Habs podlehli v prodloužení Red Wings

22.03.2017, 07:45 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Bezstarostně hrající Detroit odčinil porážku s Buffalem a okradl o body lídra Atlantiku. Od první minuty držel dlouho nejtěsnější vedení. Alespoň bod domácím zařídil Lehkonen.

Branky a nahrávky: 58. Lehkonen (Petry) - 1. Abdelkader (Kronwall, Nielsen), 65. Mantha (DeKeyser).

A. Montoya (MTL) - odchytal 64:10 minut, 34 zákroků, úspěšnost 94,4 %
J. Howard (DET) - odchytal 64:10 minut, 35 zákroků, úspěšnost 97,2 %

1. hvězda: Jimmy Howard (DET)
2. hvězda: Al Montoya (MTL)
3. hvězda: Anthony Mantha (DET)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Nemám ale vůbec žádnou radost, že mé předpovědi se opět naplnily, jenže ony ty předpovědi jsou v tomto případě, bohužel, celkem jednoduchou záležitostí...smajlik. Já prostě nechápu, proč po solidně odehraných těžkých zápasech s rozjetou Ottawou dokážeme totálně posrat 2 zápasy, v nichž máme mnohem hratelnější soupeře a body z nich jsou v našem postavení téměř povinností! Jak jsem byl po Ottawě absolutně přesvědčený o našem pohodovém postupu, tak nyní začínám mít trochu obavy, protože při takovýhle výkyvech a formě Toronta, Ottawy a malých ztrátách Tampy a Islanders se rázem můžeme objevit na hraně osmičky!
 
AvatarZačínáme hazardovat s play-off. Místo 4 bodů máme jeden, za který jsme mohli být rádi. Zápas jsem neviděl, ale pochybuji, že to za něco stálo, podle výsledku rozhodně ne. Tampa je rozjetá, Ottawa také boduje, Toronto taktéž. Carolina pravda není tak v pasti jako Detroit a dotahuje se mocně na Wild card, ale doma se prostě musí porazit!!!
 
24.03.2017 01:53 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Vypadá to dobře Pardo, máš pravdu třetí útok i Chucky na křídle vypadají jako dobrá volba.

Nevím jestli N8 nebo Petryho nedat k Weberovi a posadit Jemelina, ale uvidíme až se uzdraví Nesterov)

A teď koukám 1:1 - a Canes víc střílí, ale náš gól má druhá lajna)
 
AvatarPaciorettyDanault – Radulov
Galchenyuk – Shaw – Lehkonen
Byron – Plekanec – Gallagher
Martinsen – McCarron – Mitchell

Markov – Weber
Emelin – Petry
Davidson – Benn


To se mi moc líbí. Chucky mimo první lajnu, perfektní move, třetí lajna je skvěle poskládaná, King na tribubě a Martinsen v sestavě- super. N8 je HS, nic proti tomu nemám, ale raději bych dole viděl Jemelina, Carey v bráně. Go Habs Go!
 
AvatarReakce na příspěvek:A to nás každý pasuje, jak sbíráme body právě jen s mužstvy mimo PO, však víš jak se tady probírala naše bilance s top týmy, spíš se na ty týmy neumíme připravit pořádně v době, kdy to je potřeba nebo já nevím jak si to vysvětlit.

Jinak do konce ZČ hrajeme už jen s týmy v současné době mimo PO pozice až na sobotní duel s Ottawou. Pak tam je ale taky 2x Tampa.

Nepřivolávejte to, s Canes musíme zabrat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Njn, naše klasika, ale stačí se podívat třeba na Tampu, která prohraje doma s Kojoty. Naštěstí máme aspoň bod, i když ani ten nemusel být. S Carolinou to bude podobná plácaná z naší strany...
 
AvatarReakce na příspěvek:A uvidíš, že s Carolinou to nebude o moc jiné... Nevím, ale na ta papírově slabší mužstva to prostě neumíme - viz Colorado, Buffalo, teď Detroit...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já hlavně nechápu, že zase Detroit a zase nulový výkon! Všichni pamatujeme tu ostudnou prohru 1:0 a ted zase o nic lepší výkon. Přitom poslední roky Detroit drtíme a teď, když to jsou otloukánci ligy, tak nás poráží. To fakt nechápu. Nejsme rozhodně v pozici, abychom vypouštěli zápasy a někoho podcenovali... Hrůza fakt.

 
AvatarBohužel jsem to asi přivolal, když jsem říkal, abychom ty body s Ottawou neprojebali třeba s Detroitem...smajlik. Nakonec buďme velmi šťastní, že máme alespoň bod, protože ten výkon byl po většinu zápasu bezkrevný, úplně jiný než v tom posledním zápase se Senators. Za něco stála snad jen poslední desetiminutovka, v které jsme také vyrovnali. Prodloužení bylo z naší strany absolutně nulové a Detroit si za těmi body šel mnohem víc - nechápu... smajlik! A to musím říct, že Montoya zachytal výborně a zachránil nám aspoň ten bod. Sice jsme moc v tabulce neztratili, ale přesně tohle je to, co mě sere - zápasy po sobě jako den a noc!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík