Calgary nekompromisně ukončilo vítěznou sérii Montrealu

10.03.2017, 08:02 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Rozjeté Calgary si s radostí zastřílelo proti Montrealu a připsalo si osmé vítězství v řadě. Flames dělají velký krok k tomu, aby se dostali do play-off. Naopak Montreal tak ukončil svou sérii 6-ti výher. Prohru si v brance vytrpěl Al Montoya.

Branky a nahrávky: 8. Giordano (Tkachuk, Frolík), 29. Stone (Brodie, Gaudreau), 36. Monahan (Stone), 36. Ferland (Gaudreau), 57. Gaudreau (Engelland, Frolík).

B. Elliott (CGY) - odchytal 60:00 minut, 24 zákroků, úspěšnost 100,0 %
A. Montoya (MTL) - odchytal 59:37 minut, 33 zákroků, úspěšnost 86,8 %

1. hvězda utkání: Johnny Gaudreau
2. hvězda utkání: Michael Stone
3. hvězda utkání: Brian Elliott

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Uklidni se prosím tě.
 
13.03.2017 22:20 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:To akorát kecáš, bo minule co si mě tady osočoval to přesně tak dopadlo. Když sem ti to slovně vrátil.
Zaujatost? Yemelin a Markov stojí 10 milionu a se Subanovou devítkou to dávalo skoro třetinu ze stropu.
A to byl ještě potřeba někdo, kdo by za první obranou dvojici bránil- Pacioretty(dalších 4,5 mega) se prý málo vracel.

A to jak to v posledních letech MB a MT přeháněli s malýma, lechkejma a "šikovnejma" hráčema do kombinace, bylo očividné.
Stali jsme se nejlehčím, nejmenčím týmen celý NHL,
o kterým šla šeptanda, že proto, aby rozhodčí ...
Kombinace šikovných hráčů výborná věc, ale když se nedaří je potřeba pár těžkotonážníků a hiterů.
A to habs hrozně chybělo(vždycky maximálně jeden), teď sme konečně ty cenťáky a kila získali a je to vidět.
Mimochodem vůbec nemůžu pochopit, že Subban nedostal trest jak po tý rvačce na Floridě, co prohrál, na zemi napálil pěstí přímo do hlavy toho rozhodčího.....
A co ty už si konečně někoho na tamtom serveru přešermoval?




 
AvatarReakce na příspěvek:Bohužel je to tak. Naopak je škoda, že ty už tady nepíšeš tak často jako v minulosti, ale je mi jasné, že času nemáš tolik.
 
11.03.2017 18:19 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Za těch cca deset let co jsem chodím, jsem se za nikoho ani žádný admin neschovával.

Někteří vědí a znají mě osobně...:)

Ale zároveň jsem za těch deset let tady nikdy nečetl takovou snůšku keců a blitek jako od wp2t. Proto jsem reagoval. To se číst vážně nedá, protože zaujatost a nulová dávka nadhledu z toho vyřazuje na sto honů.

Nazdar
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak boje o PO jsou v plném proudu, Sens v beast modu, Cats po jednom povedeném úseku klesají a na PO to asi nedotáhnou, mají velkou slabinu na střídačce/GM postu a v brankovišti. Nadechují se Bolts, ve hře je ještě spousta týmů. Boj o první místo v divizi bude tuhý, ale teoreticky by nebylo až tak špatné ho prohrát kvůli lehčímu matchupu pro první kolo, ale zase by byl těžší pro případné druhé kolo. Jsem na to hodně zvědav.
 
11.03.2017 13:38 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:A zase od chudáčka osobní útok a pak šup schovat za nějakýho admina. To je panečku CHYTROST a hrdinství.

 
AvatarReakce na příspěvek:Ale pochopil jsem tě, jenom ty nechceš pochopit, že na to může mít někdo jiný zase jiný názor - to je celé.
 
11.03.2017 11:43 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTo jako vážně? Zaslouží si poslední příspěvek vůbec komentář?

Nemyslím si...Boha jeho, jak může být někdo tak tupej...


 
11.03.2017 10:59 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Tak tohle si posral. My sme Montreal Canadiens, nejčastější vítěz SC, člen slavné Original Six a né nějaký provinční klub jako Nashville, Columbus a hlavně Arizona, kam choděj dohrávat češi než konečně opustí NHl a jdou hrát do Ruska. A když se odtamtud někdo dostane jako letos Hanzal, tak z toho je velká sláva.
Tohle cítění co ty vyjadřuješ, tady způsobilo Mbéčko třeba tím, že těm ruskejm nulám Markovi a Yemelinovi dalo takový prachy za hovno a teď si díky platovému stropu nemůžeme dovolit doplnit hráče do top6 a ti dva zabírají místo i v top4 . A samozřejmě taky 9 mega pro Subbana, ze kterých se budem dlouho vyhrabávat.
Existuje pojem srdcař, tahoun a bojovník, což nebyl rozhodně šašek Subban a v létě se ukáže jestli to bude pro tento velkoklub chtít dělat Radulov.
 
AvatarReakce na příspěvek:Své si o tom mysli, je mi to jedno, ale názor to je špatný. Už jsem k tomu napsal svoje, dal ti jasné příklady a ani z nich jsi to nepochopil, tak je asi marné se bavit dál.

A ano dokáže mě to rozohnit, když někdo tady začne psát jaká to je jeho povaha, typický Rus a podobné kecy. A to já rozhodně nejsem žádný milovník Ruska, spíš naopak, jde o princip. Je to spíš taková omezenost a nedostatek přehledu co se děje jinde v lize. Skoro každoročně je před 1.7. nějaký hráč, který na rovinu řekne, že zkusí trh, letos to bude třeba Hanzal. Minny za něj dala ranec a pravděpodobně jim zdrhe, ale počítali s tím, je to business. On je sice trochu jiný případ než Radu, protože byl trejdovaný, ale taky nikdo netvrdí jaká je Hanzal svině, že přece musí zůstat v Minny, když za něj dali takovou protihodnotu. Musí kulové. Stejné kulové jako musí Radu v létě.

Jedním dechem dodávám, že tady řešíme stejně blbosti, protože ještě k ničemu nedošlo a třeba nás Radu překvapí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty ses ale rozohnil...smajlik. Nechovej se ale jako ten, který ví, jak to všechno má být a soudí pak ostatní - myslím, že je to zbytečné. Máme na to prostě jiný náhled a nevím, kde bereš tu jistotu, že ten tvůj je jediný správný a snažíš se nám ho tady vnutit...? Stejně jako má Radulov právo vybrat si pro něj nejlepší kontrakt, máme i my právo si o tom myslet své! A rozhodně se za svůj názor nebudu nikomu omlouvat - nevím ani proč! A ano, je to o povaze, platí to tak jak v našem běžném životě, tak i v životě těchto lidí, kteří jsou více na očích. Pokud Radulov kývne jinde na tučnější kontrakt, asi to bude pochopitelné, ale já k tomu výtky mít budu.
 
AvatarReakce na příspěvek:A zase, do prdele jaká jeho povaha? A co má s tím společného, že to je Rus? Pokud v létě odejde někam, kde mu dají víc a na dýl, tak si tady zanadáváme, ale rozhodně na to má právo a není nám v ničem zavázán. Montreal není pupek světa, kde by měli podepisovat všichni UFA hráči, které my chceme. Bylo by super, kdyby podepsal na 2-3 roky za 5,5 mega per, ale proč by to dělal, když bude lepší nabídka? Prober se. My nejsme vyloženě nabušený contender, nejsme žádná pohádková destinace, tak nechápu, kde pořád berete tu drzost ho z něčeho osočovat, když to zaprvé ještě ani není jisté a ani na to nemáte právo. Už vidím jak byste vy v jeho pozici vzali nevýhodný kontrakt, to mám vždycky tak rád jak pepíci u piva pomlouvají kde koho a sami by se zachovali ještě hůř.
 
10.03.2017 11:26 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:V Edmontnu moc nevyhráváme, ale místní hoši maj dost dlouhou sérii doma bez výhry, tak bychom jim to jistě neradi kazili.
A my jsme tam taky už dlouho nehráli s pěti chlapama 190 cm plus v základu a jen jedním z deseti nejmenších hráčů celé NHL.
Radulov včera už začal bruslit, aspoň si odpočine, trošku se před PO rozehraje a tam to rozjede naplno.
S tou smlouvou se zas ukáže povaha, ale já si myslím, že to je stejně prostě rusák a bude problém.
Ikdyž to jeho radování po pěkné souhře a gólech by nasvědčovala o něčem jiném.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to je jasné, že chybí. Je to naše útočné eso, ovšem to nezmění to, že já bych ho na 5 a více let nepodepsal. Jinak vyrovnanost je opravdu náš velký problém, ale nemáme ho jen my, ale skoro každý. V Edmontonu jsme někdy vyhráli?smajlik Doma s Chicagem nás zachrání jen zápas na 100% nasazení a proměňování šancí, no a samozřejmě Carey. Bude to boj, ale 2 body by to chtělo...
 
10.03.2017 10:31 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
A hyn sa ukáže. Jestli po takovémhle propadáku začnem dlouhou sérii zápasů se sklopenou hlavou jako nedávno nebo se změnil duch mužstva a ten výprask nás nakopne, že McDavid a Kane budou po zápase s námi až brečet.
Ani se mi to nechce psát, ale ten Radulov se letos vybarvil fakt hodně dobře a teď moc chybí.
 
AvatarTu hodinu strávenou sledováním zápasu mi už zpátky nikdo nevrátí, další mizerný výkon, další vynulování, chyba za chybou, i když měli dva goly darované po odrazu, tak je to jedno, my neměli v tom zápase skoro nic. Třetí třetinu jsem už raději jen proklikal.
Souhlas, Míro, Jemelin má z nějakého nám všem neznámého důvodu pořád důvěru u koučů, pořád se zminuje ta jeho fyzická hra, podle mě to je přelud a navíc ted máme víc fyzických beků. Taky to nechápu, Davidson i Nesterov jsou lepší beci než on a Nesterov už stojí strašně dlouho. Ale chyby kupili všichni, nikdo se mi od nás krom Otta, Martinsena a Gallyho nelíbil, žádný zápas, žádný boj. King neviditelný, Chucky zase ty své kličky bez účinku, Danault bezzubý vepředu, pokud kolem něj nehraje red hot Radu a Max, o becích se raději nezminuju. Jen Benn pořád solidní, bohužel to klopýtnutí vedlo k brance.
 
AvatarBohužel v Calgary klasika - tedy prohra, mizerný výkon, ani gól... Hráli jsme bez šťávy, jenom pár drobných závarů před domácí brankou, jinak nic! Už ve Vancouveru to nebyla žádná hitparáda, tady se to pak ukázalo ještě víc... Tohle je právě to, co mě strašně sere - ta nekonzistentnost výkonů, nedokážeme udržet tu laťku na stejné úrovni několik zápasů po sobě. Navíc naši nejbližší soupeři v tabulce vyhrávali, takže s vidinou další prohry v Edmontonu to není vůbec růžové...smajlik.
Ještě poznámku - proč ku.va nehraje Něstěrov??? Proč šel zpátky do sestavy Jemelin a ne on???
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Calgary Flames
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík