a record of 13-2 (including one overtime loss). In the 40 games since then, the Canadiens have won 17 and lost 23 (including 7 in OT or shootout). Their 42 points total over the last 40 games ranks 22nd in the league.

Jsme trapní, DD opět TOI větší než Pleky, Chucky, Ghetto, Danault... Ale není to jen vina DD, to jen kopu do mrtoly. MT je samozřejmě idiot, že to takhle vede, ale tohle bychom nevyhráli ani bez DD v sestavě. Nicméně to hodně vypovídá o tom, jak je MT pro nás záhuba a akorát cesta do hraní nezajímavého hokeje na hraně PO. Vyhodil bych kromě Waitea celý coachiong stuff a klidně vzal Juliena. Koučoval sice ty kokoty, ale jako coache jsem ho vždy respektoval.

Ale samozřejmě hráči hrajou taky tužku. Shaw je poslední dobou k ničemu a spíš ke škodě, Pleky ofenzivně vyloženě trapný, Chucky se hledá, ale do cesty mu MT pořád něco staví, takže to taky nemá jednoduché a po rookie Lehkonenovi nebo přeci jen skillově a vzrůstově omezenému Byronovi nemůžeme chtít, aby to spasili. Takže to je vše na první lajně, což je taky o ničem.

No nic, ted nemám očekávání vůbec žádné...
 
08.02.2017 10:11 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTo je "skvělá" bída dát za 4 zápasy jen 3 góly. Na to jsme dojeli loni...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nebuď snílek, to se u nás nestane ani omylem...
 
08.02.2017 08:34 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarŽe by po Julienovi šel na pracák i Therien? Vegas by měli z čeho vybírat.
 
AvatarTak to je opravdu bomba, ne, že bych se toho neobával, ale že dostaneme takový nářez, to jsem nečekal. Ostuda a další přijde v zápase s Kojoty, pokud budeme předvádět tento styl hokeje...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Colorado Avalanche
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík