Pacioretty zaznamenal 4 body - odnesla to Arizona

10.02.2017, 07:41 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

V poušti sucho na góly rozhodně nebylo. Padlo jich devět a nenechaly na sebe čekat ani velké obraty. Montreal po špatném výkonu na ledě Colorada zabral, přerušil sérii čtyř porážek a konečně si připsal vítězství. Ani tak neměli hosté sebemenší problém s tím, aby uhlídali první místo v Atlantické divizi.

Branky a nahrávky: 34. Dvorak (Domi, Ekman-Larsson), 36. Domi (Holland, Murphy), 37. Goligoski (Martinook), 56. Dvorak (Doan, Goligoski) - 1. Pacioretty (Danault, Petry), 14. Markov (McCarron, Carr), 43. Pacioretty (Markov, Petry), 50. Radulov (Danault, Pacioretty), 63. Galchenyuk (Pacioretty).

M. Smith (ARZ) - odchytal 62:13 minut, 35 zákroků, úspěšnost 87,5 %
C. Price (MTL) - odchytal 62:11 minut, 21 zákroků, úspěšnost 84,0 %

1. hvězda utkání - Max Pacioretty (MTL)
2. hvězda utkání - Christian Dvorak (ARZ)
3. hvězda utkání - Alex Galchenyuk (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:No vidíš, plná sestava a nic z toho. Co pomůže už fakt nevím.
 
AvatarReakce na příspěvek:Gally už dnes hrál.
 
AvatarTo už si opravdu dělají prdel. Jestli si myslí, že můžou celou sezonu spoléhat na tři hráče, tak jsou na velkém omylu. Pokud nezačne hrát celý tým, tak na PO můžeme zapomenout. Carey možná nemá formu, ale máme ho, tak co bychom chtěli více. Gallagher je ztráta, ale to nás neomlouvá. Až na něj jsme v plné zbroji, tak jak říkám co víc můžeme chtít. Už vůbec si to nedovedu představit bez Careyho. Nemá formu, ale pořád je to rozdíl s ním a bez něj. Je mi ho upřímně nejvíce líto z celého týmu. Galchenyuk je naprosto neviditelný Pleky také a o DD ani nemluvím. Shaw podle mě absolutně nenaplňuje očekáván, to bych raději bral zpět Ellera. MT si zřejmě bude v pohodě na pozici trenéra i kdybychom byli 30. Bodu určitě nebudou ani proti Winnipegu, jsem si jistý, že ani ten nedají. Když nedají Avs a s odřenýma ušima porazí Arizonu, tak bych se tomu ani nedivil.
 
13.02.2017 14:58 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarBohužel se opět ukazuje, že záblesky naší formu z první poloviny sezony byly spíš shodou náhod, než skutečný obrázek týmu. Pokud je Carey bez formy, tak máme pouze průměrný (a poslední měsíc podprůměrný) tým. Viděl jsem jen sestřih (byl jsem na noční) i tak děs běs. To už pomalu hrající zodpovědněji mladí kluci na mistrovství dvacítek. Jaké budou výmluvy tentokrát? Zranění? Většina hráčů se vrátila. Nahuštěny program? A ostatní týmy to mají jako lehčí? Caps (kteří mají samozřejmě soupisku o několik úrovní výše) jedou neskutečně, mají o dva odehrané zápasy a o plných 14 bodů více než my. Zezadu se na nás tlačí Ottawa, Bruins i Toronto. Pánové, to play-off není vůbec jisté. Zatímco ostatní šlapou na plyn, my hrajeme na jednu lajnu a to prostě nestačí. První zápas po přestávce Winnnipeg nejspíš dají, další matche proti newyorkským týmům tam to nevídím moc dobře. smajlik smajlik
 
13.02.2017 12:38 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNa dnešní zápas s Bostonem se přišel podívat GM spolu se dvěma scouty.... ano správně byl to Joe Sakic, to měli panečku pokoukáníčko smajlik
 
13.02.2017 11:02 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas
Ono je vážně dost možné že to Therrien dotahne až do konce sezony - oni zajíci se přeci jenom počítají až po PO. Na druhou stranu Bergevin je podle ohlasů v Kanadě hodně respektován a dokázal, že jako manažer opravdu umí. Za sebe můžu říct že jsem s ním spokojen a dle mne nejlepší manažer za poslední dekádu, takže jsem pro aby šel jen MT. hlavně ať to případně buď vezme nějaký zkušený kouč nebo Müller. Hlavně ať se nedějí žádne pokusy typu Patrick Roy apod. na to je ten tým moc dobrý.
 
13.02.2017 10:32 | reagovat
Dave | dave.havas@gmail.com
Reakce na příspěvek:Michela i Bergyho uznávám, tým posunuli, ale je asi okamžik na nový impuls a tím musí být něco jiného než 1-2 trejdy, který můžou tým ještě víc inhibovat...

Pochopím, když vedení zkusí tuhle sezónu dohrát, dát Michelovi i Bergymu šanci a ne se bezhlavě vrhat do země nikoho. Ale jestli sázka na Webse nevýjde, tak jsme přišli s Pkejem, který se pomalu u Preds probouzí, o jednu ze tří základních hvězd kádru. A bylo to určitě rozhodnutí trenéra.

Bergymu buď Michela pustí, nebo odejdou spolu. Pokud by to bylo hodně špatné, bude dobré pokračovat v získávání draftových výběrů a kromě osy Price/Rads/Patches/Chucky/včetně prospektů bych se nebál riskovat. Ale ne za hotové hráče, ale vysoké picky (iluze si nedělám)

Důležitější je podle mě dát víc prostoru Kirkovi M. a hlavně definitivně něco udělat s Jodoinem a JJ.D, protože ti podle sdílí zodpovědnost s Michelem...
 
13.02.2017 09:10 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNo Bergevin by dost možná o pauze mohl obvolat pár trenérů jaký maj plány do budoucna - jen tak pro sychr, že by se pod Míšou zlomila žídle. Myslím že pokud ze 3 dalších zápasů nebudou 2 výhry je to na pováženou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo no, co čekat od nýmandů na noze, co si před zápasem projedou statistiky, ale NHL v životě neviděli ani z tryskáče a ví o ní kulové, to mi vůbec nechybí ty časy bez GCL, kdy jsem byl za každý zápas v TV vděčný smajlik

Já se tím už přestávám nasrávat, teď si dáme pauzu a uvidíme. Po pauze bude jen 5 zápasů do TDL, ale nás stejně spasí jen zázrak.
 
AvatarReakce na příspěvek:Krása, naštěstí jsem po první třetině usnul. Ani jsem nečekal, že něco uhrajeme, ale opět bez branky a navíc 4 kousky. No hrůza a děs. Dlouhá pauza nás těžko zachrání...
 
AvatarReakce na příspěvek:Komentáře snad ani netřeba - kdo viděl alespoň část zápasu, obrázek si udělá. Vlastně ani nemusel vidět, ten obrázek je už řádných pár zápasů stejný! Vrcholem naší totální bezmoci byla téměř minutová přesilovka 5 na 3, kde jsme si dokola přihrávali a přišla tam asi jedna jediná střela... A do toho komentátoři Novy řeknou, že naše přesilovky patří k těm lepším - tady se ukazuje, jak moc statistiky lžou! Jestli se tenhle tým v té dlouhé pauze nedá dohromady, můžeme play-off odpískat a navíc Therrien pojede bez problémů dál, to je jasné...smajlik.
 
AvatarWow. Takže lonský scénař se opakuje, jen ne v tak drastické formě. Ale není všem dnům konec, že jo. Pod Therrienem klasika, rád bych připomněl třeba zkrácenou sezonu 2013, kde jsme taky totálně vypustili konec základní části, který se ale podle počtu odehraných zápasů pohyboval někde tam, kde naše mizérie v prosinci začala. Kdo ví, jak by to tehdy dopadlo, kdyby se hrála ZČ na 82 zápasů...

Goly opět směšné, hráči mimo pozice, Caryho tam koupali jak malého synka. Speciální týmy trapné až to bolí, další inkasovaný gol v PP i v PK. Další nula, šestá prohra v sedmém zápase, co víc dodat? Therrien to ustojí bez problému.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, to jsem taky chtěl zmínit, střelecky totální dominance celkem (včetně střel mimo bránu a zblokovaných střel) pro nás 66:37, to už je co říct. Dominance na buly, naše jediná PP taky vypadal překvapivě dobře, zkrátka velice dobře odehraný zápas proti silnému soupeři (BTW ti jejich beci, kde jde pod 190cm snad jen Shattenkirk, to je zed) a chyběly tomu "pouze" goly.

Chucky mi připadal znovu ve své kůži a jako jediný kromě 47 a 67 něco v útoku předvedl, což je super znamení. Já bych ho bud jednoznačně vrátil ihned do první lajny, maximálně bych to zkusil, pokud se dnes nevrací Gally, ve složení Lehkonen-Chucky-Gally. Pokud se Gally nevrací, tak není na co čekat. Pořád v tom cítím pachut Therriena. Ano, Chucky se vrátil po zranění a nehrál dobře, ale kdo sleduje NHL i okolo Montrealu, tak mi dá jistě za pravdu, že jsem si teda nevšiml, že by se Scheifele po zranění vrátil do třetí lajny, to samé Laine, Seguin a další... Jo, Danault hrát dobře, ale podle mě má pořád Chucky pod Therrienem nějaké klacky pod nohama.

Pokud se nevrací Gally:
Max-Chucky-Radu
Lehko-Pleky-Ghetto
Shaw-Danault-Byron
Mac-Mitchy-Carr

Pokud se Gally vrátí, tak bych dal Danaultovi poslední šanci a obnovil spolupráci Chucka a Gallyho:
Max-Danault-Radu
Lehko-Chucky-Gally
Ghetto-Pleky-Byron
Mac-Mitchy-Shaw
Carr HS
Takhle by to podle mě mohlo fungovat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to pořád dokola - góly strašně těžce dáváme (jak taky, když každá druhá střela končí na zadním mantinelu...) a strašně lehce dostáváme... Včera všechny góly haluzácký, první úplně zadarmo! Přitom herně jsme je téměř k ničemu nepustili, o to je to víc k nasrání! Tenhle zápas byl jednoznačně vítězný, to by ale v útoku museli hrát skuteční útočníci, co umí proměnit alespoň něco... Je mi z těch posledních týdnů v našem podání dost smutno...smajlik. A myslím, že ani návratem Gallyho se to moc nezmění.
 
AvatarTo je mizérie, totálně hratelný soupeř, který nás porazil bez toho, aby měl jakýkoliv nátlak, ba co ví, jakoukoliv větší šanci! Montoya tam nemusel řešit nic, bohužel totálně nám prosral první gol, druhý taky mohl mít a třetí byla haluz, že to vůbec prošlo. My se naopak na goly nadřeme a pokud to není hráč s číslem 47 nebo 67, tak ty goly nemá kdo dát. Je to naprosto jednoduché. I Max a Radu pak měli šance, nedali a když nedají oni, tak už nikdo.

Pleky opět až tragikomkický, jde z rohu na brankáře a má celkem prostor, ale je to schopný jen napálit tou svojí šulačkou doprostřed brány. To bych uměl taky.

Prohráli jsme, takže má Therrien důvod ke změně v sestavě, takže se těším na DD a další prohru v Bostonu.
 
12.02.2017 12:56 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarDneska se tedy moc nepředvedl Montoya, ten první gól, z toho bolí oči. Jediný komu se v tom svrabu daří MaxPacc sedm zápasů - sedm gólů.

Proti Bruins výhru nečekám. Medvědi začali vyhrávat a pokud Price nezachytá něco víc než ukazuje poslední týdny, tak odjedem bez bodu. Škoda, že to vliv na trenéra nebo GM mít nebude...
 
12.02.2017 11:44 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
fuu tak další prohra, ale tentokrát to vypadalo jen podle sestřihu, že hodně nezasloužená (i když to po posledních několika zápasech už nikoho nezajímá). Souhlas Mac Sven a Carr sou teď naši nejlepší mladý hráči v útoku. DD to neustojí a myslím že i MT v tomhle svrabu nechce riskovat. Tuším že DD byl teď proti Blues healthy scratch. Těším se na Gallyho jako na spásu - přesně jeho zápal potřebujeme a jistotu v bráně. Nechal bych Montyho trochu víc zachytat ať Price přijde v ten nejdůležitější okamžik. Monty potřebuje rozchytat a Pricy soustředit.
Burrowse rozhodně ne. Je to hráč typu Pleky, stejně starej cca a nic to nevyřeší. Oddechnout bych dal i Shawsimu a třeba zkusil na chvilku Nikitu.
Duchene je super, ale Scherbak a Juulsen jsou pro mě teď dva nejlepší prospekti co máme a to bych se radši vzdal asi Nikity. Potřebujeme obránce co dobře bruslej a hrajou do těla jako sůl...
 
12.02.2017 11:44 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
fuu tak další prohra, ale tentokrát to vypadalo jen podle sestřihu, že hodně nezasloužená (i když to po posledních několika zápasech už nikoho nezajímá). Souhlas Mac Sven a Carr sou teď naši nejlepší mladý hráči v útoku. DD to neustojí a myslím že i MT v tomhle svrabu nechce riskovat. Tuším že DD byl teď proti Blues healthy scratch. Těším se na Gallyho jako na spásu - přesně jeho zápal potřebujeme a jistotu v bráně. Nechal bych Montyho trochu víc zachytat ať Price přijde v ten nejdůležitější okamžik. Monty potřebuje rozchytat a Pricy soustředit.
Burrowse rozhodně ne. Je to hráč typu Pleky, stejně starej cca a nic to nevyřeší. Oddechnout bych dal i Shawsimu a třeba zkusil na chvilku Nikitu.
Duchene je super, ale Scherbak a Juulsen jsou pro mě teď dva nejlepší prospekti co máme a to bych se radši vzdal asi Nikity. Potřebujeme obránce co dobře bruslej a hrajou do těla jako sůl...
 
AvatarMonty v bráně a Max s flu a game time decision, jinak bez změny.

Gally je blízko návratu, ale není specifikováno, zda bude hrát už zítra. Podle mě ano. Super zpráva!

S Gallyho blížícím se návratem a samou (oprávněnou) chválou na čtvrtou lajnu Mac-Mitchy-Carr opravdu nechápu, na co čekáme a proč toho imbecila DD nepošleme na farmu. To je pořád keců kolem jak je DD fine guy, good teammate a bla bla. Je mi z toho na blití. Ostatní GMs neotáleli letos poslat na farmu hráče jako bratři Michálkové, Pavelce, Haláka a já nevím koho dalšího a my se pořád sereme s nějakým DD, který týmu nemá absolutně už hezkou řadu let co dát. Je to tvrdé, ale hokej je tvrdý business. Jestli ten blbec na střídačce po Gallyho návratu zase pošle na farmu Ghttta, Carra nebo Maca, tak mě už asi opravdu trefí šlak.

No nic, jsem si zanadával, Go Habs Go!
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to všechno hodně těžké. Obecně v NHL v dnešní době lze takové hráče získat pouze v Hawks & Pens stylu, tzn. léta suckovat a pobrat picky a nebo dělat šílené trejdy ve stylu Flyers & Ruins, u kterých doufáš, že vyjdou. První styl je u nás neakceptovaltený, druhý strašně náročný a poslední větší či menší trejdy moc nevyšly (Vanek, nemluvě o McDonaugh saga). Nejsem ani pro ani proti a jsem rád, že to rozhodnutí není na mě.

Duchene by byl super, ale určitě by tam figuroval náš nejlepší prospect za poslední dlouhé léta, čímž je Sergachev. Tough to swallow. U Duchena mi vadí, že je prcek, ale jinak je to kompletní špičkový hráč. Skvělý na buly, rychlý, stoprocentní hokejové IQ, má veškerý skill.

Bude to těžké, ale já si nemyslím, že se bude Duchene stěhovat dřív než v létě.
 
11.02.2017 16:36 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJá bych řekl, že situaci vystihl Dreger výborně

http://www.fanragsports.com/nhl/dreger-examines-trade-needs-montreal-canadiens/

Osobně jsem all-in pro Duchena !
Toho kluka mám od začátku rád a přísahám, že jsem si cca před 2 lety říkal proč kurva my nikdy nemáme centra jako je on. A teď je šance ho získat navíc cena je rozhodně nižší než před těmi 2 lety. On určitě hokej nezapomněl a je to prostě "mladej" centr s dobrou smlouvou na další 2 roky ne nějakej rental co po PO tradá na Floridu. Měli by jsme post 1-2 centra vyřešený na další roky, což nás čeká tak jako tak. K tomu jako bonus boost před PO.
Dal bych za něj opravdu na co si ukážou protože takové hráče není možno lacino získat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Zase tak blbý nápad to není. Je tam zmíněný i Hansen a s naší situací s caphitem by se musel někdo z našich stěhovat, abychom si mohli jednoho nebo druhého dovolit a to už mi v určitých situacích nezní vůbec špatně. Třeba Burrows za DD, Burrows Hansen za Plekyho a něco v případě, že by Pleky odvolal NTC.

Burrows taky není můj zrovna oblíbený hráč, ale horší než DD nebude a v novém působišti by mohl pookřát, zvlášt, když by to bylo doma. A končí mu po sezoně contract, takže za určitých okolností bych to bral hned.
 
AvatarTy vole, jenom to ne...:
http://www.thefourthperiod.com/news/van170209.html
 
10.02.2017 18:59 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Ty woe, pustili mně po víc než měsíci z nemocnice, kde sem to schválně nesledoval(ani to nešlo), že si vychutnám celé zápasy po návratu. Teď sem to teda dokoukal a málem mně vezli znova. Žádné sebevědomí, žádná morálka, prohry s nejhoršíma celkama v tabulce.
Jediná dobrá zpráva ten Nestěrov, sice prcek a rusák, ale po tý bleskový ruský enklávě sem pokukoval a záviděl. Záměr je nejspíš udělat z nás Rusákov, aby podepsal na dýl Radulov?
 
AvatarČetl jsem zajímavou myšlenku o Jemelinovi a jeho přístupu ke hře. Pamatujete na jeho hit doma proti Avs za stavu 10:1? V úterý měl borec nula hitů, slovy nula a mínus 2. A tenhle borec bere stejné prachy jako třeba Hjalmarson...

Jinak četli jste o Markovovi? V prosinci mu umřela ex manželka, která se staral o jeho dvojčata. Do ted byli u jeho matky, ale stěhují se k němu. Mám ted novou manželku a malé dítě. Tak se Marky drž!
 
AvatarReakce na příspěvek:Amen
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to přesně tak! Price není ve své kůži, mužstvo před ním je jak mátoha (alespoň tedy drtivá většina) a s tímhle jako máme pomýšlet na nějaký výraznější úspěch??? V přesilovkách musíme být pro blázny celému zbytku NHL a oslabení je v bledě modrém. Shaw není na ledě vůbec vidět a to to měl být podobný "bijec" jako Gallagher - ani omylem! Pleky je pro mě největším zklamáním této sezóny - nevím, co se s ním děje, ale na ledě to vypadá hrozně...smajlik. Alespoň trochu dobře to občas vypadá vzadu, i když tam mě spíš těší ta vyrovnanost našich beků a možnost tak v případě výpadku jednoho, dvou beků bez problémů sáhnout k rovnocenné náhradě. O celkové kvalitě obrany však nemluvím, je to spíš opravdu o té vyrovnanosti.
 
AvatarPřijde mi hrozně vtipné, jak se stačí kolem golmana málem projet a je to goalie interference, ale pak se do něj může nazemi mlátit a nic... Dneska to snad ani nebyl Carey, protože i v nelichotivém rozpoložení to dneska bylo tak 100x horší, než normálně. Připadalo mi, že není vůbec soustředěný. Opravdu proti takovému týmu si nechat nasypat tři branky takto rychle. Naštěstí první formace se zase předvedla, ale je jasné, že na jednu formaci se nikdy nic dlouhodobějšího nevyhraje. Pleky by měl mít o 15 bodů víc, ani ostatní se nepředřou, na to rozhodně dojedeme, pokud Price nezapne opět God mode a nevyhraje nám on SC. Galchenyuk by se mohl vítěznou brankou odrazit k více bodům, potřebujeme je jako sůl. Mám strach, že proti STL to bude doma hra ve starých kolejích, vlastně ani ne tak starýchsmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Při několika opakovačkách na NHL.TV bylo vidět, že jak tam u tyčky do něj ten útočník mlátil jak smyslů zbavený, tak se v jeden moment dostal puk lehce za čáru - pak ho hned Price "vyndal" lapačkou ven...
 
AvatarDalší ukázka v našem podání, jak téměř totálně prosrat naprosto jasný zápas! Teď se nebudu bavit o tom, že jsme to nakonec vyhráli, ale jakým způsobem jsme se během krátké doby dostali z vedení 2-0 na 2-3, to je prostě na profackování většiny mužstva! Opět stupidní a častá vyloučení, kterými jsme právě dostali domácí na koně, Radulov a jeho úplně zbytečná ztráta na útočné modré před druhým gólem, neproměňování gólovek (Byron 2x tyč v tutové šanci...) a v neposlední řadě Price v jeho současné "pohodě"... Ano, přesně v tomhle zápase se ukázalo to, o čem jsme se tu bavili už několikrát - v jakém nelichotivém rozpoložení se Price nyní nachází... Třetí a čtvrtý gól toho byly jasným důkazem. Na druhé straně jsem strašně rád, že ten gól v prodloužení dal zrovna Galchenyuk, snad mu to pomůže vrátit se zpátky na svůj letošní level před zraněním.
 
10.02.2017 08:19 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarCarey dnes neměl den, ale body máme. Při druhém "gólu" jsem tedy puk za čárou vůbec neviděl (sestřih).
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Arizona Coyotes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík