Ottawa poražena i podruhé

20.03.2017, 07:39 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Kanadský souboj přinesl tvrdý hokej a vítězství domácího Montrealu, který Ottawu porazil během pár hodin podruhé. Úvodní branku Canadiens vstřelil Tomáš Plekanec!

Branky a nahrávky: 1. Plekanec (Markov, Byron), 18. Benn (Beaulieu, Radulov), 44. Byron (Gallagher, Weber), 56. Beaulieu (Shaw, Danault) - 5. Pyatt (Hoffman, Pageau).

C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 30 zákroků, úspěšnost 96,8 %
C. Anderson (OTT) - odchytal 60:00 minut, 33 zákroků, úspěšnost 89,2 %

1. hvězda utkání: Paul Byron
2. hvězda utkání: Tomáš Plekanec
3. hvězda utkání: Brendan Gallagher

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarDle očekávání dnes Monty v bráně. Dead wings musíme porazit a to ne kvůli tomu, že by jsme první v divizi a oni poslední, ale hlavně jako odveta za ten poslední grcačka zápas, kde nás vynuloval nějaký Coreau.

Jinak je sestava podobná s tou vítěznou ze zápasu s Ottawy až na prohození Otta s Macem. Rád bych viděl Martinsena zpět v sestavě na úkor Kinga, ale bohužel, ikdyž CJ se vyjádřil několikrát, že máme depth tak se to snaží točit jak může a Martinsena zase brzy uvidíme. Jinak naše první tři útoky nejsou poskládané zle, jen se nemůžu zbavit dojmu, že Chuck táhne první lajnu dolů. Ale na druhou stranu jsem rád, že s ním má CJ trpělivost a dává mu důvěru.

Tyhle zápas s týmy jako Canes nebo RW nebudou lehké, na PO už nemají, ale hráči nic nevzdávají, hrají za svou čest a hlavně za svou budoucnost a kontrakty.
 
AvatarTak ještě k zápasu - určitě lepší výkon než v Ottawě a myslím, že naprosto zasloužené body. Taky jsem nedoufal, že to takhle dokážeme sehrát v obou zápasech a budeme z nich mít 4 body... Teď to jen nepodělat s relativně slabšími soupeři jako třeba Detroit apod.
Dokud nejsme v PO, nemá smysl spekulovat, postavení v tabulce se ještě dost změní. Ale pokud bych měl z těch dvou vybrat, asi bych taky raději Rangers - sice jsou asi silnějším týmem, ale proti Bruins by to asi bylo hodně vyhecované už jen kvůli Julienovi a tam je to potom hodně riziko. Navíc Boston chytil velmi solidní fazónu, takže žádná procházka růžovým sadem - což by samozřejmě nebylo ani s Rangers, tam by byli favoritem určitě oni, což je další aspekt, který by mohl hrát v náš prospěch. Ale všechno to jsou samozřejmě jen pouhé spekulace, všichni víme, že PO je část sezóny, kde se může stát naprosto cokoliv...
 
21.03.2017 08:51 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJá teda určitě Bruins. Mají z nás PO komplex,který nemá v NHL obdoby a ta hlava je v PO nejdůležitější. Zápasy mají náboj. Rags se upřímně řečeno bojím. Oni jsou pokaždé i s shit týmem v PO strašně silní nějak se semknou nebo co a jede jim to, něco jako Němci ve fotbalu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Těžko říct, ale asi bych chtěl taky ty sráče rags. Věřím nám na ně a máme jim co vracet.
 
20.03.2017 17:59 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarOtázka pro všechny. Koho byste chtěli raději do 1. kola play-off, Rangers nebo Bruins? Za mne Rangers, celkem se nám letos na Jezdce daří, navíc od výluky v roce 2005 jsme s Medvědy v play-off potkáváme často, s Rangers pouze jednou. Chtělo by se to pomstít za ten Kreiderův prasácký zákrok na Price z finále konference. Fajn by bylo potkat i Toronto, ti však pokud postoupí půjdou pravděpodobně na Washington nebo Columbus.
 
AvatarJe to tam, upřímně jsem nečekal z tohoto B2B 4 body ani já, takže opravdu velká pochvala pro kluky. PO tak máme snad už na dosah ruky.

Co jsem viděl, tak tentokrát určitě lepší výkon z naší strany, Carey Andersona v souboji brankářů jasně předčil a o vítězi bylo jasno. Radost mám i ze zlepšeného výkonu na buly, tam nás v sobotu přejeli. Jen Chuchyk zase bída a jeho prohrané buly přímo vedlo k jediné inkasované brance.

CJ mě překvapil mile nasazením Caryho a nemile vrácením Jemelina do sestavy. BigMac měl nějaké momenty, tak jen at se rozdělí s Ottem o zápasy, když už je teda King asi nedoknutelný, jak to zatím vypadá i přes nevýrazné výkony.

Byron 20. branka, wow. Beaulieu zareagoval na naši kritiku, ale aby to zas nebyl jen výkřik do tmy. Benn mi dost připomíná svými výkony akvizici Weavera před lety, akorát v mladším vydání. Perfektní posila.

Hodně vtipná momentka:
http://imgur.com/my9d2f1
 
AvatarSuper! Potvrzená výhra, Pleky po letech zase branka. Máme doma teď pět soupeřů, kde musíme naplno bodovat aspoň ve 4 případech a potvrdit pozici pro PO.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík