Montreal na Chicago nestačil a prohrál 2:4

15.03.2017, 07:41 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Chicago se díky vítězství nad Montrealem posunulo na první místo Centrální divize i Západní divize. Hlavní hvězdou vítězství byl Patrick Kane, který vstřelil jednu branku a přidal dvě asistence.

Branky a nahrávky: 53. Byron (Gallagher, Davidson), 57. S. Weber (Galchenyuk, Radulov) - 13. P. Kane (Anisimov, Hjalmarsson), 31. Oduya, 41. Panarin (Schmaltz, P. Kane), 59. Toews (P. Kane, Keith)

C. Price (MTL) - odchytal 58:39 minut, 20 zákroků, úspěšnost 87 %
C. Crawford (CHI) - odchytal 60:00 minut, 40 zákroků, úspěšnost 95,2 %

1. Patrick Kane (CHI)
2. Artěmij Panarin (CHI)
3. Shea Weber (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarParáda, dva body vezeme domů a teď to jen zítra potvrdit... Zápas do smolné minutovky jsme měli v rukách, bohužel vyloučení a nedůraz vše otočil. Ve třetí jsme se k ničemu moc nedostali, ale po tragické přesilovce jsme zase my měli svoji minutovku... Konec zápasu byl v naší režii, škoda obrovského závaru. Prodloužení jsme protrpěli, ale nájezdy, to byla krása... Musím říct, že mi už dlouho pije krev Beaulieu, nedůraz, několik námazů, ten kluk hraje pořád tak nějak stejně, zlepšení u něj nevidím...
 
AvatarEmelin out, N8 in, což je super zpráva, CJ sice kolem toho pořád brblá, že je Emelin hráč, který do sestavy patří, ale snad mu to dlouho nevydrží.

Nejdůležitější B2B sezony je tady, tak pome!
 
18.03.2017 07:51 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak po dvoch rokoch zažijeme opäť outdoorový zápas. smajlik
http://www.slovaknhl.sk/32403-potvrdene-senators-budu-hostit-zapas-pod-holym-nebom-proti-canadiens.html
 
AvatarReakce na příspěvek:No právě, obraz hry jsem raději ani nezminoval. Stane se, že hráč neprodukuje, ale pořád je tak nějak vidět, ale Pleky už se neumí sám prosadit, neumí sám něco vymyslet a ani už neumí k šancím vybízet spoluhráče, což jsou vše věci, které jsme u něj brali jako samozřejmost a když on zminuje svoje absenci na PP, tak je to úsměvné, protože on nikdy nebyl hráč, který by výrazně bodově těžil z PP. Je to špatné a my ho tady ještě hodně šetříme na kritice, protože je to prostě Pleky, bohužel na kanadských webech to schytává hodně, však kdo čte, ví.

Ted se hodně řeší tragičnost Jemelina. Já ho chválil na začátku sezony a do páru s Websem se dostal právem, ale šel dolů a ted je na levelu beka z druhé české ligy, jeho opravdová úroven pak není o moc vyšší. Bohužel ho budeme muset ještě snášet příští rok. Musíme jen doufat, že CJ nebude takový blázen jako MT a pochopí rychle, že do sestavy nepatří. Tuplem ne, když máme tak zdravý lineup a v zásobě beky jako Davidson a Nesterov.
 
AvatarReakce na příspěvek:Spíš bych řekl, že na to reagoval přesně po svém... Bohužel u něj je problém, že ve většině zápasů nebyl ani moc vidět, dozadu si práci pořád odvede, ale za ty peníze musí přidat i nadstavbu a kdyby měl těch 15 bodů navíc (spíš 20), tak určitě nikdo moc neřekne. Rozhodně mu chybí tak 10 branek. Přeci jen mi přišlo, že se po vánocích zlepšil, dokázal být mnohem aktivnější, bodoval, ale postupně se zase vytrácel. Uvidíme, co po odpočinku předvede, potřebujeme, aby se zvedl a jednou předvedl dobré výkony i v PO. Dnešní výsledky mnohem pozitivnější smajlik
 
AvatarRozhovor s Plekym:
https://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/865554-cesky-hokejovy-iron-man-z-podivne-udalosti-nedela-drama-nemladnu-vic-nez-moje-body-je-play-off.html#hp-sez

Nic převratného v něm není, snad jen na otázku o jeho bodové produkci reagoval tak divně... i kdyby měl o těch 10-15 bodů víc, jak sám říká, tak je to naprostá tragédie. A výmluva, že nechodí na PP, no nevím. Nechodí na ně teď, na začátku sezony je hrál, ale byl z tama vytlačen, protože nebodoval.
 
AvatarReakce na příspěvek:Už jsem jim tam psal a máš pravdu, jsou už jeho případě asi odevzdaní :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky, že mají - podívej se na některý příspěvky jejich fandů na hokejforu...smajlik. Taky to nechápu.
 
AvatarTeď se dívám na Weisyho a přechází mi zrak. Má 3G,4A, 7 bodů, slovy sedm kanadských bodů z toho včera měl 1 plus 1. To je mazec jak se vytratil, ti z něj musí mít radost ve Philly.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Chicago Blackhawks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík