Canadiens zvládli nájezdy v Ottavě a vezou si domů cenné body

19.03.2017, 07:45 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

V Ottavě diváci viděli utkání plné obratů a bonusový bod za výhru po samostatných nájezdech si připisuje Montreal. Právě hosté šli jako první do vedení, ale Ottawa dvěma brankami otočila nepříznivé skóre a před třetí třetinou vedla. Naopak v poslední části řádné hrací doby se dvakrát prosadil Montreal a byla to Ottawa, která ztrácela. Vyrovnání ale přinesl domácí kapitán.

V prodloužení měla Ottawa možnost přesilové hry čtyř proti třem, nicméně početní výhodu nesehrála dobře a šlo se tedy na nájezdy. Za Senátory neproměnil Bobby Ryan ani Kyle Turris, ale na druhou stranu hostující dvojice Paul Byron - Alexandr Radulov byla neomylná. Canadiens tak vítězí 4:3 po samostatných nájezdech.

Branky a nahrávky: 33. Brassard (Turris, Hoffman), 34. Dzingel (Burrows, Karlsson), 56. Karlsson (Methot, Brassard) - 23. Shaw (Danault, Weber), 47. Danault (Lehkonen, Shaw), 47. Gallagher (Markov), rozh. náj. Byron.

C. Anderson (OTT)- odchytal 64:31 minut, 29 zákroků, úspěšnost 90,6 %
C. Price (MTL) - odchytal 65:00 minut, 28 zákroků, úspěšnost 90,3 %

1. hvězda: Paul Byron (MTL)
2. hvězda: Erik Karlsson (OTT)
3. hvězda: Derick Brassard (OTT)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Já a někteří další uživatelé tady máme nhl.tv, dřív to bylo Gamecenter live, tzn. oficiální NHL program online na sledování všech zápasů NHL, živě, ze záznamu, na konzolích, počítači, tuším že i na mobilu atd. víc na jejich stránkách. Stojí to okolo 130 dolarů na sezonu, když jsi u nich dýl jako třeba já, tak máš slevu, mě to letos stálo něco pod sto dolarů, už nevím přesně. Perfektní program, můžu jen doporučit.

Zbytek asi hacknuté streamy nebo nevím. Rozhodně nedoporučuji Nova sport a jejich debilní komentátory.
 
20.03.2017 16:42 | reagovat
Martin | plech.martin@ seznam.cz
Mohl bych se zeptat kde se koukáte na zápasy habsusmajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo já psal, že je údajně zraněný, taky jsem si nebyl jistý, i když zdroj byl spolehlivý a pak jsem psal už jako hotovou věc, že je zraněný podruhé. Ale to je v pohodě. Nesterov by byl ted určitě vhodná alternativa za Beaulieho, Davidson je zase vhodnější než Jemelin. Jen ten Markov... Nedokážu říct, jestli ho MB podepíše, asi bude záležet na PO, ale zatím si myslím 60:40 pro podpis, co pak s ním budeme dělat v další sezoně, to nevím. Silně pochybuju, že ho necháme hrát v třetím páru 14-15 minut, takže bychom ho pořád využívali jako doted a to bude horor. No, snad se mýlím a MB bude mít rozum a vynechá tu melancholii a respekt ke klubové legendě.

S Kingem souhlas, snad se chytí aspon v PO.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale čtu, ale ty jsi psal, že jsi něco četl o tom, že má být zraněný, ne, že je to jistota...smajlik. Proto jsem se ptal.
S tím Kingem můžeme jenom doufat, protože to, co předvádí, nestačí zdaleka ani na McCarrona...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo jo, Amerika má už letní čas, my se sladíme zase později smajlik takže přičítáme jen 5 hodin zase nějakou dobu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě se zápas líbil, měl velkou intenzitu.

U vyloučení Danaulta je to přesně jak to píše Michal, byla údajně změna pravidel a sudí musí vylučovat i tohle, takže šel ven asi dle pravidel správně, ale začalo to Chuckyho a jeho další špatné hře ve vlastní třetině.

Nečteš mě, psal jsem tady několikrát, že je Nesterov zraněný.

King odehrál co jsem viděl nejlepší zápas zatím, tím ale neříkám, že ho přehnaně chválím. Předvést toho musí víc, když to byla nejzvučnější posila, o tom není pochyb. Musíme doufat, že se rozehraje a přijde jeho čas v PO. Něco jako Shaw, ten poslední dobou hraje perfektně a krásně se rozehřívá na PO, které určitě uděláme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud jsem to od komentátorů dobře pochopil, tak je změna v pravidlech a pokud i přes zásah puku sejme protihráče, tak je to podražení. Ano, Nestěrov up, Beaulieu by měl zase usednout pokorně na tribunu. Byl to boj, dneska to bude podobné. Jinak se začínalo o půl jedné, že? Já jsem totiž stihl až druhou třetinusmajlik Taková klasika...
 
AvatarMně ten zápas přišel takový podivný - žádná extra krása, ale spíš takový urputný boj, který odrážel důležitost toho utkání. Naše dva góly a jejich jedn dost šťastné, oni dali pár tyček, my zase neproměnili ty závary - výborný byl ten asi 3 minuty do konce základní doby... Jinak vyloučení Danaulta, z kterého jsme dostali vyrovnávací gól, bylo ale hoodně přísné, on zasáhl jasně puk a pak šel hráč! V prodloužení jsme výborně sehráli to oslabení, které je v tomhle počtu hráčů ještě těžší smajlik. Nájezdy provedené oběma hráči na jedničku a chladnokrevně, Price i se štěstím vychytal.
U hodnocení hráčů souhlasím s Markovem, Beaulieu mě nijak nepřekvapil, protože takhle hraje víceméně pořád - tak do prdele, kde je Něstěrov??? S Kingem ale nesouhlasím, pro mě pořád jasně nejhorší posila. Benn naopak nejlepší posilou, zcela jasně.
Pokud bychom i dnes získali dva body, věřím, že play-off uděláme.
 
AvatarReakce na příspěvek:U Galchenyuka mi vadí hlavně bránění, to pořád trnu, kde zase propadne. Čtvrtá formace byla výborná, hlavně v první polovině zápasu. Benn velmi dobrý. Radulov na nájezdy, to je krása. Dneska to musíem potvrdit dvěma body v řádné hrací době...
 
AvatarTo byl teda zápas... PO tempo. Opět jsme toho spoustu nedali z obrovských šancí, na druhou stranu oba golmani chytali skvěle a oni měli taky své šance a hlavně trefili několik tyček.

Taky mě sere Beaulieu, jestli si chce hrát na rozmazleného uraženého fracka, kterého si CJ dovolil posadit, tak to at jde do prdele. On to tam plácal aby se neřeklo a faul Maxe v OT byla jeho chyba, dal mu to jako praseti. Začínám nad ním pomalu lámat hůl. Skill má velký, ale neumí to přenést do hry a s jeho morálkou a povahou to začíná být fakt špatné.

Sere mě taky Markov, dnes se to hrálo ve velkém tempu a bylo jasně vidět, jak nestíhá. Ten nás v PO ještě hodně potrápí. Ale to tady meleme pořád dokola...

A do třetice mě sere taky Galchenyuk. Je strašně slabý, Danault musel faulovat za něj a pak padl gol. Je slabý na puku, je slabý v útočné třetině a je ještě slabší v obranné třetině. A už to období jeho hry, která stojí za hovno, je dost dlouhé a zraněním se omluvit nedá. Měl body, měl nějaké goly, ale asi se mnou budete všichni souhlasit, že ty body neodráží kvalitu jeho hry. I když to byly samozřejmě důležité goly, třeba ty v PO. Ale jistě od něj chceme všichni víc, než aby hrál dobře sem tam a neudělal nic kromě pár branek a pak byl neviditelný.

Ale abych jen nekritizoval- Gally super zápas, tomu naopak zvyšující se tempo zápasů svědčí, King odehrál asi nejlepší zápas, co jsem zatím viděl, Benn je regulérní beast a Davidson se mi taky líbil, doufám, že CJ sestavu udrží jak je. Taky velká pochvala za ubránění toho oslabení v OT a Byron a Radu už když jeli, tak věděli, že toho gola dají, bylo to u nich cítit :D
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík