Montreal si veze body s New Yorku

22.02.2017, 07:43 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Claude Julien si užil první výhru v pozici hlavního kouče Montrealu, když Canadiens přehráli Rangers na jejich ledě. Newyorčané doma vyhráli předchozích pět zápasů.

Branky a nahrávky: 11. Lindberg (Fast, Skjei), 30. Rick Nash (McDonagh) - 4. A. Shaw (S. Weber, Jemelin), 22. S. Weber (Pacioretty, Markov), rozh. náj. Byron

H. Lundqvist (NYR) - odchytal 64:37 minut, 26 zákroků, úspěšnost 92,9 %
C. Price (MTL) - odchytal 65:00 minut, 28 zákroků, úspěšnost 93,3 %

1. Shea Weber (MTL)
2. Rick Nash (NYR)
3. Henrik Lundqvist (NYR)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Kdybychom skočili do krize v 75. zápase a měli PO jisté, tak mě to ani tak neznérvoznuje, PO je jiná liga a jak už tam jsi, tak se může stát cokoliv a třeba na konci zkrácené sezony 2013 jsme taky hráli hrozně a v Ottawou jsme tu sérii neodehráli úplně špatně, byt jsme ji prohráli. Ale o to mi nejde, sám víš, že hrajeme fakt špatně a to už delší dobu, takže ne co bychom v PO dělali, my se tam prostě nedostaneme. Před pár týdny jsem si to nedovedl představit, ale ted jsem předsvědčen, že naše šance jsou tak 20-30% na postup. A věř, že se mi to neříká dobře, většího fandu než jsem já tady těžko najdeš.

Pro smích budeme bohužel po roce znova asi my smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já jsem nic neuznal, položil jsem řečnickou otázku smajlik Tým myslím na PO má, zase z nás nedělejme nýmandy a rozhodně ty výkony z počátku této a minulé sezony náhodné nejsou, nebo i naše poslední účasti v PO s podobnými týmy. Nicméně v současnoti očividně hrajeme pod naše možnosti a jak tady píšeme všichni, je neskutečné, že se nám tohle děje po roce zase a znova. Nedokážu si to vysvětlit.

Co jen teda Míro dokážu uznat je, že určitě nejsme aspiranti na SC, to ani náhodou. Někdy jsem i já tomu měl tendenci věřit, ale je to sci-fi. Nicméně do PO patříme, bohužel s těmito výkony předváděné od prosince je PO pro nás nereálné.
 
24.02.2017 08:31 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarHrajeme hovno. Už loni jsem říkal, že to není brankářem, ale tím že nedáváme góly. Ono taky jak dát gól když hrajeme bez nasazení. Každopádně to už nebude náhoda když se to děje dva roky po sobě, kdy se v půlce sezóny z elitního týmu stanou jen takový kašpárci.
Už zase ty kecy co bychom v PO dělali.... no byli v něm a tam se může stát cokoliv. Pro smích jsou ti co se do PO nedostanou.
Věřím že se věci dají opět do správných kolejí. MONTREAL FOREVER
 
AvatarReakce na příspěvek:Konečně jsi uznal, že ten tým na to nemá, pokud není Price v božské formě! Říkám to už hodně dlouho a tyhle zápasy mě v tom jen utvrzují - my jsme nehráli hokej, my jsme to plácali, jak to šlo. Občas se tam urodil nějaký závar, gól nám neuznali (správně), ale jinak Islanders působili takovým mnohem ucelenějším a hokejovějším dojmem. Prostě jsme úplně zapomněli ten hokej, co jsme hráli na podzim - nechápu to, jak se může něco podobného stát dvakrát po sobě! A to se navíc loni všichni vymlouvali na zranění Price - na co teď...? V sobotu dostaneme sodu v Torontu a vzhledem k tomu, že Boston vyhrál, Toronto za bod, Islanders nás smázli, tak s tímhle projevem je už nyní téměř jasné, že po nějakých cca 20 zápasech končíme.
 
AvatarMá cenu tohle komentovat? Zase vynulovaní, dle komentářů a sestřihu zase zápas absolutně bez zápalu a energie. Dřív jsme se mohli vymlouvat na kouče, ale na co teď? Má na to ten tým? Jestli prohrajeme i v sobotu, tak je podle mě sezona v hajzlu a s PO se můžeme definitivně rozloučit. Však co bychom tam taky s takovými výkony dělali, byli bychom akorát pro smích.
 
23.02.2017 11:25 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:podle ohlasů fanoušků (z obou stran) to vypadalo na minimálně poctivě odbojovaný zápas z obou stran.

Když bude takhle Carey držet, Shaw a Gallym budou zase bojovat bez zbytečných faulů, Claude probudí Plekyho a Lehkonen/Chucky/Radu a Patches budou dávat branky s podporou Markova a Webse...vidím to nadějně moc. Kdyby je ale dost. :D

Sergy a Nikitu bych povolal, kdyby se to nelepšilo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Teď to musíme rvát na sílu a bojovnost, aspoň pár zápasů, když by se povedlo 3x v řadě vyhrát, věřím, že i kluci by si více začali věřit a hokej by vypadal i jinak. Ovšem známe naše zápasy jako den a noc. Snad se to nebude opakovat hned proti Isles.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ke koukání to zrovna nebylo, to nesouhlasím, ale jak jsem psal, momentálně to není až tak důležité. V téhle sezóně jsme hrávali podstatně lepší hokej, ale na to musím asi v naší nynější situaci zapomenout...
 
AvatarReakce na příspěvek:no žádná krása, já naopak myslím, že se na to z naší strany po dlouhé době dalo dívat. Musím ale přiznat, že rangers dokázali kousat dost. Co mě brutálně nasralo bylo to vyloučení Gallaghera ve druhé třetině. Bylo jasně vidět, že ho tam ten kretén natlačil. Na vyloučení to rozhodně nebylo. Jinak důležité dva body. smajlik
 
AvatarCarey nám W ukradl, ale jak již bylo řečeno, tak v naší situaci není důležité jak se vyhrálo, ale že se vůbec vyhrálo. Chyby tam byly a nebylo jich málo, ale to už je teď jedno. Chucky mě taky trápí, trefit by se u nás potřebovalo víc hráčů. Gol Shawziho byl snad prvni gol někoho mimo top6 od ledna.

Každý teď vyhrává ze středu tabulky, teď se pozná síla týmu. Leafs, Ruins, Sens, Cats vše týmy z naší divize a jede jim to neskutečně, Sabres taky moc nezahálí. Do toho rozjetí Isles z Metropolitanu, no bude to ještě boj. Isles také dalším soupeřem, ale po tomto vítězství bychom si mohli začít víc věřit a urvat body.

Radu a jeho nájezd, prostě wow. Kdo někdy hrál hokej i kdyby na rybníku, tak asi stejně jako já nikdy nepochopí, jak to tím backhandem dělá smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No ten zákrok byl famózní, bylo to asi tak 3 sekundy před koncem prodloužení, kdy chvilku předtím nastřelil Pleky břevno... Vítězství ubojované, žádná krása, ale to nyní v naší situaci není rozhodující. Chyby v obraně byly velké, to se nemůže stávat takhle nechat takového hráče dvakrát volného na červené! Plekyho útok tentokrát celkem snaživý, ale ještě by to chtělo víc produktivity - dnes sice Shaw skóroval, ale jinak je to málo. Trápí mě Galchenyuk, ten kluk je po tom zranění sotva poloviční, vůbec si nevěří...smajlik. Jinak opět perfektní provedení nájezdu od Radulova, to se neomrzí...smajlik.
Body dobrý, jen škoda, že Ottawa i Toronto také vyhrály...
 
AvatarPěkná fotka se zákrokem zápasu:) Moc jsem toho od tohoto zápasu nečekal, takže milé překvapení. Dali jsme branku v přesilové hře, navíc i další možnosti byly. Jen obrana nechávala často hodně prostoru domácím, nechat 2x ujet Nashe? Dva velmi důležité body, ale je potřeba navázat sérií vítězství, protože Florida, Ottawa a další jsou jako vlčáci...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík